Halbe is er (weer) bij! [1]


Nadat hij was betrapt op leugens en als fantast in de hoek werd gezet, moest hij het politieke veld ruimen. Halbe was er echt niet bij, Halbe lulde maar wat uit zijn dikke nek. Het veelbelovende Friese kwetterende vogeltje was vleugellam, kon niet meer vliegen, werd zodoende uit het warme VVD-nest getrapt. De zoveelste…..

Wonder boven wonder viel hij niet te pletter, maar viel hij in een ander nest, dat van Dik Wessels, groot-ondernemer, weldoener, maar ondertussen dood en begraven. Halbe Zijlstra had het maar getroffen, hij kon aansterken en zijn vleugels als de uil van Minerva gaan uitstrekken als het donker werd….

Helaas voor Halbe: het licht ging plotsklaps aan en iedereen kon met eigen ogen zien: “Halbe is er weer bij!”

Is Halbe nou een notoire sukkel die zijn eigen nest weer eens gaat bevuilen of is Halbe de puinruimer die de Augiasstal eens even gaat schoonmaken? Is Halbe’s ruggengraat stevig genoeg voor het echte werk? Bijvoorbeeld de bodemloze put die de sluizen van IJmuiden voor VolkerWessels blijken te zijn? Halbe als sluiswachter, jaja!

Wat.is.hier.aan.de.hand….

We volgen Kleintje Muurkrant. Daar is het artikel gepubliceerd met onderstaande link. Fred Teeven is niet zozeer de hoofdrolspeler, maar de steeds weer terugkerende “fixer” namens een drugs- en geldelite met aftakkingen tot in de hoogste regionen van het Nederlandse landsbestuur. Dat Nederland een narcostaat is, wisten we al. Wat we niet weten wie er precies aan de touwtjes trekken, maar we vrezen het ergste. Deel 41 en 42 van een niet aflatende stroom rare gebeurtenissen, die de connecties tussen onder- en bovenwereld blootleggen, om niet te zeggen dat het één pot nat is. Een berg geld trekt andere geldbergbezitters en vooral hulptroepen aan zoals een mesthoop strontvliegen aantrekt. Strontvliegen in alle kleuren en maten, ook het fletse parasitaire oranje.

https://www.stelling.nl/kleintje/actueel/overzicht-actueel/fred-en-de-deals-041

https://www.stelling.nl/kleintje/actueel/overzicht-actueel/fred-en-de-deals-042

Halbe Zijlstra is zo’n vlieg. Hij zit nu bij bouwbedrijf Wessels, waar ooit Dries van Agt commissaris was. Het is bekend dat VolkerWessels ieder jaar miljoenen in de oorlogskas van de VVD stortte. Hij beweegt zich plotseling in de top van het Nederlandse “bedrijfsleven”. Want als je naast een Fentener van Vlissingen zit, dan ben je wat, dan heb je je sporen wel verdiend. Dan kun je hard genoeg liegen zonder met je ogen te knipperen.

Halbe Z. is er weer bij!

De Fentener van Vlissingen familie zit van oudsher in het centrum van de macht en daar zijn ze onuitroeibaar gebleken. Tijdens de bezetting collaboreren met Nazi Duitsland, na de oorlog plaatsnemen in de Zuiveringscommissie – je moet het maar voor elkaar zien te krijgen. Normaal gesproken wordt SHV ontmanteld en de opbrengst in de schatkist gestort. Maar niet als je vrindenkring rond het – eveneens landverraderlijke – zogenaamde “koningshuis” is gesitueerd. Een lid van de familie zat ook standaard in de Raad van Commissarissen van De Nederlandsche Bank. Zoals ook Royal Dutch Shell is vertegenwoordigd, DSM, Philips en Hoogovens. Stuk voor stuk zogenaamd “gedesinvesteerde” belangen van de rooftochtfamilie “Van Oranje” – steekwoord: opiummonopolie. Er is gedesinvesteerd in verband met de onafwendbare Europese eenwording. Het “oude kapitaal” controleert de dagelijkse gang van zaken in het wingewest aan de Noordzee, van “integriteit” heeft nog nooit iemand gehoord. Men noemt het graag het “old boys network”, maar dat is een veel te vergoelijkende term voor wat het werkelijk is: de (oud)geld- en drugsmaffia van de bovenwereld. Met het veelbetekenende predicaat “Koninklijk sinds 1815”.

