Jeffrey Epstein, stroman, afgedankt


Een kat in het nauw….

Meneer D.J. Trump heeft een rel nodig. Hij fungeert als woordvoerder van de werkelijke macht, dankzij die werkelijke macht mag hij zijn verhaaltjes doen. De man stelt intellectueel weinig voor, heeft geen ideeën of inspiratie, kortom een ideale nitwit die zo nu en dan onzin uit kraamt. Hij kon zo lid worden van de “hoge adel”. Zo nu en dan maakt hij een fout, door zelf iets te beslissen. Het laatste stukje eigen initiatief was het niet aanvallen van Iran nadat die een Amerikaanse drone uit de lucht hadden durven schieten en en passant een spionagevliegtuig de stuipen op het lijf joeg. Woordvoerders van het White House die zich niet aan het script houden, moeten heel goed oppassen.

Maar hij zit niet alleen dankzij de werkelijke macht in een microfoon te schreeuwen. Daar komt iets meer bij kijken. En dan met name een verborgen verleden. Zijn eigenaardige zienswijze op vrouwen komt niet zomaar uit de lucht vallen. Zulke lui met veel teveel geld zien anderen met minder geld als slaafjes en slavinnetjes – hoe jonger hoe beter.

Waarom nu?

U heeft ongetwijfeld gelezen dat in de verenigde staten van Amerika een ongeloofwaardige rijkaard voor de tweede keer in 10 jaar tijd is gearresteerd. Deze Jeffrey Epstein is een notoir pedofiel, beschermd en aangestuurd door hogere machten via geheime diensten als Mossad en CIA – twee handen op één kinderbuikje.

Waarom deze onverbeterlijke verkrachter van minderjarigen precies nu weer in de schijnwerpers moest? Want niets is toeval, alles heeft een doel. Deze meneer Epstein heeft connecties en die heeft hij allemaal in een boekje opgeschreven. Dat boekje is in 2010 al eens op straat komen te liggen. Iedereen heeft het nu over dat boekje en wie er zoal in staan. Wijlen Freddy Heineken, Mick Jagger, Billy Clinton, Alan Dershowitz, Ehud Barak om maar eens een paar te noemen. Standaard wordt altijd vergeten dat een bepaald Brits prinsje niet in dat boekje staat, maar regelmatig met veel te jonge meisjes wordt gefotografeerd, al of niet met boezemvrind Epstein er bij. Dus dan beginnen wij er maar weer over….

Hoge smeerlappen

Dat is iedereen al weer vergeten. Prins Andrew is immuun voor rechtsvervolging, omdat zijn moeke hem snel even heeft geridderd in de Orde van de Kouseband – u weet wel, die clowneske idioten in optocht. Een orde van Hoge Smeerlappen, die op uw kosten doen en laten wat ze willen. Honi soit qui mal y pense….

Afijn, we kennen het verhaal Jimmy Savile (SMOM), ook familie uit de “hogere smeerlapperij”, necrofiel en pedofiel in ruste. Ook hij lag goed bij de Windsors c.s. vanwege zijn liefdadigheid en goede connecties met de mensenhandel.

Meneer Trump staat ook in Epstein’s kleine zwarte boekje en mede daarom is hij woordvoerder van The White House mogen worden. Dan kan hij wat beter worden aangestuurd. Om te voorkomen dat hij wordt gewipt, wordt het lawaaicircus om hem heen thans ietwat opgevoerd. Hij hoeft maar over een muur te beginnen of de democraten schieten hem te hulp. Afleiding is altijd de beste verdediging. Als niets meer helpt: Teheran bombarderen.

Wat we hier zien is de Politieke Chantage en Sabotage Machine van de heersende macht in volle werking. Een mislukte Highschool student die luttele jaren later miljarden met speculeren op Wallstreet verdient is een teken dat hier heel wat anders aan de hand is. Epstein komt uit een verpauperde Joodse familie en is op jonge leeftijd gerekruteerd door een westerse geheime dienst en/of de Mossad – vele handen op één kinderbuikje. Het geluk lachte hem plotseling toe, maar daar moest hij duur voor betalen. Steenrijk, pedofiel en chantabel. Hij was en bleef stroman voor zijn gulle suikeroom Leslie Wexner, een multimiljardair en onderdeel van een gouden cirkel rond de Amerikaanse regering. Zijn taak was het om de “groten der aarde” eveneens chantabel te maken. Chanteren is controleren en controleren is regeren. Zo gaat het al honderden jaren. Chantage wordt indien nodig, kracht bijgezet door valse vlag operaties en economische recessies.

