Klucht MH-17 (5)


Nu worden de “nabestaanden” misbruikt door de anti-Russische regeringen die zijn betrokken bij het neerhalen van Vlucht MH-17. Klik op onderstaand plaatje voor wat echte informatie.

Eerst de dader aanwijzen, dan een motief in elkaar rommelen: JIT

De Maleisische premier Mahathir (94) heeft namelijk enkele weken geleden tijdens een congres zijn twijfels over de onafhankelijkheid van het onderzoeksapparaat JIT uitgesproken. De onderzoekers zouden bevooroordeeld zijn en het rapport van het JIT een politiek gestuurd verslag. De eindconclusie stond vast, het heeft een poosje geduurd voordat de “bevindingen” naar het resultaat konden worden gerechercheerd.

Met andere woorden: een flut onderzoek en dat weet inmiddels iedereen, alleen Mahathir zegt het ook gewoon.

De “Stichting Nabestaanden MH17” is in november 2014 in het leven geroepen, juist om te voorkomen dat afwijkende meningen worden geventileerd. Bovendien kan deze juridische entiteit door regeringen worden gebruikt om zich achter te verstoppen. Want “nabestaanden” pak je niet aan, ga je omzichtig mee om. Via deze stichting kan de regering zo nu en dan “tranen met tuiten” huilen.

Voor deze stichting is er geen twijfel mogelijk:

De “nabestaanden” hebben een brief op poten geschreven aan premier Mahathir met het verzoek of hij zijn mond wil houden, zolang zijn mening niet strookt met de officiële lezing (lees: en/of dito leugens). Wat moeten wij nu denken van deze geheimzinnige club “nabestaanden”? Op deze manier kun je bijna niet aan de indruk ontkomen, dat er miljoenen aan belastinggeld zijn toegezegd en deze stichting daar mee wordt gechanteerd. Alles wordt opgeofferd om hun schadeloosstelling te incasseren, blijkbaar. Er is de “nabestaanden” een dodelijke zwijgplicht opgelegd. Nu laten ze zich zelfs misbruiken om te voorkomen dat onbeantwoorde vragen alsnog worden gesteld. Want daarmee wordt dat JIT rapport meteen gedegradeerd tot wat het is: een politiek gestuurd flut rapport, barstensvol met gaten en opgevuld met propaganda. Het leugencircus van Rutte c.s. was al door de mand gevallen, samen met de opstellers van het flut rapport, nu zijn de “nabestaanden” dan ook medeplichtig geworden en door de mand gevallen. Het wordt stil rond het “onderzoek” naar de ramp.

Er zijn te veel vragen onbeantwoord gebleven. Wij vinden die “nabestaanden” maar eigenaardige meelopers, blijkbaar hebben die geen belang bij de waarheid, want dat kost hen geld……

Het blijft een duister zaakje, afgedekt door een “onderzoek”, in Nederland synoniem voor doofpotconstructie.

21 gedachtes over “Klucht MH-17 (5)

 1. De werkelijke schuldigen waren al bekend, dat zijn degenen die toestemming gaven om over de Donbass te vliegen. Ze wisten dat daar een hevige oorlog aan de gang was. Het scheelde inderdaad kerosine en dan is een mensenleven van minder belang! Misschien een tip voor de nabestaanden om daar eens te gaan klagen? Staatsbedrijf KLM is een van de mede verantwoordelijken, toch?

  Liked by 2 people

  • Goed idee, die “stichting” kan dat rustig doen. Ze moeten allereerst de Oekraïense Kiev-Junta dagvaarden, vervolgens Kolomoisky en de regeringen die een geheimhoudingsovereenkomst hebben afgesloten. Tenslotte de Britse regering om de zwarte dozen terug te halen.
   Als deze stichting dat niet doet, dan is de conclusie dat die stichting onderdeel van de doofpotconstructie is (en waarschijnlijk zo leeg als een hol vat).

   Liked by 1 persoon

 2. Nogmaals MH370 = MH17
  MH17 heeft niet en nooit niet gevlogen.

  Ergo er zijn geen nabestaandeN.

  Korter kan ik het niet zeggen, wel (nog) harder.

  Conclusie: Wij *) zijn erin gevlogen.

