Frankrijk radicaliseert


In Frankrijk is een radicale beweging onder het maaiveld actief.

Deze radicalen hebben een eisenpakket samengesteld om Frankrijk te hervormen tot een aangename werk-, recreatie- en pensioenstaat. Er is een 12-puntenplan in omloop, waarvan je je afvraagt hoe dat gefinancierd moet worden zonder de totale uitroeiing van de bankierselite, die staten sinds eeuwen in een wurggreep houden als gevolg van oorlogen die schulden veroorzaken en schulden die weer oorlogen veroorzaken. De “Rothschild” methode functioneert sinds hun onderwerping aan de Jezuïeten sekte in 1773 naar behoren en zeker in Frankrijk, waar het met de revolutie in 1789 allemaal begon. En we weten inmiddels hoe die Revolutie op gang is gekomen en hoe die binnen de kortste haar eigen kinderen heeft opgevreten door de Jacobijnse “terreur rouge”. Hoe zou dat met die gele hesjes zitten…..

Vrijheid, gelijkheid en broederschap?

Hoewel wij alert blijven waar het gaat om de krachten die op de achtergrond spelen, is het interessant om te zien wat deze radicalen met Frankrijk willen bereiken en hoe ze dat doen, niet gehinderd door minimale monetaire kennis. Hieronder de 12 punten voor u opgesomd:

 1. Beëindiging mediamonopolies en openbaarmaking van financiële belangen in de media
 2. Verhoging van 40% voor het minimum loon, pensioenen en bijstandsuitkeringen
 3. Macht van de farmaceutische industrie drastisch inperken
 4. Wettelijke bovengrens alle belastingen voor de burgers van 25%
 5. Massale werving van beambten voor het herstel van dekwaliteit van stations, postkantoren, scholen en ziekenhuizen
 6. Het bouwen van 5 miljoen woningen extra
 7. Beëindiging van de koloniale schulden
 8. Geen immigratie meer, die door de burgers niet wordt geaccepteerd
 9. De grondwet herschrijven in het belang van de soevereine burgers
 10. Invoering van het referendum
 11. Herwinnen van politieke, economische en monetaire zelfbeschikking door het verlaten van de Europese Unie
 12. Uit de NATO

Een nobel streven, deze ideeën. Er wordt natuurlijk voorbij gegaan aan het feit dat de werkelijke macht niet bij de burger ligt als er geen drastische  en effectieve veranderingen worden doorgevoerd. De financiering van deze wilde plannen is alleen mogelijk als de Franse Centrale Bank onder controle van het parlement wordt gebracht, het particuliere bankensysteem aan de ketting wordt gelegd en Frankrijk eveneens uit de BIS, de ECB en het IMF stapt. Ons is niet bekend waar ze hun goud hebben opgeslagen, maar dat zal allemaal onder de Franse nucleaire paraplu – de “Force de Frappe”- moeten worden gebracht.

Er is iets voor te zeggen dat iedereen meer te besteden heeft om zodoende de economie weer aan het rollen te krijgen. Maar dan moet er allereerst voor worden gezorgd dat de geldpersen onder controle van de regering komen en alleen mogen uitgeven wat strikt noodzakelijk is. Bovendien mag er geen rente worden geheven om de inflatie te voorkomen. Inflatie is een direct gevolg van rente over geld wat uit het niets is gecreëerd.

Zonder het leger met haar vuurkracht achter de hand te hebben is een en ander gedoemd te mislukken. Het leger moet er met name beducht voor zijn, dat buitenlandse invloeden (namelijk die van de “bondgenoten”) buiten de deur worden gehouden. De Franse geheime dienst zal onder bevel van het leger moeten worden geplaatst.

Er is werk aan de winkel voor de Fransen. En aan werken hebben ze over het algemeen een broertje dood als gevolg van een erfenis uit het verleden. Er zal een tandje bij moeten om de economie niet krakend vast te laten lopen. De aandacht trekt namelijk punt 7, over het beëindigen van de koloniale schulden. Daarover meer  in een volgend artikel, want de haren rijzen je te bergen als je je daar in verdiept.

Dat wrange verhaal begint met de vrijmaking van de Franse slavenkolonie Haïti, maar daar eindigt het niet mee.


