Het Opium Monopolie (3)


Feit: Het verbod op opiaten is een verkapte vorm van monopolisme, zonder dat de burger het in de gaten heeft.

Bewezen: Banken en onderwereld kunnen niet in nauwe samenwerking opereren zonder dit monopolie, wat door overheden op kosten van de bevolking in stand wordt gehouden. De “War on drugs” houdt de prijzen hoog zonder het aanbod te drukken – briljant!

Als de handel in drugs wordt vrij gegeven is de lol er al gauw af. Een kilo zuivere cocaïne komt dan voor de prijs van een pak koffie op de markt. Daarmee stort de wereldeconomie, vooraf gegaan door het bankenconglomeraat, volledig in.

We lezen in Kleintje Muurkrant het volgende berichtje: Op de Westblaak 216 – 218 haalden ze een paar dagen geleden opgelucht adem. Na het betalen van een borgtocht van 50 meloen dollar had de Gayane de haven van Philadelphia verlaten. Op weg naar Rotjeknor. De eilie rond de heist van de Amerikaanse smurfen van 17 juni jl., waarbij ze aan boord van het containerschip een kleine 20.000 kilo coke hadden opgesnoven, achter zich latend. Eerder rolden wij al naar u toe dat de betrokken cokeboat onderdeel uitmaakte van de MSC-vloot van de Napolitaanse reder GianLuigi Aponte en diens vrouwtje. Hoewel, in het geval van de Gayane opereerde de firma van het illustere echtpaar als operator. De eigenaar van het schip bleek – fasten your seatbelts – de grootste Amerikaanse bank te zijn: JP Morgan. Is dat even gezellig. In dit kleine serietje vormen de retailer (‘Ndrangetha), de vervoerder (MSC) en de financier (JPMorgan) een perfect trio. Duidelijker kan het haast niet. Zo zit deze business op hoog niveau in elkaar. En wij maar lullen over “war on drugs” en over figuren uit de vijfde divisie die vervaarlijk rondtuften door de binnenstad van 020 op …scootertjes. Oei. Stay tuned (JP).

Twintig (20) ton cocaïne vertegenwoordigt een straatwaarde van € 1,3 miljard. De totale jaarlijkse handel is 1.500 ton, hetgeen dus rond € 100 miljard betekent. Al dat geld moet netto het witte circuit in en daar heb je banken en hun satellieten (multinationals) voor.

https://markets.businessinsider.com/news/stocks/cocaine-ship-jpmorgan-boat-liberian-flag-1-billion-drugs-surprising-2019-7-1028346364#the-sheer-quantity-of-cocaine1

Dus in 1970 koopt een Italiaans beginnend kapiteintje een containerschip. Als hij dat bij banken had moeten financieren, moet er altijd eigen geld worden ingelegd. Wat voor soort geld dat is mag u raden. De groei van de onderneming is ongekend, er komen zelfs cruise-schepen bij. Het roept vergelijkingen op met figuren als pedo Epstein, die ook niets hebben of kunnen, maar een doorslaand zakelijk succes kunnen worden met andermans geld. En dat roept weer herinneringen op aan figuren als meneer De Mol c.s. die van alles opkopen zonder met de ogen te knipperen. En als er dan een uienboertje in Zeeland contant geld aanpakt is de hele wereld in rep en roer. Terwijl het volgende containerschip ongezien afmeert in de haven van Antwerpen met koffie, bananen en ander lekker spul…..

Waar zou de Amerikaanse douane die 20 ton laten? Verbranden van € 1,3 miljard is toch uitgesloten? Nadat een klein deel onder getuigen wordt opgestookt, gaat de bulk gewoon een ander circuit in. Intussen vliegt de prijs omhoog, want het aanbod stagneert immers?

Als we het over zoveel geld hebben, dan kan het niet anders dan dat de (financiële) wereld stijf van het witgewassen drugsgeld staat. Dat een economie niet eens meer functioneert als het zou wegvallen. Geheime diensten hebben geen bron van inkomsten meer om de “War on terror” aan de pruttel te houden.

Ken uw geschiedenis, er is niets nieuws onder de zon. De VOC functioneert nog steeds op de opium-regie, alleen heet het nu anders. De oude aristocratie, de oorspronkelijke banken en de originele handels- en kooplieden van weleer deden het voor. Men dwong China opium te importeren door middel van twee oorlogen en terreur op zee. De Hollandsche kooplui deden mee onder mandaat van de koning-koopman, vazal van The Crown.

