Venezuela, wel goed maar niet gek


De Venezolaanse president Maduro wil geen Amerikaanse hulpgoederen zijn land in. Hij heeft zijn minister laten zeggen, dat er geen humanitaire crisis is. Op de Nederlandsche staatsomroep doet men er gekscherend over: “Nee hoor, er is helemaal niks aan de hand in dat land”. Kijkend in de camera met een blik van “Wij weten wel beter met zijn allen, hier in de polder”. De arrogantie straalt er vanaf.

Het grote thema: er zijn al meer dan 2 miljoen Venezolanen het land ontvlucht wegens de barre leeftoestanden. Amerikanen boycotten het land en heeft minimaal 30 miljard dollar aan banktegoeden bevroren. Gestolen dus. Venezuela moet goud verkopen om aan cash te komen, maar de Bank of England wil het niet leveren. Nu zullen die 30 miljard gestolen dollars wel kloppen, maar zou iemand die 2 miljoen vluchtelingen hebben geteld? Het kunnen er dus net zo goed 200.000 zijn, dat is ook al een hele rij, als je ze achter elkaar laat lopen.

Venezuela weigert geen Russische hulp, iedere dag wordt daar 300 ton aan goederen ingevlogen en worden er containerschepen vol gelost. En allemaal vooruit betaald.

Waar gaat dit over. Natuurlijk zijn er problemen, dat was al sinds Chavez en de mislukte staatsgreep tegen hem. Vanaf dat moment worden er continue paepsche streken uitgehaald met het land om de leiders op de knieën te krijgen. De laatste paniekerige noodgreep is het parachuteren van de parlementsvoorzitter als president van het land. Een illegale coup, door het voltallige Westen gesteund. Het is dus niet zo verwonderlijk dat er sprake is van een groot wantrouwen jegens de “humanitaire hulp” van Amerika met in het achterhoofd de “humanitaire missies” in Afghanistan, Irak, Libië en Syrië.

Bovendien kennen Maduro en zijn kompanen de geschiedenis beter dan Westerlingen, die volledig zijn geprogrammeerd in het denken van “wij zijn goed, zij zijn slecht”. De eeuwenlange moordexpedities ten behoeve van de paus en zijn gekroonde koningskinderen hebben wel degelijk hun sporen nagelaten. Maduro heeft geen behoefte aan het herhalen van de geschiedenis. Wij duikelden het volgende nog even voor u op:


Disease


The most significant reason for Natives decline was disease – an invisible killer that wiped out an estimated 90% of the population. Unlike the Europeans and Asians, whose lifestyle had a long history of sharing close quarters with domesticated animals, Native Americans were not immune to pathogens spread by domesticated cows, pigs, sheep, goats, and horses. As a result, millions were killed by measles, influenza, whooping cough, diphtheria, typhus, bubonic plague, cholera, scarlet fever and syphilis.
Spreading disease was not always intentional on the part of the colonists. But there were a few instances that confirm Europeans’ attempt to exterminate natives. In 1763, a particularly serious uprising threatened British garrisons in Pennsylvania. Worried about limited resources, and driven by atrocities committed by some Native Americans , Sir Jeffrey Amherst, commander-in-chief of British forces in North America, wrote to Colonel Henry Bouquet at Fort Pitt:


“You will do well to try to inoculate the Indians [with smallpox] by means of blankets, as well as to try every other method, that can serve to extirpate this execrable race.”


Consequently, settlers spread smallpox to the Native Americans by distributing blankets previously owned by contagious patients.


“A war of extermination will continue to be waged between the two races until the Indian race becomes extinct.”

– California Governor Peter H. Burnett, 1851 

Humanitaire hulp….. dekens voor de kou lijdende natuurmensen, de First Nations. Nadat ze eerst dronken werden gevoerd, werden ze nog even toegestopt. De meeste van de 100 miljoen slachtoffers in de 500 jaar kolonisatie van het Westelijk halfrond kwamen om door allerlei geïmporteerde besmettelijke ziekten. In het artikel wordt gesteld dat het soms per ongeluk ging, die biologische oorlogsvoering avant la lettre.

Vandaar dat nu de voorraden “gratis hulpgoederen” zich op Curaçao ophopen. Gewoon lijfsbehoud, meer is het niet. Laat het Westen maar fijn barsten met hun “humanitaire acties en hulpgoederen”. We kennen de gevolgen inmiddels.

7 gedachtes over “Venezuela, wel goed maar niet gek

 1. schitterend verwoord!!! helemaal duidelijk waar het ongeveer over gaat en hoe VIES alles is door de mud die eeuwenlang ons gevangen houd.

  Maduro is een leider met een ruggengraat en heeft helemaal groot gelijk hoe hij zich niet laat ringeloren en gelooft beslist niet in de leugens en doortrapte reptiliaanse praktijken, hij heeft het schaken net zo goed als Poetin in zijn visie! Ben jij deze wereldpolitiek ook zo zattttt????? STEM AJB NIET KOMENDE MAAND, WE MOETEN AF VAN DEZE ORDE MENSEN!!

  We worden steeds keer op keer begodverdomd! Neem nu weer die ” energie -nota ” ( voorganger was de ziekmakende term klimaatwet, daar voor het afgewezen referenda.., SINT ZOOI, de 1000€ die elke burger zou ” krijgen “.. kortom : denk er over na! Het is echt niet zuiver.

  Like

 2. Inderdaad Anoniem, We hebben schijnbaar de vrijheid, sommigen zeggen zelfs de plicht, om te gaan stemmen. Als we na de stemmingen kijken wat er van de kiezers hun wens is terecht gekomen dat is er maar één conclusie, namelijk dat we bestolen zijn van onze stem. We stemden voor de grootindustrie met aan het hoofd de NWO die al enkele honderden jaren voor ons uitmaakt wat goed voor ons is. Helaas is dat nog nooit goed voor ons uitgepakt!

  Like

  • Colombia wordt klaargestoomd om buurland Venezuela aan te vallen.
   Na veel bloedvergieten grijpt de VN (The Crown dus) kordaat in met een…ehh…vredesmissie om de humanitaire convooien het land binnen te sluizen. Maduro vlucht naar Cuba. Dat is dan gelijk de volgende CIA klus.

   Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.