Frankrijk: Aflevering 11 Gele Hesjes


CSI – de gemotoriseerde Gestapo in Parijs stikt in hun eigen traangas en maken dat ze weg komen.

Actie “NuitJaune” (de eerste gele nacht) als afsluiting van Acte 11.

Er staan dus een paar honderd mensen gewoon wat te keuvelen op een plein in Parijs. Dat is niet verboden, nog niet. Er is in Frankrijk recht op samenscholing.

Dan verschijnt daar plotseling de gemotoriseerde afdeling van de oproerpolitie met rode banden om de bovenarm. Dat zijn dus huurlingen met een speciale opdracht, steekwoord: rotzooi schoppen en hopen dat het uit de hand loopt.

Ze schieten rubber ballen het publiek in en gooien traangasgranaten.

Helaas staat de wind verkeerd en taaien ze af. Een oud probleem, dat hadden ze in 14-18 in de loopgraven ook toen ze mosterdgas tegen de vijand ging gebruiken. Waarschijnlijk hadden die harder tot de weergoden gebeden en draaide de wind.

Ik blijf het zeggen: Het wachten is op (buitenlandse) snipers die met scherpe munitie van de daken op de politie beginnen te schieten.

Want dat is het groene licht voor de traangasGestapo om alles wat beweegt af te knallen. De kleur maakt niet meer uit.

CNN, roeptoeter van Corporate D.C., heeft ook een reportage uitgezonden. Ze telden met moeite 100 man in Parijs. Gaat over tot de orde van de dag.


22 gedachtes over “Frankrijk: Aflevering 11 Gele Hesjes

 1. Het wachten is op (buitenlandse) snipers die met scherpe munitie van de daken op de politie beginnen te schieten.
  Inderdaad daar is het wachten op !!!
  En het komt 100%
  Zie Oekraïne

  Ik ga al meer dan 20 jaar met Oekraïners om zowel zowel als uit het westen als uit het oosten

  Over een ding zijn ze het eens

  Hun land is verkocht aan dat zionistengespuis

  Like

   • Bedankt voor de link !!!

    Nederland behoord tot de grootste schurken staten hier op aarde en zijn een van de trouwste hielenlikkers van dat zionisten gespuis,Maar ze spelen het spelletje goed want slechts weinigen zien het !!! Ik had op de LTS een leraar geschiedenis van Indonesische afkomst en hij merkte aan mij dat ik me buitengewoon interesseerde voor geschiedenis. Na afloop van de les toen iedereen naar huis ging hielt hij mij tegen en zei Harry ik ga jouw nu iets vertellen wat niet in de geschiedenisboekjes staat. Die man vergeet ik nooit meer en ben inmiddels 61 jaar. Balkenende met zijn VOC mentaliteit !!! ROVEN,STELEN,MOORDEN EN WEG WEZEN DAT IS DE VOC !!!!

    Liked by 1 persoon

   • Klopt Meneer Nooitgedacht 100%
    Daar staat geen komma verkeerd !!!

    Maar we staan compleet machteloos,
    Maar het feit dat U het ziet is al een compliment waard
    De massa ligt op de bank met een zak chips en een fles coca cola
    naar goede tijden slechte tijden te kijken en hebben niets in de gaten
    maar dan ook NIETS !!!!!!!!!!!

    Like

  • En die zitten notabene wel in het westen als zogenaamde beschaafde burgers,
   Zelf voorbeeld meegemaakt dat ze pogen jou bedrijf over te nemen, gelukkig optijd ingezien, weliswaar gestopt ermee maar zonder dat deze gasten hun profijt ervan namen, zitten ook op posities van banken en schromen niet, terwijl je er dag en nacht voor gewerkt hebt, dat je het zo ver nog gebracht heb?

   Like

   • Het maakt in dat pokkenland niet uit, zowel als loonslaaf voor een baas als zijnde een ‘eigen’ bedrijf, bloeden zal je tot je er dood bij neervalt.
    Tenzij je in de ‘club’ zit, maar dan dien je wel corrupt geboren te zijn……
    Echter, er is een 3e mogelijkheid en die staat in de wet, jaja, bekend als ‘ een rechtpersoon die in zijn eigen levensonderhoud voorziet’
    Je handelt dan vanuit je eigen naam. Ik leef zo al meer dan 30 jaar, en betaal sindsdien geen cent belasting over mijn inkomen.
    Maar dat gaan ze je natuurlijk niet vertellen bij postbus 51…..

