Wie wil er nu nog met “Maxima” op de foto!


Gut… zou Nederland wakker worden?

Tip: leest u alstublieft het hele artikel en gooi geen stoeptegel door uw scherm na het zien van de plaatjes….!

Weer een gigantische ophef over een fotootje. Want “onze koningin” heeft zich laten kieken met de vrouw van Desi Bouterse, gymdocent in ruste. En dat terwijl er al zo’n ophef was over het foto moment met een prins uit Saudi Arabië, u weet wel, die moordenaar van Khashoggi met bloed aan zijn handen. Afgezien van het feit wat een Argentijns huppeltje bij de VN heeft te zoeken, of in de Westerse oliekolonie van geïmporteerde joodse woestijn bedouïnen. Want meer zijn het niet: koppensnellende luie, werkschuwe woestijnjoden uit Irak. Toen de geheime dienst van Saddam Hoessein een rapportje dreigde rond te sturen, waaruit zou blijken dat het “huis Saud” in de 15e eeuw zich als een parasiet in een nomadengemeenschap had genesteld, werden er argumenten gezocht om een Golfoorlog te starten. Bij de teloorgang van het Ottomaanse imperium zijn de Saud’s door de Britten geselecteerd om op de olie te gaan zitten. Ze maten zichzelf een nieuwe geloofsrichting aan, het wahabisme, wat weinig meer met de oorspronkelijke koran had te maken. Maar met “religie” bereik je soms meer dan met bruut wapengeweld of overtuigingskracht. Kortom, het huis Saud heeft geen klap te vertellen, hun richtlijnen komen van elders. Mocht de olie ooit opraken, dan is het huis Saud al lang en breed uitgeroeid en de nepstaat Saudi-Arabië al lang en breed met woestijnzand onder gestoven. Maar indien gewenst willen we nog wel eens uitleggen wat voor uitschot daar op duizenden miljarden zit. Steekwoord: “De nepstaat Israël kan consequent op solidariteit van die andere nepstaat rekenen”.

Maar waar olie is, daar bespeuren we traditioneel de leden van het Nederlandse “koningshuis”, althans zij die de troon hebben gestolen en zich “oranje” noemen. Als grootaandeelhouder van Royal Dutch Shell en andere molochs regel je zo nu en dan een staatsbezoekje op kosten van de onderdaan om je zaakjes te doen. Met een VN pet op is het wat minder verdacht. Zo kan jullie “koning” met zijn ingevlogen broedkip al bier hijsend met Poetin op de foto, terwijl wij hier ons best moeten doen om te voorkomen dat we een “Kremlintroll” worden genoemd. Standsverschil moet er zijn. Daarom kun je die lui ook niet beledigen, ze zijn onschendbaar. Of de zogenaamde “koningin-moeder”, u weet wel, die van die tankgracht rond Drakensteijn – die de steenrijke sjeik van Brunei in het openbaar respectvol knuffelt, terwijl hij net een “stenigingswet” voor ongehoorzame moslimvrouwen heeft uitgevaardigd. Of een andere sjeik in de woestijn, waar deze roofzuchtige familie innige banden mee heeft op jullie kosten: “We shell make that trip”. Naar Oman, weet u nog? En al die retourvluchten worden niet door de douane gecontroleerd en er worden ook geen drugshonden op de cargo losgelaten. Dat is niet nodig, deze familie heeft immers bewezen hun miljarden eerlijk te hebben verdiend met hard werken en spaarzaamheid. Twee eigenschappen naast hun natuurlijk aangeboren Duitsche “flinkheid”. Met een diplomatiek paspoort van de Souverein Military Order of Malta een fluitje van een cent. Zo liep er een smokkellijn cocaïne vanuit Suriname via Mozambique naar Nederland….. Of zoals wij dat al in 2012 in het artikel “Oranje en drugs, logisch” omschreven:

Nederland Maffiastaat wordt gedicteerd door een Groot-Criminele Orde, afgekort GCO. De vertakkingen zitten in de gehele maatschappij, inclusief het Huis van Oranje B.V., de politiek, de hoge en de lage ambtenarij, de vastgoedwereld, de bankwereld, energie- en grondstoffen, recreatie, hotelwezen, er komt geen eind aan. Waar zit geen witgewassen drugsgeld? De connectie koningshuis-drugs is niet verwonderlijk, want er liggen eeuwenoude verbanden tussen de “oranjes” en DRUGS (Opium in Nederlandsch-Indië en Cocaïne via de Nederlandsche Cocaine Fabriek, nu Akzo-Nobel). Bovendien zijn zij ingezetenen van ons land, die nooit door de “Koninklijke Marechaussee” zullen worden gefouilleerd bij binnenkomst en vertrek, dus wij weten niet wat er aan boord van het regeringsvliegtuig zit. Leest u er het volgende berichtje van het Openbaar Ministerie even op na en het is duidelijk dat er een lijn Suriname-Mozambique-Nederland ligt en waarom wij van die rare conclusies moeten trekken, bij gebrek aan betere en vooral adequate berichtgeving. WEBSITE Openbaar Ministerie

Ach, gut, de pagina van het OM doet het niet meer….
“…met de Surinaamse onderwereld…”

Het heette toen dat die foto aan die twee was opgedrongen, dat ze niets in de gaten hadden en dat het ook nooit de bedoeling is geweest. Tja, zo dom zijn ze dus in al hun briljantheid. De totale verenigde pers schreef het, iedereen las het, zij kwamen er mee weg, want iedereen geloofde het.

Dus de ophef over die paar fotootjes van een zogenaamde “koningin” die wat relaties onderhoudt met moordenaars, drugsdealers en ander uitschot is doodnormaal. Wij hebben ze nog nooit met echte, integere mensen samen op een foto gezien. En foto’s zeggen meer dan verhalen.

… met mevrouw Bouterse
…. met een Saudische “prins”…..
… met Akzo-Nobel Wijers en … Halbe was erbij…!!
… met Poetin-van-de-BUK….
…. het moet in de genen zitten ….

Kort samengevat is er niets nieuws onder de zon. Het mormel wat hier “majesteit” speelt is niet voor niets gekoppeld aan Willem de Laatste. De duivel schijt de miljarden altijd op dezelfde hoop en daar komen altijd strontvliegen op af. Soort zoekt soort, alles kleurt oranje. Drugsdealers, wapenhandelaren, bankiers en veel te grote multinationals hebben de staten in hun macht. De staten persen de onderdanen af. De oorzaak van die burgerlijke ellende is de kleine exclusieve groep van aristocratische stokoude bloedlijnen, onuitroeibaar. We hebben hier te maken met een stadhouderlijke familie, die de honneurs waarneemt zolang ze dat mogen. Ze trekken zich nergens wat van aan en gaan op de foto met wie ze dat willen. Het journalistieke gepruttel is voor de bühne. Alsof de gecontroleerde pers er nog iets toe doet.

Was het niet al in 1980, toen breed uitgemeten in de krant stond dat Bernhard, zijn moeke en zijn stiefvader een landverraderlijk dubbelspel hebben gespeeld voor en tijdens de oorlog? Hij was toen al uit zijn uniform gehesen en er kwam onophoudelijk bagger over hem heen. Hij ontkende alles, categorisch. Verzetslieden gingen voor deze deserteur-landverrader door het vuur, je vraagt je werkelijk af wat de definitie van “het verzet” eigenlijk is. Die verzetslieden wilden het niet weten, want wat moesten wij dan wel niet van hen denken? Overal moest zand over, alles moest onder het tapijt. Dat is slecht gelukt, maar het had nooit consequenties. Dit hebben we nog even voor de geschiedenisleraren opgeduikeld:

…verzetsheld werkte voor de Duitse contra-spionage…

Nederland wordt natuurlijk niet wakker.

Nederlanders hebben karakter en doen onverstoorbaar hun ding: doorsnurken.

Wij niet, wij blijven er op hameren dat er maar één oplossing is om definitief van die lui af te komen.

38 gedachtes over “Wie wil er nu nog met “Maxima” op de foto!

 1. Wat moet ik hier nu nog op zeggen ?
  We leven nu eenmaal in een smerige,geraffineerde,gemene,doortrapte,gore kanker wereld
  Sorry voor het woord kanker echt sorry
  Maar je wordt hier besodemietert vanaf de wieg tot aan het graf.