  *) Met “Wij” wordt bedoeld: Allen die zo stom, zo, simpel, zo kuddedier, zo hersenloos, zo kritiekloos etc etc etc zijn om daar in te trappen.
  idem 911
  idem maanlanding
  idem kloningshuis
  idem ….etc etc etc ad inf

  Like

 3. Er is wel degelijk een reden waarom de ‘nabestaanden’ inclusief stichting geen belang hebben bij de waarheid. Als we ervan uit gaan dat MH17 inderdaad is neergeschoten (hoe, met of zonder BUK is niet van belang) en er mensen zijn omgekomen, krijgen de ‘nabestaanden’ hun geliefden er toch niet mee terug ….. dan maar voor een riante vergoeding gaan (in welke vorm dan ook. Niet geliquideerd worden kan ook als riante vergoeding worden aangezien), ook al betekent dat “oogjes dicht en mondjes toe” zoals meneer de Uil placht te zeggen.

  Like

  • Een nabestaande van de 9/11 operatie was tot bij de president gekomen via procedures. Haar vliegtuig is neergestort, alle inzittenden kwamen om.
   Senator Wellstone behartigde haar belangen. Zijn vliegtuig is neergestort., alle inzittenden kwamen om.
   Dus ja, iemand die zijn of haar mond serieus opentrekt moet constant over de schouder kijken.

   Like

 4. SLACHTOFFERROL
  Waar hebben we dat meer meegemaakt? Jaja ergens in 40-45. Die slachtofferrol werkt altijd, nou ja bijna altijd.
  Zo heb ik in mijn kennissenkring herhaaldelijk hierop gewezen nml dat er geen slachtoffers zijn, dat alles een Smerig Sluw Stukje acteerwerk is.
  “O ja”, roept er dan een (vele/allemaal)
  “Nou toevallig ken ik iemand hier ene vd P. in Hoogmade etc.”
  Toevallig wonen er een helleboel van die van der P-en in dat dorpjen, allemaal rijke kaasboeren, loonbedrijven en pleizierbotenhouders(jachthavens).
  En op mijn vraag: Welke vdP bedoel je dan, dan ga ik er effe langs” werd zeer boos en beledigend naar mij gereageerd zo van “Wat!!!!??? Je geleuft mijn niet??”
  Kortom geen doorkomen aan en om uit te leggen dat mr vdP annex famielje misschien iemand heeft die bij het min van Binnenlandse zaken afd. Aivd werkt of een zoon of dochter pas/straks geemigreerd heeft danwel een leuk zakje geld krijgt voor eea bewezen diensten …etc hopeloos dus.
  De kudde kijkt tv*) , de kudde wordt gehypnotiseerd door de tv , de kudde aanbidt de tv als enige en onomstotelijke waarheid(sbron). Tenslotte de kudde slaat op hol en stampeded regelrecht de afgrond, de zee of een of andere dodelijke locatie in.
  *) tv annex media

  Like

 5. Toen ik gisteren hoorde van die brief, ben ik weer wat dichter bij de status “Verwarde man op de maan gespot, rondrennend met een spandoek tekst: “Liever zonder zuurstof, dan het dagelijks observeren van de structurele ventilatie van leugens en waanzin door de parasieten in menselijke ruimtekostuums”

  Ondanks mijn naderende onheil. Wil ik graag iets delen wat jullie kunnen bekijken en afwegen…

  References:

  -The Law Of One

  -Hidden Hand

  According to this info. Evil. Pain and destruction should be embraced. Accepted and considered as the tool to endorse the light . To conclude on a goal to achieve 55% of “Good” ..like without the triggers and influences on our emotions. Feelings. Fears. Memories and experiences. The choice . Knowledge and application of balance the tree of good and evil. In our divine becoming. This all might be the spark that raised the Evolution. Frequency. Dimensions Transcendence of human kind.
  Is also this leading towards the final “”letting go” moment. To be set in stone?

