Humanitaire hulpacties zijn doorgaans dodelijk


Waarom de gecontroleerde berichtgeving over Venezuela met een korreltje zout moet worden genomen.

Mensen zijn kort van memorie, dat is bekend. In 2011 kwam er een “humanitaire actie” voor Libië op gang, omdat “dictator Muammar Ghadaffi zijn eigen volk aan het uitroeien was”. Het bleek achteraf volkomen uit de lucht gegrepen, maar Libië lag binnen een jaar volledig in puin. Nederland werkte ruimhartig mee aan het elimineren van het gevaar Ghadaffi en nam als beloning een oliemaatschappij over voor nop. Dus de belastingbetaler betaalt voor de bommen en de staat confisqueert de activa van Tango ten behoeve van Royal Dutch Shell.

De werkelijke reden van het verwoesten van Libië was het feit dat Ghadaffi de “gouden dinar” propageerde, los van het Westerse monetaire systeem. Ghadaffi, opgeleid door de CIA en ooit door de Amerikanen geïnstalleerd, werd een oncontroleerbaar ongeleid projectiel en moest worden geliquideerd. Om de olieprijs wat te ondersteunen is de gehele infrastructuur vernietigd. Het goud van Libië is verdwenen en het is ook nog maar de vraag of Ghadaffi daadwerkelijk om het leven is gebracht: geen lijk, geen graf, alleen een filmpje. Osama Bin Laden (ook CIA) was eenzelfde lot beschoren. Er wordt altijd besloten de lichamen te laten verdwijnen, “ter voorkoming van pelgrimsgedrag” van supporters. Daarom moest Pim Fortuijn ook worden verkast naar Italië. Politiek Nederland moet er niet aan denken dat het praalgraf van een volksheld een bedevaartsoord zou worden. Toevallig vond Fortuijn dat zelf ook….

Ook de “burgeroorlog” in Syrië is een gevolg van anti-Assad propaganda. Het seculiere Syrië moest en zou kapot, omdat Assad geen medewerking verleende aan transportcontract met Qatar voor de doorvoer van olie en gas vanuit dat Golfstaatje naar Europa. Van alle kanten werd Syrië aangevallen wegens de Arabische lente, weet u nog? We zijn nu 7 jaar en meer dan 500.000 doden verder, het land in puin en uiteraard blijft Assad de schuld krijgen.

In Oekraïne wilde de zittende president in 2013 geen verdrag met de EU tekenen. Terstond brak een “spontane” volksopstand uit, gesteund door overijverige bureauklerkjes als Van Balen en Verhofstad. Het begon pas vruchten af te werpen toen er Georgische snipers door Sjaakasjvili werden gestuurd die leden van de Oekraïense ordetroepen doodschoten. De verontwaardiging was ongekend en onder druk van Moskou is de zittende president gevlucht. Omdat er nu een door het Westen aangestelde junta zat die niet door de bevolking was gekozen, riepen twee provincies in het Oosten van het land de republiek uit.

De nieuwsvoorziening die wij heden ten dage krijgen opgediend is niet veel anders dan het voortborduren op oude leugens en halve waarheden. Het officiële nieuws omtrent de aanslagen van 11 september 2001 fungeert eerst als propaganda en wordt in de loop der jaren tot bewijs omgevormd, zodat we na een jaar of 20 deze versie als feit accepteren. De ongeveer 20 duizend vragen die nooit zijn beantwoord worden in de hoek van de complotters en systeemhaters getrapt. Als we nog eens 20 jaar verder zijn worden simpele vragen over 911 waarschijnlijk strafbaar bij wet.

