Holleeder: stroman krijgt levenslang


Het circus rond verdachte Holleeder is nog niet beëindigd. Levenslang betekent in dit land 18 jaar minus 1/3 van de straf minus voorarrest. Over een jaar of 8 is hij weer vrij. Bovendien kan de hoger beroepszaak nog een paar jaar opleveren, dus in het gunstigste geval is “De Neus” over 4 à 5 jaar weer vrij man.

Je zou verder kunnen denken aan een civiele procedure om hem van zijn vermogen te strippen. Dat kan – na beslaglegging – nog een mensenleven lang in beslag nemen. Ze zouden hem zelfs nog een aantal jaar kunnen gijzelen om te voorkomen dat hij met de poet aan de haal gaat. Een gebed zonder eind dus. Maar sommigen weten drommels goed dat Holleeder zijn miljoenen heeft ingeleverd om het te beleggen – lees: witwassen. Als iemand een authentieke foto van de vastgoedmagnaat Dijkhuis kan leveren, trekken we dit hele verhaal terug als fabeltje in komkommertijd.

Er wordt hem nogal wat ten laste gelegd. En hij heeft zo ongeveer alles ontkend. Met allerlei getuigenverklaringen van collega-penoze figuren en voor de rest indirecte bewijzen, toespelingen en aannames. Geen enkel hard bewijs dus. En zonder bewijs is de man onschuldig, simpel. Iedereen kan wel wat roepen. Bovendien als er randfiguren als totaal gecorrumpeerde misdaadverslaggevers en de familie bij is betrokken, kun je er al helemaal geen waarde meer aan hechten. Holleeder laat zich blijkbaar opknopen ten faveure van zijn “superieuren” die alles weten. Die moeten we zoeken in de hoek van de Italiaans geïmporteerde maffia bende die “Dream Team” Opstelten en Teeven wel even zou oprollen, een lachertje natuurlijk. Het maakt Holleeder tot een kruimeldief die noodgedwongen moet worden opgeofferd om de echte schuldigen in de luwte te houden. Holleeder zou zo dom zijn geweest mensen waar hij nog geld van kreeg voor straf alvast maar te (laten) liquideren. Hij zou rijp voor een inrichting zijn bij zulke gedachtekronkels. Maar niemand zet er vraagtekens bij, waarschijnlijk ook zijn advocaten niet. Advocaten zijn eedgezworenen aan het systeem, als het er op aankomt kun je ze beter een schop geven en het zelf doen.

Ondertussen in de echte wereld….

Het zou beter zijn om via de bankwereld geldstromen te achterhalen. Want inmiddels is wel duidelijk dat het verwoeste Nederland een witwasstraat is geworden, waar onder- en bovenwereld dagelijks van stuivertje wisselen. Het is onmogelijk dat miljardairs door eerlijk werk zo puissant rijk zijn geworden. Daar zit een biljoenenkapitaal achter, de echte eigenaren kennen we niet, stromannetjes als Holleeder des te beter.

Het ministerie van Veiligheid en Justitie is een hulpdienst voor de instandhouding van de opium-regie – ook wel: opium monopolie

Zonder twee voorwaarden van levensbelang is deze opium-regie ten behoeve van de heersende klasse failliet.

 1. De eerste is het (internationale) bankensysteem die met behulp van twee typen geheime diensten de geldstromen coördineert en er voor zorgt dat “illegale” winsten niet in verkeerde handen terecht komen.
 2. De tweede voorwaarde is de internationale wetgeving, welke moet garanderen dat het aanbod schaars blijft en de prijs hoog.

Het systeem staat of valt met die twee randvoorwaarden. Het bankensysteem is in handen van een paar overkoepelende families. Met het bankensysteem wordt de gelddrukpers beheerst en daarmee de wereldeconomie. Een afpersingssysteem zoals de onderwereld het gebruikt om hun voortbestaan te rechtvaardigen.

Een mooi voorbeeld is de (internationale) betonmaffia als modern Bouwgilde. Monopolisme en chantage leiden tot ongekende winsten. Het bankensysteem pompt de sector vol met winsten uit de opium-regie, zijne Majesteits racketeering organisatie, met de “Belastingdienst” als bezemploeg voor de kruimeldieven.

De Hollandsche handelsgeest in combinatie met foute misdaadfamilies rond het onwettige, foute “koningshuis” trekt fout geld aan. Het nepstaatje aan de Noordzee is een witwasmachine en logistiek draaipunt van de opium-regie onder dekking van de nimmer opgeheven VOC. Hoe machtig dat nieuwe VOC is, blijkt uit de afwikkeling van de IRT-affaire. Hoe langer je blijft graven hoe gevaarlijker het wordt. De geheime dienst Type 2 komt dan in actie, dus Maarten van Traa kan het niet navertellen. Die kon eventueel dus ook niet navertellen wat Verzetsdeserteur en liefhebber van uniformen en kindvrouwtjes Bernhard in “Barretje Hilton” met Ds. Klaas Bruinsma heeft zitten bekonkelen over de rottigheid die Clausje van Amsberg stiekem in allerlei duistere etablissementen had uitgevreten. De dominee overspeelde zijn hand, zo tussen de snuifpartijen door. De oplossing was: bij Bruinsma een looden kogel er in, bij Claus de gif(beker)spuit er in. De rust was weergekeerd en Claus weer die aardige Duitse knakker die geen vlieg kwaad deed. Ook in Italië in de oorlog niet, ben je mal!

