Utrecht onder vuur


Politie sluit “terrorisme” niet uit.

Wij wel, want… de dader is spoorloos verdwenen.

Het is wel treurig, vele gewonden in een Utrechtse tram. Wat zou het mooi uitkomen als het een soort wraakactie was. Natuurlijk maakt zowat iedereen een link met het wereldwijde terroristennetwerk, dat her en der toeslaat.

Dit “incident” in de tram is toch wat anders. Het is 1 locatie. Er is geen enkele schoen aangetroffen. En het voornaamste is, dat de dader is ontkomen. Dus het kan net zo goed een afrekening zijn geweest, wie zal het zeggen. Tip voor de Nieuw Zeelanders: ook in een land met strenge wapenwetgeving worden schoten gelost.

We zullen eens afwachten welk verhaal hier omheen wordt gebreid. Het lijkt niet eenvoudig om hier een terreuractie van te maken. Dat kun je beter aan de door ons gefinancierde geheime diensten en de gecontroleerde media overlaten.

In Nieuw Zeeland is het verhaal ook nog niet helemaal rond, getuige de filmpjes die door systeemhaters op het internet worden geplempt.

Ondertussen in de nepstaat aan zee: “Honderden burgers omgekomen door vergeldingsacties”. Maar dat zijn dan weer de moslims van de verkeerde kant, dat zet je niet in de krant.

Altijd onder de radar, de gluiperds. Net als tijdens het neerhalen van Vlucht MH-17 in 2014. Toen regende het fosforbommen op burgerdoelen, zonder dat wij hier iets van hoorden, want ja, Rusland he, ze komen, let maar op!

Aanvullingen (Nederlandsch voor: ‘updates’)

Hoor wat de grootste professionele aartsleugenaar die op twee pootjes rondloopt nu staat te verkondigen in het kader van de “wens en de gedachte”:

Rutte: Nederland is opgeschrikt door een aanslag

Alsof wij hem nog serieus zouden moeten nemen…. deze flapdrol met zijn onderste steen. Hier een bloemlezing van keihard liegen, iets beloven en glashard het omgekeerde doen en dat ook nog eens in het kwadraat als het effe kan:

https://www.ninefornews.nl/jaar-premier-rutte-samengevat-leugens/

Gelukkig, we weten al wie het is, de schutter – het klinkt Turks, dus islamistisch en dus is het terreur en zal het wel een wraakactie zijn:

De dader is op de vlucht, het zou gaan om de 37-jarige Gökmen Tanis

Dat is snel! Denk even terug aan Straatsburg, waar een heuse klopjacht leidde tot de liquidatie van een “mogelijke verdachte”.

Tja, hadden we weer een soort van gelijk – zie boven, iets met ‘afrekening’?

Hij wordt verdacht van doodslag met terroristisch motief, maar inmiddels is eerwraak het waarschijnlijkst

Nu maar hopen en bidden dat zijn beoogde slachtoffer(s) bij de vermoorde mensen in de tram zaten. Anders wordt het een ouderwetse “vergismoord met collateral damage”.

Shit happens nu eenmaal.

Maar moeten tegenwoordig daarom de vlaggen al halfstok? Dan zal er heel wat worden gewapperd in de wereld.

O ja, de “verkiezingen” gaan gewoon door, we moeten vooral onze verworvenheden in stand houden, zo prediken de “leiders” vanuit het zwaar bewaakte Binnenhof. Onbegrijpelijk, want terroristen vallen nooit de echte tegenstanders aan, alleen onwetenden die soms ook nog eens onschuldig zijn. Want (bewust) onwetenden zijn eigenlijk niet onschuldig….

Die Rutte is toch eigenlijk een geluksvogel, een pak van zijn hart, hoeft het voor de “verkiezingen” helemaal nergens meer over te gaan. Scheelt een boel leugens en dom geleuter. Want nu moeten alle neuzen even gdezelfde kant op, snap je? Dus wat gaan ze op het Binnenhof organiseren? In de krant gelezen:


De Tweede Kamer staat morgen om 14.00 uur, voor aanvang van de vergadering, stil bij de schietpartij in de tram in Utrecht en de aanslag in het Nieuw-Zeelandse Christchurch. Premier Rutte en Kamervoorzitter Arib zullen bij de herdenking het woord voeren.

Sjonge, jonge toch, wat een timing weer.

En de laatste opmerking van vandaag: “De dader riep Allahu Akbar!!”


46 gedachtes over “Utrecht onder vuur

 1. De getuige Nicky Grinsveen zijn naam is verzonnen en wel zo: dat men 2 beroemde/bekende namen bijeen zet.
  Nick = van Nicky Verstappen en Grinsven = van Anky van Grunsven.
  Op die manier proberen ze/zullie(de aivd agentjes) de aandacht van de kijker te hypnotiseren en te leiden ook te verbinden met de emotie nml de sport emotie!!!