20 gedachtes over “Frankrijk radicaliseert

 1. Wat kunnen weldenkende mensen nou tegen die 12 punten inbrengen? Het is niet meer dan fair dat we een eerlijke maatschappij krijgen en dus niet eerst naar de multinationals wordt gekeken zoals hier in Nederland wordt gedaan. We zouden zonder meer deze 12 punten in het regeringsbeleid moeten invoeren en daar desnoods voor moeten gaan protesteren, net zo lang tot het systeem Mark Rutte het begeeft.
  Nu is Frankrijk een republiek, waar elke burger gelijk is aan alle andere burgers (Egalité). Anders dan hier waar één familie letterlijk en figuurlijk alle macht bezit, in stand gehouden door een kleine elite die mee lift met het financieel succes van hoofdstuk 2 van de grondwet, het meest belachelijke hoofdstuk van alle grondwetten ter wereld. Nou ja, op Noord Korea na dan. Misschien als Macron vanavond zinnige veranderingen voorstelt die een hoop ellende weer ongedaan maakt, dat de Nederlandse bevolking een goede reden zien zich ook te roeren in ieders eigen belang?

  Like

 2. Punt 6 ,

  15% van de Franse bevolking heeft geen of geen fatsoenlijke woning.
  Veel mensen leven in krotten, op campings of erger nog op straat.
  Dit betreft dus een 6e deel van de 65 miljoen Fransen.
  Frankrijk is het land met de hoogste belastingen en tevens failliet !
  Het land is reeds hervormd tot een derde wereldland.
  De landbouw is overgenomen door Monsanto/Bayer die de ooit vruchtbare landbouwgronden tot giftige woestijnen heeft veranderd, die de waterbronnen en rivieren hebben vergiftigd, de aders van de Moeder Aarde. Het land is zo dood als een pier. Mensen laten het fruit in hun tuinen wegrotten en kopen gifappels in de supermarkten die alle kleine winkels hebben opgeslokt.
  De 35.000 dorpen, welvarende leefgemeenschappen van weleer zijn ten dode opgeschreven, het zijn geen communes meer waar men samen leefde en samen werkte.
  De kinderen trekken naar de stadsgevangenissen, de oudjes blijven achter met herinneringen aan vroeger en kwijnen weg in hun krotten.
  De huizen die vrijkomen nadat de oudjes in bejaardenkampen zijn ge-euthaniseerd worden opgevuld met vreemd volk wat in de steden hun centen verdienen om deze weg te laten roven door hetzelfde tuig als die hun levens verwoest hebben.
  Gele vestjes? Probleem-actie-oplossing, business as usual.
  Geen mens die het wilt zien, temeer omdat het gros verslaafd is aan de staatsinfuussen van TF1, 2 & 3.
  La France est mort, maar de nostalgie ervan leeft nog door in de bekrompen ‘hersen’pannen.
  Tis al wat rest.

  NG

  Like

 3. In 2007 hadden de banken en multinationals aan de leiband gemoeten, in plaats daarvan kregen ze ongepermitteerde privileges, Rutte onthaalde ze als ze zouden verkeren in luilekkkerland?

  Like

 4. Eindelijk, eindelijk actie. Uiteraard is het allemaal niet direct haalbaar. Maar het begin is er. Nu de rest van Europa nog. Om te beginnen met Nerderland. Is toch van de zotte dat een paar families (Rotschild/Rockefeller) de wereld beheersen en elke land (op 3 landen na, Iran, Cuba en Noord-Korea) als een marionet laat dansen. (Ook het sprookje van de opwarming van de aarde komt uit de koker van deze families waar zij weer miljarden aan verdienen)
  Rutte als harlekijn in Nederland, de grootste jaknikker die er bestaat. Hoe is het toch mogelijk dat de economie floreert en wij er allemaal op achteruit gaan. We mogen namelijk niet te veel vrije tijd hebben. Want stel je voor dat we er allemaal achter komen hoe de wereld in elkaar zit… dan heb je pas echt Anarchie.
  Die families zitten ook achter de moord op Kennedy, 9/11, de maanlandingen (die nooit zijn gerealiseerd). Is best eng allemaal.
  Laat Frankrijk maar starten. De rest volgt.
  Willy.

  Like

 5. De EU probeert wonen en werken in Europa aantrekkelijker te maken, bijvoorbeeld door het platteland leefbaar te houden, voedsel veilig te houden, telefoneren en sms’en goedkoper te maken, misdaad te bestrijden en nog veel, veel meer.

