Minister Blok, nog steeds hier?!?


De “lange arm” van het bewind in Iran heeft toegeslagen in Nederland.

Opeens is daar de bleke verschijning van een politieke zombie, dienaar des konings Stef Blok van Buitenlandse Zaken en kenner van “failed states”.

En wij maar denken dat hij na al zijn escapades, blunders, stommiteiten en arrogantie allang was geëmigreerd. Nee, hij stelt dat de AIVD “sterke aanwijzingen” heeft, dat de Iraanse regering twee gevluchte Iraanse asielzoekers in Almere en Den Haag heeft geliquideerd. Meneer Blok noemt het “Iraanse Nederlanders” en Iran noemt het landverraders en moordenaars. Meneer kondigde namens de EU – een machtig economisch blok volgens hem – strafmaatregelen tegen Iran aan. Maar ehh… de handel gaat er niet onder lijden, stel je voor….

Sterke aanwijzingen….

Waarom nu?

De bewuste moorden zijn in 2015 en 2017 gepleegd. In die periode was er volop beweging in de onderhandelingen met Iran met betrekking tot een kernwapenverdrag. Dat verdrag is inmiddels door de Amerikanen weer opgezegd, alleen vanwege druk uit Israël, het illegale nepstaatje dat Iran graag ziet aanvallen en daar vervolgens de Amerikanen bij wil betrekken.

De door de AIVD plotseling aangedragen “sterke aanwijzingen” zijn natuurlijk slechts indirect bewijs. Daar hebben we niet veel aan. Ze zullen met geen mogelijkheid de daders op kunnen sporen. Iran beweert al jaren dat Europa en specifiek Nederland onderdak geven aan Iraanse terroristen. Ze kunnen hier onderduiken en verder leven onder een andere identiteit. In het licht van de miljoenenleveringen aan het IS-kalifaat staat het “koninkrijkje” er weer mooi op als stiekeme schurkenstaat.

En wat de positie van Iran er natuurlijk ook niet beter op maakt, is de vaststelling van het Internationaal Atoomagentschap dat Iran zich volledig aan de gemaakte afspraken houdt. Ook aan de na de ondertekening steeds opnieuw verscherpte Amerikaanse eisen. Hieruit blijkt wel weer dat je met Corporate D.C. nooit afspraken moet maken, je delft je eigen graf.

En als klap op de vuurpijl vorige week het nieuws, dat Iran en Rusland gezamenlijke militaire oefeningen gaan houden.

En dan de speelbal van de macht D.J. Trump die vandaag zegt dat hij de troepen uit Syrië terugtrekt en dat morgen door J. Bolton terug laat draaien, anders wordt Tel Aviv zenuwachtig.

Het is ook bekend dat Corporate D.C. grote belangen heeft om in Iran minderheidsgroeperingen tegen het regime op te stoken. Dit in verband met de enorme hoeveelheden olie en gas in het land, die tegen Euro’s, roebel en Yuan wordt verkocht. Een bedreiging voor de Petro-dollar, de munt waar de militaire tak van het machtskartel op rust. Dan voel je hem wel aankomen zeker: de ayatollah’s (islamitische Hitlers) vermoorden eigen mensen, ze maken stiekem toch een bom, willen Israël van de kaart vegen, dit kan zo niet langer, daar moeten we wat aan doen…..

Kortom: het schurkenstaatje Nederland speelt haar valse dEUntje weer goed mee, dit keer onder leiding van een meneer die na de vele politieke uitglijders zoveel schade heeft aangericht in zijn loopbaan, dat hij na zijn ontslag de “burgerdood” verdient.

8 gedachtes over “Minister Blok, nog steeds hier?!?

 1. Komt “minister” Stef Blok óók in een “precarious position”?
  Je zou het toch denken!
  Wat dat ook mag inhouden.

  Gone are the days …

  Citaat;

  “However, I believe this video also reflects the significant power the Illuminati holds. Gone are the days when the Illuminati ruled over a public that was oblivious to the fact that they were being subjected to a slow process of mind control and subjugation. Today, thanks to the Internet, camera phones, and growing public knowledge, the Illuminati is in a precarious position in which they’re no longer capable of completely controlling the narrative and are in danger of being brought out of the shadows.”
  (Laatste alinea van:)
  https://www.collective-evolution.com/2019/01/08/kevin-spaceys-let-me-be-frank-is-this-madness-or-is-there-a-deeper-meaning/

  Een beetje luchtiger: https://www.youtube.com/watch?v=cBiHJxGxz1g&w=840&h=473

  USA en Israël; zij zijn beiden totáál “door de mand gevallen”:
  https://mail.google.com/mail/u/0/h/7tbde5plegpd/?&th=1682d943ba1ad9e0&v=c&s=s
  En wat is de rol van “the Donald” in dezen? Een rattenvanger van Hamelen wellicht?
  Hoe gaat “der Stef” hier mee om???

  Maakt Stef Blok zich niet opvallend belachelijk met zijn uitspraken, om het maar een beetje netjes te verwoorden? Hoe lang nog gaat hij Nederland in ernstig gevaar brengen? (Net als overigens de meeste/alle politici.)

  Ter bekrachtiging van onze eigen kracht (en deze man spreekt zich net zo krachtig uit als de administrator dezer site / dank!): https://www.youtube.com/watch?time_continue=10&v=_c-lgcnEadY

  VOORWAARTS op onze bevrijdende weg!

  Liked by 1 persoon

 2. Tegen de wil van de nederlandse musea gaan de “oranjes” voor miljoenen en miljoenen kostbare stukken verkopen en goud en nog wat leuke dinsigheidjes. Niet dat zij eigenaar zijn van dat spul want het is destijds aangekocht door “koning” willem 2 van belastinggeld.Nu schijnt “prinses” Marijke van haar rommel te moeten worden afgeholpen…..

  Als je dan bedenkt dat het nederlandse onderwijs kapot gaat aan gebrek aan geld, dan word je toch niet goed bij zulke berichten.Wie stopt deze criminelen? Waarom zijn Nederlanders sukkels van de bovenste plank. De rekeningen voor gas en licht en water stromen binnen. De levensmiddelen zijn al aanzienlijk duurder. Waarom strijden mensen niet voor hun kinderen en laten ze zich beroven door een instituut dat zich Staat noemt, terwille van een paar totaal oninteressante figuren?

  Laten we toch normaal doen. Recht voor Allen.

  Like

 3. Minister Steve Blok? Een meeloper van het ‘Old boys netwerk van de VVD’! Die hoeven geen vakmatige kwaliteiten te hebben, als ze maar lid zijn van de VVD en een ongekozen figuur trouw hebben gezworen.

  Like

 4. Pingback: Nederland erkent ongekozen staatshoofd | HERSTEL DE REPUBLIEK

 5. Pingback: Minister Blok “designated survivor” op ‘Prinsjes’dag | HERSTEL DE REPUBLIEK

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.