Verbod op zonnepanelen, windmolens en kerncentrales


In de Republiek zullen de mensen bij referendum zonnepanelen bij wet verbieden. Geen nieuwe productie en de oude successievelijk van alle daken en alle land slopen en terug brengen in hun oorspronkelijke grondstoffelijke staat.

Voordat u denkt: “Zijn ze nu helemaal gek geworden?“, zou u toch even door moeten lezen om de achterliggende gedachte hieromtrent te doorgronden. Zoiets zeggen we niet zomaar en altijd in het belang van de mensen en ons nageslacht.

Het zal u inmiddels wel bekend zijn dat windmolens niet op wind, maar op subsidies draaien. Afgezien van de toenemende ernstige horizonvervuiling en de afnemende levensduur van die kolossen, moet de vraag worden gesteld wat er gebeurt als die subsidies worden stopgezet. We kunnen er dan bijna zeker van zijn dat er dan geen windenergie meer zal kunnen worden geproduceerd. Anders dan tegen enorme verliezen, hetgeen het einde van een tijdperk betekent.

In de Republiek zijn geen subsidies.

De windmolens die bij het faillissement van het “koninkrijk” nog staan, zullen door de Republiek tegen sloopwaarde worden overgenomen en verschroot. Het zou kunnen, dat het materiaal kan worden gebruikt voor de bouw van de zogenaamde “Tesla torens”, waarvan er enkele experimenteel zullen worden getest. Tesla heeft misschien wel zijn inspiratie uit de Egyptische pyramide van Gizeh gehaald, geen grafkelder maar een energiecentrale. Een en ander is afhankelijk van de beschikbare onderaardse wateropslag (Aquifer) binnen de grenzen van de Republiek. Let wel, er zal eerst moeten worden getest, alvorens conclusies kunnen worden getrokken.

TESLA Toren I
TESLA Toren II

De financiering van een dergelijk project is in een vrije Republiek nooit een probleem. Door het volk – eigenaren van de emitterende “Bataafsche” Volksbank – zullen renteloze middelen moeten worden uitgegeven om deze testen grootschalig uit te voeren.

In de Republiek moet energie vrij beschikbaar worden gesteld voor iedereen. Voorlopig zal dat met fossiele brandstoffen moeten gebeuren. Dit moet tot een minimum worden teruggebracht om te voorkomen dat de vervuiling steeds verder toeneemt. Dit zal moeten met olie, gas en steenkool met als gevolg een blijvende CO2 emissie en vooral asresten en andere schadelijke residuen (fijnstof, roetdeeltjes, etc.). Er moeten middelen beschikbaar komen om koolzuurgas af te breken in haar natuurlijke elementen en om het gedeeltelijk te gebruiken voor “bemesting” in de intensieve land- en tuinbouw ten behoeve van de eigen voedselvoorziening en uitwisselingshandel voor primaire voedselproducten die we hier zelf niet kunnen leveren. “Pootaardappelen voor tomaten” en “Goudse kaas voor sinaasappelen”. Gewassen hebben nu eenmaal CO2 nodig.

Eén van de grootste bedreigingen in wording is het afvalprobleem als gevolg van niet meer renderende zonnepanelen. Ook deze energiedragers zijn zonder subsidie niet rendabel en met het stoppen van subsidies zal met directe ingang de productie en afzet in de Republiek stagneren en stil vallen. Zonnepanelen moeten bij wet worden verboden om dringende redenen. Zowel milieutechnisch als in het belang van de volksgezondheid. Deze panelen zijn nauwelijks 15 jaar rendabel ten opzichte van de standaard energievoorziening. Gevolg is dus dat de vervangingsmarkt enorm is en op dit moment volslagen onbekend is hoe de te ruimen panelen op een goede manier weg te werken. De zogenaamde “Nuloptie” moet worden toegepast, hetgeen zoveel wil zeggen dat ieder paneel zal worden afgebroken in haar componenten en in haar elementen, zodat gezorgd kan worden voor volledig hergebruik.

