De nieuwe Jihad: Zwembadterreur


In België vinden met regelmaat ‘incidenten’ in openluchtzwembaden plaats. In Nederland idem, ‘vechtende jongeren’ heet het dan. Alles om af te dekken dat er iets veel ernstigers aan de hand is. Politiek geweld, intimidatie en godsdienstfanatisme, samengebald in de “zwembadjihad” voor gevorderden.

Terwijl het “boerkaverbod” hoog op de agenda staat, worden zwembaden in de Lage Landen door relifanaten geterroriseerd en onveilig gemaakt, met name voor meisjes en vrouwen. Als witte atheisten c.q. lidmaten van een andere geloofsovertuiging het voor de vrouwen opnemen ontstaan dus heuse reli-rellen en “vechtende jongeren”. De meest afdoende oplossing is meestal om de reli-relschoppers het water in te sodemieteren en kijken of ze boven blijven. De kans is aanzienlijk dat er een reddingsactie plaats moet vinden. Het wapen van de georganiseerde aanrandingen en verkrachtingen in opdracht is zo oud als de mensheid zelf. Lees het verbijsterende verslag van “De Doorbraak” hoe dat bij onze zuiderburen gaat.

Zwembadterreur als strategie

Groepsaanrandingen als intimiderend (politiek) wapen 31 juli 2019 Ann Moella

Groepsaanrandingen. We kennen het fenomeen hier in Europa sinds oudejaarsavond 2015 in Keulen: ‘jihadrape‘ werd het toen genoemd. En het ging vooral om mannen van Arabische en Noord-Afrikaanse origine, schreef Het Laatste Nieuws.Vele media berichtten er schoorvoetend over, een week na de feiten, toen zwijgen niet langer kon. Minister Thomas de Maizière (CDU) noemde het ‘een ernstige incident door een groep van migranten ‘van een nieuwe dimensie’. ‘We pikken het niet dat Noord-Afrikaanse groepen mannen zich organiseren om weerloze vrouwen met drieste seksuele aanvallen te vernederen’, verklaarde de minister van Binnenlandse Zaken van Noordrijn-Westfalen, Ralf Jäger. Hieronder de link naar het gehele artikel:

https://doorbraak.be/zwembadterreur-strategie/

“We pikken het niet langer?” We krijgen maar de top van de ijsberg te zien en te horen. Er zit niet veel anders op dan het inrichten van zwembaden per geloofsgroep – ongesubsidieerd natuurlijk. Een frisse duik, voorafgegaan door gebed. Terzijde: de aangiften van seksueel misbruik en pedofilie zijn in België gestegen tot 11.267 in 2017. Het aantal pedofiliedossiers is zelfs verdriedubbeld. Ook dat is waarschijnlijk nog maar de top van de ijsberg.

22 gedachtes over “De nieuwe Jihad: Zwembadterreur

 1. Het is bedoeld om langzaam de gemoederen op te jutten.
  Denk je nou werkelijk dat deze regeringen (lees : EU (lees NWO etc..)) hier niet van weten, hier niet van hadden kunnen weten, nee! Hadden MOETEN weten?!!!
  Regeren is vooruitzien, nou echt vooruitzien kunnen zullie (die regeringen lees; Rutte c.s. Kamer 2 en 1) niet , maar dit wisten ze al lang tevoren want is “AGENDA”.
  Europa moet en zal kapot, ja de oorspronkelijk naties met hun eigen GRENZEN, met hun eigen TAAL en CULTUUR.

  En dit is een van hun vele wapens. Haha zgn boerkaverbod de propaganda machinerie in NEanderland presteert het in erdaad op de tv een acteur/actrice in boerka waarin zelfs geen spleetje voor de ogen is te zien op gympies en met een perfect Neanderlands te laten klagen dat ze het zo moeilijk heeft, wordt vervolgd(reli) etc. Je lacht je dood, als het niet zo ernsig was.
  Verder al die nepalloos maar klagen dat ze gediscrimi etc worden etc etc etc.
  Kortom opruien groeperingen kweken en tegen elkaar opzetten. These-Antithese –>Clashen!

  Like

  • ” miljoenen Palestijnen die daar al eeuwen in vrede met kopten christenen en joden leefden”
   Benieuwd waar je deze onzin vandaan haalt!
   Of zou ik al die tijd verkeerd voorgelicht zijn betreffende deze miljoenen brave en vredelievende ‘Palestijnen’?

