De Amerikaanse trukendoos raakt leeg


De verenigde staten van Noord-Amerika bestaan alleen bij de gratie van voortdurende conflictsituaties die in oorlogen ontaarden. Zo rolt de Amerikaanse democratie, zo rolt de Amerikaanse economie. De 350 miljoen met leugens en fictie geïmpregneerde slavenarbeiders vervullen de rol van kanonnenvoer en belastingproducenten.

Gezien de enorme militaire macht van de verenigde staten, is er geen land ter wereld zo idioot om de aanval op deze totaal uit proporties gegroeide gigant te openen. Niemand ter wereld wil have en goed op het spel zetten om het gegarandeerd te verliezen. Per slot van rekening wordt meer dan de helft van de mondiale uitgaven voor de strijdkrachten en wapens door de verenigde staten uitgegeven. Hele volksstammen zijn afhankelijk gemaakt van de oorlogsindustrie.

Daarom worden er al 200 jaar aan een stuk situaties gecreëerd, waarbij het lijkt alsof de vredelievende, slapende reus door een stel agressieve dwergen wordt wakker geschopt. Provocatie en uitlokking door middel van valse vlag operaties en een voorlopende P.R. campagne door de media welke wordt aangestuurd door dezelfde belanghebbenden. Dit laatste is van een niet te onderschatten belang. Toen op 11 september 2001 de dubbele aanslag in New York en Washington plaats vond, was ook onze allereerste reactie: BIN LADEN!! Er was dus blijkbaar op een geloofwaardige manier naar deze geplande climax toegewerkt. Dat soort aanslagen zijn alleen maar een laatste zetje in de rug van de massa. De dader is binnen de kortste keren bekend, daarna wordt zijn motief en zijn modus operandi in ons onderbewustzijn geïnjecteerd met allerlei vervuilde naalden. Oorlogspropaganda en wereldvrede gaan werkelijk hand in hand. Niet de mensen hebben belang bij deze situaties maar de uitverkoren elite die de massa onder de duim moet houden om te overleven.

De verenigde staten van Noord-Amerika worden aangestuurd door de Kroonkolonie Washington D.C., het nieuwe Rome aan de Potomac. Zeer veel emigranten zijn het reactionaire Europa om vrijheid van godsdienst ontvlucht en in de paepsche fuik van het land van onbegrensde mogelijkheden terecht gekomen. Corporate D.C. is als militaire tak onderhorig aan de Crown Temple in London, de financiële tak van de pauselijke tiara. De driehoek wordt gecompleteerd door Rome, het geestelijke machtscentrum van de eeuwen oude paepsche bloedlijnen rond de zelfbenoemde “Rulers of Evil” onder aanvoering van een deftige, maar verder voor het publiek onbekende aristocraat. Tegenwoordig wordt deze aangeduid als de “grijze paus”. De massa heeft geen benul van de marsroute van deze hazen. De massa heeft altijd informatie achterstand en moet blind varen op wat hen door de propaganda wordt wijsgemaakt. Daarbij wordt vrijwel alles 180 graden gedraaid: oorlog is vrede, slavernij is vrijheid. De omkering van feiten naar leugens wordt door de massa ervaren als de waarheid en vaststaande feiten. De massa kan kiezen uit tientallen soorten hamburgers, Tv-stations en politieke partijen, maar niet wie hen “regeert”, want dat staat vast.

