Militaire coup in Frankrijk?


Lijkt een goed plan.

Hoge Franse militairen hebben een brief geschreven aan hun president, waarin ze grote bezwaren maken tegen het tekenen van het Verdrag van Marrakech. In de kern komt het betoog van de militairen neer op het teruggeven van de macht aan het volk. “Uw verkiezing is geen blanco cheque”.  Dit betekent min of meer het dreigen met een staatsgreep door militairen, al zal dat worden ontkend. De brief ademt een bevel en geen verzoek. Binnen het leger zal dus een en ander aan de hand zijn en zich vertalen naar de demonstranten. Vermoedelijk hebben de militairen de trucs van de gecontroleerde oppositie in de gaten en wil men Macron duidelijk maken, dat hij geen keus heeft.De staat is bankroet en hij wil miljarden investeren in immigratie, waarom is wel duidelijk. Er is een Agenda, vraag het Frans Timmermans nog maar eens….. Hij is het levende bewijs dat verwarde figuren gewoon los lopen en maar raak kraaien. Als een kip zonder kop, met zijn “scrambled eggs”. 

https://gerard1945.wordpress.com/2018/09/27/de-omvolking-van-europa/

Dus een militaire coup in Frankrijk? Als het toch moet, dan direct ook maar doorpakken en de EU opblazen en de NATO weer verlaten. Het is wel een beetje laat, maar misschien dat monsieur le Président een smoesje kan bedenken om niet naar Marocco af te reizen? Bij wijze van uitzondering kan de Bataafsche Republiek nog één keer samen met de Sansculottes optrekken. Onder voorwaarden.  Hier het bevel van Le Général Martinez vertaald:

Parijs, 07 december 2018

Mijnheer de President,

Op 10 en 11 december staat u op het punt om het “Global Pact over veilige, ordelijke en regelmatige migratie” te ondertekenen, dat een echt recht op migratie vaststelt. Het kan worden opgelegd aan onze nationale wetgeving door middel van reeds bestaande verdragen of het beginsel van gemeenschappelijke verantwoordelijkheid dat in dit pact is vastgelegd.

Het lijkt ons dat Frankrijk alleen nog de soevereiniteit heeft om zelf te bepalen hoe de doelstellingen van het pact ten uitvoer worden gelegd. U kunt dit nieuwe element van de nationale soevereiniteit niet opgeven zonder een openbaar debat, terwijl 80% van de Franse bevolking van mening is dat de immigratie moet worden gestopt of drastisch moet worden gereguleerd. Door alleen te besluiten dit pact te ondertekenen, voegt u nog een reden voor opstand toe aan de woede van een reeds misbruikt volk. U zou zich schuldig maken aan een ontkenning van de democratie, of zelfs verraad tegen de natie.

Bovendien zijn de financiën van ons land failliet en stijgt onze schuld. U kunt dus niet het risico nemen van een kostbaar verzoek aan het volk om migranten op te nemen zonder eerst aan te tonen dat u niet meer belastingen hoeft te gebruiken om aan de doelstellingen van het pact te voldoen. Aan de andere kant moet u in staat zijn om de gevolgen van de komst van niet-Europese bevolkingsgroepen op het gebied van veiligheid te beteugelen. Tot slot kan men niet ontkennen dat de essentie van de politiek is om de veiligheid aan de buitenkant en de harmonie aan de binnenkant te waarborgen. Deze eensgezindheid kan echter alleen worden bereikt als er een zekere interne samenhang van de samenleving wordt gehandhaafd, wat de enige manier is om samen te werken, wat vandaag de dag steeds problematischer wordt.

De Franse staat realiseert zich immers iets te laat dat het onmogelijk is om te veel bevolkingsgroepen te integreren, met een totaal andere cultuur, die zich in de afgelopen veertig jaar hebben verzameld in gebieden die niet langer onderworpen zijn aan de wetten van de Republiek.

U kunt niet alleen beslissen om onze burgerlijke bouwwerken uit te wissen en ons te beroven van ons eigen vaderland.

Daarom verzoeken wij u de ondertekening van dit pact uit te stellen en het Franse volk op te roepen om per referendum over dit document te stemmen. U bent verantwoording schuldig aan de Fransen voor uw daden. Uw verkiezing is geen blanco cheque.

Wij steunen het initiatief van generaal MARTINEZ tegen de ondertekening van dit pact, dat door de lidstaten van de VN tijdens de Intergouvernementele Conferentie van Marrakech moet worden aangenomen.

Generaal Antoine MARTINEZ

Charles MILLON – Voormalig minister van Defensie

Generaal Marc BERTUCCHI

Generaal Philippe CHATENOUD

Generaal André COUSTOU

Generaal Roland DUBOIS

Generaal Daniel GROSMAIRE

Generaal Christian HOUDET

Generaal Michel ISSAVERDENS

Admiraal Patrick MARTIN

Generaal Christelijk PIQUEMAL

Generaal Daniel SCHAEFFER

Generaal Didier TAUZIN

Kolonel Jean Louis CHANAS

Een referendum betekent zoals altijd een onherroepelijk NEE. Bij ieder referendum worden regeringen onderuit gehaald. Het is geen stem van onvrede, maar het bewijs dat de staat de burger negeert, belachelijk maakt, voor dom houdt, schoffeert en zo nodig terroriseert, met alle gevolgen van dien. Er is nog nooit ergens voor gekozen, niet voor de EU, niet voor de NATO, niet voor het Pact van Marrakech. Wel voor de EU Grondwet, het Associatie-verdrag met Oekraïne en de Sleepwet: allemaal afgeschoten.

Vandaar dat de chique Haagsche clique een volksraadpleging zo ondemocratisch vindt. Van links tot rechts, zowel voor als achter de coulissen. Als naar de wapens wordt gegrepen om de macht aan het volk te brengen, is daar wat ons betreft weinig tegen in te brengen.

6 gedachtes over “Militaire coup in Frankrijk?

  • Toch wel:

   “U kunt niet alleen beslissen om onze burgerlijke bouwwerken uit te wissen en ons te beroven van ons eigen vaderland. U bent verantwoording schuldig aan de Fransen voor uw daden. Uw verkiezing is geen blanco cheque.”

   Maar er gebeurt natuurlijk niks als de kanonnen in plaats van op de burgers, direct op het Parijse regeringscentrum én het financiële centrum worden gericht.

   Like

 1. Vandaag, onderweg bedacht ik me dat het feitelijk natuurlijk te zot voor woorden is de troon te bestijgen als men verkozen wordt tot baas van Frankrijk maar de integriteit ontbreekt ervan af te stappen als datzelfde volk toont het zat te zijn.
  Een militaire coup?
  Wie heeft al die generaals in het zadel geholpen?
  Het volk?
  Ik vrees van niet.
  Want, wie heeft al die soldaten die nu paraat zijn in het Franse land hen de orders gegeven dat te doen?
  Het volk?
  Wij hebben helemaal geen regeringen nodig, dat bleek jaren gelen al in Belgenland toen er bijna 16 maanden geen regering was, alles ging gewoon verder, het merendeel van een bevolking weet echt wel wat recht is en wat krom.
  Dus inderdaad, Zelfregering, we redden het samen echt wel beter dan met al die marionetten

  So, again, stay human!

  NG

  Like

 2. Laatste drukmiddel van de deep state is geweld, wie weet dat er onder de gele hesjes verraders bevinden, die normaal protesteren van de burgers onmogelijk maken en daardoor het militaire ingrijpen goed praten?

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.