Forum voor Democratie: NOOIT mee regeren!


Baudet in speech fel op politici, journalisten en onderwijs

“De kiezer heeft het onbenul van VVD-leider Rutte afgestraft. Wij sturen een boodschap aan Mark Rutte: FVD langer negeren, dat lukt je nooit”.

“We worden kapotgemaakt door de mensen die ons juist zouden moeten beschermen. We worden ondermijnd door universiteiten en journalisten, door mensen die onze gebouwen ontwerpen.”

Baudet had geen goed woord over voor bestuurders, die hij “kliekjes omhooggevallen netwerkers” noemde.

Dit zegt Baudet in zijn overwinningsspeech en dat moet hij zonder concessies vol blijven houden tot er een absolute meerderheid in het parlement is bereikt. Volhouden! Keihard, met maar één doel: directe democratie invoeren.

Dus meeregeren heeft niets met verantwoording nemen te maken. Meedoen met dat kliekje omhooggevallen netwerkers, heeft tot gevolg, dat je zelf niet veel beter bent. Keiharde oppositie blijven voeren is de missie. Verantwoording nemen als de rest opgesodemieterd is, lijkt ons wel duidelijk. Zolang blijft de partij een “Forum” op het Binnenhof, spreekbuis van de buitenparlementaire achterban, die directe democratie wil.

Klein minpuntje na het lezen van de uitslag is de winst van de klimaatfascisten van Groen Links. Over polarisering gesproken. Overigens: laat de gevestigde politiek alstublieft Forum voor Democratie zoveel mogelijk negeren. Dit om te voorkomen dat je wordt doodgeknuffeld door gluiperige netwerkers. Wie wil er nu aandacht van leugenaars en oplichters?

Want dit zei hij namelijk ook:

“Wij snappen dat Nederland een coalitieland is en dat je dus op punten ook water bij de wijn moet doen”. Dit zei hij over de grote overwinning die zijn partij gisteren haalde bij de Statenverkiezingen. Forum wordt waarschijnlijk ook de grootste in de Eerste Kamer. Baudet denkt dat de regeringspartijen VVD en CDA in zijn richting zullen bewegen, omdat ze geschrokken zijn van de uitslag. “Daar wachten we een beetje op”, voegde hij eraan toe. Baudet zei verder dat hij met iedereen wil praten.

Kiezers van Forum voor Democratie schrikken van deze vlotte babbel en het betrekken van een boterzachte beginstelling. Nu al kiezersverraad?? Als de grootste partij van Nederland tot en met de volgende parlementsverkiezingen de poot consequent stijf blijft houden, komt een absolute meerderheid in het vizier. Dan kan het ouderwetse sloopwerk echt beginnen.

Van boven naar beneden.

23 gedachtes over “Forum voor Democratie: NOOIT mee regeren!

 1. Waarom zou Baudet anders zijn dan de rest? Zijn gymnasiale opleiding, die hij te pas en te onpas moet laten blijken aan hen die vbo hebben? Dat is zwakte. Ik vertrouw hem niet.
  Wilders’ partij was de tweede partij van het land,en hij stond door zijn geblondeerde pruik en geforceerde uitspraken buiten spel. Ik had en heb veel meer vertrouwen in Bosma, maar “onze Geert” zal de alleen-macht nooit afgeven. . Blijft over: de Revolutie.

  Like

  • Je vertrouwt hem niet?

   Alleen omdat hij Hans Wiegel en Bilderberg mannetje Paul Scheffer heeft gevraagd namens FvD formateur te zijn?
   Water, wijn, je ontkomt er niet aan, hè….

   Liked by 1 persoon

 2. Prachtige Analyse!
  Het kartel bedient zich steeds van de goedkope truc dat regeringsverantwoordelijkheid nemen het hoogste ideaal is. Die demagogen doen net of oppositie voeren zo gemakkelijk is. Het omgekeerde is het geval! Wat is er nog gemakkelijker dan je arm op te steken omdat dat op de stemlijst staat, die je van de fractieleiding hebt ontvangen? Word je linkerarm moe, steek dan gerust de rechter op!
  De weg van de minste weerstand, de weg naar het waardevaste pensioen en een gereserveerd plaatsje op het partijcongres!
  Regeringsverantwoordelijkheid nemen wordt gebaand door de oppositie. Verantwoord slopen! Dat is wat FvD te doen staat. Zwaar werk, maar eervoller werk bestaat niet…

  !