  En de rode draad van het leven is het volgende citaat

  De bankier zegt tegen de Pastoor houdt jij ze dom dan zal ik ze arm houden

  En het besodemieteren van de mensen is begonnen met het schrijven van de bijbel

  Toen begon al het manipuleren van de mensen

  Met het Israëlische volk is God,s oogappel

  Pleur toch gauw op met je onzin

  God kon veel maar schrijven kon hij niet

  Daar voor ging het wel redelijk met de mensen

  En die noemt de ,,kerk,,nu Heidenen

  Nee kerkie dat waren juist mensen die met de natuur om wisten te gaan

  Uitgemoord in de USA en andere streken

  AMEN !!!!!!

  Like

  • Wat zijn jullie een vreselijke mensen soort. Hebben jullie ooit van de liefde van de Here Jezus gehoord ik denk van niet anders zou je nooit zulke dingen zeggen. Bij deze gun ik jullie een beetje liefde , want ik geloof niet dat je dat krijgt of aan iemand geeft

   Like

   • Anoniem is zo wie zo al achterbaks !!! Dat is een. Ik plaats hier bij Herstel de Republiek zo af en toe een reactie gewoon onder mijn echte naam. Dat is twee !! En beste anoniem weet jij wat NADENKEN betekend ? In plaats van als een kip zonder kop zomaar ergens achteraan lopen !! Het zijn juist de domme mensen die het gevaarlijkst zijn want die lopen zonder zelf na te denken ergens achteraan !!!
    Ik wil je absoluut niet krenken of kleineren maar denk eens na !!
    En geloven is nog niet zeker weten !!!

    Hier speciaal voor jouw een citaat van
    Boeddha.
    Doe er je voordeel mee
    En ga zondag op de eerste rij zitten in de kerk
    Op de laatste rij zitten altijd de mensen waar jij op neer kijkt
    te kaarten met een biertje
    Dat zijn mijn vrienden en ze zijn er wel
    Nogmaals niet bedoeld om je te krenken of kleineren
    Maar ga nu eens nadenken !!!

    Groet,

    Harry Vos

    En hier het citaat Boeddha.

    ‘Geloof niet in iets, simpelweg omdat je het gehoord hebt. Geloof niet in iets, simpelweg omdat er door velen over gepraat en gekletst wordt. Geloof niet in iets omdat het simpelweg in uw religieuze boeken staat geschreven. Geloof niet in iets slechts vanwege het gezag van uw leraren en ouders. Geloof niet in tradities, omdat ze voor vele generaties werden overgeleverd. Maar na observatie en analyse, wanneer u vind dat alles gelijk staat met de reden en bevorderlijk is voor het goede en het voordeel is van één en allen, keur het goed en leef ernaar.

    Like

   • Als antitheist zeg ik dat je op kan peuren met je geloof, jood christen mohammedaanse, het maakt geen kut uit, jullie zijn allemaal gehersenspoeld om je medemens al dan niet virtueel de hersens in te slaan ter ere van je God, of dat nu de koning, de bank of de paus is of een ander uitwas, zij lachen zich rot terwijl wij ploeteren en ons in armoede en ellende storten. Bedankt religie!!!

    Liked by 1 persoon

    • Ben het helemaal met jouw eens beste Rob

     HELEMAAL !

     Bedankt religie!!!

     Je kan het niet beter verwoorden beste Rob !!

     Toch een heel klein min puntje

     Het is pleuren en niet peuren

     Als antitheist zeg ik dat je op kan peuren met je geloof,

     Maar je heb wel 100 % gelijk

     Like

    • zij lachen zich rot terwijl wij ploeteren en ons in armoede en ellende storten. Bedankt religie!!!

     BETER KAN JE NIET VERWOORDEN BESTE ROB

     BEDANKT EN STUUR HET DOOR NAAR MIJN PRAAT VRIEND HENK !!! 75 JAAR MAAR
     AL VANAF ZIJN 20 JAAR WAKKER

     IK PAS VANAF MIJN 50 JARIGE LEEFTIJD

     MAAR MAAKT EEN INHAALSLAG MET GROTE STAPPEN

     MAAR BESTE ROB IK WEET NIET JOUW LEEFTIJD

     MAAR JE LOOPT OP HET GOEDE PADJE

     GROET.,

     HARRY VOS

     Like

 2. Waarom spelen ze nog steeds nep koning en nep koningin??
  Wie zorgt ervoor, dat ze blijven bestaan??
  We hebben ze nooit nodig gehad…
  Juliana is verkracht door prins Hendrik, misselijkmakende koningschap!!
  Het moet allang afgeschaft worden!
  Politiek is steeds onnozel, alsof het volk niks wist, omdat politiek het vaak in doofpot heeft….