  Like

  • cit “Pain and destruction should be embraced. |……” etc
   O ja en zullen ze die pijn en die martelingen en moorden op kinderen, babies zelfs op hun zelf toepassen?????
   Ik dacht het niet> Deze psychopatische narcistische ver over het paard getilde idioten zijn te laf om zich zelf te martelen ten einde aan het eind van hun messiaanse beproeving het grote hahahahahahahahahahahahaha licht te zien.
   Zelfbeproeving?? Nix ervan de nieuwe echte Republiek weet wel raad met dit soort figuren, afvoeren door voordeur voor het Volk en dan …..gaat de rest vanzelf. De resten dumpen in de Marianentrog 11,5 km diep, dus 500 diep ingegraven etc

   Like

   • Ik zou wel eens met die lui willen SM’en. Dan hing ik de ketting aan de muur en sloeg hun ertegen aan.
    Maar ja, ze worden beschermd door “mensen” in uniform…….

    Like

 6. AIVD / CIA valse vlag operatie, bug raket met kogelgaten in cockpit, taxi-parade met laat je niet kisten, gecreëerde niet bestaande nabestaanden zelf mogen ervaren in een pas opgeleverde woonlocatie een herdenkingstafel van slachtoffer met portret en al van iemand, die niemand kende enz. Nemesis helemaal correct, alleen maar leugens en onwaarheden.
  Onderste steen zal nooit gelicht worden, laat me raden…………..fracking
  Business .

  Like

 7. Het gaat te ver om dat allemaal te vertellen en uit te leggen maar al die lijkwagens over de snelweg reden met lege kisten !!!!!!
  Een tipje van de sluier
  Getuigen ter plaatse vonden lichamen aan in verre staat van ontbinding
  Zo snel gaat dat niet als een vliegtuig naar beneden valt

  Wat hier een essentieel belangrijk punt is wat hier speelt

  Daar kan je niet naar toe op vakantie !!!

  Want dat is het eiland dat het centrum van het kwaad is !!!!! USA en Israel
  nou ja USA ???
  provisie van Israel
  dan zit je dichter in de buurt

  Diego Garcia – Wikipedia

  Aanslagen twin towers , instorting gebouw nummer 7 , dat zogenaamde vliegtuig dat door het Pentagon vloog wat gewoon een raket was want een vliegtuig kan niet door een gaatje van 40 meter breed terwijl het zelf meet dan 90 is!! dan dat neer gestorte vliegtuig in dat bos waar je enkel een klein putje zag met een beetje rook er uit en de verdwijning van dat Maleisische vliegtuig
  MH 17 was ook een Malesisch toestel
  Wel toevallig allemaal nadat de Maleisische regering bekend had gemaakt om USA kopstukken (lees zionisten gespuis) te gaan vervolgen voor oorlogsmisdaden

  Welkom in deze wereld van leugens en bedrog vanaf de wieg tot aan het graf

  AMEN !!!!!!!!!!

  Like

  • En het aller ergste is dat dat Zionistische Joden gespuis nog oprecht denkt dat zei verheven zijn ten opzichte van andere bevolkingsgroepen !!!!! Wij zij zijn gojim – in hun ogen
   Dat betekend wij staan ten dienste voor het Joodse volk
   Lees de Talmoed niet te verwarren met de Thora en je pleurt van je stoel van verbazing !!!
   Daarna kom je overeind met een Adrienne spiegel van hier tot en met Tokio
   van boosheid en wat niet meer nadat je de Talmoed gelezen heb en dan is het de kunst om je eigen in te houden !!!!!!!!!!!!

   WAARNEMEN ZONDER TE OORDELEN IS EEN HOGERE VORM VAN AARDSE INTELLIGENTIE

   Doe er je er je voordeel mee !!!

   Welterusten beste lezers van Herstel de Republiek

   Like

  • EN gisteren weer in het programma Zomergasten, met die nieuwe huppeltrut, die maar met der ellebogen onder der hoofd en die gemaakte glimlach met die Homo(!!!) Ivo van Hove die samen met haar een potje zitten te hersenspoelen waar je koud van wordt. Let op hun mimiek, op die harde ogen van die homo, op het moment dat ie over MH17 van een papiertje leest dat even later door de regie wordt weggehaald (en uit de uitzending geknipt) en hun beider opgeluchte lachen daarna als het over ‘gewone’ dingen gaat!!!

