Demonstratie Gele Hesjes in Den Haag verboden


Op last van ongekozen burgemeester Paulien Krikke

Er hadden zich amper 200 in gele hesjes gehulde demonstranten verzameld. Dit veroorzaakte een dusdanig gevaar voor de staatsveiligheid, dat er door burgervader Paulien Krikke is besloten de boel uit te laten ruimen. Met goedkeuring van “De Kroon”: ram ze maar het ziekenhuis in.

https://www.nu.nl/258932/video/politie-beeindigt-protest-gele-hesjes-in-den-haag.html

Wie aan Krikke denkt, denkt aan corruptie, Arnhemse drugsperikelen en de onderwereld. Deze mevrouw schurkt aan de macht en dan bedoelen we de echte macht. De syndicatieve combinatie van “Hoge Adel” en de top van de onderwereld. Krikke is een soldaat van “Oranje” van het meest bedenkelijke soort. Er is met dat mens altijd wat, er is op internet zat te vinden. Hoe Fortuijn aan zijn eind is gekomen weten we allemaal. Wat er nu echt met Maarten van Traa is gebeurd weet vrijwel niemand. Toch waait de wind uit dezelfde hoek.

Kortom, Den Haag is in goede handen van dit met enige regelmaat keffende schaaphondje. De Gele Hesjes zouden het eens met 20.000 demonstranten moeten proberen. En eigenlijk beter een mars op de paleizen moeten organiseren. Want met je “Rutte, rot op!” schiet je niet veel op. Kom je echter aan het ongekozen sujet en zijn kliek, dan wordt zonder aarzelen met scherp geschoten. Oproerpolitie, marechausse, ze zullen met volle overgave hun spuit op die relschoppers legen, zoals ze dat tijdens het Aardappeloproer 100 jaar geleden hebben gedaan. Want: “Ik willem niet!” klinkt een stuk aannemelijker. Alleen al als ze dat in de verte horen duiken ze met de staart tussen de benen een bunker van € 200 miljoen in. Een bunkercomplex van alle gemakken voorzien, want ze zijn zó belangrijk.

Met “Rutte, rot op” pak je het reptiel bij de staart en word je vervolgens dodelijk gebeten. Je moet de slang altijd bij de nek pakken en direct zijn kop afhakken, tsjákk!

Maar dat gebeurt helaas (nog) niet. De oproerkraaiers, hooligans, relschoppers, anarchisten en kraakbeweging roepen de verkeerde leuzen en laten de provocateurs van staat in hun midden toe om rotzooi te schoppen. Tegen een kabinet te hoop lopen is precies wat men wil. Naar paleizen optrekken is precies wat men niet wil, want daar zit de zwakte van het systeem. Je kunt natuurlijk niet je hele leven linten knippen tegen een kostprijs van een half miljard per jaar en er niets voor doen. Rutte liegt tenminste nog voor de kost. De Hoge Adel laat zich verwennen en beschermen door chantage en buitenlandse connecties. Die banden moeten we doorknippen zoals deze notoire en hulpeloze sukkels ten paleize lintjes doorknippen.

 • Uit het Koninkrijk
 • Uit de Europese Unie
 • Uit de NATO
 • Uit de Verenigde Naties
 • Alles kiezen.

10 gedachtes over “Demonstratie Gele Hesjes in Den Haag verboden

 1. Het verbieden van het recht op demonstratie is een verbod om je democratisch te gedragen. Zonder bezwaar mogen we eens per jaar geheel in het oranje gekleed als clowns rondlopen zonder dat burgemeesters daar iets aan doen. Dit land is doodziek en het wordt alleen maar erger!

  Like

 2. Wanneer men het gevoerde beleid van de VVD’er Jozias van Aartsen en de huidige ongekozen burgemeester Krikke gezien heeft, krijgt men gelijk het idee waarom en gekozen burgemeester nooit en te nimmer van de grond komt. Burgemeesters zijn de anti burgerrechten adjudanten en vormen een beschermde kring om de graaiende topambtenaren en de rijksbeleidsmakers.