  Like

    • Goed zo beste administrator !!!
     En feiten zijn feiten !!!

     Nee we mogen gezegend zijn met zo,n ,,Koninklijk Huis,,

     En hier nog een toevoeging over deze ,,fijne mensen,,

     Nederlandse Cocaïnefabriek

     Gaven beide partijen in de eerste en tweede wereld oorlog cocaïne in het eten
     Dan vechten ze lekker fanatiek
     En wie stond aan het roer van de Nederlandse cocaïne fabriek

     Juist

     Die ,,fijne mensen.. wat ze het ,,Koninklijk huis noemen

     Zelfde verhaal met drugs uit het oosten

     Opium !!!

     Nee dat is geen ,,Koninklijk Huis,,

     Dat zijn RATTEN in het kwadraat

     A.I.V.D staat al aan de deur

     Like

    • Wie zijn eigen geschiedenis niet kent is gedoemd om het te herhalen !!!!

     En vele vele vele weten nog niet eens hun eigen geschiedenis,

     Maar wel op de bank ,s avonds met een fles cola en een zak chips naar goede tijden slechte tijden te kijken.
     En daarna even zappen naar de grootste verspreider van nep nieuws ook wel het NOS journaal geheten.

     Ga zoeken op internet en of ga naar een goede bibliotheek en leer Uw geschiedenis.

     Dan zal U er snel achter komen dat Nederland een van de grootste schurken staten is

     En dan staat daar zo,n domoor ook wel Rutte genaamd in het parlement van Nederland te verkondigen

     ,,WAAR IS NU DIE VOC MENTALITEIT ???

     Weet U wat VOC betekend

     Leeg roven uit moorden en pleitte

     Wees daar nu maar eens trots op

     IK NIET !!!!!

     Like

     • Rutte moet Balkenende zijn.
      Klein foutje maar was ook een domoor

      Kijk naar Drie van Agt

      Staat al met een been in de kist en ziet in dat hij fout bezig is geweest
      En neemt het nu alsnog op voor het Palestijnse volk
      Wordt nu verguist in het CDA

      BRAVO MENEER DRIES VAN AGT !!

      Voor het sterven wil hij toch nog iets recht zetten en heeft de moed om dat te doen

      Nogmaals BRAVO DRIES VAN AGT

      Like

 3. Altijd fijne artikelen hier.
  Maar de VN is de stropop van de ‘elite’, niet van de gewone man.
  De meesten zijn zakkenvullend gajes.
  Kijk maar wat voor landen er in de mensenrechten commissie zitten of in de vrouwen emancipatie commissie.
  En dan al die resoluties tegen Israël. Waar heeft zo’n klein landje al die aandacht aan verdiend?
  Er zijn veel meer grotere landen met veel ernstigere onderdrukking.
  De VN kunnen ze beter opheffen, dat kan je niet meer serieus nemen.

  Like

 4. Mijn vader was een eenvoudige auto monteur, maar een briljant denker, met alleen lagere school…hij kreeg op een gegeven moment een Mercedes uit 1947, een bolhoedje….heeft hem als 11 jarige zoon helemaal opgeknapt, met authentieke onderdelen, god wat was die man kwaad dat hij een bankrekening moest openen, dan weten ze straks allemaal van me, dat is 40 jaar terug
  //

  Like

 5. Foute vader, foute dochter getrouwd in een foute schoonfamile. Soort weet altijd soort te vinden. Het Nederlandse volk aanbidt ze en daarom blijft het zelfverkozen koningshuis bestaan. Koningskids van wieg tot graf verzekerd van hun rijkdom. Het volk juicht, want ohh wat hebben we het getroffen met zo’n superleuk koningshuis, waar andere landen jaloers op mogen zijn.
  Tja geef het volk brood en spelen dan houdt het eventueel gemor wel op.
  Lachen daar in het koningshuis hoor.

  Like

 6. Ben het op vele fronten eens , maar niet het neerhalen van Poetin . Hij heeft namelijk niets , maar dan ook niets te maken met BUK , MH17dus , Dan moet je bij george Soros en trawanten zijn .