   Onder het mom van een interessante theatermaker -let op THEATER-maker- over de rug van Dostojewski en Shakespeare die nog even worden genoemd weer de jodenvervolging de grote slachtofferrol Dachau metname , waar goed gevoede blijde want net bevrijde gevangenen rondlopen vermengd met lijken beelden van zieke (want typhus) etc etc
   Dan JA HOOR weer de MH17 . De lijken kisten waren niet leeg . ER ZATEN in doeken gewikkelde stenen oid ter gewicht van ca gemiddeld 70 kg zodat al die soldaatjes 10 stuks per kist(!) geen vermoedens krijgen, want om iedereen in het complot te betrekken is TE riskant vandaar daarom dus.
   Tot slot: En wat zou dat schuiven voor die twee (land)verraders?????????

   Dit is dus geen complot-theorie maar compleet-theorie!!!

   Like

 8. Een nagemaakte BBC reporter komt in beeld met het nieuws dat gebouw nummer 7 is ingestort maar nadat hij dat gezegd had zie je pas dat gebouw nummer 7 instorten !!!
  Iets te vroeg over geschakeld
  foutje kan gebeuren

  Pikant detail is dat de eigenaar van dat gebouw nummer 7 ene Silverstein (enkel de naam al daar ga je van over nek) de uitkerings- polis bij het Duitse Allianz een maand er voor met 40 miljoen verhoogd had

  ook toevallig !!!!!!!

  Like

  • @Harry Waarom toch altijd die Duitsers? Precies !
   In de 1e Wereldoorlog is het Duits/Habsburgse Reich vernietigd. Herstelbetalingen, weet je nog wel van miljarden; pas een paar jaar geleden moest Duitsland (lees de de Duitsers) nog de laatste gelden overmaken. In de 2e wereldoorlog Duitsland opnieuw kaput gemacht en nu met 911 idem dito de Duitse verzekeraar(s) moet bloeden en waarom niet de ENGelse? of een Israelische bank ? hahahaha.
   Precies! Duidelijk toch!

   Like

 9. ‘Als we verdwijnen, is dit hoe het vliegtuig eruitziet.’

  Ene Cor Pan maakte een foto van het toestel voor vertrek van Schiphol en als geintje bedoelt maar het werd helaas werkelijkheid

  https://metro.co.uk/2014/07/17/flight-mh17-passenger-who-joked-about-disappearing-on-malaysia-airlines-flight-on-facebook-now-feared-dead-4802101/

  Beste lezers van Herstel de republiek lees ook dit artikel bij Want to Know

  https://www.wanttoknow.nl/politiek/9-11/9-11-waarheidsbeweging-wordt-eindelijk-volwassen/

  We bieden je hieronder het uiterst evenwichtige verhaal over 911-waarheidsvinding aan van dr. ir. Coen Vermeeren. Als gepromoveerd luchtvaar-ingenieur is hij met name uiterst geraakt door de letterlijke sprookjes die verteld zijn over de capriolen die de verkeersvliegtuigen zouden hebben uitgehaald, om met name de WTC-torens te ‘vermorzelen’.. Over de fabeltjes die verteld zijn over de mogelijkheden van deze aluminium vliegtuigen om door beton en staal héén te vliegen. Toen Coen Vermeeren dit allemaal onder ogen had gekregen, besloot hij zich te verdiepen in het hele verhaal.

  Lees alstublieft !!!!!!!!

  Toevoeging mijner zijde

  In die twin towers was een verdieping (weet zo niet even welke) waar al drie jaar niemand mocht komen
  Dat was de werkruimte van dat ZIONISTEN GESPUIS
  De twin towers storten in en wat zie je
  4 schuin afgesneden stalen pilaren
  Termiet !!!!!!!!
  dan nog iets
  in de Twin Towers werkten er meer dan 3000 mensen van Joodse afkomst
  En wat denk je hoeveel Joden er onder de slachtoffers waren ???
  6 (zes)
  Die hadden hun sms gemist denk ik !!! ha ha ha ha

  En dan nu de laatste toevoeging

  Een Nederlandse expert op het gebied van gebouwen gecontroleerd in te laten storten deed onderzoek met aanwijsbare feiten en filmpjes om aan te tonen dat het hier gaat om een gebouw gecontroleerd in te laten storten !!!

  De beste man is dood na 4 maanden van zijn onderzoek
  Ongeluk In Zeeland met de auto !!!!!!
  Ook weer toevallig

  Niets met vliegtuigen te maken !!!!!!

  NIETS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.