Klimaatfascisme: het nieuwe normale


Feit.

De zon genereert per 2 minuten meer energie dan wat alles en iedereen per etmaal op deze wereld verbruikt.

Met de angstaanjagende verhalen van “deskundigen” die voor onheilsprofeet hebben doorgeleerd, moet deze constatering toch iedereen weer met twee benen op de grond belanden?

De vraag is alleen hoe die energie kan worden opgevangen zonder het halve aardoppervlak vol te bouwen met “zonneparken” en de andere helft met windturbines. Beide zijn zeer inefficiënt en kunnen alleen worden toegepast door het oneigenlijk gebruiken van belastinggeld.

Het belang van het mensdom in historisch perspectief benadert de nul-waarde. Het smelten van poolijs, stijging van zeespiegel en opeenhoping van CO2 als gevolg van menselijk handelen is dus ook verwaarloosbaar. De eindbazen weten dat ook, vandaar dat de ontbossing gigantische vormen aan heeft genomen, ook in Nederland. We moeten de situatie van honderd jaar geleden herstellen, zo heet het. De “Boswet” is om die reden afgeschaft. Honderd jaar geleden is de heide vervangen door bosaanplant met name naaldbos. Deze “masthout-plantages” waren nodig voor majesteits Staatsmijnen in Limburg om de honderden kilometers mijnschachten te stutten. Aan die vraag werd in een moordend tempo voldaan, totdat de gasbel werd ontdekt.

Al deze rare ontwikkelingen in de geschiedenis zijn te vergelijken met de aanleg van zonne- en windmolenparken, ter land en ter zee. Als we een eeuw verder zijn, snapt niemand meer welke idiotie zich van hele volksstammen meester heeft kunnen maken. Want over 3 generaties moet alles weer worden ontmanteld en opgeruimd. Over milieuschade gesproken.

De nietigheid van het menselijk handelen moet in de juiste proporties worden gezien. Zij, die menen dat mensenhanden enige invloed op het klimaat hebben, barsten van de arrogantie en zelfgenoegzaamheid. Deze lieden maken van een atoompje een wolkenkrabber, van een spermacel en Goliath. Fantasten, die goedbetaald het mensdom van de werkelijkheid trachten weg te manipuleren. Linksige populisten die “de bedrijven de rekening zullen laten betalen”. Niemand die op het idee komt, dat bedrijven een winstdoelstelling hebben en de kosten met marge doorberekenen aan de eindgebruikers.

Hoe simpel moet je het maken om het klimaatfascisme in het licht te zetten en te herkennen wat het werkelijk is: staat c.q. politiek en multinational als twee handen op één weldoorvoede buik. De hand die geeft bepaalt, niet de uitslag van verkiezingen.

De mensheid moet consequent uit evenwicht worden gehouden om hen afhankelijk te maken.

Maar onze oorsprong, Moeder Natuur zal altijd, vroeg of laat, ingrijpen en de zaak weer in evenwicht brengen. De onzichtbare machthebbers, de zelfbenoemde plaatsvervangende goden, hebben echter belang bij onbalans om informatievoorsprong te houden. Zo ontstaan oorlogen en milieurampen, economische crashes en epidemische uitdunning van de wereldbevolking.

In de republiek is een ijzeren wet dat de achtergebleven rommel als gevolg van menselijk handelen altijd moet worden opgeruimd, c.q. in de kostprijs moet worden verrekend. Dat betekent bijvoorbeeld dat de prijs van een kilowatt nucleair opgewekte electriciteit inclusief het verwerken van alle afval aan de voor- zowel als aan de achterkant dient te zijn. Deskundigen beweren dan dat het onbetaalbaar wordt, als het al mogelijk zou zijn.

En daar zit hem nou net nou de kneep…..

10 gedachtes over “Klimaatfascisme: het nieuwe normale

  1. “Zij die menen dat mensenhanden enige invloed op het klimaat hebben, barsten van arrogantie en zelfgenoegzaamheid.” Laat die zin 1000 keer herhaald worden in alle media van het hele Westen.

    Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.