Maar in de aanloop naar het verbod op zonnepanelen is er al veel schade aangericht en zal er zich een desastreuze ramp voltrekken. Leest u even het volgende artikel voor wat onderbouwing. Het strekt van schade door regen, weer en wind tot en met het dumpen op stortplaatsen in Afrika. Landen als Japan en China zullen miljoenen tonnen afval uit de productie in het milieu dumpen. Het probleem is welhaast nog omvangrijker dan kernafval. Het artikel is nog mild voor industrie en politiek, omdat er wordt gesteld dat het probleem er gaat komen, terwijl het er al jaren is.

https://www.stopdebankiers.com/zonne-energie-een-tikkende-tijdbom/

https://naturalgasnow.org/solar-panel-waste-solar-energy-not-so-green-after-all/

Met de 17,2 miljoen inwoners op het veel te kleine grondgebied van het Koninkrijk in liquidatie, zal het noodzakelijk zijn om het gebied uit te breiden. Europa’s grootste en drukste luchthaven Schiphol moet naar een nieuw eiland voor de Hollandse kust. Ook dat zal de Republiek bewerkstelligen en nog meer. Nieuw Nederland zal met vlijt en arbeid ontstaan, niet met het zwaard en slavernij.

Misschien dat wind en getijden ons nieuwe energie kunnen leveren naast andere, verborgen technieken.

Ons nageslacht moet een land aantreffen waar gewerkt wordt aan een natuurstaat, want alleen de NATUUR staat boven ons, niets en niemand anders. De NATUUR kunnen wij niet domineren, het is onze oorsprong. We weten dat er aan het fenomeen wordt gesleuteld tegen beter weten in. Maar er is niets machtiger dan waar we allemaal vandaan komen. Iedereen die meent zich tussen ons en onze oorsprong te moeten stellen, doet dat uit angst en controledrang in hun eeuwige jacht op het goud van deze aardbodem.

Vandaar het simpele verbod op alles wat wij niet willen dat ons geschiedt.

22 gedachtes over “Verbod op zonnepanelen, windmolens en kerncentrales

 1. Oud nieuws !!! Over de hele aarde zijn piramides te vinden !!
  Soms diep in de zee zie Japan en ook diep onder de grond.
  Zo hier en daar ook zichtbaar zie Egypte
  En dan vooral hoe ze staan ??
  Orion stelsel
  Piramides waren de energie centrales uit een ver verleden !!

  Like

 2. Het is bij twee personen al moeilijk om tot consensus te komen over de juiste ‘oplossing’. Een onmogelijke opgaaf wordt het bij grotere getallen.
  Verkoop geen illusies, houdt je bij de werkelijkheid

  Like

  • Tja, het is beter om de illusies over zonnepanelen, windmolens en kerncentrales te verkopen? Je zou het dus beter eerst eens moeten worden over het opruimen van de rotzooi, voordat je illusies verkoopt als “werkelijkheid”. Je moet de zaken niet omdraaien. Wat voor de één de “juiste” oplossing is, kan voor de ander een probleem zijn. De enige juiste oplossing is om van A tot Z schone energie te leveren tegen een ongesubsidieerde kostprijs en zonder winstmarge. Onbetaalbaar dus.

   Operatie “Groene stroom”, een misleidingscampagne volgens het oude recept, is al in volle gang. Vandaar dat kernergie nu ook al “groen” is. Consensus hierover verkrijgen is verspilde energie. Daarom moet het via een referendum worden afgeschaft. En reken maar dat het wordt afgeschaft als de mensen het voor het zeggen hebben.

   “Live with it!”

   Like

   • En zeggen dat er al nieuwe alternatieve energiebronnen zijn zonder uitstoot. (niets is onmogelijk, alles kan) Helaas op de markt komen ermee is enorm moeilijk en gevaarlijk! Multinationals met een paardenbril op sponseren liever miljarden dollars aan sporten en evenementen, maar vergeten dat
    Klimaatverandering op termijn biljoenen dollars gaan kosten, en de daarbij horende sterke koopkrachtvdrmindering!

    Like

 3. Enne, wie brengt al dat subsidiegeld bijeen?
  Juist, gestolen van Jan met de pet, die daarna nog tig keer moet dokken voor hetzelfde produkt.
  ‘Boeren’ krijgen smeergeld, eh, sorry, subsidies, om ‘biobrandstof’ te verbouwen, maar mogen dat zelf niet gebruiken in hun trekkers.
  De ethanol en koolzaadolie wordt vermengd met de benzine en diesel en Jan mag weer in de buidel.
  S-hell & Co. vaart er wel bij.

