VVD: “Géén CO2 Tax”


Citaat Drs. M. Rutte: ,,Het gaat om meerjarig beleid. Dat moet staan en op lange termijn overeind blijven. Anders stik je in je eigen gelijk.’’

Nog steeds op zoek naar de onderste steen. Alle Nederlanders € 1000 er bij. Er gaat – read my lips – géén cent meer naar Griekenland. Iedereen gaat er op vooruit. Zo gaat de “Volk-Val-Dood” partij de verkiezingen winnen:


Meneer Rutte is niet in zijn laatste leugen gestikt. De man maakt zich zorgen over het stikken in zijn eigen gelijk. Met die uitspraak lacht hij de Nederlanders uit en meer in het bijzonder zijn kiezers, die stemden op de partij die geen CO2 – tax zou invoeren.

Het absurde van verkiezingen is dat er niets valt te kiezen, keuzes worden voor u gemaakt. Meneer Rutte is daar het levende bewijs van. Keihard liegen, that’s all. Géén CO2 tax betekent uiteraard wél CO2 belasting. Als u dat niet begrijpt heeft u van “de politiek” geen kaas gegeten en is het maar goed dat u er geen enkele invloed op uit kunt oefenen. Water bij de wijn, coalitie, gedoogsteun, compromissen, consensus en de voorkoming van een rommeltje in het land, u kent het inmiddels wel.

Wat er nooit bij wordt vermeld?

Nog een citaat: ” Nu ligt het te veel bij de huishoudens, dat moet eerlijker. Daarom gaat de belasting op de energierekening omlaag, en de belasting voor bedrijven omhoog.”

Het moet eerlijker, hoor wie het zegt. Nergens wordt vermeld dat de bedrijven die extra kosten in hun verkoopprijzen zullen doorberekenen. Uiteindelijk betalen de huishoudens via een omweg toch de rekening. Het zal wel weer de kant op gaan van “rekenfoutjes” en “ingewikkeldheid der dingen”.

Het is te gek voor woorden, maar het dendert gewoon allemaal door en het is nergens anders op gebaseerd dan lukrake aannames en valse beweringen. Keihard liegen, toen, nu en morgen, men draait er de hand niet voor om. Hoe harder je loopt te liegen, hoe beter het is voor je carrièrekansen. Niets nieuws onder de zon.

Onder dekking van “klimaatakkoorden” en “wetenschappelijke bewijzen” wordt een onderhuidse agenda ten uitvoer gebracht: geld binnen halen, koste wat kost. Het draait immers maar om één zaak: de in sneltreinvaart teruglopende gasopbrengsten moeten worden gecompenseerd. En dan wordt beweerd dat dat gebeurt door de energierekening minder te belasten? De goedgelovige massa trapt er weer met wijd opengesperde ogen in. Over enkele jaren importeren we dure Poolse energie, geleverd door tientallen nieuwe CO2 brakende kolencentrales. Het volgende kabinet kan weer de klaagmodus aanzetten, het uitgemolken volk jengelt mee en weer een paar jaar later wordt de ene na de andere kerncentrale uit de grond gestampt. Want dat is pas groen, die stroom!

Beste Nederlanders, wordt nu eens wakker. Laat de boel de boel en begin uw eigen land. Het “koninkrijk” gaat dan vanzelf naar de bliksem, zodat wij vrij zijn om een schone werk- en natuurstaat in het leven te roepen. Door maar steeds te blijven stemmen maakt u het alleen maar erger voor uzelf.

En voor de eerlijke Nederlanders.

9 gedachtes over “VVD: “Géén CO2 Tax”

 1. “In mum van tijd neemt Rutte regie terug”
  kopt het AD over de reactie van kabinet von Amsberg II door M.Rutte, van beroep aartsleugenaar en misleider van het Nederlandse volk.
  Dat Mark Rutte een Chronische leugenaar is en ons nu alweer ruim 10 jaar aan het spreekwoordelijke lijntje houdt hebben we ondertussen op allerlei manieren ondervonden. Van deze sprookjesverteller valt niets, maar dan ook helemaal niets goeds te verwachten! Is het niet vreemd dat vlak vóór het debat van de oppositie over de klimaatbelasting hij ineens met een belastingmaatregel komt om de klimaatbelasting terug te draaien? Weer één van zijn beroemde en beruchte ingrepen ten faveure van het kiezersvolk? Nou nee, Mark denkt alleen maar aan zijn baas, WA von Nepscheuten, de werkelijke baas in dit land. Het volk mag stemmen en verder zich nergens mee bemoeien. Onderhorig zijn is hun devies, en het denken overlaten aan van Nepscheutens vazallen waarvan M.Rutte hoog op de achtingsladder staat.
  Wat een land!

  Like

 2. Hoe is het toch mogelijk allemaal dat mensen zich willen laten belazeren!
  Koekel maar eens op ” liegende “….hilarisch, voorbeelden te over.
  https://volksnieuwsuitamsterdamnoir.com/2018/06/19/de-jas-van-de-altijd-liegende-sexloze-doener-rutte-staat-al-jaren-klaar-om-naar-top-eu-baan-te-vluchten/
  Deze man is volkomen karakterloos, kruipen, knoeien, verraden, bedriegen en vervalsen.
  Zie hier het gewetenloze profiel van een psychopaat en de enige gevraagde kwaliteit voor opperlakei,
  wat voldoet aan de doelstelling van achterhaalde sprookjes figuren en dito soort mafioso.
  Zweren is voldoende i.p.v. een psychische keuring .
  Dit zegt ook alles over de integriteit van dit staatsbestel en het leugenachtige achterlijke gedateerde keuningsrijk!
  Ruim 200 jaar gemankeerd.

  Like

 3. Een paar citaten uit dit artikel en de reacties;

  “Van deze sprookjesverteller valt niets, maar dan ook helemaal niets goeds te verwachten!”
  “Deze man is volkomen karakterloos, kruipen, knoeien, verraden, bedriegen en vervalsen.”
  Maar welke politicus is dat niet?

  “Beste Nederlanders, …… begin uw eigen land.

  We willen toch niet maar steeds passief blijven AFWACHTEN wat koning + politici besluiten, aan de kant blijven staan, blijven toekijken, toeschouwers blijven? PUBLIEK blijven?
  Misschien moeten we dan voor het woordje re-publiek ook eens een ander woord gaan hanteren?
  Een woord voor onze menswaardige samenleving, welke niet die negatieve uitwerking van “bij herhaling slechts publiek zijn” rechtstreeks naar ons onderbewustzijn dirigeert?

  Overigens, we weten inmiddels dat het KNMI het aantal tropische zomers van de afgelopen 20e eeuw heeft gewijzigd, zogenaamd omdat de berekende cijfers niet correct waren vast gesteld en daarom bijgesteld moesten worden.
  Karsten Hilse zei in oktober 2018 in de Bondsdag al eens dat de cijfers inzake het CO2 gehalte gewoonweg niet zorgwekkend zijn; zie de eerste 1½ minuut:
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=300&v=z2BwUz1z3bE (5 min.)

  Liked by 1 persoon

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.