  Liked by 1 persoon

 3. Zet uzelf maar in een gemakkelijke stoel, scroll even naar boven in dit artikel en beschouw de drie figuren die zelfs uiterlijk van Duitschen Bloede blijken te zijn. Vervolgens vraagt u zich af “what the fuck heb ik gemeen met die lui?”. Het antwoord erop kan kort, zéér kort zijn, namelijk “hélemaal niets! Naar onze mening wordt dan ook nooit gevraagd, en onderzoek door een onafhankelijk onderzoeksbureau word niet toegestaan door achterwerklikkers organisatie BVD, de beveiligers en trouwe waakhonden van ze. Heb je een knellende vraag over ze, dan krijg je een elegie van goede daden die ze verrichten zoals het knippen van linten (niet bijzonder want dat doet mijn achterkleinkind van drie ook, maar dan zonder toestemming van zijn moeder), het bezoeken van te openen gebouwen en het ‘een hart onder de riem steken van bezoekers van voedselbanken voor de bijna uitgerangeerde bevolking’. Bij het afscheid is de mannelijke Duitser standaard vergeten zijn portemonnee mee te nemen om een riem onder het hart ietsje tastbaarder te maken. De stakker bezit slechts enkele honderden miljarden in allerlei currency’s. Afijn, in maart ga ik sinds 15 jaar weer eens stemmen, maar alleen om Markie met de ingerstudeerde smile definitief het bos in te sturen. Het begin van ‘die wende’, want daarna zijn die Duitsers misschien aan de beurt!
  Hoop doet leven, niet waar?

  Liked by 1 persoon

 4. “Geleend” van de heer Bosman;
  Johan Bosman (werktuigkundige) zei: 31 december 2018 at 07:52
  Geen enkele econoom weet of kan voorspellen wanneer de komende financial crash plaats gaat vinden. Die keuze is immers voorbehouden aan een select aantal in het duister opererende bankiers. Tòch is er een aanknopingspunt:

  In oktober 1929 heeft de Wallstreet Crash plaats gevonden. Die heeft destijds tot een lange en diepe crisis geleid waarbij heel veel mensen in schrijnende armoede terecht zijn gekomen, dakloos zijn geworden en velen met hun bord naar de gaarkeukens moesten. Maar uiteindelijk heeft de economie zich toen na vele jaren weer op eigen kracht kunnen herstellen.

  In 2008 (bankencrisis) heeft onopgemerkt een nieuwe Wallstreet Crash plaats gevonden. “Onopgemerkt” omdat men dit keer heeft besloten om het financiële systeem nog een tijdje met vele miljarden aan bijeengeharkt belastinggeld overeind te houden. Vanwaar deze keuze buiten het feit dat de institutionele beleggers (dat zijn de bankiers in wiens konten onze “volksvertegenwoordigers” permanent wonen) nog even mooi hun zakken op onze kosten kunnen vullen?

  Omdat de politiek is er nog niet klaar voor is. Nadat de volkeren van alle EU-landen jarenlang zijn geterroriseerd en uitgeplunderd door hun politici worden die volkeren volgend jaar automatisch gedwongen tot heel andere politieke keuzes. In de VS is dat Trump al geworden, in Nederland wordt dat het FvD, in Duitsland de AfD, in Frankrijk de FN van Marine le Pen enz. Als deze nieuwe regeringen eenmaal in het zadel zitten dan is het moment aangebroken om het financiële systeem te laten crashen. Dus als de zondebokken eerst netjes op hun plek zijn gezet door de onwetende en nietsvermoedende kiezers. Adolf Hitler was ook al zo’n sufferd die eerst in het zadel is geholpen en daarna van alles de schuld kon krijgen.

  Ik schrijf dit stukje om de lezers nog eens in te scherpen op wat voor achterbakse viespeuken de kiezers steeds stemmen. Die kiezers die steeds maar weer opnieuw na zorgvuldig te hebben nagedacht blijven kiezen tussen de pest, kanker, aids of -en je gaat echt door het plafond van de pijn- recidiverende luierdermatitis.
  Als reactie op een artikeltje van geen nieuws. Waarvan acte

  Like

 5. “Hoe Fortuijn aan zijn eind is gekomen weten we allemaal.”

  Ik weet dat niet.
  Ik weet alleen hoe Fortuijn NIET aan zijn eind is gekomen:
  met kogels van Volkert op het NPO terrein. Dat verhaal deugt namelijk niet.

  24 verdachte aspecten van Pim Fortuyn:

  Fortuyn zou een jaar of 8 tevoren zijn dood al hebben aangekondigd in een brief aan een vriend. Helderziendheid? Voorkennis? De brief staat afgedrukt in een boek “Moord namens de ‘Kroon’?” van actrice Ine Veen. Niet iemand van wie je een boek zou verwachten.
  De partner van Veen is mogelijk ook een fantast:
  https://www.stelling.nl/kleintje/actueel/overzicht-actueel/jean-thomassen
  Schimmen achter Pim: verwevenheid met Nederlandse maffia en justitierot.
  https://www.stelling.nl/kleintje/dossiers/alle-dossiers/schimmen-achter-pim
  Vlak voor 911, augustus 2001 in het Rotterdams Dagblad: “Ik ben ook voor een ‘koude oorlog met de islam. De islam zie ik als een buitengewone bedreiging, als een ons vijandige samenleving.”. Verdacht goede timing.
  Direct na 911 zei Fortuyn: “als 1 man achter de Amerikanen”. Dat in plaats van eerst duidelijk krijgen wie de daders waren.
  In 1998 schreef Pim Fortuyn een boek “50 jaar Israel, hoe lang nog”. Een Nederlandse politicus dient Nederlandse belangen te behartigen. 
  Vrijmetselaar Mat Herben was belangrijk in de LPF.
  Advocaten Spong en Hammerstein: schimmige lieden; contacten met onderwereld, Bouterse. Advocaat Spong werd later multiculti en politiek correct; was zelfs aanstichter van de eerste rechtszaak tegen Wilders.
  De hysterie tegen Fortuyn in 2001 en 2002 was over de top.
  Na het taartincident wilde politie nauwelijks meewerken aan aangifte, is het verhaal
  De AIVD zou onwaarschijnlijk klungelig hebben geacteerd. Nam geen actie op een afgeluisterd telefoongesprek waarin een dierenactivist over Fortuyn had gezegd: “hij moet dood”. In de dagen voor en na de moord werkte de telefoontap-installatie niet.
  De vermeende moordenaar Volkert was chanteerbaar vanwege eerdere moord; hij kreeg een vrij lage straf en werd na het uitzitten met veel gedoe in de maatschappij teruggeplaatst.
  Het tijdstip van de moord wordt op de minuut nauwkeurig in het nieuws rondgebazuind. Er zit 666 in: 20020506:06:06. Rond dat tijdstip kregen NRC abonnees de krant in de bus met een karaktermoordend hoofdredactioneel commentaar door Folkert Jensma. De voornaam leek wel erg toevallig veel op die van Volkert van de Graaf.
  Heel “toevallig” was de ME op oefening in de buurt.
  LPF’er en chauffeur Hans Smolders wist Volkert te pakken. Een maand eerder was Smolders nog in opspraak geweest vanwege vermeend lastigvallen van twee vrouwen in de LPF. Na de moord verdween dit plotseling uit de publiciteit. https://www.wikiwand.com/nl/Irena_Pantelic
  Door een wel erg ongelukkige samenloop bleven de slagbomen van het NOS terrein lange tijd gesloten.
  Fortuyn was net 2 uur op de radio geweest in het programma van DJ Ruud de Wild. Deze zou jarenlang nog tonnen verdienen. Daarna gaf hij een kort interview aan stagiaire Filemon Wesselink. Voor Filemon was dit de start van een goedbetaalde carrière.
  Ruud DE Wild is a radio dj…he was at the SCENE when Pim Fortuyn was “shot”and faked his death…Ruud de Wild,was “crying”like a baby on television(without tears)for months…i never believed this LIAR,HOAXER,SCUMBAG!I’m dutch,and i also never believed Ruud de Wild and that other Clown with his Pinokkio nose, Filemon Wesselink https://nodisinfo.com/hoax-death-homosexual-politician-pim-fortuyn/
  De dode Pim werd keihard op de voorpagina’s van de gezet, alsof het was om de boodschap in te rammen: hij is dood, laat alle hoop maar varen. Normaal publiceren kranten geen al te crue foto’s van lijken. Van een pop zou wel kunnen.
  Op de voorpaginafoto had Fortuyn een vreemd verband om zijn hoofd. Komt het vaker voor dat een dodelijk slachtoffer van een schietpartij zo’n verband krijgt? Er zit veel bloed op het verband, maar geen druppel op het gezicht van Fortuyn; het bloed is fel rood, terwijl bloed normaal in de buitenlucht bruin gaat kleuren. De felle kleur zie je terug in een Google Image Search op “fake blood”.
  De foto lijkt in scène gezet. Normaal krijgt een lijk geen fotomoment, maar een deken over zich heen. Op een andere, minder bekende foto is te zien dat zijn overhemd en jasje waren eerst waren uitgedaan. Er is alleen een donkere vloeistof te zien op een kleiner stuk verband zijn hoofd. Later dus gingen overhemd en jasje weer netjes aan en kon de fotograaf zijn plaatje schieten.
  Pim’s begrafenis was over-dramatisch. Hij had zelf al dramatisch aangekondigd dat hij in Italië begraven wilde worden; vervolgens wordt hij eerst in Driehuis begraven, en wordt het lijk daarop nog eens in Italië weggezet, in een groot marmeren graf
  Fotograaf Robin Utrecht maakte ook de topfoto van de #hoax aanslag Apeldoorn
  De reanimatie werd zelfs op het NOS journaal uitgezonden, terwijl zoiets niet hoort: https://www.geenstijl.nl/5143277/heel-holland-walgt-van-ongelukken-filmen/
  De “moord” op Theo van Gogh was precies 911 dagen na die op Pim Fortuyn.

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.