Klucht MH-17 (4)


De “onderzoekers” van het JIT team maken zich kwaad over de opmerkingen van de Maleisische premier. Die zegt namelijk, dat hij van de uitkomst niets gelooft. Hij vindt dat op voorhand Rusland de schuld moest krijgen en dat daar in feite naar toe is “gerechercheerd”.

Waarom worden die lui zo kwaad op die man?

Waarschijnlijk omdat hij zich niets van de geheimhoudingsovereenkomst aantrekt, die zijn voorgangers hebben getekend en waarvan wij niet mogen weten wat daar in staat. Waarschijnlijk omdat hoofdverdachte Oekraïne moet worden beschermd. Gelukkig hebben ze daar nu een lolbroek als president gekozen, dus dat zit wel snor.

Net zoals wij kan de premier van Maleisië dat hele circus niet meer serieus nemen, het is verworden tot een klucht.

Het is wel noodzakelijk dat er zo nu en dan “nabestaanden” op de proppen komen om lachend hun verdriet te etaleren aan het goedgelovige publiek.

We wachten op wetgeving, waarin wordt vastgelegd dat twijfelen aan de versie van meneer Rutte c.s. niet mag en strafbaar wordt gesteld. Met als stok achter de deur de “nabestaanden” en hun woordvoerders.

Dus daarom, maar niet uitsluitend, is het neerhalen van MH-17 een drama, maar de afwikkeling ervan een KLUCHT.

Vandaag herdenken we en gaat er een film in première. Je moet maar durven, zo zonder enkel hard bewijs. Je moet maar durven een wit armbandje te verkopen “opdat wij niet vergeten”. Weet u het nog?

De optocht met weet ik hoeveel kisten met stoffelijke overschotten van de “slachtoffers” door de brandende zon van Eindhoven naar Hilversum is het zoveelste wereldwonder. Of had men voor de gelegenheid “koelkisten” in gebruik genomen? Er liggen nota bene nog steeds menselijke resten in het rampgebied. Ze hebben ze niet meer nodig, zeggen de “onderzoekers”, de schuldigen worden immers gestraft. Het bewijs is dichtgetimmerd met het door de “nabestaanden” aangeleverde DNA. Moet je nooit doen he!

Nederlandse onderzoeksteams: een lachertje.

De eerste beelden liegen niet, maar die zijn op het internet niet meer te vinden, modus operandi van alle geheime diensten, naast het verspreiden van nepnieuws via persbureaus naar de gecontroleerde pers, die alles klakkeloos na-wauwelt.

Niemand weet meer dat specialisten van de militaire inlichtingendiensten binnen een dag ter plekke waren. Nederlandse mariniers. Natuurlijk wordt het ontkend, dus de gemiddelde Nederlander vraagt niet verder. Hij kijkt wel uit. ’t Is vakantie. Maar we staan natuurlijk wel te applaudisseren als er om wordt gevraagd. De handen op elkaar voor een rouwstoet met lege kisten, c.q. koelkasten. Bizar.

Engelse versie: geloofwaardiger….

4 gedachtes over “Klucht MH-17 (4)

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.