    Like

    • Zeg, kun je ook met terugwerkende kracht geld terugeisen, dat je al die jaren betaald heb, omdat je altijd zonder enige schulden jezelf in eigen onderhoud hebt voorzien en zelf s nooit gebruik gemaakt heeft van gezondheidszorg en andere subsidies, maar altijd voor betaald heeft?
     Tenslotte heb je je maatschappelijke bijdrage geleverd aan zaken, waar je zelf niet altijd achterstond?
     Met welke stappen ondernemen?

     Like

 2. Roman Light ziet dat het huidige politieke systeem, niet alleen verouderd is, maar overduidelijk niet functioneert. Op dit moment is de macht in handen van een kleine groep psychopaten die geen enkele verantwoording hoeft af te leggen over hetgeen ze doen of nalaten. Psychopaten kenmerken zich doordat ze geen vorm van zelfreflectie of zelfcorrigerend vermogen hebben. Noch hebben ze een empathisch vermogen. Ze handelen enkel uit eigen belang. Dat is overduidelijk niet het belang van het volk of het behoud van de planeet.
  https://www.ellaster.nl/2019/01/25/gele-hesjes-deze-video-zou-iedereen-moeten-zien/

  Like

 3. “Helaas staat de wind verkeerd en taaien ze af. Een oud probleem, dat hadden ze in 14-18 in de loopgraven ook toen ze mosterdgas tegen de vijand ging gebruiken. Waarschijnlijk hadden die harder tot de weergoden gebeden en draaide de wind.”

  Dus ga zo staan dat de je de wind in de rug hebt en die naar de gestapo’s waait, zijn ze zo weg….

  Ik vraag me toch onderhand af waar dat volk geronseld wordt. Ik zag er laatst nogal wat met burgerkleding aan. Waarvan er een stel een vreedzame vrouw van achter met een knuppel buiten westen sloegen, haar meesleurde en even verderop haar tas leeg maakte en al haar spullen op straat gooiden.
  En da’s maar één voorbeeld, zo gaat het er dus aan toe in de Franse straten.
  Er wordt hier een erg smerig spel gespeeld. Nog niets van Amnesty International of andere poppenspelerbewegingen gehoord terwijl er ondertussen al behoorlijk wat in de Franse staatshotels verblijven, of in ziekenhuizen liggen bij te komen van foltering en mishandeling.
  In Bretagne gooiden mensen projectielen met zuur naar de Gestapo’s, het gaat fout zo.
  En toch zou niemand een knecht willen en/of moeten zijn.

  Like

 4. Het Recht van boze burgers..

  n de zomer van 1672 wankelde de Nederlandse Republiek. Vanuit het oosten vielen de legers van Frankrijk, Munster en Keulen het land binnen en op de Noordzee naderde een Britse oorlogsvloot.

  In de steden van Holland en Zeeland liepen burgers te hoop tegen de regenten en in Den Haag werd een politieke moord gepleegd.

  Over dit Rampjaar vertelden generaties schoolmeesters: het volk was redeloos, de regering radeloos en het land reddeloos.

  In de zeventiende eeuw waren ‘burghers’ stedelingen met rechten en privileges in hun woonplaats.

  Zij betaalden belasting en hadden een vast adres. Het waren vooral zelfstandige handwerkslieden, georganiseerd in gilden, maar ook reders en kooplui. Het ‘volk’ in bredere zin, vaak vreemdelingen, zwoegde op de werven, in de werkplaatsen en op de schepen of trok bedelend rond, en speelde geen rol in de politiek.

  De regenten zijn vaak afgeschilderd als een kaste van superrijken. Reinders nuanceert dit: “Ruim gedefinieerd is een regent een burger met een politiek ambt. Kapitaal was, naast ‘aanzien’ en bekwaamheid, een voorwaarde voor het bekleden van zo’n ambt. Wie arm was, kon immers gemakkelijk worden omgekocht. Toch hebben veel van de rijkste families van de Republiek zich nooit ingelaten met politiek.”

  Dit in overeenstemming met de Stem van de Gilets Jaunes, U ziet, er is sindsdien weinig tot niets veranderd.

  Lees verder: http://www.despinoza.nl/spinoza/leven/het_recht.shtml

  Like

 5. Uit kleintje muurkrant

  Op de barricades in Frankrijk (015)
  28 JANUARI 2019
  Wat zich zondag tijdens Acte XI (‘het Elfde Bedrijf’) heeft voltrokken op de Place de la Bastille, de plaats waar het in 1789 allemaal begon met de bestorming door het volk van het fort waarin de leiders van de arbeidersopstand werden gevangen gehouden, is niet zonder betekenis. Na de Revolutie werd het gehate militaire bastion, gebouwd om een arbeiderswijk te controleren, afgebroken en vervangen door een zuil met een beeld van handelsgod Mercurius; de kerstverlichting met ‘Les commerçants vous souhaitent bonnes fêtes’ brandde nog vanavond in de Avenue Beaumarchais, de librettist van de revolutionnaire componist W.A. Mozart.