Het kan geen twijfel lijden of de bovenwereld is zo mogelijk nog verrotter dan de onderwereld. Alles wordt georganiseerd in kartels, vergelijkbaar met “racketeering”, de maffiose afpersingstechniek. Het geldkartel, het farmakartel, het betonkartel, het partijkartel, het rechtsstatelijke kartel, het ambtenarenkartel, het werkgevers/werknemerskartel, er is vrijwel niets wat niet is georganiseerd door de onzichtbare dwingende macht achter de schermen. Als deze dwingende macht echter wordt geïdentificeerd, dan is het over en uit en stort de boel als een kaartenhuis in elkaar. De ravage zal niet te overzien zijn en het fundament van de republiek gelegd. Want het zich hoog, heel hoog. Alles en iedereen die er maar enig belang bij heeft, verkoopt zijn ziel aan de duivel en krijgt carte blanche om werkelijk alles aan hun laars te lappen wat men de goegemeente voorhoudt: integriteit en scheiding der machten. Men heeft de handen vrij om te rotzooien bij het leven, omdat ze in het juiste circuit zitten en iedereen elkaar bij de ballen houdt. Voor zover je bij vermeende “prinsesjes” van ballen kunt spreken. Er circuleren 2 miljoen namen van hooggeplaatsten die dubieuze financiële transacties op hun geweten hebben.

Wordt dan zo ongeveer iedereen omgekocht?

Geen twijfel mogelijk. En die twee miljoen namen zijn waarschijnlijk nog maar het topje van de ijsberg. U kunt ervan uitgaan dat niemand die er iets toe doet vrij en naar eigen inzicht en kunde kan handelen.

Met eerlijkheid kom je nergens, integendeel, je wordt er genadeloos voor afgestraft. Halbe Z. is een notoire leugenaar, die kunnen ze behalve in de politiek ook rond het oude kapitaal goed gebruiken.

17 gedachtes over “Halbe is er (weer) bij! [1]

 1. Pingback: Halbe is er (weer) bij! [1] | HERSTEL DE REPUBLIEK | toodlessss

 2. iedere keer vraag ik me verbijsterd af hoe lang dit nog door kan gaan. Hoe lang nog vóór de ogen van de massa open gaan en ze zien hoe ze bedonderd en bestolen worden. Zojuist een artikel gelezen over de financiering van politieke partijen (overal maar m.n. in Brussel) door multinationals en écht geen Russische…………Ik “stem”gelukkig al jaren niet meer. IK geef mijn stem nooit meer weg.

  Like

  • Zomaar 30K uit de partijkas graaien voor zichzelf, plus een nog onbekend bedrag voor vrinden, omdat je vindt dat je het hebt verdiend. Zonder te overleggen en het vervolgens ook nog even bent vergeten te melden?

   Dan ben je geen knip voor de neus waard en moet je opsodemieteren. Punt. .

   Weer een éénmansfractie erbij.

   Like

 3. De toplaag van de gezaghebbende elite doen inderdaad waar ze zin in hebben, al is ‘waar ze zin in hebben’ eigenlijk niet goed verwoordt, béter is ‘wat hun het beste uit komt’
  Samen vertegenwoordigen ze de oranje maffia die wordt gedekt door vakkundig opgezette veiligheidskleppen zoals de BVD, tegenwoordig RVD en het AIVD die de sprookjes de juiste richting op dirigeren, naar de MSM dus met in de hoofdrol het NPO.
  Wat er achter de schermen zich afspeelt, daar hebben we totaal geen overzicht van. Het majestueuze recept is Cover Ups, en daar is het RVD héél erg goed in. Niets van wat er aan de top aan de hand is, is zichtbaar. Maar we (Het Nederlandse volk) mag niet geheel Pro Deo wel de rekening betalen in ruil voor eens per jaar een stortvloed aan lintjes waarvan Willem de hakkelaar er persoonlijk enkele op komt spelden.
  O wat een eer. Hoe je een volk beloond met helemaal niks, want bij overlijden dienen de versierselen te worden geretourneerd!

