Het leugenkabinet wederom door de mand gevallen


Belastingen juist gestegen, zegt Raad van State: ‘Duidelijker over communiceren’

Duidelijker communiceren…?

Zoals bijna dagelijks valt de Oranje loopjongen Rutte met zijn rampenkabinetje door de mand. Was hij in zijn eerste leugen gestikt….

https://nos.nl/artikel/2280563-belastingen-juist-gestegen-zegt-raad-van-state-duidelijker-over-communiceren.html

Het kabinet erkent dat het beter moet, maar dat is complex.

“Complex”, ja, ja…. Voor dat jaarsalaris mogen ze het best in begrijpelijk Nederlands proberen uit te leggen, Mark en Wobke c.s. Maar dat kunnen ze niet, dus is het “complex”. Te ingewikkeld – niet voor ons maar voor hen!

De nieuwe onderkoning van het “koninkrijk” is met hetzelfde sop overgoten als zijn voorgangers sinds Karel V. Stiekemerds die altijd adviesjes uitbrengen (lees: partij kiezen) tegen de bevolking. Hun beraadslagingen zijn geheim, want er wordt alleen maar gekeken hoe de staat uit de wind kan worden gehouden. En als u weet dat de voorzitter van die Raad van State een zekere W.A Amsberg zur Lippe B. is, dan weet u ongeveer hoe de hazen lopen en waarom alles zo stiekem moet. NOOIT wordt de burger tegen de staat in bescherming genomen, ALTIJD wordt de staat tegen de burger beschermd. De voorzitter zit voor wegens een bepaalde baarmoeder in combinatie met een grondwetsartikeltje en de vicevoorzitter wordt niet gekozen, hij wordt benoemd, niemand die er iets tegen kan doen. Thom de Graaff, nota bene de D’66 propagandist voor referenda en de gekozen burgemeester laat zich doodleuk als burgemeester en onderkoning benoemen.

Zo rolt de “democratie” in dit land.

Op vierkante wielen, dat wel… Nu trekt de geheime Raad aan de bel via de staatsomroep. Dat is op zich al verdacht. Moet er iets haastig worden gerepareerd, soms? De theorie tegen beter weten in van regering en parlement dat iedereen er in deze heilstaat op vooruit gaat is al talloze malen kapot gerekend. Maar men blijft het hardnekkig volhouden. Keer op keer vallen ze in eigen zwaard, keer op keer verspreiden ze exact dezelfde leugen.

Noodgedwongen wordt er van hogerhand ingegrepen. Waarschijnlijk op verzoek van de verzamelde leugenaars, met de vraag: “Hoe kunnen we zonder al te veel kleerscheuren richting de verkiezingen de leugen tot waarheid verheffen?” Een andere mogelijkheid is om “tegenvallers” te fabriceren, normaal gesproken trapt het volk daar wel in, maar of dat deze keer ook gaat lukken?

De Geheime Raad van State heeft er wat op bedacht: “Er moet duidelijker over worden gecommuniceerd”. Geen vlees, geen vis, typisch D’66. Waarschijnlijk moeten we dit interpreteren als: “Je moet de leugen beter verpakken.” Zodat je er alle kanten me op kunt, al naar gelang de eisen des tijds. Want hoe moet je verklaren dat een bewering precies het tegenovergestelde blijkt te zijn? Hoe moet je de leugen verdraaien tot waarheid? Door betere communicatie?

Kansloos.

Kabinet-69 heeft alles aan elkaar gelogen en wordt straks nog veel harder afgestraft dan na de proefverkiezingen van de Provinciale Staten. Tijd voor een aanslag of andere kunstmatig in elkaar geflanste ramp. Kabinet_69 verdwijnt namelijk niet zonder een ravage achter te laten.

6 gedachtes over “Het leugenkabinet wederom door de mand gevallen

 1. Ik kom via “www.hoezithetnuecht.nl” op vele sites uit, zoals deze.

  Als ik een samenvatting voor mezelf maak, dan is de monarchie, de zittende regering, de oppositie incl. FvD en vul maar in, allemaal slecht. Wellicht is dit ook waar.

  Maar wat is dan de oplossing? Die is er schijnbaar niet. Dit vind ik het meest zorgwekkende van alles.
  All de bovengenoemde groepen vormen slechts een onderdeel van de macht daarboven: industriëlen, bankiers en oligarchen. en zelfs daarboven zit een laag. Hen die we niet kennen: de Supersuperrijken, waarvan niet bekend is hoeveel ze nu echt hebben.

  U snapt het al, hier valt niet tegen te vechten. Of het gaat over links of over rechts ( links en rechts bestaat dus niet), u wordt ten alle tijde belazerd. Aangezien de MSM in de pocket zit van deze gasten en we met sleepwetten, orgaanwetten, vaccinaties etc. onze laatste beschikkingsrecht over boord hebben gezet, mag het laatste greintje illusie wel weg worden gewuifd.

  Eng heh zo’n opsomming.

  Zelf heb ik altijd hoop gehad en blijf het hebben in God. Niet in de kerk, dat is ook maar een onderdeel weer van….

  Heb het goed met uw familie en vrienden en als het van toepassing is, voedt uw kinderen op in wijsheid en liefde. Als u een loon gedrogeerde materialist bent, hebben zij u precies waar u wezen moet.

  Like

  • Kunt u me een tastbaar bewijs leveren dat uw god bestaat, dus een fysiek bewijs waaruit blijkt dat die god er is. Zijn woonadres en of zijn telefoonnummer is niet nodig hoor, maar wel iets tastbaars waaruit blijkt dat hij/zij er wel degelijk is.
   Vele eeuwen wordt er al gezocht naar tastbare bewijzen, maar tot op de dag van vandaag is er nog nooit iemand geweest die zei “hier is het bewijs dat god bestaat” samengaande met iets tastbaars in de vorm van wat dan ook! Niet dat dikke boek vol met goocheltrucs en natuurrampen, want dat heeft zijn fakeness nu wel bewezen. Helaas wordt het bestaan van een super being – ondanks dat er geen enkel fysiek bewijs is – wel gebruikt om de mensheid te onderdrukken, te knechten en (zie het artikel hierboven) vóór te liegen als het de machthebbers zo uitkomt.
   Ik ben bang dat we het zonder die onbekende identiteit, zelf moeten oplossen.

   Like

 2. De overheid heeft het zo geregeld, dat je elk jaar over het vermogen van je spaarcenten, bepaald percentage moet afstaan en dat bij je inkomen, van dat bepaalde jaar, opgeteld worden en als verzamelinkomen belast gaat worden.
  Als je je daadwerkelijke belasting gaat berekenen en je te betalen belasting af gaat spiegelen met het dan werkelijk genoten inkomen kom je tot verbazingwekkende uitkomsten?

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.