Gele Hesjes: Made in USA


Die Gele Hesjes beweging, daar is wat mee….

Het kan heel goed dat in Frankrijk de zaken zo vast zijn gelopen, dat er een spontane beweging op gang is gekomen om de dingen te veranderen, terug te draaien, met of zonder geweld. Het is begonnen met het protesteren tegen prijsverhogingen en is nu geworden tot een beweging dat het establishment zat is. Tegen de nog geen twee jaar zittende door 39% van het volk gekozen president Macron. “En Marche” heette zijn partij en alles zou anders worden. Dat klopt, het werd alleen maar erger. Een gekend patroon, de mensen trappen er steeds opnieuw in.

Het bewijs dat de wereld wordt geregeerd door één en dezelfde macht achter de schermen, is het fenomeen “Gele Hesjes” of “Giletsjaunes”.

Terwijl wij ons nog afvroegen, van wie Macron nu eigenlijk is, zijn er anderen die zich afvragen waarom hij ten val moet worden gebracht. Hij zou met zijn roep om een EU leger het Amerikaanse militair-industriële complex in de wielen hebben gereden. Met zijn pro Palestijnen houding heeft hij Israel tegen zich in het harnas gejaagd. Hij gaat niet mee met de Iran politiek van Amerika en hij wil goede relaties met Rusland onderhouden. Redenen genoeg om hem met behulp van de CIA methode van “regime change” op te ruimen. Zou het?

Hij is een door de Jezuïeten geschoolde globalist, getrouwd met een door de Jezuïeten geschoolde globalistische onderwijzeres. Hij kan niet anders dan de één-werelddoctrine aanhangen, want hij weet niet beter, het is hem zo geleerd. Hij is door de ballotage van de Bilderberg elite gerold. En dan zou hij nu weg moeten? Meestal staat er een alternatief in de coulissen klaar. Waarom is Le Pen zo stil, waarom springt zij niet op de barricades?

Er is wat met dat “Gele Hesjes” idee, “les gilets jaunes”, “the yellow vests”.

De dag na de installatie van Emmanuel Macron als nieuwe president van Frankrijk werd in Denver Colorado op 15 mai 2017 de naam “Giletsjaunes” geregistreerd door een duistere aangever. Waar is dat goed voor? Het is toch vreemd dat er op hetzelfde moment een tegenstander wordt gecreeërd? Macron is overduidelijk en voor iedereen zichtbaar door het establishment in de macht geparachuteerd en tegelijkertijd wordt alvast zijn toekomstige “probleem” leven ingeblazen. Het was dus al bekend, dat men (wie is “men”?) die gele opstand tegen hem ging gebruiken.

Je kunt dus concluderen dat deze keer de Revolutie niet door de macht is gekaapt. Goedwillende en oprecht kwade Fransen zijn opgestookt en in gele hesjes ingepakt door de macht. Om ze verder de wind uit de zeilen te nemen waren er plotseling de “Foulards Rouges”. Rood tegen geel. Rood is de kleur van de “terreur rouge” uit de Franse Revolutie en de Oktober Revolutie in Rusland. De “terreur rouge” die we nu tegenkomen als oppositie tegen de gele golf is er een van vredelievendheid en gezag. Gedesterteerde “Giletsjaunes” die tegen geweld en barricades zijn. Geruchten gaan dat ze worden gefinancierd (betaald!) door een aftakking van de “Open Society” van Soros, de nog steeds alom tegenwoordige frontsoldaat van de Rothschildjezuïeten. De rood/zwarte kleurencombinatie zegt dan ook voldoende.

Het is een verwarrende situatie en dat is precies de bedoeling. Doordat we constant achter de feiten aanlopen, is er geen overzicht op de gebeurtenissen. Wat moeten we nu denken van die gele beweging en waarom zouden we dat hier overnemen? Met dezelfde moeite kunnen we stellen dat de Giletjaunes de hulptroepen van Macron zijn. Het kanaliseren van volkswoede is van alle tijden. De Revolutie wordt niet eens meer gekaapt, je moet hem zelf opstarten. Dat lijkt in dit geval te zijn gebeurd. Als de bevolking dan vervolgens die Revolutie kaapt, richt je een andere gekleurde tegenbeweging op. Je houdt leger en politie loyaal door ze volledig te steunen, wat ze ook doen. Op deze manier lijkt het niet alleen doorgestoken kaart, maar is het waarschijnlijk ook het geval. Chaos maken om de orde te herstellen. Dingen beloven om de mensen te kalmeren. Keihard gedane beloftes weer breken om te laten zien dat niet het gepeupel beslist, maar de “leiders” van een land.

De gele hesjes zijn niet origineel, zoveel is duidelijk. Daarom mogen we in ons land ook wel eens kijken wie als eersten de straat op gingen en tegen een sukkel als Rutte begonnen te tieren en te razen. Erg doorzichtig allemaal. Er valt hier niets te demonstreren, anders breekt het broze vaasje.


7 gedachtes over “Gele Hesjes: Made in USA

 1. Van alles wat Frankrijk overkomen is en Nederland is voorgegaan in deze protestacties, duidt erop dat heel deze beweging van Italié en Frankrijk verder door heel Europa zich voor gaat doen?

  Like

 2. Wie de verandering hier ter lande gaat doen weten we nog niet precies, maar waar we heel erg attent op moeten zijn is, dat het establishment de veranderingen gaat overnemen. Daar is de RVD bijvoorbeeld erg bedreven in. We gaan veranderingen doorvoeren is dan de toezegging, maar in feite gebeurt er dan vervolgens bijna niets. Dus ‘véél beloven maar weinig geven’ is dan hun strategie! Staatsrechtelijk zitten we immers vast aan een familie Bilderbergers die zich niet zomaar laten verwijderen. Of het moet kwaadschiks gebeuren. Van mij mag dat laatste ook!

  Like

 3. “De gele hesjes zijn niet origineel, zoveel is duidelijk. Daarom mogen we in ons land ook wel eens kijken wie als eersten de straat op gingen en tegen een sukkel als Rutte begonnen te tieren en te razen. Erg doorzichtig allemaal. Er valt hier niets te demonstreren, anders breekt het broze vaasje.”

  Jan Dijkgraaf, ultra populistische rechtse kwal van GeenPeil die tegenwoordig stukjes schrijft op T.P.O. Om te proberen zijn zakken nog wat te vullen is hij de papieren verzet’s krant “T.P.O. offline” gestart, zogenaamd om de EU(SSR) censuur te ontlopen. Dat idee heeft Administrator hier enkele jaren geleden ook al eens gepeild voor de Bataafse verzetskrant, zou dus zomaar gejat kunnen zijn. Die zelfde Dijkgraaf is de initiator van de eerste gele hesjes demonstratie in Den Haag. In zijn columns roept hij hel en verdoemenis af over mensen die niet stemmen. Ongeacht de achterliggende redenen zijn we allemaal klootzakken, omdat we ons stem en spreekrecht niet weg schijten, omdat de ervaring ons geleerd heeft dat het geen ruk uitmaakt naar welk loket van het instituut je gaat. Dat scherts figuur is dus pure onvervalste gecontroleerde oppositie, een oranje strontvlieg die koste wat kost het systeem overeind wil houden. Dit soort volksverlakkers willen helemaal geen veranderingen, die zien slechts een bron van inkomsten in de toenemende onvrede.

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.