EU-stemcircus: de macht gaat niet uit van het volk


Stemmen hoort synoniem te zijn met: “Ergens voor kiezen”.

De in 1957 onwettig tot stand gekomen EU (voorheen EEG) schrijft met enige regelmaat een stemcircus uit. Dit is om de democratische schijn op te houden. Met het verdwijnen van het stembiljet in het gleufje van de stembus, is ook uw stem verdwenen. De grote democratische vernietigingsmachine doet zijn werk door middel van de efficiente “gleufdemocratie”. Door uw stem weg te schijten aan een wildvreemde, dient u vervolgens uw mening voor u te houden en het uitsluitend nog te hebben over het weer, koetjes en kalfjes en verder niets. U doet er niet meer toe, het is uw eigen keus geweest uw kostbare stem weg te geven. Helaas kunt u hem ook niet meer terug vorderen, intrekken als het ware. Er bestaat een grote kans, dat u slachtoffer wordt van uw stemgedrag, u weet immers niet wat die wildvreemde daar in Brussel/Straatsburg met uw “mening” uit gaat vreten! Kort gezegd: het is een geraffineerd geloofssysteem, waarin u uzelf aan de straat zet op de afhaaldag van het grof vuil.

In een normaal land kies je voor een systeem, waarin je alleen kunt stemmen over bepaalde onderwerpen, zoals bijvoorbeeld een wet.

Het is niet vertrouwd om op een persoon te stemmen, want je weet eenvoudig niet welke kant het vervolgens in een coalitie op gaat. Coalities zijn alleen nuttig als het over een onderwerp gaat.

Vaak worden volksraadplegingen gehouden over een onderwerpen, die in de kern al onwettig zijn. Iedere volksraadpleging, iedere verkiezing met betrekking tot de Europese Unie is onwettig.

Een referendum over de EU kan alleen maar gaan over de vraag of het Verdrag van Rome alsnog moet worden geratificeerd.

De ongekozen bureaucraten van de EU doen net alsof het ergens over gaat. Men voert “debatten” om het voor de “kiezer” eenvoudiger te maken. Ook onze nationale huilebalk is opvallend aanwezig. Deze Timmermans is een geboren toneelspeler. Zó gedreven komt hij over, zó vol overtuiging. Vooral vol van zichzelf. Ondertussen uiterst geniepig zagend aan de poten van uw stoel. Immers: het is immigratie of oorlog. Deze hegeliaanse flapdrol is het niet waard om aan te kijken of aan te horen. Wat maakt dat van u als u op hem stemt?

Een ander naargeestig gevolg van uw stembusgang is het dwarsbomen van uw medemens als die tot een minderheid behoort. U laat een ander wetten maken die niet alleen u, maar ook uw buurman ten nadele zijn. Stemmen op personen is een zuiver asociale handeling, op het criminele af.

Daarom werkt de “democratie” die door een elitaire kaste wordt toegepast niet. De macht moet uitgaan van het volk en dat (de volksmacht) is precies wat wordt geëlimineerd door het stemcircus wat eens in de zoveel tijd uw stad of dorp aandoet. Wat ons betreft ziet dat circus er ongeveer zo uit:

STEM NIET – Laat ze doodvallen.!

16 gedachtes over “EU-stemcircus: de macht gaat niet uit van het volk

  • Nooit mensen zijn we.dus geen technologie als ze of wij daar te ver in gaan krijg je atlantis 2 of iets in die richting lijkt me niet de bedoeling.

   Like

 1. best ok hoor dit commentaar

  maar ik quote:

  “Een ander naargeestig gevolg van uw stembusgang is het dwarsbomen van uw medemens als die tot een minderheid behoort. U laat een ander wetten maken die niet alleen u, maar ook uw buurman ten nadele zijn.”

  slaat nergens op.

  Je kunt het onmogelijk iedereen naar de zin maken en op anarchie zit niemand te wachten.

  Transparantie is belangrijk

  En nu is alles maar dan ook echt alles achterkamerpolitiek

  In zowel bedrijven als wel de politiek en daar is de mens de dupe van

  Like

  • Ik quote ook even:

   “Je kunt het onmogelijk iedereen naar de zin maken en op anarchie zit niemand te wachten.”

