Chinezen naar de maan


Naar de achterkant van de maan, om precies te zijn.

In 1969 stond Armstrong al als eerste op de maan. We zijn het al bijna vergeten. Hij heeft welgeteld slechts één persconferentie over die expeditie belegd. Daarna heeft hij het er nooit weer over gehad. Maar een tijdje geleden was er weer een primeur. China schoot een maanlander de lucht in die naar de ‘achterkant’ van de maan is gegaan, de kant die je vanaf de aarde niet kunt zien. Dat is slim, want dan kun je van alles presenteren wat niet is te checken. Want aan de achterkant van de maan lijkt het wel een Gobiwoestijn, zo zullen we straks te horen krijgen. En als het niet lukt met de fotootjes, dan was het te donker – of zoiets.

De achterkant van de maan lijkt op de Gobi woestijn…..

“De lancering is bijzonder, want we weten nog weinig van de achterkant van de maan”, zegt astronoom Marc Klein Wolt van Radboud Universiteit. Hij werkte samen met de Chinezen aan een eerdere maansatelliet die de communicatie met de maanlander mogelijk moet maken.

Van de voorkant weten we ook niks, beste meneer de astronoom. Je mag je wel gelukkig prijzen, dat jij “en je team” al die jaren door de onwetende Nederlandse belastingbetaler wordt onderhouden voor deze gewichtige missie. Astronomen worden gedreven door hun sterke (lees: blinde) geloofsovertuiging. Ga nooit met deze mensen in discussie over “vaststaande feiten”, want dan raken ze van de leg en bedreigingen zijn je deel. Er waren volgens dit soort correct geïnformeerde geleerden vrijmetselende mensen op de maan, een halve eeuw geleden al en daarna was het over en uit. Want toen werd de “Van Allen Belt” ontdekt en die overleef je niet. Wat niet weet, wat niet deert. Als je van het gevaar geen weet hebt, is het  er dus blijkbaar ook niet. NASA heeft in een kort filmpje uitgelegd dat binnenkort zal worden getest of de “Orion” de Van Allen belt zal overleven. Hoe dat dan in 1969 is gegaan zal misschien ooit nog wel eens uit de doeken worden gedaan. Het schijnt een uitstekend bewaard geheim te zijn.

Laatst verscheen er een alarmerend bericht op internet. Mensen die 60 km ten noorden van Cape Canaveral wonen filmden de lancering van een (uiteraard) geheime militaire missie. De raket kwam recht op hen af en draaide plotseling rechtsaf de Atlantische Oceaan op en verdween daar achter de horizon. Het schijnt dat ze daar allemaal terecht komen. Ze gaan niet omhoog, maar draaien met een bocht richting de “Bermuda Driehoek” waar ze verdwijnen. Schepen mogen daar niet komen, want die vergaan met man en muis. Vliegtuigen verdwijnen mysterieus en onverklaarbaar. Niemand kan het navertellen. Die gevaren in de Driehoek begonnen overigens in de jaren 70. Daarvoor waren er blijkbaar geen vreemde “natuurverschijnselen”.  Man, man, wat wij al niet aan leugens te verstouwen hebben, het is bijna alleen al onbegonnen werk om ergens te beginnen, laat staan het volledig uit te zoeken. Er zijn beweringen dat de Bermuda Driehoek een diepzeekerkhof van NASA raketten is. En wie weet ook van de raketten die vanaf Guyana worden gelanceerd.

We zijn benieuwd naar de eerste geluidjes van de achterkant van de maan. De eerste geluidjes van Mars hebben we al tot ons genomen, wonderbaarlijk en…. zo herkenbaar ook. De Chinezen gaan aardappelen poten op de achterkant van de maan – we liegen het niet! Een volgende missie gaat ze dan rooien met een robot en brengt de nieuwe maanknollen terug naar moeder Aarde. Dan worden ze om het project te financieren waarschijnlijk voor € 1 miljard geveild.

Maanknollen voor citroenen verkopen – u moet niet alles geloven hoor!


Hoe is het te verklaren dat de Chinezen dit vreemde onwerkelijke spel ook meespelen? Welnu, wij mogen en moeten er zelfs in dat geval van uitgaan, dat het mensdom al sinds het begin van haar ontstaan wordt geregeerd door een centraal één-wereld regime. Zoals we ervaren wordt overal oorlog om gevoerd en zijn er altijd eeuwigdurende spanningen die groepen tegen elkaar opzetten. Maar er zijn enkele uitzonderingen, waar nooit over wordt geredetwist. Dat zijn onder anderen de ruimte expedities, het Antarctica verdrag en tot op zekere hoogte ook de “atoombom” in combinatie met het “Tesla wapen”. Daarom zijn er zoveel zaken onverklaarbaar en nauwelijks te ontrafelen. Dat één-wereld regime heeft alle touwtjes in handen en het de operationele leiding in handen van enkele uitverkoren groepen gegeven. Wij leven als mensen in een celstructuur, zodat wij niet weten wat er om ons heen gebeurt en geen overzicht kunnen krijgen. De meesten onder ons vinden dat maar beter ook. Het leven onder onze stolp is toch al zo kort.

Daarom is het maar het beste, dat wij als uitgangspunt blijven aanhouden niets en niemand te geloven, en zeker niet wat we dagelijks krijgen voorgeschoteld. Want de kost die wij krijgen opgediend is doorgaans af- en misleiding en dus niet waar het werkelijk om gaat. Wij mensen lopen altijd achter de feiten aan. Wat wij (denken te) horen en (denken te) zien is al lang en breed gebeurd. De opgeklopte “handelsoorlog” tussen het Westen en China is daar een goed voorbeeld van. Iedereen moet sidderen en beven, maar ondertussen zegt de Chinese president doodleuk Taiwan de wacht aan. Een Chinese admiraal stelt dat als er 2 Amerikaanse reuzen vliegkampschepen naar de kelder worden gejaagd, het voor de Amerikanen over en uit is. Weer een reden voor de buitenstaander binnen zijn celstructuurtje om te sidderen en te beven.

14 gedachtes over “Chinezen naar de maan

  • Psalm 19 Vs 1a

   Het ruime hemelrond
   Vertelt, met blijden mond,
   Gods eer en heerlijkheid;

   De heldre lucht en ’t zwerk
   Verkondigen Zijn werk,
   En prijzen Zijn beleid.

   (Wernher wist wel beter, de oude nazi-vos….)

   Like

    • Niet alleen de bijbel vertelt dit verhaal, ook andere geschriften en de vollksoverlevering getuigen daarvan. Hoe dichter je bij het begin komt, hoe betrouwbaarder het waarschijnlijk is. De rest is er met bekrompen mensengeest bij gefantaseerd door lieden die communiceerden met “god”. De executie van beide testamenten door de zelfbenoemde “executeur testamentair” is een totale aanfluiting.

     Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.