  Ik heb onlangs onderzoek gedaan naar hoe het nou werkelijk zit met al die duizenden windmolens die overal in Frankrijk neer worden gezet.
  Wel het werkt als volgt.
  De meeste zijn afdankers uit Gmbh. Duitsland.
  Voor het ontmantelen ervan wordt subsidie verstrekt, voor het vervoer naar la France worden er zoveel mogelijk grenzen gepasseerd, dus via NL en Belgïe want dat geeft in en export subsidies.
  Voor het plaatsen van die krengen idem dito.
  De hoofdinvesteerder van al die windmolenparken is IKEA, aldus de Franse websites die hier over handelen, al die subsidies gaan dus naar dezelfde multinational uit Zweden!

  Ik spreek met regelmaat werknemers die bij deze projecten betrokken zijn.
  Het transport wordt veelal uitgevoerd door transportbedrijven uit Spanje, die rijden dus leeg naar Duitsland om daar de 2e handse windmolens op te halen en in Frankrijk af te leveren, wederom subsidies die het smeermiddel zijn.
  Er is ook subsidie om de vogel en vleermuizenstand in kaart te brengen, en als men zeldzamere soorten aantreft daar waar de windmolens gaan komen, en hoe dan ook, die gaan er komen, wordt er subsidie vrijgemaakt om elders biotopen aan te leggen voor die dieren.
  Die worden dan gevangen en verplaatst.
  Maar zowel vogels als vleermuizen hebben ook vleugels en vliegen dan terug om de dood te vinden tegen de vleugels van die windkrengen.
  In Zuid-Frankrijk zijn zo hele biotopen van de visarend aan hun eind gekomen, mét subsidie, dat dan weer wel.

  De grondstoffen komen hoofdzakelijk uit China alwaar zich een milieuramp van ongekende orde plaats vindt.
  Het polyester van de wieken is niet recycelbaar….

  Op de Franse TV laten ze het klootjesvolk geloven dat windmolens ook energie opwekken als er geen wind is, aldus mijn buurman, want zelf heb ik geen leugenbak in huis.

  Burgemeesters en boeren worden omgekocht om die krengen toe te laten op hun land, brengt meer op dan koeien.

  In de contracten staat dat EDF, de Franse energiemij. dat ze na 5 jaar de windmolens over nemen van IKEA, met als gevolg dat EDF de eerste 5 jaar de stroom niet afneemt, dat is de reden dat de meesten niet draaien.

  Ik kan nog even doorgaan, maar naar mijn mening is wat ik hier schrijf meer dan duidelijk als aanvulling op het artikel van Admin.

  Ik zag onlangs een film getiteld Woman at war, over een vrouw in Ijsland die electriciteitspalen onklaar maakt en opblaast, daar kunnen wij nog van leren…..

  https://en.wikipedia.org/wiki/Woman_at_War

  https://activetickets.groningerforum.nl/nl-NL/Show/Details/Woman-at-war-8-jan-140440

  Stay Human!
  NG

  Liked by 2 people

 4. “De NATUUR kunnen wij niet domineren, het is onze oorsprong”. Inderdaad Administrator, ik zie al een exodus voor me van bijbelbelt bewoners uit Nederland die de toekomstige republiek (ook die laatste zie ik voor me) niet aan kunnen. Alles béter dan geregeerd worden door een multinationale monarchie. Want die bepalen uiteindelijk hoe ons land is- en wordt ingericht!

  Like

 5. Had al ooit eerder aangehaald dat door het regeringsbeleid Nederland het afvoerputje van het afval probleem wordt?
  Waarvoor zou Nederlandse handel groter moeten worden, daarmee wordt juist relatief de burger extra belast?

  Like

 6. Door als republiek “off the grid” te gaan is er een redelijk grote kans dat de elites weer eens met hun Haarpje gaan liggen klooien.

  Stel je voor dat je qua energie onafhankelijk wordt, een ware nachtmerrie voor de elites want dat willen er dan meer.

  Like

    • Wat we gaan doen hier is (1) afwachten wat de “leiders” hen gaan vertellen en (2) meer, veel meer belasting betalen.

