“Koning” Kousenband en zijn lintworm


Honi soit qui mal y pense

Van het Nederlandse staatshoofd hoef je niet veel serieuze actie te verwachten. Protocol, hè!

Deze door de Britse Queen aangeklede carnavaleske alleskunner heeft er weer een zwaar verdiend lintje bij. Zijn “royal” lintworm is inmiddels van buitengewone lengte. Als dat maar goed komt, we houden onze adem in…..

Als je met andere hoogwelgeboren bastaarden voor Jan met de korte achternaam door Londen wilt lopen, zit er een steekje los en moet er een hoedje op. Hij bevindt zich weer wel in uitstekend gezelschap. Ook Charly, de prins van Wales loopt met enige regelmaat voor joker en dan ook nog in uitnemend en voorname personen, naam gemaakt als kinderverkrachter, kinderhandelaar, necrofiel en lustmoordenaar bij volmacht met een rokje.

De boven u gestelde erfgenamen van middeleeuwse roofridders doen graag aan verkleedpartijtjes, het geeft zin aan hun bestaan. Je hoort er pas echt bij als je in rare gordijnen gaat lopen.

Dat soort lieden wordt niet uitgelachen, maar lacht u recht in uw gezicht uit. Ze denken van zichzelf dat ze een niet meer weg te denken element van uw welzijn en welbehagen zijn. Wat zouden we zijn zonder “ons geliefde koningshuis”? Recent aangevuld met een leeghoofdig Argentijns huppeltje en 3 gepimpte kloontjes van Zur Lippe B., de grondlegger van de huidige roofzuchtige en graaiende maffiabende ten paleize. Blijft u vooral zwaaien met uw flets-oranje vlaggetje en blijft u vooral geloven dat u zonder hen niets bent.

ALAAAAF!!

En dan nog even over de wapenspreuk van deze verzameling idioten van de Kousenband.

Honi soit qui mal y pense

Nou, nou, wat klinkt het weer deftig allemaal. Het gaat velen boven de pet. We hebben even de vertaling van deze “spreuk” opgezocht.

Wee degene die er kwaad van denkt

Een regelrecht dreigement dus.

En dan weer dat rode kruis met witte achtergrond, hè! De wind waait altijd uit dezelfde hoek sinds Groot Brittannië als geheel en voor eeuwig aan Rome is overgedragen in 1215. U weet het vast nog wel: Koning Jan zonder Land deed zijn naam eer aan. Want hoe je het ook wendt of keert: zij, de ingewijde zelfuitverkoren elite vertegenwoordigen nog steeds de gewapende, rechterlijke, uitvoerende en bestuurlijke macht op deze aardkloot. Wee degene die daar aan twijfelt, vervolging is zijn deel.

Wij, simpelen van komaf kunnen en mogen alleen waar zij toestemming voor hebben gegeven. Op grond waarvan weet niemand. Dat hebben ze zelf bedacht.

15 gedachtes over ““Koning” Kousenband en zijn lintworm

 1. Hoe kun je en een koningin willen hebben die roept dat er geen Nederlandse cultuur is en tegelijkertijd ook nog een EU aan wie alle macht wordt overhandigd.

  EEN GROTE KLUCHT

  Wat een bewijs van de manipuleerbaarheid van de burger.

  Menigeen vindt vreemd waarom men na WOI , WOII niet zag aankomen.

  Is dus helemaal niet vreemd. Pijnlijke is dat het dus er niet beter op wordt

  Like

 2. Gedeeltelijk mee eens maar om het Koningschap nou verkiesbaar te stellen?
  Met het soort regering die we hier gewend zijn?
  Wie weet welke graaier er dan op die stoel gedirigeerd gaat worden.
  Het lijkt immers alleen maar dat we iets kunnen kiezen.
  Nee, laat dat koningshuis maar zitten.
  Nu weten we wat we hebben en ach, de toekomst is toch een stel leuke meiden?

  Like

  • Wie bent u dat u meent iets of iemand tussen mij en mijn oorsprong te kunnen stellen?

   Dat is namelijk wat u doet: u ontneemt anderen hun recht om iets of iemand te kiezen. Onfatsoenlijk is dat eigenlijk, heeft u dat wel door?

   Met als “lokkertje” een paar “leuke meiden” voor de toekomst. Kratje bier en chips bij de hand, zeker? Als u denkt te weten wat we nu hebben, dan verwacht ik een uitgebreid C.V. van het huidige staatshoofd, zijn prestaties en gevechtservaringen en hoe zijn familie aan die tientallen miljarden is gekomen. Een graag geen lulverhaaltjes van “ze doen het zo goed” of: “ze hebben toch ook recht op een privé-leven” of: “kijk eens, wat een leuk hoedje heeft ze op”.

   U heeft waarschijnblijk nog niet in de gaten hoe wij het in dit land geregeld willen hebben?
   De macht zal uitgaan van het volk. Geen president, geen regering, geen politici. Simpel.

   Liked by 1 persoon

   • De macht zal uitgaan van het volk????
    Hoe dan?? Ze hebben immers hun mandaat al gegeven aan die bolle en z’n familie door simpel de wet te erkennen en belasting af te dragen!
    Wat ik al eerder zei, eerst moet 90% dood neervallen voordat je weer over vrijheid en rechtvaardigheid kunt nadenken en praten.