   Dat het niet makkelijk is om het iedereen naar de zin te maken, kan ik bevestigen. Als je stelt “dat het onmogelijk” is, dan vind ik dat nogal uit de hoogte en arrogant overkomend. Maar… “Je”, daar bedoel je waarschijnlijk jezelf mee. Conclusie: “Ik kan het iedereen (inclusief mijzelf) onmogelijk naar de zin maken”. Dat is een gevoelsmatige privé kwestie, een mening, verder niets.

   Op “anarchie” zit volgens schrijver “niemand” te wachten. Zo, zo! Schrijver bedoelt zichzelf, dus dan staat daar:
   “Op anarchie zit ik niet te wachten.” Mooi dat we ’t weten, maar graag ontvang ik dan een gedegen onderbouwing van wat “anarchie” precies inhoudt. Bezint eer u reageert, want velen geven een eigenaardige interpretatie aan het woord “anarchie”.
   De heersende kaste, bijvoorbeeld, vertaalt het als “chaos”. Alles is immers afhankelijk van je ingenomen of opgedrongen positie.

   Met je “dat slaat nergens op” laat je overduidelijk zien, wiens belangen jij zit te verdedigen. Eerst even goed analyseren, dan een oordeel vellen. Een goede gewoonte.

   Het kan ook zijn, dat je je schuldgevoel wegens stembusgang ( mijn aanname, hoor!) van je af wilt schrijven. Dat had je natuurlijk kunnen voorkomen door niet te stemmen. Nu lijkt het een beetje dat je stemgedrag wilt vergoeilijken.

   Like

  • Only you, u bent goed geïnformeerd over hoe de hazen lopen in deze wereld. Zo lang als ik kan heugen kom ik u hier al tegen, en dan toch nog geloof hebben in de politiek die allemaal trouw gezworen hebben aan een criminele familie?

   Like

 2. Belangrijkste indicator voor het stemgedrag van de Neander- en Anderlanders:

  Kudde gedrag / Blatende schapen die naar Stemlokaal Slachtlokaal worden gedreven of beter gezegd zich daarheen laten drijven.

  Like

 3. En ja hoor, daar waren ze weer, de opiniepeilers die namens(?) – in opdracht van – de RVD een onderzoek plegen aan de deur van enkele zorgvuldig uitgekozen stembureaus. De uitslag van die exitpolls is meestal gewenst door (nee, niet door de kiezers) de politieke aan stuurders. De uitslag bepaalt wie er in de EU vier jaar dictator mag spelen, daarbij gebruikmakend van een enorme macht, meestal de grootste multinationals a la SHELL. De huidige pief maakt daarbij rijkelijk gebruik van spiritualiën waardoor zijn dagelijkse gang enigszins tot erg is verstoord. Maar, die exitpolls dus, ik heb altijd het gevoel dat de uitkomsten zijn gemanipuleerd. Nee bewijzen zijn er niet, maar volgens bureau Ipsos is na zo,n onderzoek de populariteit van de von Amsbergs altijd torenhoog zodat het niet anders kan dat tegenstanders van die parasieten allemaal bij mij in de buurt wonen.

  Like

 4. Wij hebben een stemmentel controle gehouden op onze stembureaus. Daar konden we geen ernstige zaken ontdekken. Op mijn stembureau was de voorzitter wel lichtelijk geïrriteerd toen ik aankondigde dat ik nog even bleef. Wel bleek is dat er gerotzooid met de verzending van stempassen. Dat heb ik doorgegeven aan een SP raadslid. Heel veel mensen hebben geen stempas ontvangen en anderen ontvingen er twee. Het SP raadslid heeft hierover voor de tweede keer vragen gesteld. Natuurlijk lezen wij hier niets over in het lokale suffertje dat ingelijfd is door de Persgroep (Be).

  Like

  • Dan lijkt het er op dat de bevolkingsregisters niet waterdicht zijn. Hoe meer “online” hoe groter de puinhoop, blijkbaar.
   Leuk ook, dat die voorzitter – in het dagelijks leven waarschijnlijk geen voorzitter van iets – geïrriteerd raakt als je er op toe wilt zien dat ze hun werk goed doen tot het licht uit gaat. Het geeft wel iets aan – namelijk dat ze na sluitingstijd de boel afraffelen en/of manipuleren.

   Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.