Willem Alexander met zijn baas op de foto


W.A. (von?) Amsberg uit de SS-familie Zur Lippe B. is bewezen géén nazaat van de Vader des Vaderlands Willem van O., ook bekend als Willem de Huichelaar met de vuile handen.

Toch wordt hij door velen nog steeds gezien als rechtmatig erfgenaam voorbestemd om ’s lands hoogste publieke ambt te vervullen.

Jezuiet geeft trofee van een ander aan burgermannetje in bruikleen…

Dit maakt het “koninkrijk” een absurd gedrocht, wat allang dood en begraven had moeten zijn, samen met Napoleon. Door samen met de jezuïeten-generaal Alfonso de Sosa op de foto te gaan staan, bewijst hij onderhorig zijn aan de “Rulers of Evil”. Het stokske van Willem van Oranje wat hem wordt overhandigd door deze De Sosa, is een rooms-katholieke relikwie met een verhaaltje. De op de Nederlanders buitgemaakte trofee is eigendom van de overwinnaar van de Slag op de Mookerheide, het Spaanse bezettingsleger, de Habsburgers van Spanje dus. Deze jezuïeten commandant geeft dus iets in bruikleen aan een ondergeschikte, wat hen beiden niet toebehoort. Waar gaat het eigenlijk nog over?

Op de staatsomroep wordt deze “historische overdracht” met zoveel slijm ingepakt, dat het zeer aan je ogen doet als je dat leest. Wat zijn we eigenlijk opgeschoten sinds de Beeldenstorm? Zelfs het “klimaat” wordt er bij gehaald, het loopt de spuigaten uit!

“Daarmee is de cirkel rond: de baton van de Nederlandse generaal, buitgemaakt door een Spaanse generaal, is nu via een geestelijke generaal teruggekomen bij de opvolger en naamgenoot van de man wiens wapen de baton siert”, zegt de museumwoordvoerder. “De overhandiging van de bevelhebbersstaf vormt zo een getuigenis van de verzoening, en tegenwoordige eendracht, tussen Nederland en de Heilige Stoel. Het is ook een symbool van de lange weg die de Rooms-Katholieke Kerk, maar ook Nederland, hebben afgelegd van een verleden van na-ijver, oorlog en repressie naar een heden van wederzijds respect en bevordering van vrede en mensenrechten. Dat is belangrijk in een tijd van groeiende uitdagingen op het gebied van vrede, klimaat, armoede en migratie, waarin diplomatieke samenwerking van steeds groter belang is.”

BRON: https://www.kro.nl/katholiek/nieuws/jezueten-geven-nederland-baton-van-willem-van-oranje-in-bruikleen

De 80-jarige Oorlog is duidelijk voor niets geweest

Door deze stok aan te pakken, is duidelijk wie hier de gever en wie de ontvanger is. Het enige “oranje” aan de meneer Amsberg uit de Duitse SS-familie is het flets-oranje stropdasje wat hij soms draagt.

Het onwettige “Koninkrijk der Nederlanden” mag dan wel calvinistisch of protestants heten, het is en blijft een ondergeschikt wingewest van de overwinnaars van Napoleon. Iedereen die beweert dat deze transitostaat een soeverein land is, weigert de geschiedenis te accepteren. Het simpele feit dat Nederlanders de EU in zijn gerommeld, de NATO in zijn gerommeld, de Euro in zijn gerommeld, verschillende vredesmissies in zijn gerommeld en hoe deserteurs, criminelen en immigranten naar binnen worden gerommeld, geeft aan dat het met die soevereiniteit nogal tegen valt. Er zijn een paar referenda geweest, waar categorisch tégen de politiek wordt gestemd, maar welke uitkomsten steeds lachend worden afgedaan als: “Ze begrijpen er niks van”. Nederlanders mogen soeverein zappen en chips eten, daarmee heb je het zo ongeveer wel gehad.

Johan van Oldenbarnevelt (1547-1619)

Die stok van de notoire Willem van O. met de Vuile Handen, mag van ons wel worden opgestookt. Meer belang hebben we bij het echte “stokske”, dat van Johan van Oldenbarnevelt, die door de nazaat van Willem de Huichelaar is omgebracht. Na zijn onthoofding is hij begraven in een anoniem graf. Nazaten van Johan van Oldenbarnevelt willen de stoffelijke resten traceren en bijzetten – waar weten we (nog) niet. Het standbeeld wat voor hem is opgericht hoort thuis op het Binnenhof, maar klaarblijkelijk heeft het haatdragende Secreet van Neurdende daar een stokske voor gestoken. Onder het mom “Het wilhelmus is van mij” zal het Binnenhof ook wel van haar zijn. De onderdanen geloven immers alles, dus dit sprookje is ook geen probleem. Als dat standbeeld daar niet komt, dan zal bij het vestigen van de republiek het Binnenhof met de grond gelijk worden gemaakt. De vrijgekomen ruimte kan dan door de bevolking in gebruik worden genomen. Ze moeten het zelf maar weten….

