Klucht MH17 (3)


“Sterk toegenomen Russische dreiging”

Kanongebulder van de gecontroleerde Nederlandse pers. Met als doel een steuntje in de rug voor de geloofwaardigheid van het rapport op basis waarvan het OM een paar buitenlanders gaat vervolgen. Gezien de rammelende bewijsvoering is het nodig om de gecontroleerde pers in stelling te brengen tegen iedere tegendraadse opmerking.

http://blikopnosjournaal.blogspot.com/2019/06/telegraaf-sterk-toegenomen-russische.html

Benieuwd wanneer de Maleisische minister-president op het matje moet komen. Zijn voorganger heeft immers iets getekend.

De gecontroleerde pers is volledig in handen van de heersende klasse en onderdeel van de VOC 2.0

In de Noordelijke Nederlanden zijn het drugskapitalisten en de erfgenamen van Dutroux die de touwtjes in handen hebben.

Het Russische gevaar is het beste te omschrijven aan de hand van geschiedkundige bewijzen. Het geeft een idee hoe vaak het Europese schiereiland onder de voet dreigde te worden gelopen. Hoe wij onze zwaar bevochten vrijheid tot stand hebben gebracht en met alle macht zullen moeten verdelen om te voorkomen dat we door de Russische horden de zee in worden gejaagd! We kunnen niet anders: de aanval is de beste verdediging.

De bezitloze (Duitse) adel moest een smoes hebben om gebieden te veroveren: evangelisatie, met de zegen van Rome, waar men handenwrijvend zat te genieten van de strijd tegen de afgescheiden aartsrivaal, de Oosters-Orthodoxe kerk.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Noordelijke_Kruistochten

Maar daar hield het niet mee op. Verschillende pausen hebben in hun duizendjarige jacht op de oorspronkelijke moederkerk kruistochten georganiseerd.

Napoleon leidde in 1812 de zoveelste mislukte kruistocht naar Moskou, Hitler deed dat met behulp van Oekraïne, Hongarije, Roemenië in 1941-43 dunnetjes over. De Serviërs en de Grieken zijn de Russen van de Balkan: nimmer zullen ze door Rome c.s. met rust worden gelaten. In onze tijd zijn het de Amerikanen die de duizendjarige oorlog aanvoeren, de conflicten opstoken en warm houden.

Daarom past een onbevooroordeeld en objectief onderzoek naar de toedracht van het neerstorten van van Vlucht MH17 niet in het kader van het doel: de onderwerping van het Derde Rome. Met dat doel in het oog is alles geoorloofd.

Mocht Nederland er onverhoopt aan denken om het onderzoek een eerlijke wending te geven, dan is een schandaal rond politieke kopstukken niet ver uit de buurt en is een “terroristische” aanslag op de Botlek en gifgasaanval in Amsterdam Centrum geen toekomstmuziek meer. Afgezien van een krakend ineenstortend Damrak casino en een economische ravage als kers op de taart.

Begrijpt u nu waarom het onderzoek door Nederland geleid naar de ramp een K.L.U.Ch.T met hoofdletters zal blijven?

Alleen oorlogen zullen immers voor de eeuwige vrede zorgen.

5 gedachtes over “Klucht MH17 (3)

 1. De spijker op zijn kop, echter niet alleen oorlogen zullen voor de eeuwige vrede zorgen. Onderdanigheid aan de “heilige drie eenheid” (Rome, Londen, Washington) staat voorop. Daar moet de waarheid voor onder het tapijt, en hele volksstammen dom en onwetend gehouden worden. Geen betere slaaf dan de westerling, met de Vernederlander voorop die meent in vrijheid te leven. Die middels zijn stemrecht meent invloed uit te oefenen, op een zelfbenoemde elite die ons piepelen. Als ze dan zoals gewoonlijk wederom teleurgesteld / bedonderd worden, dan wordt het ook nog vergoelijkt met “dat is nu eenmaal democratie”. De leugen regeert en wordt ons aan alle kanten als waarheid door de strot geduwd. Markus 33333 heeft gelijk met zijn stelling dat we slechts een kans maken als 90% dood neer valt. Met natuurlijk als eerste die elite met heel hun aanhang, vervolgens allen die weigeren om bij te leren en hun kop maar in het zand blijven steken.

  Liked by 1 persoon

 2. Voor dit Gesprek van deze Pijl en Wolferen is maar een woord voor : Gecontroleerde oppositie! Hoewel zelfs dat nog te mooi voor dit L..gesprek!
  Meneer Pijl moet zo nodig zijn flut/leugen boekje verkopen.

  MH17 en MH370 Wat zouden die nou met elkaar te maken hebben.

  Kies het goede antwoord:
  1, Niets
  2, Alles
  3. Ik weet het niet
  4. Het interesseert mij geen fluit.

  Like

 3. De klucht gaat maar door. Nog een paar dagen dan is het weer “feest”.
  Als vooral maar de nadruk wordt gelegd op de “NABESTAANDEN”, met veel vertoon, nep-verdriet, fotootjes en vooral zonnebloemen.
  Mensen zorg op tijd zonnebloemen in te slaan want woe a.s. zijn ze echt uitverkocht, hoor.

  Heel sluw ook om al die nabestaanden, vliegers van doodkisten en dergelijk erbij te halen, want wie O WIE durft de ‘rouw’ e.d. etc. van de nabestaanders te ontkennen, danwel ….vult u maar in.

  P.s. Ach ja en dan hebben we nog de klucht van de 14e jullie in Frankrijk. Rijen marcherende zombies en gnuivende machthebbertjes.

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.