  In eerder afleveringen deed ik verslag van ‘de slag om de Arc de Triomphe’ (nog zo’n symbool uit de Franse geschiedenis) waarvandaan de Champs Elysées naar de Place de la Concorde lopen, de plek waar Louis XVI als ‘burger Capet’ (van de familie der Capettingers) onder de guillotine werd gelegd. Zover is het nog niet voor Macron, zijn Marie-Brigitté, de gehate minister van Binnenlandse zaken Christophe Castaner of PM Phillippe, maar ze zijn met hun geweld tegen de bevolking hard op weg. De manier waarop een vooraanstaande Gilet Jaune als Jerôme Rodriguez op Place de la Bastille van korte afstand een oog werd uitgeschoten met een rubber kogel heeft de woede alleen maar doen toenemen. Deze weg van de macht leidt tot meer geweld en uiteindelijk tot een volksuitbarsting. 15 mensen hebben een oog verloren. Ook zijn er al verschillende doden gevallen, zorgvuldig uit de “vrije pers” gehouden.
  Vandaar dat van alles wordt geprobeerd om het verzet te breken. ‘Het Grote Debat’ dat door Macron is gestart met zijn belachelijke praatjes tegen door de Prefectuur uitgekozen burgemeesters heeft weinigen overtuigd. De demonstratie (eveneens op Place de la Bastille) van de ‘rode sjaals’, gericht tegen ‘het geweld van de gele vestjes’, evenmin. Dan is er het initiatief om van de Gilets Jaunes een politieke partij te maken die aan de Europese verkiezingen moet gaan meedoen. Alle belangrijke woordvoerders van de GJ hebben zich ervan afgekeerd, omdat ze weten dat dit een truuc is van de macht om ze in te kapselen. Daarbij is de EU in Frankrijk nu een gepasseerd station, zoals het dat in steeds meer landen wordt. De EU is van het geld waartegen zij strijden.
  Over de aantallen (MSM schrijft steeds weer dat het protest uitdooft) kan worden gesteggeld, maar de vastbeslotenheid van de demonstranten wordt er niet minder om. Bekijk hoe ordediensten van de GJ een peleton ME moet beschermen tegen een woedende massa (zie video boven). Een keer gaat het fout; daar kun je op wachten. En de borden die ze meedragen: ‘GJ = Revolutie tegen het geld’ laten niets te raden over tegen wie ze zich richten. De revolutionaire liederen die ze aanheffen. ‘Liberez Christophe!’; vrijheid voor de bokser die het voor de ongewapende demonstranten opnam. De creativiteit van gewone mensen met liedjes, borden en leuzen.
  En opnieuw in het hele land. Alle grote en kleine steden. De gele vestjes laten zich niet kisten. (WK)

  Like

 6. “The president(Micron) has repeatedly praised the police, and in his New Year’s address, he condemned protesters as a “hateful mob,” not mentioning those injured.”

  De wereld wordt verneukt door idioten.
  Hoe lang gedogen wij dit nog?

  Like

  • Lang omdat we verdeelt zijn !!!
   En daar zorgt dat zionisten gespuis wel voor
   Verdeel en heers !!!
   Dat zionisten gespuis zijn kampioenen in mensen tegen elkaar opzetten en zelf de slachtofferrol spelen.
   En als je dan ook nog de geldcreatie in handen heeft ,,WAT WIL JE DAN NOG MEER,, ?
   Een citaat van een belangrijke zionist uit het verleden
   Wat ik niet voor mekaar krijgt dan probeer mijn zoon het wel en als hem het niet lukt dan zijn zoon enz enz
   Oud plan om te proberen de controle over de aarde te krijgen met als hoofdstad Jeruzalem,

   Welterusten en alles komt goed maar niet hier !!!!

   Like

 7. Gele vestjes: Satanisch plan voor de derde wereldoorlog (URGENT)
  De Gele Vest-beweging wordt vanaf nul georkestreerd door de internationale Cabal, deze revolutie gaat veel verder dan de grenzen van Frankrijk en zal een wereldwijde revolutie op gang brengen, precies zoals de Franse Revolutie een golf van revoluties over de hele wereld op gang heeft gebracht, om de monarchie en religie te vervangen door republiek, humanisme

  https://finding-voices.blogspot.com/2019/02/gele-vestjes-satanisch-plan-voor-de.html

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.