De verwoesting van Nederland


Leest u op bijgaande website wat er bovengronds aan de hand is in dit “koninkrijk”.

Het is verbijsterend hoe energiek de totale verwoesting van dit land ter hand is genomen. Onder de dekmantel “milieu” en “natuur” spelen linkse en rechtse ballen elkaar de kluit modder toe om er stinkend rijk van te worden. Met publiek geld worden miljarden verdiend, zonder dat wij er iets van terug zien. Nou ja, een leuk parkje tussen de troep.

Het platteland wordt vernield. De bossen worden rücksichtslos gekapt en opgestookt. De steden breiden zich steeds verder uit om al die 1- en 2-persoons gezinnetjes onderdak te bieden. De industrieterreinen barsten uit hun voegen, steeds verder rukken de vierkante dozen op. Vele tienduizenden windturbines verwoesten flora en fauna. Honderdduizenden hectares zonneparken zijn gepland ten koste van flora en fauna. We staan er bij, kijken er naar en we doen niets. Er wordt te pas en te onpas gekletst over CO2 emissie, terwijl van staatswege alle mogelijkheden voor CO2 opname worden vernield met subsidies.

Nederland moet een logistiek draaipunt zijn. We moeten in de vaart der volkeren worden opgenomen. Werkgelegenheid is topprioriteit. De staat laat de economie in het rood draaien met subsidies, belastingregelingen voor de winst, ten koste van de belastingbetalers. De milieu vervuiling als gevolg van die in het rood draaiende economie moet ongekend zijn. Nederland is het afvoerputje van Europa. Intensieve veehouderij betekent alleen maar vervuiling en belasting van het milieu. De winsten voor de banken, overheid, activisten, de achtergebleven rotzooi voor het nageslacht. Deze onhoudbare toestand neemt steeds grotere en onherroepelijke vormen aan.

https://www.interessantetijden.nl/2019/05/06/groenfonds-25-jaar-rabobank-grondpolitiek-met-publieke-miljoenen/

Eén voorbeeld lichten we er uit, om aan te geven waarom wij voor onze dagelijkse behoefte aan brood nu al ongeveer 90% van het graan moeten importeren….:

We zijn na dat wetsontwerp 30 jaar verder en we kunnen concluderen dat ons schaarse stukje grond totaal wordt vernietigd en volgepropt met vervuilende toeleveringsindustrie en mensen. In die 30 jaar is de bevolking gestegen van 14 miljoen naar meer dan 17 miljoen nu. Het “koninkrijk” maakt deel uit van de EU en voor haar instandhouding afhankelijk van het buitenland.

Wij willen van de republiek een zelfvoorzienende werk- en natuurstaat maken, vrij van vervuiling en vrij van belasting. Het lijkt er op, dat men het voor wil zijn, door landbouw onmogelijk te maken en de “overschotten” aan grond vol te bouwen of er “natuur” van te maken. De agenda is wel duidelijk: globalisering is de toekomst, of je het wilt of niet.

8 gedachtes over “De verwoesting van Nederland

 1. De conclusie van uw artikel hierboven is een terechte, dit land wordt zodanig geëxploiteerd dat er van zelfvoorzienend geen enkele sprake meer kan zijn. De vraag is “voor hoeveel inwoners is dit land nog leefbaar” dus zelf bedruipend? Een kleine elite is al heel erg lang bezig dit land uit te buiten, zeg maar aan het uitmelken. Helaas is er zo geen enkele toekomst mogelijk, de grond is sterk vervuild en de lucht wordt vol gespoten met industrieel afval dat vol zit met fijnstof. Bedrijven als DSM, SHELL en Unilever e.d. zijn de werkelijke regeerders van dit land, en daarmee komen we rechtstreeks terecht bij de criminelen die daar de touwtjes in handen hebben. Zij zetten de lijnen uit van hoe dit land wordt ge- managed mede mogelijk gemaakt door goedbetaalde vazallen die schijt hebben aan de sloebers die zich niet verdedigen, maar wel diezelfde elite aanbidden. Dat laatste is de echte reden van de instandhouding van het politieke klimaat, niets kan er veranderd worden zolang de elite dat niet wilt.
  ‘The future is not ours’ helaas!