    Like

     • Inderdaad, zal je net zien dat die 10% die het wel begrijpt tussen die 90% zit die dood neervallen.
      Net als niet rokers kunnen de wakkeren onder ons namelijk ook gewoon dood gaan.
      Hoewel Markus 33333 zich misschien een beetje ongelukkig uitdrukt, hij heeft wel een sterk punt.
      Minstens 90% loopt hier met zo’n ongelooflijk dikke betonplaat voor zijn harses, daar is niets en dan ook absoluut niets meer mee te beginnen. Zelfs als je met intelligente mensen in discussie gaat komen ze nooit verder dan de zelfde lege onzin argumentatie als reageerder Ksp hier boven. Opvoeding en onderwijs, het is een vicieuze indoctrinatie cirkel. Vervolgens doet de gekochte media en de partij politiek de rest. Als ze je dan niet met argumenten kunnen verslaan vervallen ze in de ontkenningsfase. Als volstrekt vrije mens te leven zonder leiders, het past totaal niet in hun belevingswereld noch in hun wereldbeeld. Het beangstigd hen minstens zo erg of misschien nog wel meer dan de dood.

      Like

  • We weten wat we hebben …. kijk daar gaat alles aan kapot. Een soort zelfbescherming is dat en wat we hebben ? Kijk verder dan de neus van Pinokkio. De wereld staat nota bene in elk opzicht in brand …. weten wij eigenlijk wat wij hebben ? Zal het u vertellen, wij hebben niets te vertellen ! Verkrachting van de democratie is aan de orde van de dag. Kijk om u heen, alleen in NL 150.000 voedselbanken, glyfosaat is goedgekeurd door Brussel. Iedereen eet en drink gif en plastic. Nee, u heeft volkomen gelijk. Wij moeten onze handen en ogen dichtknijpen. Het gaat inderdaad de ,goede, kant op ! Wij leven in een ongelooflijke fijne tijd …. wens u nog een fijne dag.
   Gun een ander ook eens wat en denk aan de middenstand. Nee, geen aankopen doen via internet of winkelketens. Dat zijn allemaal hals-afsnijdende instellingen en , ach laat maar zitten …. het verstand zit in de portemonnee

   Like

  • Ik vrees nog heel lang….

   Er is nog nooit een dictatuur – want dat is een monarchie – opgestapt zonder een massaal bloedbad achter te laten. De grootste fout die dan wordt gemaakt is dat men ze laat lopen zonder ze definitief uit te roeien tot in het 5e geslacht en de buit onbder de bevolking te verdelen, de totale verwatering van hun geroofde bezit.

   Maar het kan ook anders, via een parallelstaat met eigen munteenheid. Negeren is liquideren.

   Like

   • Hoewel ik het nagenoeg altijd wel met je eens bent wat je op H.d.R schrijft, die parallelstaat heb ik nog wel een vraagtekentje bij. In onmetelijk grote landen als de U.S. en Rusland met bijna oncontroleerbare gebieden bestaan wel gemeenschappen die buiten de reguliere maatschappij een soort van parallelmaatschappij gecreëerd hebben, ik zeg dus niet dat het niet kan. Nederland is zodanig klein, dichtbevolkt en overgereguleerd dat je hier al heel snel opvalt als je niet meer in de pas meeloopt. Dan kan het nog wel eens spannend worden wie er als eerste geliquideerd wordt? Of minstens zo erg, infiltranten die wel een mooi “verdien model” in die eigen munt zien. Geld in wat voor vorm dan ook, trekt altijd foute elementen aan.

    Like

 3. Nutteloos, we hebben nep koningshuis nooit nodig gehad.
  Ze moeten zich schamen, dat ze steenrijk zijn, daarom zijn arme mensen bewondering naar jullie rijkdom…..omdat ze nooit rijkdom mogen ervaren…
  Eigenlijk gaat het niet om, maar nep koningschap is brutaal de rijkdom gebruikt voor hebzucht….. Daardoor kunnen ze de domme onnozele mensen in de val…

  Like

 4. Ik wil hier een lans breken voor de kousenband! Dat is te zeggen, de Surinaamse soort! Heel gezond in tegenstelling tot de kousenband van WA von Amsberg, ook als hij zich voor de gelegenheid in een soort dekmantel van pluche overgordijnen verkleed. Dat maakt hem trouwens nog meer belachelijk!

  Like

 5. als surinaamse eet ik vaak KOUSENBAND .. het is goed te pruimen
  echt lekker is het niet, dan liever de hollandse snij – of spercie.. maar goed.. kousenband schept een “band “..
  ook van suriname kon den voc / slavenhandelstaat NEDERLAND niet afblijven..
  kijk eens de film : hoe duur was de suiker .. de rillingen lopen over je rug van deze film, weg met kousenband en hun dragers !!!
  we moeten van deze enge parasiet af.. die hele williewortelboon !

  fijn en zonnig weekend toegewenst zonder chemtrails en 5G .. o.a.

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.