De (oorlogs)kansen van de Republiek der Nederlanden


Toch wel een aardig artikel over een bloeddorstige Vladimir Putin die net doet of zijn neus bloedt en een leger “vrijwilligers” de Donbass instuurt met op de zwarte markt gekochte zware wapens, tja… Vlak voor de “ramp” met de MH17 kraaien de separatisten reeds luid in het rond, dat onder bescherming van de BUK raketten het afgelopen zal zijn met de terreurbombardementen van de Kiev Junta. Er worden vele betrouwbare bronnen aangehaald door de voormalige verzetskrant.

Steekwoord: “Bellingcat”.

Best een leuk, uitgebreid artikel, de moeite van het lezen waard. Max van der Werff heeft dit waarschijnlijk niet gelezen, druk als hij was met het onderzoek ter plaatse. Niet slim hoor, want dan mis je het “echte” nieuws natuurlijk wel, hè!

https://www.trouw.nl/samenleving/wat-er-gebeurde-in-de-aanloop-naar-de-ramp-met-mh17-~a29c1a99/

Maar, stel nu eens…..

In België wordt na de zoveelste jaarlijkse kabinetscrisis door clandestiene Gladio-restanten een staatsgreep gepleegd, waarbij de Vlaamse en Waalse regeringen en die van het Brussels Gewest worden opgedoekt en er weer één centrale regering is. De Vlaamse regering moet naar Nederland vluchten, vele Waalse ministers komen in de nieuwe regering terecht. De voertaal wordt Frans. Vlamingen accepteren dit niet en komen gewapend in opstand en verklaren na een referendum Vlaanderen een republiek. Amerikanen (en dus de NATO) steunen Brussel en “voeren verkenningsvluchten boven Vlaanderen uit”. Ondertussen verliezen ze hier en daar wat bommen en geven de Nederlanders daarvan de schuld, want “die zullen er wel achter zitten”. Troepen van de centrale regering trekken Vlaanderen binnen, richting Antwerpen, de Vlamingen graven zich in en handhaven zich in een gehalveerd Vlaanderen. De strijd verzandt in een loopgravenoorlog en eist talrijke dode, gewonden en voor het leven verminkten.

Ik denk zo maar dat vrijwilligers uit Nederland met wapens en zwaar materieel, aangeschaft op de zwarte markt van Beverwijk niet tegen zijn te houden. Lijkt me logisch, je moet je broeders in nood helpen, nietwaar? Vele Vlamingen zoeken tegelijkertijd aansluiting bij Nederland en velen trekken de grens over om er te gaan werken.

Om de zaak te kantelen schiet een Amerikaanse F117 Stealth een PanAm vliegtuig uit de lucht, die neerstort op de Markt in Brussel. Met vele duizenden doden en gewonden tot gevolg. Nederland krijgt binnen 10 minuten de schuld, de Internationale pers kraait als één haan het hoogste lied: eindelijk oorlog! Dan is er weer wat te schrijven. Dit lijkt me ook gezien de rol van de pers vrij logisch. De druk neemt tot buitengewone proporties toe en er móet iets gebeuren, het Europese “volk” schreeuwt om actie. De NATO grijpt noodgedwongen in, volgens Artikel 5 van het handvest moeten ze immers wel. Ook al valt het ene NATO lid het andere aan. De zelf bevochten Vlaamse vrijheid is nu toch wel mooi geweest. Precedentwerking moest koste wat kost worden voorkomen. Rotterdam, Amsterdam en Utrecht worden gebombardeerd door Britse, Amerikaanse, Duitse, Belgische  en Franse bommenwerpers. Deze landen zijn namelijk voorbestemd om de buit te verdelen. Voorts worden alle havens en Schiphol totaal vernield en voor decennia onbruikbaar gemaakt. De met verarmd uranium verrijkte laserbommen, welke uitsluitend “collateral damage” aanrichten, maken van Holland een nucleair kerkhof en de facto onleefbaar voor mens en dier. Alle voedsel moet worden geïmporteerd. Bijkomend voordeel is wel, dat de snel teruglopende bevolkingsdichtheid niet meer door asielzoekers zal worden aangevuld. Met uitzondering van zwaar crimineel uitschot, waar “Europa” vanaf wil.