Het voortborduren op oude leugens is een gevolg van de manier waarop de geschiedenis wordt vastgelegd. Volgens notoir racist en massamoordenaar, de halfjood/half-Amerikaan en Rothschild-jezuïet Winston Churchill had soms nog wel eens wat eerlijke ontboezemingen voor het nageslacht:

In zijn eigen memoires komt hij er uiteraard uitstekend van af. Zijn kapitale blunders en moorddadige eigenschappen komen niet aan het licht. Hij roeide Irakese dorpen met gasgranaten uit, gebruikte gasgranaten in Rusland tegen de communisten direct na de Eerste Wereldoorlog en liet het met onschuldige vluchtelingen volgepakte Dresden bombarderen tegen het einde van de Tweede Wereldoorlog. Het was volgens hem allemaal bittere noodzaak om voor eens en voor altijd een eeuwige vrede te bewerkstelligen. Het British Empire is er nog steeds, de strategie wordt in Londen bepaald, de operationele planning in het Pentagon. Net als Canada zijn de “United States” een Kroonkolonie, aangestuurd vanuit Londen volgens het draaiboek van het Vaticaan, opgelegd door The Rulers of Evil, een conglomeraat families waar we nooit iets over horen en die zich als de uitverkoren Goden gedragen.

Enkele maanden na 911 regende het via de gecontroleerde media documentaires barstensvol simulatie-filmpjes over de aanslagen. De pancake-theorie moest bij het publiek worden ingepeperd via net- en trommelvliezen. Dit optimale lulverhaal heeft echter bij meer dan de helft van de Amerikanen de twijfels over de toedracht nooit weg kunnen nemen. Maar de journalistiek is ervan overtuigd omdat dat beter voor je carrière is. Als je eenmaal te boek komt te staan als zwakzinnige complotter, kun je het wel schudden en moet je echt aan het werk. 99% van de journalisten zijn agenten van de macht. Die ene procent wordt gebruikt als “nuttige idioten” voor wat tegenwicht en om de dwarsdenkers te faciliteren.

De toestand in Venezuela vandaag is van dezelfde strekking. Eenzijdige berichtgeving laat niets aan duidelijkheid te wensen over. Wie naar de Russische Staatsmedia kijkt, wordt al staatsgevaarlijk genoemd, een “Russische trol” of nog erger: een denkend, vrij mens…. Er zou zich daar een humanitaire ramp voltrekken vanwege het wanbeleid van Maduro c.s. Het is echter duidelijk dat er geen humanitaire ramp is en dat de miljoenen vluchtelingen niet te traceren zijn. Wel is duidelijk dat Venezuela ’s wereld grootste oliereserves heeft en gigantische goudvoorraden. Het enige wat wel degelijk een humanitaire ramp kan veroorzaken zijn de “hulpgoederen” vanuit Amerika, het stelen van Venezolaans goud en het stelen van banktegoeden. In gangbaar en/of politiek-correct Nederlands noemen ze dat “bevriezing van de tegoeden”.

Maak nu uw rekensommetje maar even….

4 gedachtes over “Humanitaire hulpacties zijn doorgaans dodelijk

  1. Het gros van de landgenoten die nooit verder kijkt en luistert dan hun NOS nieuwsneus lang is kunnen door hun opgedane kennis voorgekauwd door AIVD en RVD nooit begrijpen dat de waarheid anders kan zijn dan het door de NOS nieuwsdienst verkondigde enige waarheid.
    Die kunnen ook geen eigen mening hebben omdat de moeite ervoor een brug te ver is. Vandaag weer het jaarlijkse kots moment van de foto shoots met die nep familie, inclusief het refereren aan het overleden familielid van ze die in Lech een verkeerde afslag nam op een skihelling en vervolgens heilig werd verklaard.
    Dat is belangrijker dat de miljoenen doden die vallen uit naam van de bevrijders in al die onwillige landen waar een staatshoofd het goed voor heeft met het land. Komt het de CIA of het grootkapitaal niet goed uit, dan wordt er keihard ingegrepen omdat het recht (maar wiens recht?) moet zegevieren. En zoals altijd zijn de weerloze mensen de grootste slachtoffergroep!

    Like

  2. Ja en dan hebben we meteen de angel te pakken waarom wij nog steeds grof betalen voor onze zogenaamde “bevrijding” in 1945. De mensheid is doofstom en ziende blind gemaakt door de voortdurende stroom aan propaganda en leugens die via opvoeding, onderwijs en de media over ons heen komt. Probeer ze maar eens uit te leggen dat alles aangestuurd word door Londen, Washington en het Vaticaan, dat alleen al daarom de stembusgang totaal zinloos is. Zie de reacties maar eens op het artikel over de volksverlakker Baudet en zijn FvD, ze kunnen en willen het maar niet begrijpen.

    Liked by 1 persoon

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.