Antisemitisme, zionisme en de echte Joden


Het is altijd weer fijn en best grappig om te horen hoe de echte Joden over de nepstaat Israël denken. Wat dat betreft houden wij het maar simpel. De “republikein” die de nepstaat in de Levant als democratisch en legitiem ziet, is dus geen republikein, maar een losgeslagen fundamentalist. O ja, wij weten ook wel dat we het hier alleen maar over de leuke jurkjes van een Argentijnse paspop mogen hebben, maar het neemt niet weg dat het Midden Oosten probleem een alles overschaduwend probleem is. De valse claim van een ondemocratisch tot stand gekomen nepstaat met aan het hoofd en notoire aartsleugenaar is de druppel.

Komt ie:

The Nation-State Law is a False Claim

Recently, the State of Israel enacted a law proclaiming itself the ‘nation-state’ of all Jews on planet earth, regardless of nationality.

Recentelijk heeft Israël een wet in werking gesteld, waarin zij zichzelf proclameert als de natie-staat (thuisland) voor alle Joden op de wereld, ongeacht hun nationaliteit.

Torah Jews believes this declaration to be wrong and unlawful.

Torah Joden geloven dat deze proclamatie verkeerd en onwettig is.

Since the Jewish people are a religious entity– not a race or nationality – such a claim is completely bogus.

Het Joodse volk is een religieuze entiteit – geen ras of nationaliteit – een dergelijke claim is volstrekte “bullshit” (Beter vertaling heb ik niet).

By irrevocably linking Jews everywhere with Israel and any Israeli military action, they, too, must unfairly shoulder international reaction – becoming the unwitting target of increased anti-Semitism worldwide.

Door het onherroepelijk in verband brengen van Joden waar ook ter wereld aan Israël en elke willekeurige Israëlische militaire actie, zijn zij ook gedwongen de oneerlijke tegenreacties te aanvaarden – en worden het ongewilde doelwit van toenemende antisemitisme waar ook ter wereld.

Torah Jews are proud and loyal citizens of our own nation-states, completely unaffiliated with the state of Israel. We believe this law promotes Israeli interests while being diametrically opposed to true Jewish interests, and so are compelled to voice our sincere and profound opposition.

Torah Joden zijn trotse en loyale burgers van de natie-staten waarin zij wonen, volstrekt los van de staat Israël. Wij menen dat deze wet de belangen van de staat Israël bevordert en daarmee lijnrecht die van de echte Joden tegenwerkt. Daarom zijn wij gedwongen om hier ernstig en daadkrachtig deze wet af te wijzen.

Beste mensen, iedere keer als we zien of horen dat Israëlische gevechtsvliegtuigen het luchtruim van Syrië schenden en regeringstroepen bombarderen, dan moet u even aan de echte Joden denken, die dit ook niet willen. Steeds als de nepstaat rond Tel Aviv weer begint over de atoomdreiging van de ayatollahs in Iran, moet u weten dat de Joden op de wereld hier niets mee te maken willen hebben.

Dus wat maakt dat de staat “Israël”?

Een schurkenstaat dus….

Een voorpost van het westerse imperialisme, meer bepaald de Een-wereld regering. Die komt er niet, die is er namelijk al. Het herbouwen van de oude tempel van Salomo is het ideaal van het zionisme, NIET van de Joden, die willen daar niets van weten, zolang hun messias niet op aarde is verschenen. Het zogenaamde “zionisme” is een eeuwenoude jezuïeten doctrine, en raakt aan het marxisme en de reducciones van Paraguay – zoek het maar eens op, je staat er versteld van hoe oud de weg naar Rome al is.

https://www.truetorahjews.org/mission

Our mission is to inform the world that the State of Israel does NOT represent Jews or Judaism.

15 gedachtes over “Antisemitisme, zionisme en de echte Joden

 1. ……..Recentelijk heeft Israël een wet in werking gesteld, waarin zij zichzelf proclameert als de natie-staat (thuisland) voor alle Joden op de wereld, ongeacht hun nationaliteit……….
  Wat wordt hier bedoeld? De Joden die nakomeling van Juda zijn? Maar Juda had nog 11 broers die allen nakomelingen van Israël (Jacob) zijn.
  Is de vertaling ook wel correct? Moet het niet Israëlieten zijn i.p.v. Joden?

  Like

 2. Fantastisch verwoord. Dit is wat ik al jaren lang aan mensen probeer uit te leggen, die het vervolgens verdommen om te begrijpen, laat staan dat ze het aan willen nemen. Heb persoonlijke ultra orthodoxe joden gekend, van het soort waar ze er in Antwerpen nog een hoop van hebben. Indrukwekkende mensen die in niets lijken op de zionistische joden uit Israhell. Zij staan mijlen ver boven Bibi Satanjahu en consorten. En dat zeg ik, die geen god nog gebod en geen meester erkent.

  Like

 3. Pingback: Texiteer Baudet papt aan met kakkineuze VVD’ers en de nepstaat rond Tel Aviv | HERSTEL DE REPUBLIEK

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.