Frans Timmermans: ‘EU haatbaard’


De waarschuwing van EU-commissaris Frans Timmermans dat de ideeën van Thierry Baudet tot geweld kunnen leiden is ‘getikt’, vindt de leider van Forum voor Democratie zelf. “Deze man is gewoon een beetje de weg kwijt.”

Timmermans zei dat de gedachten van ‘die idioot’ bij mensen ‘die niet goed sporen ertoe kunnen leiden dat ze geweld tegen andere mensen gaan gebruiken’. De tweede man van de Europese Commissie verwees naar Baudets omstreden uitspraken over ‘verdunning’ van Nederland door de komst van immigranten.

Tja, EU-adept Timmermans heeft al eens beweerd, dat wij niet kunnen ontsnappen aan de “diversificatie” van de bevolking. In zijn academisch aandoende Engels kon er geen misverstand over bestaan: “To diversify or die”. Zonder man en paard te noemen had hij het natuurlijk over het stokoude Coudenhove-Kalergi plan. Dat plan behelst de vorming van een nieuw edel ras, een mix van wit, zwart, geel en rood, zodat er een nieuwe soort ontstaat. Zoiets ziet er volgens sommigen uit als de erkende klimaatdrammer van D’66 en fractieleider, meneer (?) Jetten, Rob. Willoos en gerobotiseerd.

Hier onze voormalige nationale huilebalk aan het woord:

Kort en goed, de gefrustreerd-paepsche EU-idioot Timmermans begint nu andersdenkenden voor “idioot” uit te schelden. Deze zelfbenoemde topman van de Brusselse elite klinkt als een haatbaard met een missie. Na Rutte is ook hij als de dood dat er in het “niet ter zake doende” EU parlement een groep EU-terminators aan komt schuiven, onder leiding van Baudet. Zouden deze rabiaat-fanatieke tegenstanders van de EU overigens hun belastingvrije salaris en riante onkostenvergoedingen weigeren of in de partijkas storten? Ik vraag het toch maar even….

Haatbaard Timmerfranz is niet alleen de weg kwijt, het is ook nog eens een raddraaier met een blanco cheque. In Kiev voor, tijdens en na de coup, bijvoorbeeld. Samen met andere nuttelozen die zich overal voor laten misbruiken.

Van oproerkraaier tot haatbaard

De Europese Unie is een project opgestart door de CIA/OSS, vastgelegd in het Verdrag van Rome en uitgevoerd door paepsche agenten als Timmermans, van Balen, Verhofstad, Juncker, Van Rompuy en meer van dat meelopend gespuis in streepjespak. Met haatzaaiende figuren als Timmermans probeert men de bevolking zo gek te krijgen wederom een kruistocht naar Moskou te organiseren. Om er wat bloederig fanatisme in te krijgen is er een nieuwe menselijke (?) soort nodig, een bruin slavenvolk, dat dankbaar is “iets terug te kunnen doen voor hun gulle Brusselse gastheren”.

En als er dan oppositie tegen al die mooie plannen komt, dan komt de aap uit de mouw en gaan heren in streepjespak haatgevoelens verspreiden om er voor te zorgen dat er een bepaalde sfeer ontstaat. Ze gaan er alles aan doen om een bepaald proces onomkeerbaar te maken , om er dan hun handen van af te trekken en achterover gaan leunen.

Haatbaarden als Timmermans en Verhofstad schreeuwen om het hardst, doch niemand heeft hen gekozen, niemand. Het zijn ambtelijk bedienden, die door bepaalde krachten naar voren zijn geschoven om het smerige werk op te knappen. Vervolgens leveren ze een serie ondermaatse paepsche streken in de hoop dat er honden gaan aanslaan en hun tanden in de vijand zetten. Zo werkt dat.

Maar wij hebben en houden deze onbeholpen stumperds echt wel in de gaten. Dat is helemaal niet zo’n grote kunst.

9 gedachtes over “Frans Timmermans: ‘EU haatbaard’

 1. die idioot Franzl Timmerfranz spoort zelf niet.
  voor sommige mensen is deaudt de meest ideale toestand voor vrede onder een bevolking.
  Franz Timmerfranz is zo een sollicitant.

  Like

  • Volgens “de tweede man van de EU”:

   “,,, de gedachten van ‘die idioot’ bij mensen die niet goed sporen ertoe kunnen leiden dat ze geweld tegen andere mensen gaan gebruiken…”

   De tweede man gebruikt kwalificaties, een psychiater waardig. Hij roept op tot het gebruiken van geweld. De vraag is niet zo zeer wie hier niet “spoort”, maar waarom ze hem niet van de straat houden. Er zijn idioten voor minder “geïsoleerd”.

   Like

 2. “De waarschuwing van EU-commissaris Frans Timmermans dat de ideeën van Thierry Baudet tot geweld kunnen leiden”

  Timmermans zou aangeklaagd moeten worden wegens een climaat scheppen tot geoorloofd geweld jegens Baudet
  Zie wat ze nu al roepen iets met paft
  Denkende aan Dhr P fortuin
  Daar was ook een climaat geschapen door figuranten als Timmermans

  Like

  • Het komt er op neer, dat Timmermans c.s. hun tegenstander in bescherming willen nemen tegen hun eigen gewelddadige achterban. Zo gaan ze het uitleggen.
   Overigens is het een veeg teken dat alleen de PvdA tak consequent is vertegenwoordigd bij de Bilderberg conferenties. Links laat zich altijd gebruiken als breekijzer voor de duistere macht achter de schermen. Dat is inherent aan hun oorsprong: de vrijmetselarij = jezuïeten = antieke bloedlijnfamilies. Hun soldaatjes kunnen dus zeggen en doen wat ze willen, ze worden beschermd.

   Like

 3. De EU zou moeten opstappen!!
  Onze inkomsten zijn hard achteruit
  gegaan.
  Voor iedereen!
  De Europese munt heeft ook veel
  bedrijven kapot gemaakt!
  Alles is ook veel duurder geworden!
  Hierdoor heerst er ook veel armoede
  in Nederland.
  Zou dit ooit goedkomen?
  Ik ben bang van niet!!
  Saamhorigheid is er ook niet in de
  Politiek.
  Ik vind dat de Overheid, bestuurd
  Moet worden door de goede mensen
  die zijn er ook wel, maar niet zoals
  Nu!!

  Like

 4. Pingback: Pegida snapt er niets van | HERSTEL DE REPUBLIEK

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.