   Like

 2. Op 30 augustus 2010 sloot in Rotterdam het paradijselijke zwembad Tropicana definitief zijn deuren. Jarenlang waren er uitwassen door ‘cultuur verrijkers’ uit Noord Afrika die met name de vrouwelijke badgasten lastig vielen en zelfs verkrachtte. De politie zei standaard dat ze er niets aan konden doen, mede omdat ze werden opgedragen met zachte hand op te treden, dus zoals bij een brand de vlammen willen doven met benzine.Uiteindelijk moest Rotterdam op een moslim burgemeester wachten (niet gekozen maar benoemd door de PvdA) om de tent definitief te sluiten.Jarenlang was het een goedlopend en gezellige manier van uitgaan, maar toen de tweede generatie cultuur verrijkers opgroeide was het uit met de pret. Alle voorgaande jaren voorafgaande aan de sluiting is er in feite niets aan gedaan, mede omdat de stad toen werd bestuurd door de PvdA die voor de helft uit diezelfde Noord Afrikanen en andere gekleurde figuren bestond. Is er sindsdien in de stad iets veranderd? Er wonen nu 192 verschillende nationaliteiten over de stad verspreidt, maar gezelliger is het er niet op geworden. Dit als aansluiting bij het artikel ‘Zwembadterreur als strategie’, het is al erg lang aan de gang, en op zaterdagavonden nog steeds gaande. Houdt u alstublief uw dochters en vrouwen binnen, het is niet veilig op straat, en dat veranderd ook niet snel meer!

  Like

  • @Allen: Er zijn enkele oplossingen danwel symptoombestrijdingen:

   Alle moslims die NIET willen of KUNNEN integreren en de wetten cq cultuur van dit land respecteren ERUIT gooien.
   Met een zwembandje in de Noodrzee en peddelen maar terug/retour Noord Afrika en vandaar verder naar waar ze vandaan kwamen om daar hun eigen (achtergelaten?) vrouwen en dochteren te verkrachten. Moeten ze daar maar lekker doen.
   Deze regering eruit sode-miet-teren…. en een zakelijk landsbestuur -zoals HdR uitlegt en voorstelt – instellen, waarbij iedereen van Nederlandse origine danwel volledig geintegreerde kiesbaar is. Vervolgens een RIGOROUS terugkeerbeleid voeren, dat in ca 3 jaar alle hier niet terzake en illegaal resp onnodig verblijvenden het land uitzet. Douane en grenzen voldoende voor controle & handhaving.
   NB de oude regeringskliek en alles wat eraan vast zit ophokken en in het openbaar berechten. Misschien ook maar evt daarna uitwijzen naar Marokko of beter nog Saoedi Arabie.
   Alle moslim vrouwen een versnelde emancipatie cursus laten volgen, zodat ze hun eigen mannetjes zonen en wat al niet in toom kunnen houden.
   Alle vrouwen at risk trainen die supergevechtstechnieken en voorzien van automatisch afgaande peppersprays, penis resp handafhakkers bij onraad automatische via stemgeluid vd eigenaresse af te laten gaan.
   NB dan eens zien hoe gretig ze dan nog zijn

   P.s. E.e.a. aan deze maatregelen kan goed gecombineerd worden.
   P.p.s. Alle andere mogelijke maatregelen effectiever danwel nog beter zijn hier welkom.

   Like

  • En zolang je een dubbele nationaliteit hebt heb je je bek te houden. Dus ook geen stemrecht, je schijt je stem maar in dat andere land weg.

   Laatst kom ik zo’n eurofiel tegen die beweert: “We zijn allemaal Uiropejanen, dat is onze tweede nationaliteit.” En wie heeft dat zo bepaald, jij soms? Nou ikkeniet!

   Like

  • Typisch Nederlandse oplossing, het paard achter de wagen spannen. Dochters en vrouwen binnen houden??? Denk het niet.
   De vader van zo’n zwembad terrorist even aanpakken en na een pak slaag duidelijk maken als ie z’n kinderen niet in de hand wil houden er een vat benzine door z’n brievenbus gaat en heel z’n gezin in de fik wordt gezet.
   En de daad bij het woord voegen.
   FIGHT for your RIGHTS !!!!!

   Like

   • De meeste van de door mij beschreven misstanden gebeuren na twaalven tot in de vroege morgen. Daarom begrijp ik de ouders niet die toestaan dat hun dochters ’s nachts buiten lopen of fietsen. De maatschappij is sinds mijn jeugd – toen dat allemaal nog kon – enorm veel veranderd. Is het gezegde niet “béter voorkomen dan genezen?”. Dat is niet de knol achter de koets zetten, maar een voorzorgsmaatregel.

