GEKLEURDE ‘REVOLUTIES’


In 2013 schreven wij een artikel om de mensen te wijzen op de doorgestoken kaart van een “Kleurenrevolutie”. Naar aanleiding van het gele geweld in Frankrijk, is dit weer actueel. Spontane burgeracties worden binnen de kortste keren gekaapt door de macht achter de schermen. Er wordt geïnfiltreerd en vervolgens standaard grof geweld gebruikt om de eerlijke burgers in discrediet te brengen.

Hier het artikel met onderaan een aanvulling:

Herstel de Republiek – 4 februari 2013

Nog even terug komend op de “revoluties met een kleurtje”, naar aanleiding van het artikel van Fré Morel over Otpor, de handzame tak van vrijheidsstrijders voor de globalistische elite. Oude bekende Georg Schwartz (Soros) houdt zich gedeisd na het konkelpartijtje in Bretton Woods, waar zou zijn uitgedokterd, wanneer het nieuwe ‘Tientje van Lieftinck’ moet worden geïntroduceerd. Maar de zogenaamde Non Gouvermentele Organisaties (NGO’s) van de brengers van de democratie draaien op volle toeren.

Thailand (Siam)

U kunt zich nog de opstand in Thailand herrinneren, vorig jaar. Aanhangers van Thaksin, de ex-premier en multi-miljardair, vervolgd wegens corruptie, schreeuwden moord en brand, maar Thaksin delfde het onderspit, bleef in zijn ballingsoord Dhubai, maar gooide het over een andere boeg. Hij heeft dit jaar zijn zuster naar voren geschoven om via de reguliere weg de verkiezingen in te gaan, die werden gewonnnen. Wat nu? Zoals we in Iran de groene revolutie hadden, de oranje in de Oekraïne en de Rozen Revolutie in Georgië, zo hadden we vorig jaar de Rode revolutie in Thailand, die dus is mislukt. Maar na de verkiezingen van begin deze maand wordt er wederom opgeroepen om massaal de straat op te gaan. De roep naar een “colored revolution” steekt allengs de kop weer op.

Waarom moet Thailand onder controle?

Maleisië

Recent is er ook een “Gele Revolutie” aan de gang geraakt in Maleisië.  De aanvoerder van Bersik 2.0  Ambiga Sreenevasan heeft onlangs toegegeven, dat de organisatie fianciële steun heeft gekregen. En waar kwam dat geld vandaan? Leest u even mee:

 • Bersih 2.0 chairperson Ambiga Sreenevasan has admitted to Malaysian Press that two US-based organizations, the National Democratic Institute (which receives funding from the US National Endowment for Democracy) and George Soros’s Open Society Institute have donated an undisclosed amount of money to the organisation; these think tanks and Intelligence front groups based in the United States are synonymous for authoring US Foreign Policy and shaping world opinion towards foreign leaders as they actively fund various oppositions movements through color revolutions, which lead to the installation of leaders of whom are friendly to objectives of the Anglo-American establishment and profiteers of Corporate high finance.

Waarom moet Maleisië onder controle?

Indonesië

Kort geleden werd bekend, dat Rusland en Indonesië een mega-contract hebben afgesloten voor de winning van nikkel in de Noord-Molukken. Het gaat hier om tientallen miljarden aan revenuen en nikkel is een belangrijke grondstof voor roestvrij staal.

 • Specifically, the plant will be constructed in Halmahera, North Maluku, where, according to Solway, 114 million tons of high-quality nickel core exist. Indonesia’s Economic Coordinating Minister Hatta Rajasa explained that the government has passed a new mining and coal law that requires miners to process their minerals before its exportation by 2014. Te law would boost the value in the country’s natural resource exports.

Maar dat niet alleen, nikkel is een bewezen bron voor de opwekking van energie, vele malen goedkoper dan we nu kennen. Koude fusie wordt vakkundig al decennia lang onderdrukt als alternatief voor wat we kennen. De meer dan 500 kernreactoren, wereldwijd, zijn verworden tot een mondiale tijdbom van ongekende proporties en totaal onhoudbaar. Het proto-type draait al en is van een verbazingwekkende simpelheid:

 • Both the fuel and residues are clean and free of radioactivity. The fuel is nickel powder and a tiny amount of hydrogen. A gram of nickel generates 2000 kilowatt-hours in this prototype. Zie verder deze LINK.

Wat denkt u hoe het af gaat lopen in Indonesië? We geven u op een briefje dat verschillende afscheidingsbewegingen zullen worden geactiveerd door de bekende “democratische” krachten om er maar voor te zorgen dat het land in ieder geval wordt ge-destabiliseerd, maar liever nog wordt gebalkaniseerd: in mootjes opgedeeld, vooraf gegaan door een of andere gekleurde revolutie.

De ‘revolutionairen’

Onderstaande diagrammen spreken boekdelen. Als u de verschillende organisaties aanklikt, het spoor van het geld terug volgt, weet u dat het exact dezelfde krachten zijn die alle zogenaamde spontane  ‘revoluties’ en ‘volksopstanden’ hebben opgestookt, gekanaliseerd, gecontroleerd en uiteindelijk naar hun hand gezet.

The Kra Channel

The Secret Pact between Britain and Siam (Thailand)

Thailand, destijds bekend als Siam, werd door de Britten als bondgenoot van Japan tijdens de Tweede Wereldoorlog beschouwd. Direct na het einde van de oorlog, op 1 januari 1946, werd in Singapore een vredesovereenkomst getekend door Lord Mountbatten, de onderkoning van India namens de Crown in London met Prins Viwat Anajai Jaiyant namens Thailand. Onderdeel van die overeenkomst was een goed geheim gehouden clausule, het artikel 7.