  Like

 7. Een Argentijnse allochtoon, kind van zeér foute ouders, komt naar Nederland en wordt Koningin🤪. Een aardig Nederlands meisje, het vorige vriendinnetje van “onze” Koning kon geen Koningin worden want pappy was vergeten zijn wegenblasting te betalen. Ze voldeed dus niet aan het minimum limiet.

  Like

  • Pappy moet hebben gedacht: “Wat mijn a.s. schoonzoon en zijn familie kan, kan ik dan vast ook wel.” Maar ja, dan ken de Nederlandsche overheid nog niet.

   Like

  • En bemiddeld door opper viezerik Bernhard die in Delft onder het grondwater ligt in een heel mooie kerk
   Ze moeten hem er alsnog uitslepen !!!!!
   Nu stop ik want de adrenaline loopt te ver op
   Pak een biertje en
   proost allemaal

   Ga mijn vlaggetje al vast in orde maken voor ,,Koningsdag,,
   Welterusten iedereen

   Like

 8. Normaliter blijf ik ver van dit soort publikaties.
  Maar maak ik toch een uitzondering om te proberen hersenloze gifspuiters ervan te door dringen dat dit soort communicatie een blijk is van jullie absolute hersenloosheid. Ga iets zinvols doen met je leven.

  Like

  • Normaliter reageer ik op zulke intelligente opmerkingen niet.
   Wat mij niet aanstaat is de opdracht “Ga iets zinvols doen met je leven”. Wie ben jij dat jij hier orders uitdeelt??

   Art. 1 GW
   “Er kan niets tussen mij en mijn oorsprong worden gesteld”.

   Zo voorkom je namelijk dat je klem komt te zitten. Is weinig zinvol. Wat jij “gifspuiterij” noemt is aantoonbaar de waarheid. Wat een vreemde draai geef jij aan de dingen.

   Like

  • Wie zijn eigen geschiedenis niet kent is gedoemd het te herhalen !!!

   Ga iets zinvols doen met je leven.
   Ga jij Willempie nu maar eens naar een goede bibliotheek
   Dan doe je iets zinvols in je leven
   Maar het zal wel die fles cola met een zak chips op de bank worden vanavond
   want de grootste hersenloze ben jij zelf !!!!
   met zo,n reactie

   Wat een domoor !!!

   Like

 9. Waar jullie je druk om maken. Ben er ook niet mee eens. Maar mensen kijk aub allemaal zelf eens in de spiegel. Ik vind het zo klein om onze ouders er voor naar voren te halen het klopt die mensen hebben hard gewerkt. Maar mijn stoord enorm aan de mensen van tegenwoordig leven zelf als een koning maar vinden werken verschrikkelijk. Ik heb gewerkt van mijn 12 jaar ben er nu 73 en geniet elke dag nog dat gezeur als ze niet weg kunnen barst de wereld mensen stop eens met naar andere te kijken en geniet van u eigen omgeving. Dan ziet de wereld er veel mooier uit en beter voor het milieu

  Like

  • Het allerbeste voor het milieu is de totale vernietiging van de monarchie en alles wat er sinds eeuwen mee is verkleefd. Men wil dan ook graag dat ze met rust worden gelaten, net zoals u voorstelt. Ik moet dan altijd denken aan een conversatie jaren geleden, die mij de ogen deed openen.

   “Ik ben een bescheiden mens, rijd geen auto, ga niet op vakantie, eet gezond en voed mijn kinderen in dezelfde sferen op. Tevreden zijn met wat ons wordt toebedeeld, we leven maar zo kort.”

   “Deze houding wordt door de boven u gestelden van harte gewaardeerd, geen twijfel mogelijk.”

   “O? Waarom zou dat zijn?”

   “Hoe minder de massa van de grote koek eet, des te meer hebben zij in kleine kring te verdelen.”

   Met andere woorden: de massa bijt op een houtje, de elite leeft er maar op los. Dat moet stoppen. We moeten net zolang naar die anderen “kijken” tot ze er dood bij neervallen. Alles wat ze hebben is 100% gestolen. Iedere cent wat we hen laten is medeplichtigheid aan diefstal.