Rompstaat Holland

Nederland capituleert en wordt gestraft en moet het van bombardementen verschoond gebleven Zeeland, Brabant en Limburg afstaan aan het “Nieuwe België”. Alle gebied ten oosten van de IJssel worden als beloning voor Duitsland bij Westfalen en Saksen gevoegd. De “Rompstaat Holland” komt onder rechtstreekse curatele van Brussel, waar de Maidan-activisten Hans & Frans van het eerste uur als Veldmaarschalk Van Balen en President Timmermans inmiddels de lakens uitdelen. Richtlijnen komen vanuit The Crown in London, waar het bankenkartel de supervisie over de operatie heeft.  De “Rompstaat Holland” komt onder leiding van een stadhouder van Oranje. Hij is dan wel hele lappen grond kwijt, maar voor zijn in het buitenland gevestigde miljardeninkomsten uit de opium-regie en VOC-beleggingen maakt niets uit. Echter wel op grote afstand, vanwege de sterk aangetaste volksgezondheid in Holland. Vanuit Bariloche kan er heel veel online worden geregeld en de 10 miljoen webcams houden dag en nacht een oogje in het zeil. De Raad van State – een geheim orgaan met duidelijke bevoegdheden – voert de orders uit en ondersteunt de stadhouder met raad en daad. Het parlement wordt ontbonden en de oude Nederlandse grondwet wordt vervangen door de moderne Europese grondwet, zonder Artikel 50, zodat er geen Holexit kan plaatsvinden, mocht men daar nog behoefte aan hebben. Holland is vrij, de Nederlanders worden weer Hollanders en de winters weer Hollands. Het bevrijde volk kan “zelfstandig” verder.  Maar de nieuwe vrijheid komt met enkele beperkingen, die niet onvermeld mogen blijven.

Holland mag geen krijgsmacht meer hebben, de politiediensten komen rechtstreeks onder bevel van de Raad van State, het nieuwe land wordt ontdaan van het Continentale Plat in de Noordzee, is geen lid meer van EU, VN en NATO, mag niet meer aan internationale sportevenementen deelnemen, moet de Antillen afstaan aan Amerika, wordt ontdaan van alle multinationals en zal ter financiële compensatie en voor de werkgelegenheid voornamelijk dienst doen als nucleaire stortplaats, belastingfaciliteit en vuilnisbelt voor zonnepanelen, windmolens, plastic afval, huisvuil, en overige winstgevende activiteiten voor de rest van het herstelde Europese Roomsche Rijk. Als toeristische trekpleister zal de Hollandsche Waterlinie permanent worden hersteld en de Flevopolder 100% worden ingericht als bloembollenveld, waar als bijkomend voordeel dan chemische bestrijdingsmiddelen naar hartelust kunnen worden getest en gebruikt door grootzakelijke belangen als Bayer/Monsanto, Dow Chemicals en ICI. Want er zonder gif geen bollencultuur, dat weet u.

De Bisschop van Rome smeedt het ijzer wanneer het heet is, brengt een bezoek aan het bevrijde Holland en zorgt er persoonlijk voor dat de Rompstaat Holland weer rooms-katholiek wordt. De hoofdstad van het oude Bisdom Utrecht wordt hoofdstad van Holland. De scheiding van religie en staat wordt bij decreet opgeheven. Behalve de islam – vanwege het rozenkransje waarschijnlijk – worden alle andere godsdiensten verboden. Het atheïsme wordt vooralsnog gedoogd en mag alleen worden gepraktiseerd in ondergrondse, geluidsdichte vloek-, raas- en tiertempels. De droom van Lodewijk XIV, de zelfverklaarde Franse Zonnekoning wordt verwezenlijkt, de Bisdommen van Münster en Keulen hebben eindelijk hun zin. De nieuwe Hollanders roepen in koor: “Nooit meer oorlog! Heil Pabst Franz!!”

Tachtig jaar oorlog voor niets?

De oorspronkelijke drang naar vrijheid wordt duur betaald, dat mag duidelijk zijn.

Ik snap die Russen wel.

7 gedachtes over “De (oorlogs)kansen van de Republiek der Nederlanden

  1. Er is toch nog iets positiefs aan dit verhaal, Utrecht wordt de nieuwe – weliswaar – RK hoofdstad van Holland. Niet zo erg, want er wonen alleen nog maar jihadisten die daar op uitnodiging van Groen Links zijn komen wonen, de Hollanders zijn elders naartoe getrokken, nog vóór de oorlog uitbrak. Stadhouder Willie woont definitief in Bariloche omdat de begroting van Holland een regeringsvliegtuig niet meer kan betalen. De VN ambassadeur voor kleine leningen, een zekere Wipkip, herhaalt nog maar eens een oude uitspraak van haar “Hollanders bestaan niet”, en als ik in de nieuwe situatie om me heen kijkt blijkt ze gelijk te hebben!

    Liked by 1 persoon

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.