  Like

 3. Minerva & co, dus we weten eigenlijk wederom genoeg.

  Het maakt niet uit op wie U stemt, U stemt toch op ons…..

  J. Stalin.

  Een betere wereld begint bij je Zelf.
  Never nooit nie bij een ander die mooie beloftes maakt want dat is niet hun motivatie.

  Dus, sta op, en creëer de wereld die jij wilt zien, als een ander dat voor jou zou doen, zou de wereld er al een lange, lange tijd beter uit zou hebben gezien.
  Wilders heeft zijn ‘glans’ verloren dus wordt er een nieuwe puppet naar voren geschoven, en wederom trapt het merendeel in dezelfde val.
  Business as usual zeggen de Brexit loosers.
  Ondertussen pissen de Gilet Jaunes in tegen de wind, beseffen niet dat ze gebruikt worden hen uiteindelijk nog verder te onderdrukken dan ze al zijn.
  En masse worden over de gehele wereld de bossen gekapt, om plaats te maken voor total control, G5
  Bomen en planten maken het leven leefbaar voor mens en dier, Co2/ o2
  En mens en dier vice versa.
  We’re lost, verloren.
  De bomen sterven reeds vanzelf door de minachting en geweld wat hen wordt aan gedaan.
  Ze hebben het reeds vanzelf opgegeven, met mensen valt niet te leven.
  Ho, met mensen wel, maar niet met de 2 voetigen die pertinent weigeren hun eigen verantwoordelijkheid te nemen en vanuit die optiek te beseffen dat het juist dat is wat VRIJHEID brengt…..
  Want het blijft vreemd, compleet van de pot gerukt dat de 2 voetigen bereid zijn hun ganse leven contributie te betalen om te zijn, om te leven.
  Mijn honden, schapen, kippen, katten en hun vlooien malen daar niet eens om.
  So, Stay Human,

  Liked by 3 people

 4. Tja, ik blijf toch hele grote bedenkingen tegen FvD en Baudet houden. Hij is al eens eerder 180 graden in opvattingen omgedraaid, dat maakt je niet bepaald betrouwbaar. Als je een paar weken voor de verkiezingen dan ook nog gaat roepen dat je bereid bent tot concessies, compromissen, water bij de wijn en geen enkele partij uitsluit voor samenwerking. Omdat je regeringsverantwoordelijkheid niet uit de weg wilt gaan? Dan dondert je geloofwaardigheid bij mij echt helemaal onder het nulpunt.
  De wens is de vader van de gedachte in deze, maar de geschiedenis toont aan dat het nog nooit gelukt is om van binnenuit het sloopwerk te laten slagen. Als hij vast blijft houden aan wat hij roeptoetert en zijn macht zou echt te groot worden, wacht hem de gifbeker of de loden kogel. Zover zal het echter nooit komen, daar zorgt zijn waakhond Hiddema wel voor.

  Liked by 2 people

 5. Ik vind het allemaal te voorbarig; geef het een kans om te bezien wat FvD kan doen.
  Niet stemmen is geen optie wat velen voorstaan; dat werkt pas bij een zeker getal aan overtuigden.
  We moeten het in dit land doen met mensen die intentie hebben een bijdrage te leveren aan omwenteling.
  Dat kunnen alternatieve media zijn als deze, maar dat levert op de korte termijn geen effect.
  Indirect effect is dat mensen kiezen voor oplossingen die tot meer bewustwording leiden.
  Stemmen of niet stemmen vind ik op dit moment geen vraag want niet stemmen leidt op dit moment sowieso tot niets. De mensheid heeft nog een lange weg te gaan.

