Oproep Rutte: “Niet stemmen”.“De Europese verkiezingen, die vind ik niet zo relevant, die gaan over een orgaan, het Europees Parlement, die natuurlijk een functie heeft in Europa, maar veel belangrijker is, wat gebeurt er dadelijk in Duitsland bij de nationale verkiezingen, want daar ligt de echte macht.”

Uitspraak van ’s lands eerste leugenaar, de mislukte geschiedenisstudent Rutte, loopjongetje van “Oranje”. Het nationale lachebekje die het gepeupel met regelmaat een mes in de rug duwt, gewoon omdat het kan. Lachend, gierend, brullend.

Met de uitslag van de Provinciale Statenverkiezingen nog vers in het geheugen, bagatelliseert meneer Rutte het belang van de EU parlementsverkiezingen straks op 23 mei a.s. Logisch, want de kans is groot dat de gevestigde orde eentweede draai om de oren krijgt als gevolg van de bestorming van Forum voor Democratie van de Brusselse Bastille. En dat belooft dan weer weinig goeds voor de parlementsverkiezingen in Nederland, die over 2 jaar aan de orde komen. Hij wenst niet nog eens een derde ronde te verliezen en definitief knock-out te gaan.

Met zulke figuren hebben wij hier dus te maken. De satellietstaat Nederland is een komisch circus geworden met clowns als Rutte en “koning” Willy in prominente rollen. Lieden die zichzelf eigenlijk ook niet eens meer serieus nemen.

Wij roepen niet voor niets op om de politiek radicaal van politici te zuiveren, tot op het bot.

Met de EU hebben wij niets te maken, aangezien wij geen enkele zeggenschap hebben gehad over de totstandkoming ervan. Hele volksstammen laten zich gedwee aanpraten dat het niet anders kan en dat het beter voor ons is. Iedereen laat zich nu aanpraten dat “Brexit” een ramp voor de Britten is.

Radicaal zuiveren, symbolisch onthoofden….

Zero Waste Politics

12 gedachtes over “Oproep Rutte: “Niet stemmen”.

 1. Pingback: Oproep Rutte: “Niet stemmen” | E.J. Bron

 2. Rutte? Ik kende ooit een acteur, ik dacht dat ie bij de Fabeltjeskrant of Sesamstraat speelde, genaamd Rutte of Rutten.
  Van voren Edwin.
  Die sprak ook veel kinderlijke (on)zinnetjes, omdat het kijkerspubliek (kinderen voornamelijk) daarbij gebaat waren.

  Like

 3. ‘Laat de waarheid tot mij komen’, nee…dit is geen citaat uit sprookjesboek de bijbel, maar van mezelf. Ik las het artikel van Administrator en dacht, dit is de waarheid en niets dan de waarheid. Waarom blijven er nog steeds mensen Rutte de hand boven het hoofd houden? Deze clown zonder schmink moet zo spoedig mogelijk de geschiedenisboeken in worden gestemd, te beginnen met de EU verkiezingen. Dus weg met die indoctrinerende Rutte en weg met die betuttelende EU!

  Like

 4. van 100.000 leden is de VVD naar 25.000 gezakt, één verkiezing en FvD heeft 30.000 leden, hoezo is Rutte nog belangrijk? NOT! de EUSSR volgens E.J.Bron is een PARASIET en die zullen we moeten verwijderen, De EU is een regering zonder land die het presteert om de Europeanen naar de bedelstaf uit te buiten en VVDer Rutte tekent bij het kruisje, niet stemmen? eerst eens zien wat ik met mijn stem kan doen, de EU wegstemmen zou ik héél graag doen!

  Like

 5. We voelen nooit thuis met islam, want Bijbel en Koran worden nooit goed samen, dan is er een conflict!
  Dankzij oerdomme Rutte!
  We willen graag de regering van Rutte uitroeien!
  Rutte dwingt ons voor islam!
  Potverdomme!!

  Like

 6. Minister President Rutte dient een dubbele agenda, hij heeft volgens mij het stokje van de sociaal democraten overgenomen door Nederland nog verder te veranderen in een maakbare maatschappij, je begrijpt het zeker wel dat Rutte zijn meesters in Brussel tevreden wil stellen door zijn opdracht goed uit te voeren.

  Door het ondertekenen van het Marrakesh Pact door de VVD’er Mark Harbers geschiedde natuurlijk ook op aanraden van de aalgladde Rutte, dit is nog maar het begin van een Kafkaiaanse maatschappij die in de nabije toekomst ruim 8 miljoen Afrikaanse negers Nederland hebben gekozen als hun nieuwe thuisland. Bedankt VVD.

  O ja heeft iemand al iets van het verdrag van Lissabon gehoord, dit is de klap op de vuurpijl van het omvolkingsbeleid van de ongekozen EU leiders,

  Like

 7. Pingback: Pegida snapt er niets van | HERSTEL DE REPUBLIEK

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.