Friesland is gered voor de ‘democratie’


Het Forum voor Democratie wordt vrijwel overal “kaltgestellt”.

Ook in de Staten van Friesland is de nieuwkomer afgeserveerd, omdat de gevestigde orde grote problemen heeft met het uitvoeren van de wil van de kiezer en het implementeren van echte (directe) democratie.

Volgens de “Tweede man van de EU” Timmermans is Baudet immers een idioot die oproept tot geweld – dat willen ze in Friesland niet. Het Noord-Ierland van de Nederlanden is netto ontvanger van EU subsidies. Sinds de landbouwcrises van de 19e eeuw en het alle vooruitgang dwarsbomende grootgrondbezit van de lage adel en ondernemerselite, alsmede door gedwongen emigratie, inteelt en epedemische ziekte uitbraken is de Friese bevolking redelijk “verdund” de laatste honderd jaar. Wat achterbleef werd van keuterboer omgeturnd tot ambtelijk bedienden. Zoals de Zuid-Molukkers na het verwoesten van kampongs, oogsten en mannelijke bevolking zijn omgevormd tot collaborateurs van de koloniale bezetter, zijn ook de Friezen vrijwel geheel afhankelijk geworden van de Haegsche nukken en Brusselse pepernoten.

Friesland en haar bevolking van rond 550.000 mensen is als onderdeel van Nederland voor 80 à 85% afhankelijk van de staat. Marx droomde van een communistische heilstaat waar alles centraal werd aangestuurd en iedereen voor het collectief werkte. Dit vereiste de liquidatie van de middenklasse, de motor van het kapitalisme en dat proces is nog steeds gaande. Marx en Engels worden postuum op hun wenkend bediend. Friedrich Engels, de man die al in de 19e eeuw verhalen schreef hoe hij de Nederlanden in het Duitse Rijk wilde laten opgaan, vanwege het “gemeenschappelijke ariërdom” en andere rascistische raakvlakken. We leven nu in een marxistische heilstaat, welke zich niet onderscheidt van de fascistische heilstaat. Beide modellen propageren de fusie tussen staat en kapitaal, de het proletariaat als willoos en afhankelijk. Want als u 80-85% van uw inkomen af moet dragen, dan bent u staatseigendom van de wieg tot het graf en zelfs nog een poosje langer als u spaarzaam bent geweest. Rechtsstatelijke lijkenpikkerij in het kader van “pluk ze”.

Bonifacius werd bij Dokkum – geheel terecht – door de Friezen vermoord. Overal waar deze militairistische roomse prediker werden heilige bomen gekapt en andere voor de “heidenen” belangrijke zaken verwoest. De tochten van Willibrord en Bonifacius waren ordinaire militaire expedities met winstoogmerk onder dekking van religie. De Friezen waren liever dood dan slaaf. In 1000 jaar is er veel veranderd, Friezen zijn nu liever slaaf dan dood.


Leaver slaef as dea….(2019)

En dan wil meneer Th. Baudet met zijn aanhang voor deze marxistisch getinte, totaal onderworpen en afhankelijke Friese samenleving de volksraadpleging invoeren??

Als.de.dood.zijn.ze…..

Ook Friesland is gered voor de “democratie” in de huidige vorm. De enige optie is een eenvoudig stappenplan.

 1. Een absolute meerderheid halen
 2. Een referendum organiseren
 3. Een zakenkabinet installeren, de 1e kamer afschaffen, klimaat- EU- en immigratiedecreten om zeep helpen, het onderwijs reorganiseren, een nieuwe grondwet implementeren.

ALLES bij volksraadpleging. Eerst een volksmandaat. Want eerder kan er niet worden geregeerd.

7 gedachtes over “Friesland is gered voor de ‘democratie’

  • “De inleiding is voor wat ie waard is”.

   Geef even aan waar die inleiding volgens u ophoudt… Ik gok tot ongeveer onderaan? Dat zou betekenen dat u het met de inhoud niet eens bent. Inclusief de volgens u zeer bruikbare aanbevelingen.

   Zeg dat gewoon, dan hebben we het helder.

   Like

 1. Iets in mij is niet overtuigd van die gasten van dat forum, stemmen doe ik ook niet, het is mij te gelikt allemaal.
  The best way to control The opposition is to control It Yourself

  Like

  • Administrator Schreef eerder:
   21 februari 2019 om 12:48

   Stemmen is het systeem sanctioneren. Een ander laten bepalen wat goed voor je buurman is.

   FvD moet een buitenparlementaire beweging worden.

   Voor mijn part formeel in de Kamer met een eed op hun moeder en/of kinderen.
   “Samenwerking” in Den Haag betekent niet veel meer dan “uitschakeling”. Nederland als 1-Partijstaat, het is al jaren bekend. Die ene partij is de Oranjepartij, opgedeeld in facties die net doen alsof ze het met elkaar aan de stok hebben. Maar ze worden door dezelfde staat betaald en leggen allemaal op dezelfde sukkel een eed af.

   Ik voeg er aan toe:

   Hij stelt Wiegel als formateur aan, Wiegel die ooit het referendum heeft getorpedeerd.
   Hij vindt het fijn dat FvD door Uber (Neelie Kroes) wordt gefinancierd.
   Hij neemt moeilijke termen in zijn intellectuele mond, daar vervreemdt hij zijn kiezers mee.
   Hij noemt onze “beschaving” prachtig, zijn diepgang is dus ongeveer dezelfde als die van Rutte.

   Als ik de uitgebrachte stemmen op FvD en die van de “thuisblijvers” bij elkaar optel, is er een absolute meerderheid. En daar zal het toch naar toe moeten.

   Afgezien van wat FvD is en wie er achter staan, c.q. financieren, ben ik het met onderstaande tirade wel eens:

   Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.