Pegida snapt er niets van


Gisteren werd in Eindhoven een Pegida demonstratie door de ME uit elkaar geslagen, omdat tegendemonstranten de politie met stenen begonnen te bekogelen.

U leest het goed. U oefent uw recht op demonstreren uit, uw tegenstanders bekogelen een neutrale partij en u moet opzouten. Case closed.

Pegida is een uit Duitsland afkomstige anti-islam activistengroep. Regelmatig worden demonstraties georganiseerd tegen moslims, tegen moskeeën, tegen asielzoekers en tegen tolerante landgenoten. Je zou zeggen: waar niet tegen?

Dat antwoord is kort maar krachtig: ze demonstreren niet tegen de oorzaak. De oorzaak is namelijk het systeem dat er op is gericht om miljoenen goedkope arbeidskrachten naar het steeds sneller vergrijzende Westen te halen. Wie moet hier anders de post rondbrengen, de stationsrestauraties schoonhouden en asperges steken? Met onze (officieel) 17 miljoen inwoners zien we immers geen kans meer om voor onszelf te zorgen.

Met het demonstreren tegen een moskee in Eindhoven, is sprake van afleiding. Het is alsof u ruzie maakt met uw linkerbuurman, terwijl uw overbuurman de hond in uw tuin laat schijten, zoiets.

Demonstreren helpt niet, slechts totale ontmanteling van de Neofascistische herstelde roomse rijk is wat er dient te gebeuren. Splintergroeperingen als PVV en FvD zijn slechts bliksemafleiders (“Wij steunen de nepstaat israel on-voor-waar-de-lijk!”). Deze groepjes doen op zijn minst alsof ze er niets van hebben begrepen en na wat hobbeltjes te hebben genomen gaan ze vrolijk met de heersende macht meedoen. Macht corrumpeert, u weet het.

De komische situatie rond de “verkiezingen” van een onwettige verzameling bureaucraten in Brussel/Straatsburg bewijst eens te meer, dat dit hele werelddeel – het Euraziatische schiereiland Europa – als proeftuintje wordt misbruikt. Maar liefst 60% van de “kiezers” is thuis gebleven, dat betekent in feite dat van de 751 zetels er 451 leeg zouden moeten blijven. Men wordt er warm noch koud van. Bovendien gaan ze u ook nog eens wijsmaken, dat als u niet heeft gestemd u de mond moet houden.

Demonstreren tegen het Verdrag van Rome uit 1957 is de boodschap. Onze ouders en grootouders is destijds niets gevraagd. En toch is toen de basis gelegd voor het gedrocht waar we nu (ongevraagd, wederom) deel van uitmaken. De Europese Unie is een CIA-project, nog steeds noemen ingewijden deze toestand “het Project Europa”. Onder het motto “Nooit meer oorlog”, zijn we deel van dat project geworden. Ook voor die oorlog kiezen de mensen niet, dat wordt voor hen gedaan. Maar de locomotief dendert door, de noodrem is onklaar gemaakt.

De burger wordt schuldenslaaf gemaakt, uitgekleed, gecastreerd en geïndoctrineerd. En wordt vervolgens uitgenodigd voor een partijtje schaak in het stemlokaal. Dat is de harde realiteit.

https://herstelderepubliek.wordpress.com/2018/09/27/de-europese-unie-is-een-mislukt-project/

https://herstelderepubliek.wordpress.com/2019/04/12/oproep-rutte-niet-stemmen/

https://herstelderepubliek.wordpress.com/2016/06/28/brexit-effect-nog-veel-meer-europa/

https://herstelderepubliek.wordpress.com/2019/04/14/frans-timmermans-eu-haatbaard/

7 gedachtes over “Pegida snapt er niets van

 1. Naziverleden en betrokkenheid bij pedonetwerken

  Al deze connecties zijn niet zo toevallig en onschuldig als ze lijken te zijn. Zeker niet als we het in een groter perspectief plaatsen wat er tijdens Project Paperclip na de oorlog en tijdens de Smerige Oorlog in Argentinië is gebeurd. Dat daarnaast zowel Prins Bernhard als Prins Claus, de grootvader en vader van de huidige koning, banden hadden met de Nazi’s is algemeen bekend, maar dit lijkt tegelijkertijd diep weggezakt te zijn in het collectieve geheugen.
  https://www.ellaster.nl/2019/05/26/het-duistere-familieverleden-van-maxima-en-willem-alexander/

