Boris de Clown


Boris Johnson – wat voor een figuur er nu weer is geselecteerd om er een puinhoop van te maken? Wij hebben er net zo veel vertrouwen is als in deze tweeling:

We halen slechts één gevleugelde uitspraak van deze “moral windsock without principles” aan, hij fungeerde toen als minister van buitenlandse zaken:

Neem nou Libië, een prachtig land. Witte stranden, prachtige zee, Caesar’s paleis, origineel. Ongelooflijke plek. Het heeft potentie en briljante jonge mensen die allerlei technische dingen willen doen. Een groep Britse zakenlieden, schitterende mensen, die in Sirte willen investeren, aan de kust, vlak bij de plaats waar Ghadaffi is vermoord. Deze zakenlui hebben een briljante visie hoe ze Sirte moeten omtoveren naar een tweede Dubai. Het enige wat ze nog wel even moeten doen is de lijken opruimen.

Vervolgens barstte deze clown in lachen uit om zijn eigen grap – Britse humor – nou! Kunnen wij hier een puntje aan zuiogen.

Een clown, maar wel een gevaarlijke clown. Een Russenhater pur sang en hartgrondig de pest aan Iran. Een nuttige idioot. Volkomen geprogrammeerd en dus is het waarschijnlijk niet eens nodig om hem pedo-chantabel te maken, of hebben we iets gemist?

6 gedachtes over “Boris de Clown

  1. De Britten en hun fameuze humor. Er is een groot verschil van humor ‘door ‘het volk’ en de’ stif upperlip elite’. Boris behoort tot die laatste groep. Hij heeft op Eton gestudeerd waar de leerlingen tot ze tot de laatste klas zijn doorgedrongen zijn constant worden vernederd door de laatste jaars studenten, soms gepaard gaand met veel geweld. Op Eton is het een goed gebruik dat ouders die extreem rijk zijn en bijdragen aan Eton schenken, deze leerlingen veel meer priveleges hebben dan mindere goden. Die komen soms totaal in de verlieling ervan af. Conclusie; Boris Johnson is een gestoorde gek die zomaar het land mag besturen. Een voorspelling? Politieke onrust en maatschappelijke ellende. De Ierse grens gaat nooit meer dicht zeggen de Ieren uit zowel Ulster als uit de Republiek. Ben wel benieuwd wat het ondemocratische EU daaraan gaan doen?

    Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.