Jesse Klaver, links populist


Met veel bombarie kondigde de politiek leider van de CO2 lobby aan, dat hij en op enige afstand zijn partijtje verzamelde communisten en afgeleiden daarvan, een wetsvoorstel in gaat dienen!

Dit wetsvoorstel behelst het heffen van een nieuwe belasting op CO2 emissie voor “grote en kleine bedrijven” die verantwoordelijk zijn voor milieuschade als gevolg van het uitstoten van koolzuurgas. U weet wel, de bubbeltjes in het flesje mineraalwater, waar je zo lekker van kunt boeren en anderzins ontluchten.

Meneer Klaver heeft nog nooit productie geleverd, omdat hij nog nooit heeft gewerkt. Meneer Klaver is een overbodig verschijnsel, jammer voor zijn ego. Wat hij hier dan heeft te zoeken? Goede vraag. Waarom zitten we überhaupt met dit soort ukkels opgescheept.

We stellen vast dat hij zijn “footprint” al heeft achtergelaten, nog voordat hij zijn wetje heeft voorgesteld aan de collega-politici binnen de B.V. Binnenhof. Want meneer Klaver stelt het als volgt:

“Wij, ik dus, gaan een wet door de Kamer jassen met als doel de bedrijven een CO2 belasting op te leggen. We laten dus de vervuiler betalen en…. voor de burgers in het land wordt het leven goedkoper!” Hij, meneer Klaver heeft het écht gezegd.

Maar zouden die bedrijven die belasting niet gewoon verleggen naar hun eindproduct? Met andere woorden: de burgers zijn niet goedkoper uit, maar juist duurder? Deze meneer Klaver is een echte, een ras politicus, alsof hij bij 1e Klas leugenaar Rutte in de leer is geweest. A zeggen en B doen en keihard volhouden dat wie A zegt, ook A zal doen en níet B. Je moet het wel kunnen natuurlijk. Zo jong nog en dan al bezig met je eigen graf te graven. Het feit dat dit soort snotneuzen hier wetten in gaan dienen zegt voldoende over het democratisch gehalte van dit nog net niet door zelfvoldaanheid verzopen land.

In de polder hebben we het graag over “rechts populisme”, maar meneer Klaver toont feilloos aan, wat “links populisme” is: exact hetzelfde, maar dan voor een andere doelgroep.

Zou het dan toch kloppen dat het niets uitmaakt op wie je stemt, aan wie je je stem weg schijt bij “verkiezingen”?

10 gedachtes over “Jesse Klaver, links populist

 1. Precies het maakt inderdaad niet uit wat je stemt ze horen allemaal bij de bende en wat ze doen is niet anders dan opdrachten uitvoeren met als Rutte nummer een in Nederland.maar precies het zelfde geldt ook voor andere landen op een paar na die dwars liggen zoals Rusland,China,Iran,Noord Korea en Venezuela,Wij hier in Nederland hadden enige tijd geleden wel iemand die het OPRECHT goed voor had met de Nederlandse bevolking en zijn einde was op het mediapark te Hilversum. Zijn naam Pim Fortuyn !!! Hoe trouwer je een meeloper bent des te hoger is je kadootje zoals bijvoorbeeld Commissaris van de Koningin,burgemeester en vul zelf de rest maar in !!! En wie geef ze die opdrachten op de Bilderberg conferentie ? De mensen die de geldcreatie in handen hebben !!!
  Amen !!!!!!

  Liked by 1 persoon

 2. precies, goed gezegd Harry ! En tja.. is het niet een beetje erg toevallig dat het Mediapark onlangs is opgekocht door … wie denk je .. ?
  De Oranje clan, die n.a.w. nooit genoeg heeft..
  en wat Jes (u)s-e klavertje vier betreft, het is een puppy dus die worden goed afgericht in en rondom de billenbergkliniek waar alle horror eens per jaar samen komt, en niet voor de dienst, maar voor de wereld – Orde die ze moeten uitvoeren anders dan.. nou vul zelf in

  Like

  • “Jes(u)s-e”

   Niet van integraal belang, maar de vraag komt op waarom sommige politici aan naamsverandering doen. (En dat mogelijk niet wettelijk hebben geregeld?)

   Waarom noemt Katja O. zich Kaysa?
   Waarom laat Ma belle (Mabel) zich zo noemen, in plaats van Martine (Los), zoals voorheen?
   (Inzake Quote 500: “prinses Mabel van Oranje doet haar intrede in de lijst op plaats 149 met een slordige 240 miljoen euro.” https://historiek.net/superrijk-in-de-lage-landen/90016/)
   Waarom heet Jesse K. eigenlijk Yasser Ferat?

   Heeft dat misschien iets te maken met schijn? Met schijngedrag, schijnvertoning?
   En om dat nog eens in het collectieve onderbewustzijn te prenten: politica die eenmaal per jaar (maar wél dus op TV om de beelden in te prenten!) massaal excentrieke hoedjes dragen? (Waar hebben zij hun hersens verloren? Deze mensen worden blijkbaar nóóit volwassen! Zij lachen de burgers dus compleet uit. Het lijkt wel narcistisch gedrag te zijn. Voorbeeld:
   https://www.youtube.com/watch?v=OjzGk9zeIR4 (iets meer dan 2 minuten: 12.50 – 15.15)

   Ze verdienen allen een aardige cent én maken zich tegelijkertijd grote zorgen om zo vele armlastige Nederlanders, toch?
   Tja, je zorgen maken, dat kan je héél lang volhouden.
   Tot de bom barst.
   Immers steeds meer gele hesjes over heel de wereld; óók in Nederland. Of het nu A’dam, Den Haag, Enschede, Roermond, Emmercompascuum, Arnhem of Emmen betreft: https://www.youtube.com/watch?v=OQnPwHnIdhY (1 minuut), https://www.youtube.com/watch?v=Z-gNvMVYiJY (5 min.)
   Open je ogen: https://www.youtube.com/watch?v=U_vFMJQAbGY (4 min.)

   Liked by 1 persoon

 3. Kan alleen maar omdat de bevolking hier te dom en laf is om voor hun eigen rechten te vechten. Laat staan voor de rechten van anderen.
  Prachtig om te zien dat ze krijgen wat ze verdienen!!! Het pak slaag zal z’n weerga niet kennen in de geschiedenis 🤣🤣😂

  Like

 4. De (jonge) jongens Klaver en de eikel die D66 tegenwoordig leidt sturen dit land rechtstreeks de afgrond in. Maar in wiens opdracht? Als er maar 1% waar is en het lukt nog ook, dan is leven in hun maatschappij niet meer mogelijk. Voedselproductie is dan bij voorbeeld niet meer mogelijk omdat elke productie nou eenmaal gepaard gaat met CO2 uitstoot. Vervoer komt stil te liggen want ook dat stoot CO2 uit. Nederland met name – want onze buurlanden moeten ook mee doen – maar doen dat waarschijnlijk niet. Wat beide jongens van Groen Shit en Dniks veroorzaken is anarchie. Waarschijnlijk hun ideale maatschappij. En nee, het zal onze tijd (veel gehoord de laatste tijd) niet duren!

  Like

  • Dat ze dit land de afgrond insturen kan mij niet snel genoeg gaan. Of anarchie hun ideale maatschappij vertegenwoordigd waag ik te betwijfelen. Want wat weerhoudt het volk dan nog om zijn eigen baas te zijn en dat tuig het land uit te schoppen?

   Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.