  Like

 2. Dat demonstreren in dit land geen enkel nut dient, weten de meeste Groningers nu wel. Hun huizen en leefomgeving brokkelt figuurlijk en letterlijk onder hun voeten af, de ene na de andere aardschok maakt dat de Noord- Groningers ’s nachts niet durven te slapen. Nu kan ik me herinneren dat een grootaandeelhouder verleden jaar zo nodig zijn verjaardag wilde vieren, precies daar waar hij als mede- schuldige een chaos heeft veroorzaakt (Groningen dus), het was goed voorbereid door de RVD die bekend maakte dat WA von Amsberg alle aandelen van SHELL dus ook van de NAM had verkocht. Enkele Groningers, meestal VVD’ers er D66’ers geloofden dat direct, de ongelovigen werden gerust gesteld door spitsmuis Wiebes, die vond dat er onmiddellijk hulp moest komen en de portemonnee getrokken moest worden. Het geen – u Raadt hel al – niet is gebeurd!
  Je kunt binnen de EU wel wat willen en er voor stemmen, maar daar blijft het dan bij. Ook Pegida heeft dat in Duitsland ondervonden, er mag niet worden afgeweken van de vooropgestelde plannen van Groot Europa. Basta!

  Liked by 1 persoon

 3. Het Verdrag van Rome in 1957 is de oprichting van de E.E.G. of de EKSG en niet de EU. De E.E.G. was goed en de economie in de aangesloten landen floreerde als nooit tevoren met3 tot 7 % groei jaarlijks. Maar de macht wilde meer macht en toen werd de EU in de steigers gezet met de Euro. Terecht heeft Nederland in het referendum de EU grondwet afgewezen maar de machten en landverraders wisten het beter en hebben deze grondwet ons door de strot geduwd De EU heeft ons helemaal niets gebracht.
  De economie ligt van 2002 op zijn kont. De EU heeft niets aan veiligheid of vrede gebracht want daarvoor hadden we de NATO. De EU is oorlogszuchtig als ik kijk naar de houding tegen Rusland. Nederland en de EU moeten nodig de terroristen ondersteunen in de Gaza, Syrië en Mali enz. en landen en mensen plat bombarderen wat we vrede brengen moeten noemen.
  Dat de Pegida-demonstratie uit elkaar geslagen werd is logisch. Nederland heeft immers het verdrag met de moslims ondertekend dat de Islam ten alle tijden en overal beschermd moet worden. Nederland heeft vorige week duidelijk gestemd dat dit zo moet dus niet klagen. Nederland wil niet anders en Timmermans is zo’n leuk kerel dus stem je op hem. Zijn ideën zijn niet belangrijk.

  Like

 4. Alles wat u zegt is wellicht op zichzelf waar.

  Maar

  De kiezer blijft zelf thuis!
  De kiezer weet, dat als ie thuisblijft, de kiezer die wel gaat, gaat om behoud en niet om verandering!

  Het is de PVV, die strijdt met oneliners en een flinterdun programma.
  Het zijn de ouders, die willen dat hun kinderen, iPads, merkkleding krijgen en dus met materialisme bezig zijn en kijken naar programma’s als temptation Island, i.p.v. van opvoeding over hoe de wereld in elkaar steekt, dat het niet normaal is hoe het nu gaat, zich verdiept en dat ook van het onderwijs eist.

  Dus niet alles terugschieten naar de overheid, ook kritisch zijn naar de burger.
  iedereen kan tegenwoordig lezen!
  Als ik reacties lees op nu.nl, word ik niet echt blij van mijn mede Nederlander.

  Dus is de vraag, waar kun je de visuele cirkel doorbreken.
  Inderdaad, dat doet pegida niet slim zoals hier in dit artikel gesteld, en ook de PVV niet.

  Is het ooit in het verleden wel een keertje goed doorbroken? NEE
  Of oorlog of en revolutie. De mens is een simpel wezen.

  We lijken intelligenter te worden, maar het tegendeel is waar.
  De manieren om te communiceren zijn toegenomen: Krant/internet/tv
  De wijze om te communiceren zijn toegenomen: Training/misleiding/het continue vertellen van leugens/verschijnen in mooie kleren met vriendelijke uitstraling
  Gevolg: een volledig troebele soep van ellende, waar niet meer uit te komen is.
  Oplossing: GEEN

  Suggestie: wees eerlijk naar jezelf en anderen, probeer te genieten, breng goede waarden over
  en maak je niet te druk ( bidden helpt maar is echt een vrije keuze).

  de groeten,

  Like

 5. Moslims zijn grote bemoeials en dominant….
  We hoeven ze niet beschermen, want moslims zijn geen vredelievende mensen. We moeten hun dominant breken….
  We gaan ons land beschermen……
  Want we bepalen zelf met ons grote familie..

  Like

 6. Dan moeten zij zich maar realiseren, dat ze te maken hebben met het negenkoppige-monsterachtige-reptiliaanse-DEEP-STATE?
  Elke keer dat ze denken gewonnen denken te hebben, steekt dit monster weer de kop op in een andere gedaante?
  Dus het aantal partijen staan zich te verdringen om de competitie naar de macht!

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.