  Liked by 1 persoon

 6. Ik ben echt voor de moderator van deze blog, laat dat geen misverstand zijn.
  Het gaat erom hoe eea wel veranderd kan worden.
  Hoe gaan we dat doen?
  Doen we dat door de kont tegen de krib te gooien?
  Doen door informatie verstrekking is één ding, de rest overtuigen is iets anders.
  De gemiddelde goegemeente bereik je niet met de kennis van dit forum.
  Wat te doen met deze kennis en hoe te verspreiden onder de gemiddelde bevolking van Nederland.

  Like

  • Zolang de top van leger, politie, justitie door en door corrupt zijn veranderd er niks, zelfs oom agent is inmiddels zo gehersenspoeld dat ze niet door hebben dat dit land door de maffia uit Leidse studenten vereniging “MINERVA” word gerunt!
   Terry heeft zijn ziel al verkocht, de toespraak was dubbelzinnig, hij geeft letterlijk toe dat hij nu lid is van “de club” is mijn vertaling.

   Liked by 1 persoon

 7. Zolang de top van leger, politie, justitie door en door corrupt zijn veranderd er niks, zelfs oom agent is inmiddels zo gehersenspoeld dat ze niet door hebben dat dit land door de maffia uit Leidse studenten vereniging “MINERVA” word gerunt en zij zelf en hun familie ook als niets anders dan belastingvee worden gezien.
  Terry heeft zijn ziel al verkocht, de toespraak was dubbelzinnig, hij geeft letterlijk toe dat hij nu lid is van “de club” is mijn vertaling. (je komt niet aan “de macht” zonder goedkeuring van de von Amsbergjes, kijk maar wat er met Pim gebeurde nadat hij weigerde om hun kont te likken.)
  We steven in sneltreinvaart op de (geplande) europa wijde burgeroorlog af.

  Like

  • Yep, what’s in a word; ver-kiezen, niet kiezen dus.
   Als ergens het woordje ‘ver’ voor staat ontkracht het de betekenis van het woord wat er na komt.

   Maar gebrijpelijk lezen schijnt ook steeds ingewikkelder te worden voor de virtuele mens en laten we dan het zelfstandige denken maar buiten beschouwing laten…..

   Vandaag wordt het leger in gezet in Parijs, met de opdracht op de demonstranten te schieten als ze zich bedreigd voelen.
   Ondertussen is Macron op wintersport, no sweat……

   Degenen die de winkels plunderen, steevast in het zwart gekleed, behoren tot de Antifa.
   Ingezet om politie en leger een reden te geven demonstranten af te tuigen en neer te schieten.

   Het is allemaal van te voren geregeld.
   De massa denkt dat het volk in opstand komt bedacht om te voorkomen dat dit werkelijk gaar gebeuren.
   Hegel bedacht het, probleem-actie-oplossing.

   En telkens trapt iedereen er weer in, via May, Macron, Wilders, Baudet, Hiddema etc.
   Allen afkomstig van de universiteiten van de poppenspelers, vakkundig geprogrammeerd via monarch mk ultra technieken, ontworpen door Nazi Gmbh, en daarna voortgezet door hetzelfde ruig die de genocide uitvoerde op de oorspronkelijke bevolking van Noord Amerika en daarna op de rest van de wereld.
   De oude kennis, gerelateerd aan de wetten van Moeder Natuur diende vernietigd te worden om plaats te maken voor een virtuele wereld waar de spirituele mensen verworden is tot een object met een nummer.

   We hebben nog een lange weg te gaan……..

   Liked by 2 people

 8. Als Baudet bij zijn partijprogramma blijft en geen concessies doet, dan kan er iets nuttigs ontstaan. Maar in een toespraak in Den Haag, waarin hij opperde dat de commissaris van de (@#%^^*)koning moet worden gekozen in p[laats van benoemd, kreeg ik spontaan het zuur. Overigens ligt SHELL onder vuur door hun asociale beleid hier, maar ook in Afrika. Drukke tijden dus voor de RVD om de naam von Amsberg uit het nieuws te filteren. Een foto van zijne niet al te hoogheid in de kranten met de tekst “De handen uit de mouwen” waarin hij net als zijn moeder even door de knieën ging om de vele fotografen hun plaatje te laten schieten. Tja, hij is volgende maand jarig!

