Project: Krikke af-fikke


Dat heb je ervan als je iemand benoemt vanwege de kruiwagen in plaats van stuurmanskunst. Connecties geven geen garantie voor kennis en kunde. De in lichterlaaie staande burgemeester van Den Haag is daar het lallende voorbeeld van.

In Scheveningen zijn ze een dag of twee later nog met nablussen bezig, wegens het vlammend uit de hand gelopen kansloze jongerenproject van Den Haag. Dit vurige project is in het leven geroepen om te voorkomen dat kansloze jongeren de boel in Den Haag standaard vanaf 12.00 uur in de fik zetten. Vandaar een 48 meter hoog bouwwerk van bruikbare pallets op het Scheveningse strand. Burgemeester Pauline Krikke wordt nu door deze kansloze jongeren compleet afgefikt – en terecht. In Den Haag zwalkt thans een kansloze burgemeester rond, radeloos op zoek naar de uitgang.

Burgemeester Pauline Krikke gaf toestemming voor iets waarvan ze waarschijnlijk dacht, dat het wel over zou waaien. De wind kwam van zee, wat wil je nog meer…. Het waaide niet over, het kwam neer in de woonwijken. Een vuurstorm, compleet met vuur tornado’s, de brandweer had er de handen aan vol. Ouders met kleine kinderen zochten in paniek een goed heenkomen om aan de vuurregen te ontsnappen. Het was een surrealistische vertoning. Natuurlijk: “De wind heeft het gedaan…”

https://www.volkskrant.nl/cultuur-media/onze-huisdichter-johnny-ceres-jr-over-pauline-krikke~bd4bdbdf/

Krikke wordt afgefakkeld, zoveel is zeker.

Mocht deze volkomen corrupte criminelenhoedster echter stokstijf op haar burgemeestersstoeltje blijven zitten, dan is dat slechts uitstel van executie.

Zo kordaat als ze was met het neerknuppelen van een groepje demonstranten in gele hesjes, zo laks is ze met de handhaving van afspraken. De brandweer kon het vuur amper de baas, maar de oproerpolitie voerde op de Scheveningse boulevard charges tegen de burgers uit, toen die niet snel genoeg vertrokken. De oproerpolitie voelt zich altijd gedekt door de burgemeester…. Rammen en intimideren, dat is Krikkestijl, ondertussen wegkijkend als er een echt probleem voorbij komt.

Het wordt nog leuker, als je bedenkt dat de verzekering de schade veroorzaakt door al die branden NIET gaat vergoeden. De terrorisme-clausule zal de kapstok wel worden waaraan dat wordt opgehangen. Geen probleem, de gemeente vergoedt de schade en verhoogt de onroerend goed belasting. Kansloze jongeren onder leiding van een kansloze burgemeester op het terroristenpad.

Mevrouw is bewezen beter als “gedoog- en doofpotburgemeester” in een gemeente waar veel (doorvoer)handel plaatsvindt. Door de waardevolle connecties die deze mevrouw heeft, zal ze wel worden geplaatst in een gemeente die beter onder controle van “Her/His Majesty’s [Extra] Secret Service” is.

Vlissingen, pas maar goed op!

Vlissingen, kijk uit!

https://www.retecool.com/pauline-krikke-burgemeenster-den-haag-discriminatie-doofpot/

https://www.geenstijl.nl/5145582/positie-krikke-onhoudbaar-na-vliegvuurfiasco/

Toevoeging van reageerder Adriaan Jansen, hier geplaatst omdat we hem in de reactiekolom niet zichtbaar kunnen krijgen. Hieruit blijkt dat die vreugdevuurtjes compleet uit de hand zijn gelopen, zonder dat er iemand iets van heeft gezegd. Bang voor oproer in de binnenstad als het zou worden verboden?

De afspraken en de voorwaarden

En de bal gaat al rollen…: https://www.ad.nl/den-haag/hoogleraar-verwijt-burgemeester-krikke-onbehoorlijk-bestuur-handjeklap-bij-vreugdevuur~ab6f8dfa/

9 gedachtes over “Project: Krikke af-fikke

 1. Die D in VVD, het is onderhand wel duidelijk wat dat betekend, Democratie a la de VVD. En dat is dan iets anders dan de letterlijke betekenis van dat woord. Hoe krijgt zo’n partij het voor elkaar om dat woord bij alles wat ze doen of plannen, het dan een democratisch besluit te noemen? Burgemeesters bijvoorbeeld zijn democratisch benoemd, dus niet gekozen. Als je beide woorden tegenover elkaar afweegt, dan heeft de VVD totaal niets met democratie te maken. Maar hoe plaatsen we dan de opdrachten om mensen die opkomen voor hun recht in elkaar te laten slaan door ME? Hoort dat thuis onder de VVD letter V van Vrijheid? Maar nog erger is, dat die partij zo groot is geworden omdat domoren op ze hebben gestemd, want dat zijn toch niet allemaal groot aandeelhouders van multinationals? De laatste maanden is er een tegen reactie op gang gekomen van mensen die eindelijk het licht hebben gezien en eindelijk door hebben dat de VVD niet vóór ze is maar juist tégen ze. Er gloort dus enige hoop!

  Like

 2. De burgemeesteres Krikke (wat een naam zeg haha 🙂 🙂 ) moet met al haar commissies, politieapparatski, ambtnarencorpus etc etc maar waarsch vooral metalle geheime connecties met de werkellijke macht = niet-Billenberg, niet IsraHell, niet de VS, maar de bankiers/grootindustrieelhouders) van begin af aan geweten hebben van de afloop.
  Problem-reaction-Solution!!!
  Wat zeg u? NEE?! Nou en of, zet een berg pallets van 10×10 en 48 meter hoog op het strand van Sgeveningen vlak voor de bebouwing van het dorp , zorg voor een flinke zeewind (oh nee hebben ze niet geweten hahaha) en steek er de FIK in.
  1x raden wat er dan gebeurd…. PRECIES —> AFTREDEN/opkrassen/opr/ etc die hap en dat hele college erbij!

  Like

 3. Pingback: Krikke definitief afgefikt | HERSTEL DE REPUBLIEK

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.