Pedofilie op het Binnenhof


Het nationale kankergezwel speelt weer eens op.

Op het Binnenhof kun je je als scholier rond laten leiden door de verworvenheden van de Opstand en de zegeningen van de Franse tijd: de “democratie”. Rothschild soldaat George Soros heeft daar een speciaal clubje voor opgericht met de naam “ProDemos”.

Nu horen we op het nieuws dat ProDemos “heeft te kampen met een misbruikzaak”. Alle persberichten hebben het over “te kampen met”. Dat is een teken dat alle nieuws vanuit een centraal punt wordt gecoördineerd.

Dit eigenaardige clubje “heeft te kampen” met een medewerker die 6 of meer jonge jongens seksueel heeft misbruikt. Dat is naar het schijnt al langere tijd aan de gang. De strijd van ProDemos heeft te maken met de mislukte pogingen om dit incident onder het tapijt te vegen.

De kindermisbruiker is uiteindelijk geschorst en toen het nieuws bekend werd dan toch ook maar ontslagen. Nu moet er dus damage control worden geregisseerd, want ook kamerleden stellen vragen en de linkse partijen willen nu ook van het eigenaardige clubje af.

Damage control – de schade beperken.

Hoe toevallig is het nu dat de voorzitter van de Raad van Toezicht van ProDemos al in 1978 kinderseks wilde legaliseren? Roze Edje Nijpels is de aangewezen figuur om de schade te beperken, nou en of! Hij blijft echter in een donker hoekje zitten, want gegarandeerd dat zijn mislukte poging om pedofilie bij wet toe te staan, hem nog helder voor de geest staat. Denken we. Het kan echter maar zo, dat Edje het Klimaatgekkie er nu vol in gaat en alsnog zijn pogingen om pedofilie te verheffen tot een mensenrecht gaat hervatten. Hij is er gek genoeg voor.

Overigens is het een vreemde figuur dat zo’n raar clubje onze scholieren moet rondleiden (indoctrineren) op kosten van de gemeenschap, waarbij donaties van Georgy Soros (en wie nog meer?) een corrumperend effect hebben op de neutraliteit en integriteit. En dat uitgerekend malle Ed Nijpels daar toezicht houdt.

Vermoedelijk heeft ProDemos nog veel meer “te kampen met het uit de wind houden van de Raad van Toezicht”. Pedofilie op het Binnenhof is niet nieuw, ook Koos Postema vond het (in 1978) tijdens een interview met een notoir pedofiel parlementslid maar raar dat pedo’s door normale mensen werden verketterd en gedicrimineerd. Het feit dat een hotemetoot van de VVD al in 1978 een lans wilde breken om pedofilie te legaliseren geeft aan dat het in de politiek volledig is ingekankerd.

De conclusie is dat het Binnenhof en omgeving – inclusief een bepaald gedeelte van Wassenaar – totaal verrot is. Alle lijnen lopen langs corruptie, chantage en omkoping. De politiek moet er mee zijn vergeven, het wordt tijd dat de etterende puist tot ontploffing komt.

En alstublieft geen halve maatregelen om het gezwel volledig uit te branden, zoals je een hardnekkige wrat verwijderd. Voor ons is het Binnenhof en omgeving niets anders dan een wrattig misbaksel dat uit onze samenleving moet worden geëlimineerd.

8 gedachtes over “Pedofilie op het Binnenhof

 1. Je kunt natuurlijk vreselijk op je bek gaan, maar daar moet je uiteindelijk wel de conclusie uit trekken, dat je je uit de publiciteit moet terugtrekken, of heeft hij een plank voor zijn hoofd?

  Like

 2. Op regerings- en het hoogste bestuurlijk niveau is pedofilie – zo lijkt het – de gewoonste zaak van de wereld. Zo moest twee decennia geleden de hoogste baas van het OM onderzoek laten doen over misdaden die hijzelf had gepleegd (de zaak Demmink).
  Alle zaken van pedofilie en verkrachting door iedereen die tot de monarchie behoren zijn geluidloos en zonder dat het Nationaal bekend werd in de doofpot gestopt. Demmink wist ervan en heeft, want dat staat vrijwel zéker vast, zo zichzelf vrij gepleit. De schoft loopt daardoor nog steeds vrij rond. De elite van dit land die op deze manier met criminaliteit omgaan zijn onwaardig om iets te beslissen uit naam van ‘het volk’. Nog zo’n zaak: Om maar te zwijgen over de echtgenoot van het toenmalige staatshoofd Bea zur Lippe – von Amsberg , een erkent pedofiel die het niet zo nauw nam met de huwelijkse ethiek. Want wat zou (Daar zijn we weer) het volk ervan hebben gedacht als dit algemeen bekend had geworden en via de pers in de mainstream media terecht was gekomen? Dat is nooit gebeurt want reclame- annex beveiligingsbureau RVD heeft ook toen gezorgd voor een stille doofpot constructie.
  We worden zodoende op grote schaal bedondert!

  Like

 3. Het duurt allemaal, maar de werkelijkheid is dat wij in de val van het internet zijn getrapt.
  Ons spirituele bewustzijn word zorvuldig gesloopt, just saying

  Love

  Like

  • Klopt Wilfried, onze natuurlijke oorsprong vs een geschapen virtuele wereld van 1&0, alwaar geen nuance meer bestaat, en alles maar dan ook alles 180° is omgedraaid.
   Waar de technieken van mindcontrol, mk ultra etc. empathieloze psychopaten aan de macht brengt, zombies zoals Ed Raket Nijpels, Microns, Ruttes etc.
   Daarom, blijf bij je Zelf, leef naar je eigen waarheid.
   Internet is niet voor de Mensen gemaakt hetgeen velen toch geloven en of denken.

   Geen parels voor de zwijnen,
   Geen rozen voor de ezels,
   Blijf Uw Zelf trouw tot in de eeuwigheid…..

   Nooitgedacht.

   Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.