Nederland schoon doorgeven


Volgens meneer Rutte is dat nodig, maar niet als andere landen niet meedoen. Wij moeten volgens hem niet zijn, waar we al jaren patent op hebben, namelijk de rol van “Gekke Henkie van Europa”. Henkie zit vooraan in de klas en wil de beste zijn, want dan mag hij schriftjes uitdelen. Dan is hij meer dan de rest, die in de bankjes moet blijven zitten. Politici denken dat ze de lakens uitdelen, terwijl ze niets anders doen dan het uitdelen van schriftjes met instructies. Loopjongens van de macht, corrupt, gekocht en gebruikt. Hoereren met de elite en denken dat je er zelf deel van uit maakt…..

Dat we Nederland schoon moeten doorgeven is duidelijk. Je moet dat vergelijken met het schoonvegen van een trap.

Van boven naar beneden.

Daar zal beroepsleugenaar Rutte wel afhaken en velen met hem. Want hij begint het liefst bij de onderste trede, het uit te persen gepeupel. Wij zien dat anders. De grootste vervuilers, zowel fysiek als geestelijk zitten bovenin. Als we dit land schoon willen doorgeven aan onszelf, moet er een vangnetconstructie komen. Die hebben we al meer dan 200 jaar, de Bataafsche Republiek, de 2e Republiek in feite. Wij maken daar een brandschone 3e Republiek van.

De grote schoonmaak begint dus bovenin.

Het zogenaamde “koningshuis” moet er als eerste aan geloven. Een slang hak je de kop af, niet de staart. Alles wat met dat overbodige instituut heeft te maken kan worden opgeruimd, waarna de bezittingen kunnen worden herverdeeld over de bevolking. Aandelen, paleizen, kunstschatten, goud en drugscontanten: confisqueren. In afwachting van een monsterproces worden de “koninklijke” identiteitsfraudeurs preventief in hechtenis genomen.

De volgende trede is geheel politiek Den Haag, inclusief de topambtenaren en lobbyisten. Ook preventief opsluiten en verzamelen in werkkampen. De ergste gevallen in de isoleercel, of samen met andere psychopaten en moordenaars.

Het rechtssysteem moet vervolgens worden ontdaan van alle benoemde functionarissen. De Raad van State moet worden opgedoekt.

Het handhavingssysteem moet eveneens worden ontdaan van benoemde kopstukken. Leger en politie moeten worden gezuiverd. Geheime diensten moeten totaal worden geëlimineerd. Alle Amerikaanse staatsburgers worden het land uitgezet. Hun kernbommen bewaren we hier nog even. Alle Nederlanders met een dubbele nationaliteit moeten er één opgeven.

Dit is nog maar het begin van de grote schoonmaak.

Aan het echte werk kunnen we pas beginnen als de 3e Republiek is gevestigd en de bevolking bepaalt wat er moet gebeuren. Men moet er dus voor zorgen, dat er geen “leider” opstaat. Leiders kunnen zich alleen maar handhaven door hun bereidheid vuile handen te maken, te liegen en misleiden, gaande over lijken.

Er komt geen vrijheid van godsdienst en alle bijbehorende privileges, zolang geen overtuigend bewijs is geleverd dat er een “GOD” bestaat, die zou moeten worden gediend. Het geloof speelt geen rol in het landsbestuur, ieder zijn meug. Godsdienstvrijheid accepteren betekent impliciet het erkennen dat er een “Albesturend Opperwezen” is, die over ons lot beschikt.

De discriminatie clausule kan ook niet in de grondwet worden opgenomen, omdat het impliciet erkent, dat er sprake kan zijn van discriminatie op basis van oneigenlijke redenen als kleur, geloof, geaardheid, inkomen, merk auto, tuinonderhoud, CO2 emissie, uitgavenpatroon, kunstzinnigheid, sportieve aanleg, te veel om op te noemen. Onzin dus, want in de grondwet staat: “Wat ik niet wil dat mij geschiedt, doe ik ook een ander niet.”

Het vervuilen van de geest is al eeuwen een probleem voor de bevolking en een zegen voor de heersers. Er is geen vrijheid in handelen als de menselijke geest is vergiftigd met geloof en bijgeloof, met overtuiging en jalouzie.

Al met al een boel werk aan de winkel. Maar een gezuiverd erfgoed doorgeven aan het nageslacht heeft geen zin als de grootste vervuilers boven aan de trap hun rotzooi naar beneden blijven gooien. Hoe hoger je komt, hoe viezer het wordt, de bezem erdoor. Dit is vast niet wat de gevestigde orde met als spreekbuis loopjongetje Rutte in dienst van “Oranje” bedoelt met “schoon doorgeven”. Dat is dan spijtig voor hem, hij kan nog emigreren…..

De Derde Republiek is een volksrepubliek zonder politiek.


4 gedachtes over “Nederland schoon doorgeven

 1. Administrator, u beschrijft hier de ideale maatschappij. Veel hoeft niet te worden uitgevoerd om dat te bereiken, we beginnen met de huidige illegale leiding te verwijderen en ter verantwoording te roepen. Dan is er de kwestie ‘god’. religieuze mensen zijn tot in hun ziel (ziel?) geïndoctrineerd en gekneed met de gedachte dat er een onbekende roerganger bestaat die ons stuurt. Dat roerganger ons meer de verkeerde kant op stuurt dan de juiste is volgens hun de wil, en soms de straf, van hun ‘god’. Maakt niet uit welke religie, er is altijd wel een (on)redelijke verklaring te vinden voor opgelegde ellende, zéker in die vreselijke boeken bijbel en koran. Feit is ook dat de elite, inclusief de monarchie dat geloof misbruiken om hun macht te bestendigen. “God zij met ons” immers. Blijven hopen is hoop op andere tijden, en die gedachte is weer “met ons “, gelovigen in de Bataafse Republiek!

  Like

 2. Door niks als zwaarvervuilende bedrijven aan te trekken, als datasteel en vele andere heeft ie wel van Nederland het afvalputje van Europa gemaakt en natuurlijk steekt het de burgers als ie gelijk de maatschappelijke structuren als banken, zorginstellingen, onderwijs woonbeleid e.d. door bezuinigingen in de kou laat staan?

  Like

 3. De illusie van democratie

  “Prof. Hans Daudt: ‘Onze democratie is flauwekul. Wie of wat kiest een kiezer als hij zijn stem uitbrengt? Geen burgemeester, geen commissaris van de koningin, geen minister-president en geen staatshoofd.”

  “Volgens hem wordt Nederland in feite bestuurd door ‘een regentenklasse’ die sterk doet denken aan ‘de Republiek sinds de 17de eeuw’. Zeker, haast Hans Daudt zich erbij te zeggen, het betreft hier een regentenstelsel met gegarandeerde grondrechten voor iedereen. ‘Maar laten we het niet met kreten optuigen tot iets dat het niet is: een democratie met vertegenwoordigers van het volk.”

  http://www.despinoza.nl/spinoza/artikelen/de_illusie_van.shtml

  Van een jaar of 16 geleden, maar toch….

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.