  De EU doet ook veel om het leven van kinderen en jongeren beter te maken. Het is belangrijk dat je je rechten kent, zodat je weet wat je van je omgeving kunt verwachten en welke dingen je niet hoeft te accepteren.

  Er valt zoveel te ondekken… en dit is de beste plaats om daarmee te beginnen! Veel plezier!

  ( Nemen niet eens de moeite om zonder taalfouten te schrijven….)

  NG

  Like

 6. Voor de gele vestjes;

  De politie eenheden van EUROGENDFOR zijn gelijk aan die zijn vastgesteld in de “framework of the Helsinki capacity catalogue” en bij de “capacity conference” gehouden in Brussel op 19 november 2001. De totale sterkte van EUROGENDFOR zou de 2300 gendarmes kunnen halen, bestaande uit:
  – Een operationele component, uitsluitend ten behoeve van missies die de algemene veiligheid en openbare orde dienen.;
  – Een misdaad component, compleet met opsporing, recherche, observatie, analyse, persoons beveiliging, sluisteam, anti terrorisme, zware criminaliteit en ander specialisten. Deze component bestaat uit modules en specialisten toegewezen aan EUROGENDFOR;
  – Een component voor logistieke ondersteuning, welke alle mogelijke taken rond voorraad, bevoorading,onderhoud, herstel van materieel, transport en medische- en gezondheidszorg voor zijn rekening neemt. Eventueel kunnen sommige van deze taken door anderen uitgevoerd worden.

  En dan vooral die laatste zin, alsof dat nog enige zin gaat hebben……..

  NG

  Like

 7. Wat er o.a. aan voorafging, effe 7 maanden terug;

  Vergaande privatiseringsplannen,

  “De eerste stappen in die richting heeft Macron al gezet. In het eerste jaar van zijn regeerperiode heeft hij de rijkste bovenlaag in Frankrijk belastingverlagingen ter hoogte van 12,5 miljard euro geschonken. Waterkrachtcentrales zouden verkocht moeten worden, en de vliegvelden bij Parijs van eigenaar wisselen. Zelfs van de nationale loterij wil men zich afwenden.
  Om het ontstane gat te kunnen financieren worden de sociale belastingen verhoogd, ziekenhuizen gesloten en schoolklassen opgeheven. Ook banen van leraren zullen verdwijnen”

  Lees verder: https://www.globalinfo.nl/Gespot/sociale-omwenteling-tegen-macron

  NG

  Like

   • Ik heb eerder het idee dat die gast gebrainwashed is en totaal niet beseft waar hij mee bezig is.
    Zoals wel meer volk in die kringen.
    In Vernederland zwalkt er ook zo één rond die zich minister president mag noemen.
    Een top van enige samenleving dient te bestaan uit wijze mensen, niet uit idioten.
    Idioten slopen, wijzen creëren, bouwen op.
    De beste stuurlui staan nog steeds op de wal te kijken hoe het schip zinkt…….

    NG

    Liked by 1 persoon

    • Hoop dat iedereen aansluit bij de gele hesjes!! Anders is het weer helemaal voor niets geweest. Met zijn allen opstaan en een vuist maken.. ook in Nederland. Toch van de zotte hoe we al onzinnige belastingen door onze strot geduwd krijgen. Neem de idioterie rond klimaatbeheersing etc etc.
     Dat Rutte het liefste en beste jongetje van de klas wil zijn moet hij weten maar wij burgers moeten het niet meer pikken.
     Eerst wordt het referendum op een smerige manier afgepakt en vervolgens douwen ze alles er maar door incluis het idiote Marakesh akkoord.

     Like

     • Dat soort ‘beste jongetjes’ van de klas kregen bij ons op school alle hoeken van de speelplaats te zien, Willy. Typisch was wel dat het bijna altijd gastjes waren die uit de ‘betere’ buurten kwamen, verwende wereldvreemde klojo’s, die op school al via kontelikkerij, matennaaierij en verraad dachten vooruit te komen.
      Echt erbij horen deden ze nooit, ze hadden zelden vrienden en de meiden moesten er ook niets van hebben.
      Wij waren de voetballers op een oud weiland, zij werden met een dikke auto naar het hockeyveld gebracht, voetballen konden ze dan ook niet.
      Je hoeft niet aan een boom te hangen om een eikel te zijn..

      NG

      Like

 8. Pingback: Revolte in Frankrijk | HERSTEL DE REPUBLIEK

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.