War is Peace – of course

Sinds 11 september 2001 zijn talloze pogingen gedaan om ergens ter wereld een conflict- of oorlogssituatie te doen ontstaan. Met gedeeltelijk succes. De nieuwe methode bestaat uit het stichten van brandjes in kettingvorm rond met name de Russische Federatie en de islamitische Republiek Iran. Dat de valse vlag scenario’s dank zij hun vele toepassingen met regelmaat al direct worden ontmaskerd als een poging tot provocatie, maakt de laatste stunt in de Perzische Golf duidelijk. De stumperige aanval op een lege olietanker slaat de plank volledig mis. Maar neemt u maar van ons aan, dat er 10 jaar na dato nog steeds over wordt gesproken als een aanval van Iran op de verenigde staten, de democratie die niets dan goed doet voor de mensheid. Vervolgens wordt door Iran een drone uit de lucht geschoten, volkomen terecht wegens het schenden van het Iraanse luchtruim. De roeptoeter van Corporate D.C. meneer D.J.Trump blaast hoog van de toren en roept dat de ayatollahs “een grote fout hebben gemaakt”. Een rechtstreeks dreigement dus. Iran reageert koeltjes door te zeggen dat die drone een spionagevliegtuig met 35 mensen aan boord begeleidde. Die zal de volgende keer als “collateral damage” wel worden meegepakt, zo is onze inschatting. De Amerikaanse trukendoos is leeg en de nieuwe valse vlaggen zullen fantasieloze blunders zijn.

Het beste is op 4 juli – de “Onafhankelijkheidsdag” van de verenigde staten – een peperduur gloednieuw vliegkampschip in de Golf met een atoombom naar de kelder te jagen. 10 miljard naar de knoppen en 5000 bemanningsleden om zeep. De verenigde staten slaan dan 2 vliegen in 1 klap. Ze hebben hun geldverslindende zoveelste oorlog, ze hebben bewijs dat Iran wel degelijk een kernbom heeft en bovendien een economische wereldrecessie wegens afsluiting van de Straat van Hormuz. Hopelijk schieten dan de Russen hun bondgenoot Iran met troepenversterkingen te hulp en hebben ze ook nog eens de hoofdprijs voor het oprapen.

Hoe moeilijk kan het zijn.

10 gedachtes over “De Amerikaanse trukendoos raakt leeg

 1. Vind niks vreemd dat alle bemoeienissen van VS de laatste eeuw uiteindelijk hen de kop gaat kosten, niet voor niks schotelt Trump daar de rekening voor?
  Vertaald als de rekening achteraf, zonder dat bedoelde landen er om gevraagd hadden dat VS zich hiermee moest bemoeien, alsnog in te dienen?
  Blackmail?

  Like

  • China staat al in de startblokken om de boel over te nemen namens “the rulers of evil” wanneer de VS is leeggezogen en weggegooid, hadden ze Europa maar niet moeten ontvluchten voor de inquisitie destijds.
   Rome never forgets, Rome never forgives.

   Like

 2. Goh zeg, bij het eerste deel van het artikel dacht ik onmiddellijk, ‘dit gaat over the king(dom) of the Netherlands. Maar er staat toch echt VS als header. Ik kan niet anders dan volmondig ‘mee eens’ zeggen over dit artikel. In Amerika hebben ze trouwens niet een soort Sociaal Cultureel Planbureau zoals wij, een organisatie die rekenschap aflegt tegenover de zittende regering van hun beleid, dus nu al 11 jaar aan de VVD! Dat CPB weet te melden dat vrijwel de gehele bevolking, dus inclusief de allochtone, het zelfde denkt over de Nederlandse identiteit en cultuur. Volgens dat CPB lopen we allemaal als één man achter de king aan als die zijn verjaardag viert(?). Ergo, de RVD en AIVD schrijft ze de teksten voor. Helaas voor Trump zijn de politieke tegenstellingen in de VS te groot voor een indoctrinerende en belérende beleidsrapportage a la de narcostaat der Nederlanden!
  Toch is er geen enkel verschil tussen “ons” en de VS’, de elite (banken?) regeert zowel hier als daar en leggen op wat goed voor de elite is.

  Liked by 2 people

 3. Het karkas America wordt verwisselt met The New (puppet) Boss in town? Some (treasonous) politician (which one isn’t) once made the remark that Russian boots on the ground would’ve been unthinkable in the 90’s but that sometime in the future the Americans would receive them with open arms!

  Like

 4. Ik heb het donkerbruine vermoeden dat Trump de beroemde knuppel is, die de hond moet slaan!
  Ik verheerlijk hem niet, maar…..
  In Nederland zijn we -denk ik- slechter af met Rutte cs.

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.