Agent Jeffrey Epstein heeft zijn dingetjes gedaan, hij wordt nu afgedankt, definitief. Deze bejaarde pedo is 66 jaar en zal heel wat andere onderbemeten onnozelaars gezellig in zijn “Lolita’s Express” mee de afgrond in sleuren. Figuren als D.J. Trump, Bill & Hillary Clinton, Prins Kouseband Andrew en Richard Branson lopen weinig gevaar en zullen er warm noch koud van worden. Hun grootste zorg zal zijn de continuering van hun perverse rijke leventjes. Tot ze ook worden afgedankt.

Zou het “koninkrijk” aan de Noordzee er ook een tik van mee krijgen? Per slot van rekening is ineens de “koning” der Nederlanden ook in de kousenband gehesen en hoort nu bij “The Big Club”.

Orde van de Smeerlappen

Is P. Ettertje de V. al ingeseind? Misschien dat zijn DNA-trucje werkt om aan te tonen, dat de “massages” van Epstein heel wat anders betekenden voor zijn hooggeëerd publiek minderwaardig uitschot. Op uitschot kun je immers maar het beste uitschot loslaten om de boel op te ruimen.

10 gedachtes over “Jeffrey Epstein, stroman, afgedankt

 1. Dat de armen arm zijn ligt niet aan de rijken maar aan de armen zelf!
  Als je niet pakt wat van jou is geef je het vrijwillig weg.
  Zelfde geldt voor pedo’s, zolang WIJ ( het volk) toelaten dat zulke smeerlappen hun ding doen en WIJ ze niet in de fik steken, zullen onze kinderen altijd gevaar blijven lopen.
  Aangezien het in vernederland de moord stikt van de pedo’s kun je gerust zeggen dat de vernederlandste man gewoon een natte dweil is die geen reet om kinderen geeft.

  Like

  • In de Bataafsche Republiek zal bij referendum een wet op de doodstraf moeten worden ingevoerd. Iemand die dus het leven van een ander neemt, zal ter dood worden veroordeeld. De burgerdood wordt uitgevoerd, de fysieke doodstraf omgezet in levenslang dwangarbeid, mits de veroordeelde er voor kiest zich te euthanaseren. Daarop volgt crematie (in de fik steken) en het dumpen van de asresten in een anonieme put met ongebluste kalk.

   Een pedofiel die een kind wat aandoet is bezig met het “vermoorden van de kinderlijke onschuld”, dus gewoon moord. Op moord staat de straf zoals hierboven vermeld.

   Je moet wel zorgen voor hard bewijs, omdat kinderen door slechterikken kunnen worden aangespoord een lulverhaaltje op te hangen om iemand om zeep te helpen.

   Like

  • @markus33333
   Hier kunnen we het alleen maar eens zijn, zij het dat de armen niets kunnen pakken aangezien volgens de rijken niets van hen is, zelfs hun leven niet. Denk maar aan al de oorlogen, revoluties etc. die de rijken voeren met de armen of als soldaat of gewoon als kanonnenvoer e.d.
   Natuurlijk als ALLE armen gezamenlijk inzien dat het land, de bodemrijkdommen (eig een verkeerde term bodemopbrengsten), de industrie enz hun gezamenlijke bezit is resp door hen is opgebouwd zal er wat kunnen veranderen en dat moet niet in 1 land maar in minstens 10, 20 of 100 andere [grote] landen ook gebeuren anders zullen de rijken (lees machthebbers en ander tuig) dit ene land direct aanvallen en/of in revolutie of anderszins vreselijks storten.
   Kortom voordat dat zover is moeten er eerst jaren van r/evolutie van de mensheid plaatsvinden danwel de nood, de ellende van oorlogen, recessies, vervuiling etc etc etc zo hoog oplopen dat er een revolutionaire omslag in het collectieve denken komt.

   Like

 2. “Hij fungeert als woordvoerder van de werkelijke macht, dankzij die werkelijke macht mag hij zijn verhaaltjes doen. De man stelt intellectueel weinig voor, heeft geen ideeën of inspiratie, kortom een ideale nitwit die zo nu en dan onzin uit kraamt.”

  Administrator, hier beschrijft u letterlijk het lokale illegale staatshoofd die zich onterecht ‘Der Nederlanden’ noemt. Verder komen in zijn antecedenten ook vele familieleden van hem voor die in het pedo netwerk hun sporen hebben nagelaten, onder andere Pa von A! Het artikel beschrijft weer op meesterlijke wijze hoe de huidige stand van zaken in het wereldgebeuren verloopt. De USA schijnt er een leidende rol in te hebben, en omdat er geen goed alternatief is moeten we het er mee doen. Het volk – ook het onze – is nog niet in staat een juiste afweging te maken om deze rotzooi te beëindigen.

  Like

 3. Vraag me nog steeds af wat voor rol Friso van het illegale koningshuis hierin heeft gespeeld. Wist hij te veel, moest hij daarom dood.

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.