“Siam zal zich onthouden van de constructie van een kanaal dat de Indische Oceaan verbindt met de Golf van Siam door de zogenoemde Kra Isthmus, zonder expliciete toestemming van de Britse regering.”

Deze clausule was zonder twijfel bedoeld om de wereldhaven Singapore (Kroon kolonie) te beschermen, het verslagen Thailand te straffen en de Chinezen en Japanners te dwingen via Singapore te varen. Singapore was een belangrijke bunker- en overslaghaven, onder controle van de Britten. Het bouwen van een kanaal van slechts 44 km door de Isthmus zou de scheepvaart jaarlijks honderden miljarden kunnen besparen en dan hebben we het maar niet over de uitstoot van CO2 en het klimaat…..

Tot zover het artikel uit 2013.

Met deze kennis in het achterhoofd is duidelijk waarom in dit gebied alles onder controle moet blijven van The Crown in London. Het is een zeer eenvoudig verdienmodel. Er worden al decennia lang plannen gemaakt om dit kanaal te graven, telkens sterft het een mysterieuze, zachte dood. Niemand heeft het over Clausule 7. Maar als een Thaise regering ook maar een seconde denkt om een van die plannen ten uitvoer te brengen, al of niet in samenwerking met Maleisië, komen er andere krachten op gang. Er worden vliegtuigen neergeschoten, er worden premiers afgezet, beurzen crashen, de oppositie wordt vanuit het buitenland gefinancierd, er woeden plotsklaps kunstmatig opgestookte burgeroorlogen, regimes worden weggewerkt, er zijn talloze mogelijkheden om dat soort plannen te dwarsbomen.

Eén van die krachten is de “Gekleurde revolutie”.

Komt er een “Nikkelen Revolutie” in Indonesië?

Hoogstwaarschijnlijk staat Indonesië al sinds de CIA-coup van Suharto in 1965 al stevig onder controle van het Westen. Als ’s werelds grootste moslimstaat is er altijd wel een fanatieke salafisten factie te vinden die de regering in Djakarta onder druk kan houden.

Er is uiteraard al wel getracht een zogenaamde “Witte Revolutie” in Rusland op touw te zetten, maar dit is mislukt, waarna Rothschild zetbaasje Soros c.s. het land is uitgeschopt. Binnenkort zal er toch weer naar de wapens moeten worden gegrepen (Oekraïne, Kaukasus) om het Derde Rome onder controle te krijgen, Rusland te balkaniseren en tenslotte de Chinezen af te kopen met Siberië, barstensvol grondstoffen als olie, gas, goud en zeldzame mineralen. En een aanlokkelijke leegte voor de volgende miljard Chinezen.

7 gedachtes over “GEKLEURDE ‘REVOLUTIES’

 1. je hebt helemaal gelijk maar ik vind het erg somber. Over de hele wereld worden steeds meer mensen “wakker” en gaan zien hoe het werkelijk in elkaar steekt. Het is goed om de rotzooi te benoemen want “op stinkende puinhopen kan niets moois groeien”, maar ik ben zéér optimistisch over hetgeen er achter de schermen aan de gang is. Binnen afzienbare tijd zal er een wereldwijde geld-reset plaats vinden en zullen er geen schulden meer zijn. De macht van de bestaande duivelse krachten ( banken, zgn leiders en politici, koningshuizen en alle daaraan gekoppelde instituties) wordt méér en méér gebroken. We zullen onze VRIJHEID terug krijgen en weer MENS zijn en geen Natuurlijk Persoon oftewel Burger Slaaf.

  Like

  • Geweldig Jeanine, ik hoop echt waar dat je optimisme bewaarheid wordt. Helaas ben ik door ervaring een stuk pessimistischer. In de kringen waar ik in verkeer probeer ik al jaren om mensen bewustzijn bij te brengen, o.a. door ze te verwijzen naar H.d.R, de (echte) geschiedenislessen van Gerard de Boer, het bedrog van “de koninklijke familie” etc, etc. Men wil er domweg niet aan, ze durven het nog net niet recht in je gezicht te zeggen maar in hun ogen zijn we gewoon paranoïde idioten. Kortom, in de echte wereld merk ik nog niet zo veel van dat “ontwaken”. Dat er achter de schermen iets aan de gang is zoals op QAnon beweerd word, ja er zou zomaar een machtsstrijd aan de gang kunnen zijn. Voor ons zal het totaal geen verschil maken wie die strijd wint, alles en iedereen die zich tot die kringen toegang heeft weten te verschaffen is “evil” tot op het bot. Donald Trump en consorten, naar voren geschoven om te strijden voor een vrije wereld bevolkt door vrije mensen, echt? Geloof niets. Het is gewoon volksverlakkerij, net als links/rechts politiek en religie.

   Like

   • Vrijheid kan nooit door een ander voor jou bepaald worden, immers dan ben je weer niet vrij………
    We zullen het echt zelf moeten doen, vrijheid is een innerlijk proces, men kan dus vrij zijn terwijl men in een gevangenis zit.
    Als een regering vrijheid pleit voor het volk, zou ze geen bestaansrecht hebben, (wat ze zowiezo niet hebben)
    Geloven doe je in de kerk, en daar is al genoeg ellende uit ontstaan.

    Stay Human,

    NG

    Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.