  Like

 4. Kleintje Muurkrant mag nooit worden gebruikt als bron, geeft voornamelijk laster. Herstel de Republiek onwaardig. Herstel de Republiek bereikt iets als men zich van dergelijke sites distantieert.

  Like

 5. Overigens is stelling.nl van hetzelfde niveau. Het is wellicht een optie de algemene basiswaarden van Herstel de Republiek te bezien. Beiden zijn kennelijk geaccepteerd door de redactie. Dit zijn niet de waarden van de oprichter van deze site.
  Neem aan dat dit gezien wordt als advies, evenals het voorgaande bericht,niet plaatsen zou zelfs worden gewaardeerd.

  Like

 6. Kennelijk wel geplaatst, de discussie kan derhalve voortgezet.
  Stelling.nl en Kleintje Muurkrant zijn het informatie rioolputje voor eigenlijk strontvliegen. De bewoording is hierboven ook toegepast maar in een andere context. Het principe is derhalve bekend. De vraag is dus, waar wil Herstel de Republiek staan. Aan hen gelieerd of in een onafhankelijke positie. Herstel de Republiek kan in het eerste geval geen bijdrage meer leveren aan de discussie over een republiek,
  is dan identiek aan beide sites geworden.

  Like

 7. Goh wat flink weer Enneke om zonder enige onderbouwing Kleintje Muurkrant te bestempelen als riool-journalistiek. Wellicht is het nuttig te weten dat er meerdere schrijvers zijn op Kleintje Muurkrant en daar zitten zo af en toe inderdaad stukjes tussen met weinig inhoud. Kenners weten echter dat de site lange tijd alleen werd voorzien van kwalitatief zeer hoge artikelen geschreven geschreven door Jan Portein. Jan is al meer dan 40 jaar één van de weinig echt onafhankelijke onderzoeksjournalisten die ons land nog kent en die ooit door twee CIA agenten uit de trein werd gepikt onderweg naar der Spiegel in Hamburg omdat hij nogal gevoelige informatie over het Koningshuis wilde afleveren.
  Wellicht zou je eens de series

  https://www.stelling.nl/kleintje/actueel/overzicht-actueel/van-oude-koeien-en-troebel-water-001?highlight=WzEzLCInMTMiLCJmb3RvJ3MiLCJmb3RvcyIsImZvdG8iLCJmb3RvJ3MuJyJd

  Daarnaast raad ik je aan de volgende series eens tot je te nemen welke gebaseerd zijn op bewijzen en keiharde getuigenissen van mensen die in hun dagelijks leven zelf hebben mee moeten maken welke verschrikkingen ons land kent onder de Penozemaffia van Oranje

  https://www.stelling.nl/kleintje/dossiers/van-estoril-naar-zandvoort

  https://www.stelling.nl/kleintje/dossiers/skenes-vanachter-de-coulissen

  https://www.stelling.nl/kleintje/dossiers/fred-en-de-deals

  https://www.stelling.nl/kleintje/dossiers/vrienden-onder-elkaar

  https://www.stelling.nl/kleintje/dossiers/octopussy

  Like

 8. Misschien heb ik wel ervaringen met http://www.stelling.nl, roddel en achterklap van jewelste. Als jullie het zo leuk hebben met het verspreiden van hun rommel, moeten jullie dat vooral zo houden.
  Het heeft gewoon te maken met de kwaliteit van HdR. Jullie publiek c.q. lezers worden dan ook van
  hetzelfde niveau.

  Like

 9. Kom eens met feiten Enneke en noem mij 1 journalist in Nederland de afgelopen honderd jaar die door de CIA uit de trein is gehaald met gevoelige informatie. Jij verlaagd jezelf tot het niveau van een liegende bedriegende MSM zonder enig feit en alleen maar roepen. Shalom Enneke

  Like

 10. Er is een journalist uit de trein gehaald met gevoelige informatie. Waar is die gevoelige informatie dan terechtgekomen. Volgens mij nooit meer iets van gehoord. Ging dus kennelijk met originele documenten op stap zonder elders bronnen te hebben opgeslagen om alsnog te publiceren. Lijkt me onwaarschijnlijk.

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.