     Vroeger dacht ik altijd dat “off the grid” gaan, het overschakelen op wind- en zonne-energie was, dus voorzien in eigen behoeften. Ze helpen je snel uit de droom, alles behoort immers hen toe. Unam Sanctam, je wordt alleen “verlost” van je problemen als je gehoorzaam volgt. Wee je gebeente als je echt “off the grid” wilt, je wordt bijna nog door medestanders uitgekafferd, zo niet erger. Kijk maar naar de reacties. Zo van: “Je moet wel realist blijven, hè, beste republikeinen”. Gevolgd door een “compliment”.

     Like

 7. Ik weet niet wat het doel van dit artikel is want 99% van Nederland leest dit toch niet en als ze dat wel zouden doen boeit het ze geen zak. En al dat gelul over een “republiek ” slaat ook al nergens op omdat zoiets toch nooit gaat gebeuren(meerderheid Nederlanders is tegen, de EU, huidig regeerstelsel etc.). De reden achter dit artikel is puur om mensen tegen elkaar op te zetten en onrust te zaaien.
  Ps. Ga nou niet bijdehand zitten doen over mn naam want dan ontwijk je alleen maar deze reactie.

  Like

  • “…al dat gelul over een “republiek ” slaat ook al nergens op omdat zoiets toch nooit gaat gebeuren.”

   Nou, die republiek is er al, beslist en bevestigd via een referendum. Ze zijn alleen vergeten die in 1815 te ontmantelen. Alles wat hier sinds die tijd als “regering” heeft gefungeerd is onwettig en van nul en generlei waarde. Tja, en 99% of meer van de Nederlanders weet dat niet.

   Like

 8. Ohm nammo narai !
  Ohm namo natai !

  De Heeren van het Europarlement komen voor het eerst bij elkaar om nader kennis met elkaar te maken.

  Goedemorgen mijnheer mooi weertje vandaag …´, Nou eeehhh het regent zo hier en daar wat hard en het is me eigenlijk ietsje te warm hier .´
  Zo zou het ongeveer geklonken hebben .
  Na wat gezellig heen en weer gepraat is er besloten om er gelijk maar even een agenda puntje van te maken .
  Het praat wel gezellig, zo over het weer.
  Zo’n weerspraatje in het Europese parlement neemt nogal wat tijd in beslag en kost de Burger nogal wat .
  Dus,
  Na lang en breed beraad hebben de Heeren ons dan ook mooi weer beloofd.
  Zo hadden we dat nog niet eerder gehoord .

  De koning van België geeft zelfs ronduit toe dat hij ook liever heeft dat de heren het over het weer hebben, dan dat ze bijvoorbeeld zijn functioneren, dat van de paus of ministers[presidenten] ter discussie stellen !
  Iets waar een parlement eigenlijk voor moet zijn .

  Ik denk ook dat Willem de verzwijger en andere hoge functionarissen in ons land vinden dat ze het de volgende keer in het Europese parlement maar eens over voetballen moeten gaan hebben .
  Liever het functioneren van het voetbal ter discussie stellen dan hun eigen reilen en zeilen !

  Ik denk het dan in de debatten over voetbal in het Europarlement uiteindelijk gaat tussen de Duitsers en de Italianen .
  Met dien verstande dat de Italianen de debatten over voetbal in het Europese parlement van de Duitsers zullen winnen want de Italianen hebben natuurlijk de voorzitter omgekocht …..

  Tot slot nog even een complot calculatie
  ’97 K.K.P Hereweg Groningen ; ik waarschuw voor 9/11en Sumatra Atje tsunami voor, tijdens en na mijn veroordeling .
  7 en 2×7 jaar na dato Sumatra tsunami.
  Vertrek 7 maart 2004 , 7 jaar na dato Tsunami Japan en 2×7 jaar na dato [8 maart] Donders gebliksem en bliksems gedonder …
  en,
  23 Jun 23 December Zuidlaren … St Maarten , St. Maarten met Kerst …
  Dat laatste is niet zo belangrijk zo lijkt het, maar het heeft wel zijn gevolgen!

  Nog de beste wensen voor 2019 !

  P.S. stel je eens voor dat ze ons functioneren eens ter discussie stellen in het Europarlement zonder dat ze aan de inmiddels geleverde feiten voorbij gaan !

  Bedankt voor ja aandacht !
  Sri sri Magnitude – Tsunami giri Babba
  AardbevingsGroninger
  Donder en bliksem predikant

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.