‘Prinses’ Marijke overleden (1)


Greet Hofmans kan er nu in alle rust mee verder. Vanwege dit halfblinde prinsesje is er bijna een heel “koningshuis” om omgedonderd. Helaas op het nippertje gered door de “Commissie van Drie” – de kruiperige loopjongetjes van “Oranje”, te weten Gerbrandy, Van ’t Sant en Tjarda van Starkenborgh Stachouwer. De dreigementen van aftreden waren niet van de lucht. Alles in de doofpot, zo rolt dit land nu eenmaal.

“Prinses” Marijke Christina Ook-niet-van “Oranje-Nassau”

Nederland in rouw gedompeld, alle nieuws naar de achtergrond, het volk zal ‘één zijn in al haar verdriet. Zo zie je maar weer hoe “verbindend” een crimineel gezelschap op een heel volk werkt. Hoe moet dit na deze aderlating (25%) nu verder!

We hebben begrepen dat deze jongste telg van Zur Lippe B. en Juliaantje van Baarn de laatste jaren in een gesticht opgesloten heeft gezeten. Je hoorde er eigenlijk niets meer van. Censuur van regeringswege en “zelfcensuur” van de “vrije” pers, waar een kabouterland groot in kan zijn. Waarom werd ze opgeborgen, min of meer een Clausje geflikt, als het ware? Zo gaat het doorgaans met leden van deze familie als ze gaan praten, of niet meer in de hand zijn te houden. De verzetsprinz Bernhard wilde zijn vrouw immers ook al in een gesticht hebben vanwege “Greet Hofmans”. De methode is platspuiten en opsluiten of andersom.

Met veel bombarie zal zij in de kelder te Delft worden bijgezet straks? We lezen dat ze zal worden gecremeerd. We gokken er op, dat er wegens ruimtegebrek onder de kerk een urnenmuur wordt ingericht….. vandaar. Het kan ook zijn, dat men heeft besloten de niet in aanmerking komende troonpretendenten (want gescheiden van een papist) maar op te stoken ter voorkoming van DNA-onderzoek. Sporen wissen, een beproefde methode van oplichters.

De “koning”, de “koningin” en “prinses” Wisent gaan ons voor in ons verdriet. Daarna halen ze haar “stichting” leeg. Ze blijven wel zakelijk uiteraard. Of zou het al zijn geregeld.

Kort en goed: we moeten wel door, natuurlijk. Hopelijk is dit droevige gebeuren wat een week gaat duren een mooie aanleiding om de “Greet Hofmans affaire” weer eens goed op te rakelen.

Dat verdienen ze…...

P.S.

De discussie zal we weer uitdraaien op “respectloos” en dat soort holle frasen. “Respect” en “Leuk” vallen in dezelfde overbodige categorie, namelijk. We hebben het opgezocht en de definities even voor u op een rijtje gezet:

RESPECT

gevoel of uiting waarmee je laat merken dat je iemand aanvaardt als een waardig en waardevol mens

Waarom zou dat moeten? Omdat ze een andere fysieke vorm aannemen?

Voor de puzzelaar: 1) Aanzien 2) Achting 3) Betrekking 4) Bewondering 5) Eerbetoon 6) Eerbied 7) Eerbiediging 8) Egards 9) Gezag 10) Hoogachting 11) Iemand waarderen 12) Ontzag 13) Opzicht 14) Waardering 15) Waardigheid

Eerbied, ontzag, waardigheid, aanzien, achting,bewondering….. ik heb er nog nooit iets van gemerkt.

Samengevat: alles wat wij voor deze lui dienen te hebben, hebben deze lui per definitie niet voor ons. Daar verandert niets aan als ze dood en begraven/opgestookt zijn.

8 gedachtes over “‘Prinses’ Marijke overleden (1)

  1. Wat een meevaller toch, één verkopers van ons Nationale erfgoed (kunst) is letterlijk kaltgestellt! Al is monddood maken eigenlijk niet de juiste beschrijving. OK, de pijp aan Maarten geven dan maar. Deze nep persoon heeft nog veel meer op haar geweten, zo was haar fortuin via het paleis van haar moeder naar Jersey verhuist. Volgens de minister van financiën een privé zaak , maar als wij het doen is het fraude! Moeten we nu allemaal een week lang in het zwart?

    Liked by 1 persoon

  2. Dat duistere noordeinde , al die feiten over wat daar gebeurd is: de opvoeding van Wilhelmina door duitsche Emma, de latere verwekking van Marie-Claire Rovers bij Juultje van Soest door die pronte duitscher Hendrik, die graag geziene gast in Het Ronde Huis. De ontwijking der belastingen door diezelfde Marijke, de verkoop van een schilderij,waarvan zij maar heeft aangenomen dat het van haar was, terwijl het natuurlijk het nederlandse volk toebehoorde….

    En was die genoemde Hendrik nu de vader van Juultje? Een korrekte stamboom ……… Ach er is zo veel.Als je dat in een tv-serie zou moeten proppen,dan was je vijf jaar verder.

    Liked by 2 people

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.