D’66 – partij van het grote niks


In Frankrijk was het gisteren de 17e zaterdag op rij dat er in vrijwel alle grote steden werd gedemonstreerd, de Gele Hesjes Acte17. In de gecontroleerde pers werd melding gemaakt van in totaal 7000 ‘relschoppers’, terwijl in werkelijkheid honderdduizenden mensen rustig een georganiseerde mars liepen. Ook in Nederland hebben we niet veel meegekregen van deze massale beweging tegen de keizer zonder kleren: Emmanuel Macron.

De VN heeft het repressieve karakter van de Franse ordetroepen scherp veroordeeld, gezien de honderden gewonden en tientallen verminkingen als gevolg van bewust mishandelen en gericht schieten. In enkele steden hebben burgemeesters deze ordetroepen een schietverbod opgelegd, naar aanleiding van het vernietigende oordeel van de mensenrechten afdeling van de VN.

Franse ordetroepen en paramilities rammen er naar willekeur op los. Het is voor jong en oud niet meer veilig op straat. Je wordt beschoten, geslagen, in elkaar gebeukt. Dat laatste gaat als volgt: er wordt een enkeling uit de groep geïsoleerd en minimaal drie man schoppen en slaan het slachtoffer tot bloedens toe. Er omheen staat een cordon van minimaal vier man met wapenschild om de ordebewakers te beschermen. En als opa in de weg loopt is hij de klos. In blinde woede slaan de zwarthemden in hun wapenrok en verhullende helmen op alles wat beweegt. Allemaal onder goedkeurende blikken van meneer Macron, de pseudo-president van het met bruut geweld veroverde en verenigde Frankrijk.

In Nederland heeft deze “president” vele fans. Soms verenigen die zich in een partij. De “Democraten 66” is zo’n partij. De partij voor het referendum heeft datzelfde referendum even vlot weer afgeschoten als beloning voor een plaatsje in Kabinet-69 onder meneer Rutte. D’66 heeft dringend behoefte aan leiderschap wegens vertrek van de corrupte Pechtold, die nu roofkunst wil ombouwen tot nationaal erfgoed. Kijk maar wat de “democraten” voor Nederland in petto hebben:

“Kiezen voor Europa”. Voor ons is dat gelijk aan het opdoeken van Nederland. Propagandisten van dat idee zweren bij het grote, volkomen niks. Het verplaatsten van lucht wordt gezien als het uitdragen van een toekomstvisie.

De stumperds van D’66 weten niet waar ze het over hebben. Is dat Europa met het sterke leiderschap inclusief Rusland? Of bedoelen deze landverraders het herstelde Heilige Roomse Rijk met Nederland als onderdeeltje van een soort Bourgondische Kring, zoals het onder keizer Karel V was? Figuren die het over de toekomst hebben terwijl ze in feite het oude Habsburgse feodalisme weer terug willen, kun je niet anders zien als verraderlijke oplichters. Emmanuel I Macron als de opvolger van de paepsche keizer Karel V von Habsburg, die de Nederlanden testamentair heeft nagelaten aan de koning van Spanje, Philips II die we altijd hebben geëerd. Eén van de nazaten van die Flip 2 is El Rey Felipe VI, de huidige koning van Spanje. Deze kan Macron naar de kroon steken, als het gaat om het overeind houden van de eenheidsstaat. Zie Catalonië en het met geweld de kop indrukken van herstel van de onafhankelijkheid van de Catalanen. Het geciviliseerde “democratische” Europa van de 21e eeuw verschilt echt niet veel van de situatie van net voor de Beeldenstorm in 1566. Het probleem is niet de feodaal heersende, ongekozen en gewelddadige kaste, maar meer de bevolking die maar niet van het verleden wil leren. Suf gewiegd en niets bijgeleerd. Het een is het gevolg van het ander.

Hardleers en dus tot slavernij gedoemd.

Gelukkig staat D’66 niet alleen in het rijk van het grote niks. Heel politiek Nederland is verdwaald in het grote niks. Wachtend op orders van de werkelijke machthebbers. Het is niet voor niks, dat een briljante geest er een hekje omheen heeft gezet. Dan weten we tenminste waar de niksigheid begint. En wie aan niksigheid denkt, denkt automatisch aan de “koning” van dat rijk. Een Zur Lippe B. – van Amsberg telg. Een Duitser die het bij onze oosterburen zo goed doet, zegt men. Ze noemen hem al koopman-koning. Dat heeft niets te maken met koning Willem I, maar meer met wijlen Benno de zakenprinz, zijn corrupte SS-opa, die door desertie verzetsheld is geworden. Hij was de favoriete afstammeling van deze SS-prinz. Daar ben je mooi klaar mee. Meestal worden dat soort familiegeschiedenissen angstvallig geheim gehouden, zo niet bij de “koninklijke” familie, trots als ze zijn op hun afkomst.