   Onze eigen omgeving zal er van opknappen als we mensen zoals u eens in beweging zouden kunnen krijgen.

   Like

 10. Willem 3 kon geen vader worden, dus werd de hulp ingeroepen van de secretaris. Wilhelmina kon geen moeder worden, dus met het kind van de buurvrouw bleef ons koningshuis bestaan. Het is nog steeds een mooi sprookje. We kunnen het beter zo laten.

  Like

 11. Een gesprek tussen een legkip en een verre haan kan als volgt gelopen hebben,
  “Mijn vader had een betere methode om mensen te laten verdwijnen.
  Een vliegreisje kan tenslotte een leuke afwisseling zijn voor eenzame opsluiting en de genezing
  van enkele opgelopen ongemakken versnellen.”
  Daar kraaide geen haan naar.

  Like

  • The world must know that the Zionists have illegitimately seized the name Israel and have no right to speak in the name of the Jewish people!

   http://www.nkusa.org/AboutUs/Palestine/support.cfm

   We demand, without compromise, the peaceful dismantling of the State of “Israel”. As to whether or how many Jews may remain there
   once this process is completed, that decision is totally up to the Palestinian leaders and people.

   http://www.nkusa.org/Books/Pamphlets/Pamphlet.pdf

   Like

  • Omdat het een nep staat is !!!
   Meneer Kikkert
   Maar dat zionisten gespuis heeft het wel redelijk in der klauwen
   Geld creatie,film industrie,muziek industrie,journalistiek enz,enz
   Ga kijken wij de groot aandeelhouders zijn van de multinationals
   Dat zijn de zelfde
   En nu niet zionisten gespuis gaan verwarren met het gewone Israëlische volk
   want die zijn net zo goed slachtoffer als wij
   Ze hebben nu nog een paar kleine probleempjes
   Venezuela , Noord Korea en Iran

   maar ze hebben ook twee grote problemen dat zionisten gespuis
   China en Rusland

   Lang leve

   Vladimir Putin

   Like

 12. Inderdaad, veel te duur …..
  de belastingbetaler gaat naar zijn vaak armzalig vakantietje van 3 of 4 dagen en sjokt daarna weer naar zijn armzalig betaald baantje
  soms is het zelfs goed betaald maar gaat het salaris al voor 70 of 80% op aan absurde woonlasten…..
  en daarna kijkt hij of zij weer met gemengde gevoelens of soms zelfs vertederd naar de prachtige behuizingen van dat ene modelgezin ……
  sprookjes zijn onmisbaar
  kennelijk
  het is zo beschamend dat de belastingbetaler zo min over zich zelf denkt
  dat het normaal is, zij alles en wij de kruimels
  dan worden wij wel blij van de tour de france
  en de jaarlijkse kermis in stad of dorp
  …….
  annehilverda

  Liked by 1 persoon

 13. Beste burger,
  Tel uit je verlies !!!

  Het is niet alleen dat KONIJNENHUIS!
  Vergeet die 225 (150+75) Oranjestrontvliegen eromheen vooral ook niet.
  En vermenigvuldig dat dan ook nog eens met 100 vanwege de hulpjes, de politielijding, de burgemeesteren en div commissarissen etc. (en dan nog niet eens de maffiosie uit het bedrijfsleven meegeteld).
  Dus dat is een aardige hap uit het BRUTO Nationaal Produkt……..kortom:
  Tel uit je verlies !!!

  Liked by 1 persoon

  • Dat heb je zo aardig neer gezet.
   En zo is het ook
   En daar boven staat dat

   ZIONISTEN GESPUIS.

   Ik ga mijn verlies niet uittellen
   Ik weet genoeg
   Maar we staan vrijwel machteloos
   Tenzij het volk op staat en zegt
   Nu is het mooi geweest
   Maar ik heb nieuws voor jullie
   Dat gaat niet gebeuren
   Want ze slapen vrijwel allemaal
   Want ze zitten nu op de bank met een fles coca cola en een zak chips
   Net even lekker gegeten bij Mc Donald
   Toen de grootste verspreider van nep nieuws gekeken
   Het N.O.S Journaal
   En straks naar bed
   En morgen het zelfde liedje
   Dag in dag uit
   Week in week uit
   Maand in maand uit
   Jaar in jaar uit
   En dan komt de kist

   Liked by 1 persoon

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.