  Like

 9. Dan kan het ouderwetse sloopwerk echt beginnen.

  ik weet het echt niet !!!! ???
  Het kan ook net zo goed de Nederlandse rattenvanger zijn

  http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=13868:nederlandse-rattenvanger-gooit-hoge-ogen-&catid=9:binnenland&Itemid=22

  Maar wat ik wel weet dat deze man het oprecht goed voor had met het Nederlandse volk
  Zijn einde weten jullie
  Zijn naam was

  PIM FORTUYN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

  • Er wordt niets gesloopt, helaas.
   Met Wiegel en Scheffer in de zijspan is dat gevaar al geweken.
   In een land van “coalities”, hè…. je zult wel moeten.
   Ik zie een Uyl aan den horizon.

   Liked by 1 persoon

   • Ja dat denk ik ook
    Ze (dat Zionisten gespuis met hun marionetten) hebben het compleet in handen op een paar stukjes na dan op aarde.
    Maar daar wordt ook aan gewekt om dat te slopen.
    En dan gaan we met zijn allen naar Jeruzalem om God te danken !!!
    voor deze ,,veilige,, aarde
    Ha ha ha ha ha ha.

    Pleur toch op joh !!!

    Maar we staan machteloos
    Er is een oplossing om dit tij te keren
    Als iedereen wakker wordt en beseft dat hij van de wieg tot het graf in de maling genomen wordy
    Dan is het klaar met dat Zionisten gespuis met hun marionetten

    Maar ik heb nieuws !!!

    Dat gaat niet gebeuren

    Die zak chips en die fles cola op de bank naar goede tijden slechte tijden kijken na eerst de fabeltjeskrant (het NOS journaal) te hebben gezien gaan het winnen denk ik,

    Of er moet een WONDER gebeuren maar die zijn schaars

    Like

   • Gat je in de maling genomen wordt van wieg tot graf

    Daar was ik vergeten bij te schrijven DOOR KERK EN STAAT

    Een belangrijk citaat weet niet van wie

    DE BANKIER ZEGT TEGEN DE PASTOOR

    ALS JIJ ZE NU DOM HOUDT DAN HOUDT IK ZE ARM !!!

    En dat lukt ze aardig tot nog toe

    Like

 10. Dus als Baudet niets overkomt dan hoort hij gewoon bij de kliek

  Zoals die Zionist Wilders

  Ligt hij morgen dood langs de kant van de weg

  Dan was hij Pim Fortuyn

  nummer twee !!!

  Meer kan ik er niet van maken

  Maar alles is anders dan het lijkt !!!!

  Like

  • Klopt Harry, niets is nog wat het lijkt, maar gelukkig komt er aan alles een eind.
   De vraag blijft, wanneer?
   Ook Baudet is een clown, kijk ‘m anders maar eens goed in de oogjes, de ogen, de spiegel van de ziel.
   Leugenaars kijken nooit de ander recht in de ogen, want de leugen kan de waarheid niet weerstaan.
   Ook hij is slechts een werktuig, een puppet van de poppenspelers.
   Pim weigerde daar aan mee te doen en wist dat die houding hem zijn leven ging kosten, en toch ging hij er voor.
   Geen parels voor de zwijnen,
   Geen rozen voor de ezels,
   Aldus, blijf Uw zelf trouw tot in de eeuwigheid
   Anders gezegd, Stay Human

   Like

 11. Leugenaars kijken nooit de ander recht in de ogen

  Klopt als een zwerende vinger !!!

  En ik spreek uit ervaring

  Die nagemaakte staan altijd naar de grond te kijken als ze met je praten !!

  Daarom zeg ik ook altijd als antwoord

  Als iemand aan mij vraagt ,,hoe gaat het Harry,,

  WAT WIL JE GRAAG HOREN !!!!!!!!!

  Like

 12. Nooitgedacht

  Prachtig antwoord !!!!!

  Dank daar voor

  Bravo

  Meneer Nooitgedacht !!!

  EN ZO IS HET EN NIET ANDERS !!

  Het zei zo

  Daar hebben die criminelen uit Rome een woord voor bedacht namelijk

  AMEN

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.