Stem vooral niet. Uw mening verdwijnt in het oneindige niks, precies waar men u wil hebben. We doen er als burger niet toe en dat bevestigt u met het weggeven van uw stem, uw mening en uw recht op zelfbeschikking. U laat een wildvreemde egotripper uw zaakjes opknappen, zonder dat u enig idee heeft hoe uw vertegenwoordiger dat doet en met wie. Met het wegschijten van uw kostbare stem, brengt u ook uw medemens schade toe. Als uw vertegenwoordiger in een coalitie komt, moet u nog maar afwachten welke kant het op gaat. U kunt uw stem namelijk niet meer terug claimen. U heeft uzelf monddood gemaakt en dient u gedeisd te houden, uw vertegenwoordiger voert het woord voor u. Afhankelijk van welke coalitie natuurlijk, want het is bijna zeker dat u plotseling een andere mening hebt, anders denkt en anders praat. In het Haegsche casino vol met flipperkasten weet je het maar nooit. Zelfs meneer Baudet wil wel met de VVD regeren. Het volk kan doodvallen, gewoon keihard liegen, zeker nu.

Want als u ooit zo dom bent geweest uw stem bijvoorbeeld aan D’66 te geven omdat u een burgemeester wilt kiezen en via referenda verschillende belangrijke zaken wilt beslissen, dan kan het zo maar zijn dat u vervolgens mentale harakiri moet plegen, omdat de wind in dat partijtje 180 graden is gedraaid. Nog stommer bent u als u hardnekkig blijft stemmen en indien mogelijk, ook nog eens op dezelfde partij.

https://herstelderepubliek.wordpress.com/2017/02/23/stemmen-op-mensen-is-een-uiterst-domme-handeling/

In de Republiek schaffen we het partijstelsel af op nationaal niveau. Er wordt alleen gestemd op issues, niet op personen. Ooit zal het er van komen, maar hoeveel collectieve stommiteit moet er eerst worden overwonnen, is de vraag.

8 gedachtes over “D’66 – partij van het grote niks

 1. “ooit zal het er van komen, maar hoeveel collectieve stommiteit moet er eerst worden overwonnen, is de vraag”
  Dat is geen vraag meer maar een constatering, kijk maar hoe diep we al gezonken zijn als “Nederlanders”, volk van lafaards, meelopers en angsthazen.
  VRIJHEID zou verplicht uit het woordenboek geschrapt moeten worden.

  Liked by 1 persoon

 2. En o, wat is Europa (EU) toch zaligmakend. Maar ik kan me nog herinneren dat de grenzen voor ordeverstoorders en gelukzoekers gesloten waren en politici soms oog hadden voor de kiezer, weliswaar alleen in eigenbelang, maar zo is het land, dat in totale chaos door onze oosterburen is achtergelaten, toch weer opgebouwd door ons, de Nederlanders die nog steeds heil zagen in ons eigen land. Daarbij werden wel een zooitje deserteurs en zogenaamde verzetslieden tot halfgoden benoemd zonder dat er ook maar één verzetsdaad kon worden genoemd. Wat dat laatste aangaat is er niets veranderd, ze doen het nog steeds onveranderd ‘zo goed’. D66 zou het politieke systeem wel even veranderen, het meer toegankelijk maken door middel van benoemde burgemeesters en referenda. Maar de opvolgers van Gruijters en van Mierlo hadden aan de macht geroken en verkochten voor een staatssecretarisschap en ministerspost niet alleen hun ziel, maar ook hun partij!
  Een andere schijtlijster, Macron voert in France eigenlijk hetzelfde spelletje op, schijt aan de Fransen en komt er maar in EU, uw naam zijt geheiligd zoals – inderdaad – ten tijde van Karel V, de voorloper van Tusk en Verhofstad. Erger kunnen we het niet maken.
  Ondertussen is dribbelaar Rutte bezig zich te profileren als het a.s. opperhoofd van de Europese superstaat waarvan de inwoners allang niet meer in her Europese wonder geloven, ze zien dagelijks de nadelen, mede veroorzaakt door de leiders die beweren goed bezig te zijn in het belang van die zelfde burgers. Niet dus!

  Like

 3. Kunnen we zelf geen politieke partij beginnen
  En dan de stoeltjes in de (slaap) kamer leeg laten staan
  Niet mee doen etc
  Kunnen makkelijk 50% van de stemmen halen
  Als het goed gecommuniceerd wordt
  Van binnen uit vernietigen

  Like

 4. D66 ( 666 !! zo als ook de veel andere ” partijen ” …
  de donorwet ( door ONS EIGEN STROT )geramt.. het ” voltooid leven “, het gezeik met het referendum, de pooltjes ( en dan bedoel ik geen konijnen) nog meer binnen heisen voor lekker goedkope arbeid, ( dit allemaal onder het mom van de ” economische groei “).. en ik bedoel hier geen konijnen mee
  kortom : het is NIKS met al die afgeprogrammeerde (s)pionnen daar op die blauwe zachte reetkussentjes.. de blaren staan goed op hun reet !
  Niks verkiezingen , niet meer in geloven, ook niet wat je opa of vader je mee gaf, of je moeder of opoe.. het is NU genoeg geweest met het bedriegen en beroven van de Nederlander die WEL DEGELIJK ECHT BESTAAT !

  goede winderige week allen, maar met veel licht om alles heen zodat hje het zien kan wat er blind is geweest..

  Like

 5. Deze door Bilderbergers geïnstrueerde robocop, gooit zijn eigen ruiten in!
  Door juist van de gepensioneerden te stelen, want met aanvoeder Drakhi zijn ze daar hard mee bezig, komen de gilets-jaunes zodanig in opstand dat Dictatuur ’66 het wel kan vergeten?
  Vergeet niet dat deze groepering van 60-tigers steeds groeiende is?

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.