    Like

 3. 3 Oplossingen:
  A) Deze regering eruit sode-miet-teren.
  Vervolgens rigoreus terugkeerbeleid, grenzen sluiten, meer douane etc ergo meer werkgelegenheid etc.
  B) De moslim vrouwen dienen versneld te emanciperen teneinde hun eigen mannetjes en zoontjes in de tang te houden
  C) Alle westerse vrouwen supergevechts/zelfverdedigings technieken leren en voorzien van door stem oid te activeren hand resp penisafhakkers. Kijken of ze der dan nog zin an hebben (vrij naar PF). 🙂

  Like

 4. Je mot wel weten hoe je die hersenen kunt gebruiken.
  Volgens mij is dat al een tijdje geen basiswetenschap meer.
  Fijn dat we hier nog kunnen lezen hoe de hazen lopen, rennen.
  Jammer dat ook in mijn vriendencluppie er weinig interesse voor is.
  It’s a lonely road, being yourself….

  Like

 5. Als het niet zo erg was met de weapons of mass migration dan zou het bijna leuk zijn, maar goed deze gouwe ouwe wil ik @jullie niet onthouden. Even alle sterotypen uit die tijd: 🙂 🙂 😉

  Like

 6. We krijgen maar de top van de ijsberg te zien en te horen.

  Klopt helemaal beste Herstel de Republiek
  Klopt 100%
  Ook hier in het ooit zo mooie Westland waar toen nog alleen hard werkende mensen woonde
  stapelen de incidenten zich op.
  In de media nog geen 10%
  pak maar weer een biertje !!!!
  blijft niets anders over voor mij
  Amen !!!

  Like

  • Maar daar zit een agenda achter

   In heel Europa verdwijnt de originele cultuur als sneeuw voor de zon
   Neem enkel al dat hele Sinterklaas gedoe in Nederland
   Breng mix (massa immigratie) en de instabiliteit volgt vanzelf

   JODEN MIXEN NIET !!!!

   Denk daar eens over na alstublieft

   Like

 7. Vandaar dat het ook heet ,,TOEN WAS GELUK NOG HEEL GEWOON,,

  Beter en duidelijker kan je het niet verwoorden

  Vroeger stonden alle achter deuren open in het Westland

  Begrijpt U wat ik daar mee bedoelt ???

  HET IS KLAAR MET MIJN MOOIE WESTLAND , NEDERLAND !!!!!!

  HET IS KLAAR

  P.S

  Ik zei dit al tegen mensen 10 jaar geleden en die zelfde mensen komen nu naar mij toe op de bloemen veiling in Honselersdijk en zeggen ,,JE HAD GELIJK HARRY,,

  HET IS KLAAR

  Wim Sonneveld – Het Dorp

  Like

 8. Neem de tekst tot U en denk na !!!!

  HET DORP

  Wim Sonneveld
  Thuis heb ik nog een ansichtkaart
  Waarop een kerk een kar met paard
  Een slagerij J. van der Ven
  Een kroeg, een juffrouw op de fiets
  Het zegt u hoogstwaarschijnlijk niets
  Maar het is waar ik geboren ben
  Dit dorp, ik weet nog hoe het was
  De boerenkind’ren in de klas
  Een kar die ratelt op de keien
  Het raadhuis met een pomp ervoor
  Een zandweg tussen koren door
  Het vee, de boerderijen
  En langs het tuinpad van m’n vader
  Zag ik de hoge bomen staan
  Ik was een kind en wist niet beter
  Dan dat ‘t nooit voorbij zou gaan
  Wat leefden ze eenvoudig toen
  In simp’le huizen tussen groen
  Met boerenbloemen en een heg
  Maar blijkbaar leefden ze verkeerd
  Het dorp is gemoderniseerd
  En nou zijn ze op de goeie weg
  Want ziet, hoe rijk het leven is
  Ze zien de televisiequiz
  En wonen in betonnen dozen
  Met flink veel glas, dan kun je zien
  Hoe of het bankstel staat bij Mien
  En d’r dressoir met plastic rozen
  En langs het tuinpad van m’n vader
  Zag ik de hoge bomen staan
  Ik was een kind en wist niet beter
  Dan dat ‘t nooit voorbij zou gaan
  De dorpsjeugd klit wat bij elkaar
  In minirok en beatle-haar
  En joelt wat mee met beat-muziek
  Ik weet wel het is hun goeie recht
  De nieuwe tijd, net wat u zegt
  Maar het maakt me wat melancholiek
  Ik heb hun vaders nog gekend
  Ze kochten zoethout voor een cent
  Ik zag hun moeders touwtjespringen
  Dat dorp van toen, het is voorbij
  Dit is al wat er bleef voor mij
  Een ansicht en herinneringen
  Toen ik langs het tuinpad van m’n vader
  De hoge bomen nog zag staan
  Ik was een kind, hoe kon ik weten
  Dat dat voorgoed voorbij zou gaan

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.