Gele Hesjes Aflevering #10 Tienduizenden op straat


Het protest in Frankrijk lijkt niet meer op te houden.

Aflevering 10 van de demonstraties van de Gele Hesjes geeft de vasthoudendheid van de demonstranten aan. Het roept bij ons 2 vragen op.

De eerste vraag is, of er al Georgische snipers zijn ingevlogen met de opdracht om dood en verderf te zaaien onder de oproerpolitie. Methode Maidan/Kiev 2014.

De tweede vraag is wanneer de sociale media volledig door de macht zal worden platgelegd tot nader order.

De staat heeft alvast een soort doodseskader georganiseerd in de vorm van de “Brigade Anti Criminalité”(BAC), de lui met de rode banden om hun bovenarm. Het gaat nu tegen de massa, tegen het volk en tegen de mensen en hun recht op vrije meningsuiting. De “Bloedhonden van Macron” slaan met steeds grotere regelmaat toe en veroorzaken vele (zwaar)gewonden. Er is maar één doel: het protest moet de kop in worden gedrukt, anders gaan er echt doden vallen.

De beelden die we hier in Nederland krijgen te zien zijn helder: nul komma nul, niks te beleven, doorlopen graag!

Ook vandaag zijn er weer tienduizenden demonstranten op de been om vreedzaam te protesteren tegen de staat en haar politieke elite. Steeds als het fout gaat heeft de oproerpolitie traangasgranaten in het publiek geschoten.

Volg de tweets nu het nog kan:

Gelukkig is er RT Russia ook nog om nog iets mee te pikken van de gebeurtenissen in Frankrijk

https://www.rt.com/on-air/449185-paris-yellow-vests-protest-x/

8 gedachtes over “Gele Hesjes Aflevering #10 Tienduizenden op straat

 1. Ik leef en woon in een republiek, helaas geen Bataafse, maar één van de Galliers, die ooit ook trots en tevree waren op hun land, totdat de Romeinen kwamen, rare jongens aldus Obelix…..2000 jaar gelee.
  En zie, wederom laten de post-Galliers van zich spreken, wederom uiten ze hun onvree tegen de herintroductie van het nieuwe Romeinse Rijk, dit keer via de hoofdstad van Belgenland, hetgeen feitelijk niet eens een land is.
  En hoe ironisch is de reactie van de heersers hetzelfde, geweld, verminking, moord, mishandeling.
  Ik vraag me al een poosje af wanneer er een ommekeer gaat plaatsvinden in deze failliete sprookjeswereld, wanneer het in het collectieve bewustzijn komt dat het anders moet.
  Wel, het is bezig, hier in la France.
  Fransen mogen gezien worden als zijnde chauvinistisch door een NL bril, ze gaan in elk geval de straat op om hun Rutte te zeggen dat hij op mag rotten, en dat wegens verraad, wegens al de leugens.
  Armand, dat een eventuele god over zijn ziel mag waken, bezong het al; ” De neder-lander is een meelzak, je kunt er op blijven slaan, hij gaat toch nooit staan.”
  Admin spreekt hier over 10-duizenden, bescheidenheid siert de mens, maar factor 10 mag gerust toegevoegd worden.
  Ik spreek geregeld met de mensen hier, en men is het over het algemeen met elkaar eens, en dat, is precies de angst van de poppenspelers, namelijk dat een heel volk er genoeg van heeft.
  Of het georganiseerd is of niet, zelfs dat maakt niet meer uit.
  Wat wel uitmaakt is dat we onze vrijheid terug opeisen en dat zal niet meer zonder slag of stoot gaan daarvoor hebben wij het allemaal te ver laten komen.
  De geest is uit de fles……

  Stay Human, fight for your right!(of ga ten onder)

  NG

  Liked by 2 people

 2. In het verlengde van de Fransen is het geloof in het kabinet Rutte III heel erg klein geworden.Het AD weet te melden dat Rutte en medestrijders ‘tegen het recht’ een derde van hun aanhang kwijt zijn. Gelijktijdig laat het AD weer eens zien waar ze staan in hun politieke overtuiging. Alle eer aan de linkse oppositie, maar geen woord over de rechtse oppositie van FvD, 50+ en PVV. Op de site van peil.nl staat de werkelijke uitslag, en dan blijkt die toch iets anders aan te geven!

  Like

  • De partijen klagen al over ernstig geldtekort, mogelijk wordt het vermogen gerelateerd aan het aantal kiezers, dus geen (weer) verhoging, die Dijkstal erdoor heen voerde in de jaren van crisis 2007 nog wel?
   Mooi toch opgeruimd staat netjes!

   Like

 3. De poppenspelers in Vernederland worden banger en bereiden zich alvast voor;
  “Het grote verschil springt direct in het oog. Nu mag de politie rubberkogels inzetten tegen iemand van wie het aannemelijk is dat hij een gereed wapen heeft, of die zich aan zijn aanhouding probeert te onttrekken. Straks mag de politie rubberkogels ook gebruiken tegen mensen die de openbare orde verstoren (bijvoorbeeld demonstranten) en tegen mensen die een “onmiddelijke bedreiging vormen voor de veiligheid van [..] zaken” (denk aan bushokjes vernielen).
  Met de nieuwe ambtsinstructie zijn Franse toestanden om de hoek……”

  https://www.globalinfo.nl/Nieuws/rubber-kogels-ook-gevaar-in-nederland

  Voordeel in la France is dat zowat iedereen op het platteland een paar jachtgeweren in huis heeft, nog altijd verwoestender dan een rubberen kogel…….De munitie daarvoor is overal te koop….
  Vooral het kaliber voor de (twee-benige) Zwijnen met telescoop is behoorlijk effectief op afstand.

  NG

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.