El Paso – die andere slachtoffers


Het verschrikkelijke nieuws uit de verenigde staten van Noord-Amerika over de ‘twin-shooting’ (Texas en Ohio) is nog maar nauwelijks bekend of dat andere nieuws over slachtoffers in El Paso is ‘dead & buried’.

Het één heeft natuurlijk niets met het andere te maken. We leven nu eenmaal in een wereld, waar de toevalligheden over elkaar heen rollen, zoals de golven aan de kust al miljarden jaren over elkaar heen rollen, 24/7.

Deze keer hebben we nog geen aanwijzingen gevonden van alternatieve websites die spreken over een dubbele door de CIA gecoördineerde ‘false flag’, bedoeld om de geesten rijp te maken voor de totale ontwapening van de burgerij. Een jarenlang, slopend proces, dat al honderden slachtoffers heeft geëist.

In El Paso is er ook nog iets anders aan de hand.

Die andere slachtoffers

Het is weer hetzelfde liedje. In een land waar de doodstraf nog wordt uitgevoerd wordt gemoord en misbruikt als nooit tevoren. De roomse kerk heeft tientallen miljarden aan ‘schadevergoedingen’ aan misbruik slachtoffers betaald. Niemand schijnt zich af te vragen waar ze dat geld vandaan hebben. Honderden miljoenen rooms katholieken doneren wekelijks nog amechtig aan dit wanstaltig instituut. De aflaatcultuur is nimmer afgeschaft.

In Nederland lossen we het op met een uitgebreide doofpotprocedure, door alle gevallen na 1980 niet te onderzoeken. De reden daarvan is wel duidelijk: de daders leven waarschijnlijk nog. De roomse kerk is een morbide instituut en veroordeeld alleen degenen die door Petrus allang naar de hel zijn getrapt. Een enkele keer duikelen ze nog een lijk op om dat lijk alsnog ter dood te veroordelen en in de Tiber te dumpen, weer op te vissen, te begraven, nog een keer opduikelen, onthoofden en wederom ergens te dumpen……. De reeds overleden paus Formosus onderging in de 9e eeuw dat lot tijdens de KADAVER-SYNODE.

Wie deze verzameling idioten nog serieus neemt, neemt zichzelf duidelijk niet meer serieus. Een uitgezaaide reli-kwab heeft hun denkvermogen verstikt en doodgedrukt.

Vandaar dat de pedo-priesters en hun bazen hun eeuwenoude praktijken rustig kunnen blijven voortzetten en wijzen naar een eenzame gek, die 20 mensen dood schiet. En hem waarschijnlijk zijn zonden zullen vergeven, het blijft nu eenmaal een kadaver-cultus, die zogenaamde “kerk”.

Bidden voor een doodskop

Woonwijk op een massagraf – Tuam in Ierland. De zusters van ‘Bon Secours’ bieden jonge moeders een helpende hand in naam van de vader, zoon en de heilige geest……

Bon Secours – Goede werken

7 gedachtes over “El Paso – die andere slachtoffers

 1. En dan hebben we het alleen nog maar over het Roomsche onderdrukkings syndicaat, want er zijn er meer. In eigen land zijn er de bijbelbelt gebieden waar incest en overspel tot de gebruikelijke vrijetijdsbesteding behoort. Binnen de gemeenschap wordt alles met het boek van de heer(?) vergeven. De islam, een zijtak van het joodse geloof heeft andere prioriteiten, de ongelovige uitroeien met medewerking van de Nieuwe WereldOrde die elke vorm van omvolken toestaat zolang ze er zelf er beter van worden. Deze wereld is op op drift en – bijna – niet te stoppen. Leve de vrije wereld waar dat allemaal mag en kan. Arme slachtoffers!

  Like

 2. En dan hebben we het nog niet eens over vandaag aan de dag waar dit soort praktijken ONVERMINDERD doorgaan om de ‘heren’ pedoos en anderszins seksueel gedetorieerden te plezieren, om te kopen , te chanteren danwel om nog meer duistere redenen ‘in het bakkie te krijgen’!! Wat dacht u van vivisectie, smerige illegale en misdadige medische experimenten waar de leugen griezelverhalen van dr Mengele bij verbleken, en bv ook nog de duistere satanische en andere rituele ‘feestjes’ waar behalve ministers zelfs koningen te gast zijn, Dutroux enz weetunogwel?!!!
  Maar aan dat ene filmpje ziet u al dat maar weinig mensen uit hun kast danwel huisje durven komen om hier tegen te getuigen, onderzoeken, mede leven of last krijgen van hun gedegeneerde historisch geweten enz enz.

  Like

 3. Knap hoor om de seksualiteit zo in een geloof te draaien dat mensen zich schamen dat ze als kind het stempel: ‘illegaal’ -want niet gesanctioneerd door de Kerk- hebben gekregen.
  Hoe doen we dat nu dan?
  Ja ja juist als je niet voor de LGBTHPQRSTUVWPEDO agenda bent dan discrimineert u ernstig minderheden die niet uit de kast, zich achtergesteld etc voelen.
  Waar praten we over : Ik schat dat in de dierenwereld(niet geplaagd door culturele idiotie) we praten over een promillage dat “homo” ter wereld komt. Deze dieren planten zich niet voort (logisch toch?) dus zal vanwege evolutie e.d. het eerder gaan om een percentage van een promillage.
  Echter in de mensenwereld wel geplaagd door culturele idiotie neemt het eerder om andere redenen dan voortplanting haha, toe. .. U begrijpt toch wel he …? niet dan..?… ja dan?

  Ps Als je mensen wilt manipuleren, dan doe je dat het beste door in te spelen op hun hoogste (liefde religie), hun sterkste (sexualiteit/hormonen) of hun smerigste (perversie) instincten.
  EN geweld middels hun vecht/vlucht instinct of ze gewoon tegen elkaar op te zetten middels verschillende oppositionele ideologieen (politiek, vijandbeeld, ras, geloof en volk etc).

  Like

 4. Ca dertig jaar geleden verdween er in kind bij het Vaticaan.
  Zij had relaties (vader) die in het Vaticaan werkten.
  Waarom weet het Vaticaan en al die Pausen niet waar dat kind gebleven is?
  Zij communiceren toch dagelijks met god.
  Dan kan men toch misbruik maken van de tere kinderziel en levens verwoesten, want god geeft toch geen antwoord en wie zwijgt stemt toe.
  Bekijk eens de serie over de geschiedenis van Spanje op Canvas.
  De moorden op de joden en de islamieten in de middel eeuwen, dus ver voor oom Adolf, maar wel gesteund door het Vaticaan .

  Waar zijn de demonstrerende kindertjes voor het milieu?

  Like

 5. Goede middag allemaal beste lezers.

  Ik houd het kort vandaag als jullie het niet erg vinden ?

  Het Vaticaan

  DE GROOTSTE CRIMINELE GELEGALISEERDE ORGANISATIE TER WERELD !!!!

  En daar past maat EEN woord bij en dat is

  AMEN !!!!!!!

  en pak nu heel snel een biertje !!!!

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.