Klucht MH17


Met de methode: “….de dader is bekend, nu nog even een scenario in elkaar flansen…” geven wij geen rooie cent voor de versie die we nu door de strot krijgen geduwd.

Vlucht MH17 is verworden tot een klucht.

Wij van WC-eend…..

Met hetzelfde gemak waarmee de “onderzoekscommissie” de daders heeft geïdentificeerd, publiceren wij even gemakzuchtig de echte daders:

“Mondje dicht, want anders……”

Wat moet er geheim blijven?

De waarheid?

14 gedachtes over “Klucht MH17

  • Beter is het op te merken dat bovenstaande foto van de ‘daders’
   De ware maskers van de ware daders is en daaronder Rutte en de rest daar op die foto de simpele maskers van de ware maskers van de ware daders zijn.

   Ik weet het is lastig maar als u even doordenkt zal het u volkomen duidelijk zijn.

   Like

 1. Dat het Nederlandse volk zulke volksvertegenwoordigers heeft zegt al genoeg. Beschermd door inferieure huurmoordenaars (lees politie en/of leger) die het volk ntb nog zelf mag betalen ook…..
  Er zal niet veel veranderen of 90% moet morgen dood neervallen.

  Like

 2. De ware daders? Zijn dat niet de figuren die vliegtuigen door een oorlogsgebied lieten vliegen? En wat te denken van de Oekraïne die hun luchtruim niet sloot op het moment dat ze Buk raketten hun luchtruim in schoten? Het voorgelogen volk van Nederland gelooft het als te doen gebruikelijk weer, want! leve de RVD en AIVD!

  Like

 3. Volgend jaar zal er een soort showproces worden gehouden waar de niet aanwezige “daders” zullen worden veroordeeld en zal het dossier MH17 voorgoed de doofpot in gaan. Rusland wordt expres niet al te hard aangepakt, want we willen toch wel graag zaken blijven doen en iedereen is happy. Nederland zal wel de nodige geluiden maken richting Rusland, maar er zal effectief totaal niets gebeuren en dat is precies de bedoeling. Nederland zal alom worden geroemd vanwege haar voortreffelijke onderzoek en de heldhaftige pogingen die het heeft gedaan om Rusland aan te pakken.

  http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=14138:jit-op-zoek-naar-mh17-getuigen-en-die-krijgen-ze-van-ons&catid=9:binnenland&Itemid=22

  Like

  • Nederland? Je bedoelt dat de zelfbenoemde elite die dit land en zijn bevolking gegijzeld houdt graag zaken blijft doen met Rusland. Alleen heeft deze voornoemde elite helemaal niets te willen, ze staan sinds 1945 onder curatele van Washington D.C., The Crown of London en het Vaticaan. Daar worden de beslissingen genomen, geholpen door de door voornoemde “drie eenheid” opgerichte EUSSR. Loopjongen van die “heilige drie eenheid” Donald Trump doet er alles aan om zijn bazen te bevredigen, troepen naar Polen om Rusland te provoceren, naar de golf van Oman om Iran te provoceren, naar de Japanse zee om Noord Korea te provoceren. Want oorlogen moeten gevoerd worden, het kost 99% van de menselijke soort bloed en geld terwijl 1% er onmetelijke rijkdom en macht mee vergaard.

   Like

 4. Graag wil ik hier even wat kwijt want u krijgt hier zeer snel mee te maken, ik heb internet van tele 2 en er is mij een nieuw modem opgedrongen, die sloot ik aan en ben gaan meten en het blijkt fokking 5G te zijn, mijn flat veranderd in een magnetron, heb direct de oude weer geplaatst, dat wordt vechten met tele 2. Wees voorbereid mensen.

  Sorry voor oftopic

  https://www.emfscientist.org/index.php/emf-scientist-appeal

  https://www.collective-evolution.com/2018/10/26/veteran-md-drops-bombshell-at-michigans-5g-small-cell-tower-legislation-hearing/

  Love

  Like

 5. Nu ik toch aan het trollen ben, zeer de moeite waard uit de oude doos.
  Niets is wat het lijkt mensen, genoeg internet voor vandaag.
  1

  2

  3
  Love

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.