Als er een kanaal moest worden gegraven deed de koning mee door zijn privé bank (De Nederlandsche Bank) een lening te laten verstrekken. U mag raden waar dat geld vandaan kwam. Vervolgens nam de staat de exploitatie over. De koninklijke domeinen zijn aangeschaft met de opium winsten. De overwinsten werden door stromannen in allerlei activiteiten gestoken, die vervolgens aan de staat werden verpatst.

U noemt het witwassen?

Zo zit het.

15 gedachtes over “Het Opium Monopolie (3)

 1. @HdR Kristalhelder!!!

  En weer zal er niets gebeuren, want het volk moet op vakantie –>
  de reut naar Benidorm, Ibiza en Frankenrijk etc.
  de rijke meelopers/fluiters c.s. naar Bahama’s, Nieuw Zeeland, Philipijnen etc.
  de Die Hards en wat los tuig naar Curacao, Colombia, Thailandm Laos en Cambodja e.d.

  Like

 2. Brilliantje weer,ik heb me altijd al afgevraagd wie er genoeg geld hebben om al dat te organiseren, want er moeten nogal wat luitjes omgekocht en gemindfucked worden eer de schepen in Europa aankomen.
  Maar kwam telkens weer op dezelfden uit, namelijk degenen die al meer dan genoeg hebben om het er in dit leven nog doorheen te jassen.
  En zo werkt het op alle niveaus van de ‘samen’leving.
  Big Pharma handelt net zo.
  Mensen ziek maken is gouden business, houdt ze daarnaast ook nog eens goed achterlijk vanaf de geboorte en ze vreten nog uit je hand ook……

  Hopeloos,

  Nooitgedacht.

  Like

 3. En daarom roep ik al jaren dat die hele douane facade , en de steeds extremer wordende beveiliging in de Rotterdamse haven niets meer is dan een toneelstukje voor de bühne. Miljoenen euro’s aan belastinggeld worden verkwanselt om zo nu en dan een paar kilogrammen te onderscheppen. De kosten van dat toneelstukje betalen wij dus. De woeker winsten op de miljarden aan straatwaarde vertegenwoordigde kilogrammen die gecontroleerd doorgesluisd worden, waar die blijven kunt u inmiddels zelf wel raden. Administrator heeft het hierboven even haarfijn uitgelegd.

  Like

 4. Het gezegde “Met geld maakt je geld” is tot in den treure bewezen juist te zijn. Met die gedachten in het achterhoofd heeft de familie Oranje Nassau zich rijk gestolen via volmachten die ze gratis zonder tegenprestatie kregen van de toenmalige elitaire politiek. Nee nee, we hebben het niet over de huidige – zich – monarchie noemende familie von Amsberg en daarvoor de families Mecklenburg en zur Lippe Biesterfeldt, die zijn met 0% gerelateerd aan de Oranje Nassaus! Met de juiste medestanders lukte het ze om zich te verrijken en een vermogen (veelal door de opium handel) op te bouwen. Een van die medestanders was toen persoonlijk secretaris de Ranitz, een oude familievriend van de Nassaus, meegekomen uit Duitsland. Zijn zoon was tegen betaling bereid om Wilhelmina te verwekken en daarmee de loop van de geschiedenis hevig te frustreren. Immers, alle bezittingen van de Oranje Nassaus verdween door diefstal in de zakken van Emma van Waldeck Piermont en haar – aangenaaide – dochter Wilhelmina na het overlijden van WillenIII. En dat was het begin van de grootste identiteitszwendel ooit, zelfs tot op de dag van vandaag.

  Wilhelmina de Ranitz zette de opiumhandel voort, er werd in Amsterdam zelfs een fabriek voor neergezet.
  Opiaten zijn altijd een enorm verdienmodel geweest voor ze, en de huidige familie zit er nog steeds stevig in, ook in de oliehandel trouwens. Dus als ik zo’n foto shoot zie van die familie, dan ben ik daar weer een tijdje onpasselijk van. Mede mogelijk gemaakt door hun bewakingsbedrijf RVD en hun controlebedrijf AIVD.

  Ik wil maar zeggen, hebben we het over gigantische verschepingen van Coke, dan is ‘de ‘familie’ er mogelijk bij betrokken.

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.