Alles staat in dienst van dat ene, die afgod, het ultieme doel dat de middelen heiligt. Hij of zij die beweert dat er wordt gestreefd naar een Eén-wereldregering, vergist zich: we worden al geregeerd door een Eén wereld dictatuur. We weten alleen (nog) niet wie er aan de touwtjes trekt en van wie die de opdracht heeft gekregen. Daartoe moeten we de goudstromen volgen. Goud is de resultante van alle economische activiteiten, inclusief oorlogvoering en de opium-regie.

Zolang het goud op één bepaald punt accumuleert, is er geen vuiltje aan de lucht.

Alle activiteiten in onder- en bovenwereld vertalen zich in het stapelen van de wereldgoudvoorraad. Wie het goud bewaart heeft de macht, niet de eigenaar. Voor de opperklasse is de oliehandel, klimaat-hysterie en Big Pharma gelijkgeschakeld met de opium-regie. Die is in handen van een paar ingewijde familie-clans, een “Big Club” waar u en ik nooit lid van worden. Zodoende lopen we standaard achter de feiten aan. Wat wij “actueel” noemen is in werkelijkheid geschiedenis.

Dus dan moeten we het vooral hebben over de topcrimineel Holleeder en “de liewiene van oranje”, maar niet over waar het echt om gaat.

6 gedachtes over “Holleeder: stroman krijgt levenslang

 1. Geweldig topic weer, hier nog wat onderzoek materie, ik ben er nog niet uit.

  “IF YOU KNOW THE ENEMY AND KNOW YOURSELF, YOU NEED NOT FEAR THE RESULT OF A HUNDRED BATTLES.
  IF YOU KNOW YOURSELF BUT NOT THE ENEMY, FOR EVERY VICTORY GAINED YOU WILL ALSO SUFFER A DEFEAT.
  IF YOU KNOW NEITHER THE ENEMY NOR YOURSELF, YOU WILL SUCCUMB IN EVERY BATTLE.”
  -SUN TZU

  http://www.exposetheenemy.com/

  https://www.youtube.com/channel/UCjgMgpXmEI5EJSJGjSntWxA

  Geen idee of ik hier allemaal wel achtersta, ik heb niet alles gelezen.

  Laten we het onderzoek materieaal noemen, we komen er wel

  Love

  Like

 2. Wat is het meest belangrijke departement van (L)ulletje Rozewater’s regering? Het ministerie van Justitie! Onder dat ministerie vallen aardig wat cover up afdelingen, geleidt door getrouwen en RVD gelieerde figuren (plus ministers en staatssecretarissen) die zonder dralen de kiezers, dus de Nederlander verraadt. Wat is er fout en wat wijst op corrumperende acties? Top ambtenaar Ronald Barendse heeft het onderzocht, dus ook de bemoeienissen door Opstelten en zijn kompaan Fred Teeven inzake het drugsbeleid van Justitie. Topambtenaar op dat ministerie Barendse lichtte het Wetenschappelijk Onderzoek- en Documentatie Centrum kortweg WODC in over de misstanden bij Justitie. En moest daarna toen uiteraard ontslag nemen. Het bewijst maar weer dat ook het ministerie van Justitie wordt geleidt door hogerhand, en dat verklaard dan weer het halfslachtige beleid van de leidinggevenden! De huidige minister Grapperhuis is niet veel beter, ook hij voert bevelen uit van (?)!

  Like

 3. In principe is levenslang in Nederland ook daadwerkelijk levenslang. De enige manier om vrij te komen is via een herziening of herbeoordeling.
  In 2017 is nieuw beleid ingevoerd. Elke levenslang gestrafte krijgt na 25 jaar een herbeoordeling.
  Naast de levenslange gevangenisstraf bestaat in Nederland ook de tijdelijke gevangenisstraf. Deze duurt maximaal 30 jaar.

  Like

 4. het hele verhaal rondom deze man met de neus is een raar, vaag en totaal onduidelijk geval, samenzwering is aan de macht en top !
  en ja.. dan moet er wel iemand ” zijn ” die dat hele gebeuren rondom de corrupte politiek en oranjebillenbergpoep weet af te leiden .. zo lang hebben ze op de veroordeling van de neus gewacht.. precies op het juiste moment.. zeker gezien hoe nederland er voor staat met alles, we glijden af als een grote crimineel, het gaat steeds erger worden ook op de straten, en vooral dat het al heel gewoon is dat er geschoten KAN worden ( denk ajb even na over de grote hoofdletters)
  stromannen zat in dit landje, helaas geloven de meeste mensen deze ” mensen ”

  fijne , streeploze chemtrailoze zondag !

  Liked by 1 persoon

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.