  Dan het AD emotie-building en de Stand-by Levende Overleden Medewerkers (SLOMs):
  Precies Die juffrouw uit Vianen delivrance Hoe lang werkt ie daar al? Bij dit soort baantjes.varieert de personeelsbezetting -bij wijze van spreken- met de dag.
  Is/was ze een beetje vermomd en is zij werkelijk een van de vele duizenden(?) losse medewerkers van de aivd(Achterlijk Intrieste Verraders Dienst)?
  Idem alle andere EMO-personen. Dus grote truc van personen die ze her en der hebben werken in zogenaamde brave functies maar op tijd kunnen afhaken en weer vermomd naar andere oorden worden gedirigeerd.!!!
  .

  Like

  • Dus nu naast die gewone onderste steen nu ook een gitzwart exemplaar. Zaten ze daar aan tafel bij de snuifdoos draait door het toeval van een staatsgreep in Turkije en de gitzwarte aanslag te duiden en of de Pinokkio des vaderlandsch er weer met de premier-bonus vandoor zou gaan? Zou de VVD nog wel de moeite nemen om die pallet met stembiljetten in het schuurtje echt in te vullen?

   Carolien had even koffie-pauze, zou ze vaker moeten doen! Niemand thuis in z’n oortje.

   Sherry Bidet is het schorrum van de demoncratie, omdat het peroxide-sprookje uit begon te werken. Misschien als ze hem wat laxeer-middel geven, dat ie wat minder moeilijk uit zijn ogen gaat kijken?

   Kleine verspreking op Goebbels1 gisteren tijdens de uitslag-avond: De aanslagen zijn binnen…

   Of u uw stembus voortaan met de wielen aan de juiste zijde van de straatkant zou willen plaatsen? In fryslan hebben ze tenminste blauwe kliko’s voor het oud-papier.

   Like

 2. Door het staken was er al niet veel publiek, maar vond t wel vreemd dat mensen het hadden over personen, die onder lakens lagen en dat ze bij optillen door lui, waarom? , ervan nogal slap overkwamen? ?…

  Like

 3. kom net bij mij maat vandaan en hij zei dat de buitenlandse pers al een uur eerder dan de NOS het nieuws verspreide !!! Ook met de naam van de dader.

  Tip voor de Nederlandse overheid

  Als je iets doe om de bevolking in de maling te nemen doe het dan goed

  Je bent nu wel heel erg amateuristisch en dom bezig dat zelfs de mensen die ,,goede tijden slechte tijden liggen te kijken vraagtekens hebben bij dit alles,, DAN BEN JE PAS ECHT DOM ALS OVERHEID !!
  dat zelfs het KLOOTJESVOLK je door heeft !!!

  Maar er komen andere tijden !00 %

  Of ik dat nog mee mag maken ???

  Like

  • KLOOTJESVOLK

   Bedoel ik absoluut niets minderwaardigs mee hoor !!
   Absoluut niet !!!
   Laat dat heel duidelijk zijn alstublieft !!!
   Had beter de term ,,ONWETEND,,kunnen gebruiken !!!
   Sorry !!!
   Ga nu naar de bloemenveiling daar wacht mijn werk !!!!

   Like

 4. Er is niets of niemand gesteld tussen mij en mijn oorsprong

  Ik maak gebruik van mijn absolute recht op volstrekte vrijheid van meningsuiting zonder enige beperking
  Wat ik niet wil wat mij geschiedt, doe ik ook een ander niet
  Een volk is alleen soeverein als zij zelf naar behoefte rentevrije valuta in circulatie brengt
  De bodem waarop wij staan, wonen en werken en alles wat daaronder is, hebben wij in bruikleen, gebruik haar wel

  U Had het ook iets anders kunnen formuleren en klinkt wat prettiger maar komt wel op het zelfde neer hoor !!

  BEHANDELT DE MENSEN ZOALS u ZELF GRAAG BEHANDELT ZOU WILLEN WORDEN !!!!

  Like

 5. Dat is toch weer meer omzet op de veiling !!!! ha ha ha

  Premier Rutte legt bloemen op 24 Oktoberplein
  Premier Mark Rutte en minister Ferd Grapperhaus (Veiligheid en Justitie) hebben vanmiddag namens het kabinet bloemen gelegd op het 24 Oktoberplein in Utrecht als blijk van medeleven met de slachtoffers van de schietpartij.

  Like

  • pRutte en Grijphaus leggen bloemen…hahaha

   De schijnheiligheid ten top, stelletje slappe geknevelde metselaars. Zijn niet meer dan vazallen, boodschappenjongens danwel op en neer springende marionetten van de macht!!!

   ZO dat mag ook wel eens ZO gezegd worden.

   Like

   • Maar Nemesis, dat weten de meesten toch al?
    Des te meer bizar dat niemand er iets aan doet.
    Schrale troost is dat wie een kuil graaft voor een ander…..
    Mensen als Rutte zouden in een gezonde samenleving onder strakke begeleiding opgenomen worden in een inrichting.
    In een zieke samenleving maakt men ze minister president.
    Want zie: alles, maar dan ook alles is 180° omgedraaid in de failliete sprookjeswereld.
    Vandaar; Stay Human….

    Like

 6. We vinden, dat Rutte en grijphaus de schadevergoeding euro 5.000 moeten betalen aan de nabestaanden en bloemen erbij!
  Ze zijn verantwoordelijk voor terrorist Turk! Rutte en de rest steunen niks het recht van nederland om zichzelf te verdedigen

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.