  Liked by 1 persoon

 2. 17 miljoen??? Dan exclusief alle in NEANDERland verblijvende tijdelijken en illegalen. Dus zeg maar gerust 18 a 19 miljoen. En er komen er nog veel meer aan. Is EU beleid en EU beleid is/wordt aangestuurd door de NWO club van mondiale criminelen.
  Het agenda is heel Europa vol te pompen met vnml islamitisch getinte immigranten.
  Wachten tot er genoeg zijn dan lont in het kruitvat met wat kerken en moskeen in de fik of gewoon een totale vermenging van alle nationaliteiten in Europa inclusief de Hongaarse, want Viktor Orban is ook gecontroleerde oppositie (Oh kijk eens er is 1 [zegge een] land dat zich verzet!! Hoera. Nou mooi niet.
  Als meneer Orban werkelijk bedreigend is voor het agenda van de NWO is ie niet morgen maar gisteren al kassie wijlen.
  Met deze vermenging en de dagelijkse bombardementen middels de MSM(de media tv, krant, radio etc.) wordt de EU -bewoner gedegradeerd tot een achter een smartphoon lopende zombie die geen familieverband meer kent, geen verantwoordelijkheids gevoel meer heeft, geen hechte relatie met het andere ‘geslacht’ kan aanknoopen en geen liefde (empathie) meer voor zijn medemens en partner kan opbrengen, maar alleen puur atheistisch en materialistisch zijn eigen (zielege) genot najaagt.
  Kortom perfecte slaafse slaven of/en depopulatie van het ‘oude’ continent.
  Europa verzopen in haar eigen braaksel en excrementen.
  cf. https://nl.wikipedia.org/wiki/Europa_(mythologie)

  Like

 3. INderdaad worden nu in alle steden hoogbouwplannen in versneld tempo uitgevoerd.
  Randstad (ver)wordt tot Nieuw York aan de Rijn. Een woestenij van wolkenkrabbers gedrapeerd rond wat resten van kerken, oude dorpspleinen, steegjes, straatjes en hofjes weggedrukt overigen achter giga reclameborden, bewegwijzeringen en wat al niet.

  De eigen bevolking kan voor zijn jongeren al (totaal) geen normale betaalbare woonruimte vinden. De immigranten, Turken, Marokkanen, Syriers, Afghanen, Irakezen, Soedanezen, Libiers, Ugandezen, Somalinezen, etc etc etc etc etc etc etc worden in de watten gelegd krijgen standaard bij “binnenkomst” een smartphone (gehacked met spyware dat dan weer wel), sneakers, een nieuwe fiets, een uitkering en woonruimte incl inrichtingskosten.
  Daarna moeten ze zich zo snel mogelijk mengen met de Nederlandse bevolking, flink wat overlast creeren, danwel wat crimineel kruimelwerk verrichten danwel zich nietsnuttend door de stedelijke centra bewegen ter overlast endhe irritatie voor de wel productieve bevolkering///

  Het valt te voorspellen dat er een punt komt waarop de riolen de afvalstoffen niet meer kunnen verwerken, de winkels het voer niet meer kunnen leveren en de lucht stinkend van de fijnstof, industrie- en andere stedelijke dampen de gezondheid niet meer kunnen in stand houden enz enz

  Like

 4. Inderdaad ze zijn de opgebouwde samenleving danig aan het ondermijnen, met het gedachtegoed van de EU?
  Onkruidbestrijdingsmiddelen, economische vluchtelingen, etc treden onbeperkt toe ?
  oH, WAT STRALEN ZE EEN VREDELIEVENDHEID EN EERLIJKHEID UIT?
  Als gegoede burger zou je onderhand het gevoel hebben ondergezeikt te worden?

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.