Wordt ongetwijfeld vervolgd.

14 gedachtes over “Willem Alexander met zijn baas op de foto

 1. Pingback: Willem Alexander met zijn baas op de foto | HERSTEL DE REPUBLIEK | malthablog's Blog

 2. “Het simpele feit dat Nederlanders de EU in zijn gerommeld, de NATO in zijn gerommeld, de Euro in zijn gerommeld, verschillende vredesmissies in zijn gerommeld en hoe deserteurs, criminelen en immigranten naar binnen worden gerommeld, geeft aan dat het met die soevereiniteit nogal tegen valt.”

  De vrijheid van soeverein individueel handelen is in Nederland minder dan 2%, zo niet 0%.

  NATO? Een en al een moord bende.
  Hoe onvoorstelbaar dom kun je zijn? >>> https://www.youtube.com/watch?v=vi-IPe1T40A >>
  “Gaan voor het echie.” “Pakken die zooi!” Mooi gedaan, die moordpartij, Manja! Het waren immers medemensen van je zelf! Mensen die op kwamen voor hun eigen woongebied, hun eigen vrijheid. En hoe woon jij (in Nederland)? Wat is jouw inkomen??? Roert je geweten zich niet?
  Hoe lang nog politieman/-vrouw of legerman-/vrouw willen worden/zijn, als je alleen maar voor de elite (onze eigen onderdrukkers) werkt???

  Liked by 3 people

 3. Allen in het zwart en op zwarte en witte tegels: allen vrij-metselaars.
  (Wil je als vrije metselaar ingewijd worden, dan moet je (zelfs bij de laagste graad) verschijnen in het zwart, van top tot teen.)

  Deze “baton” werd overhandigd door jezuïetengeneraal pater Sosa (foto: Jaime de Bourbon de Parme), Een verhullende functie omschrijving? Want meneer de generaal is natuurlijk de huidige zwarte paus.

  https://www.kn.nl/nieuws/oud-jezuietengeneraal-kolvenbach-overleden/ (artikel november 2016)

  De (Nederlandse) hofnar mocht mee op schoolreisje:

  https://www.youtube.com/watch?list=PL_T-FKjKft9JOPe50DYzNKkpgf8an9xsA&time_continue=409&v=8-84eJTzUQo (7 min.)

  Liked by 1 persoon

 4. Het is algemeen bekend dat Maurits,zoon van Willem de Schwiegert en Anna van Saksen (tweede huwelijk) het bevel heeft gegeven om de staatsman van Oldenbarnevelt te laten onthoofden.Dit over het paard getilde zoontje van Willem van Oranje moet wel psychopathische trekken hebben gehad, anders laat je niet zo’n gruwelijke moord uitvoeren. Het blijkt ook uit overlevering dat Maurits een griezel was,altijd gekleed in een grijze pij of cape,op een witte schimmel. En niet in staat om een huwelijk te sluiten met een fatsoenlijke vrouw van goede afkomst. Daarom gaf hij zijn halfbroer (uit vierde huwelijk van Willem van O.) opdracht om te trouwen en erfgenamen te creëren.Want ook Frederik Hendrik was bezig een kolonie bastaarden aan het creëren bij een vaste concubine,in de volksmond de Mech genoemd.Ze was een van Mechelen uit Den Haag.Frederik Hendrik nam toen een echtgenote die van “adel” was.En daardoor kwamen er nog een twee en een drie (stadhoudertjes).Over de eerste zoon van Willem de Schwiechert uit zijn eerste huwelijk met Anna van Buren, ene Philips Willem, werd nooit meer gesproken. Deze jongen werd op last van Alva ontvoerd en kreeg aan het Spaanse hof een goede opvoeding, het werd een fatsoenlijk mens.Op latere leeftijd werd hem het prinsdom Orange geschonken.Hij en zijn vrouw kregen geen kinderen en dat was dus ook einde titel van Oranje.

  Maar om nog even op Maurits terug te komen. Hij was een man die zijn gerief wel haalde bij arme dienstmeisjes en zelf geen erfgenaam had. Zijn moeder, Anna van Saksen, was inmiddels allang aan de drank geraakt en is zelfs door haar man nog opgesloten geweest in de toren van kasteel Dillenburg, het ouderlijk huis van Willem van O. Wat het Nederlandse volk ook niet wist was, dat Anna van Saksen nog leefde toen Willem van O. vrolijk verder huwde met een abdis,Charlotte de Bourbon genaamd. Deze non kreeg zes dochters ,overleed waarna Willem nog een kans waagde bij Louise de Montigny, moeder van Frederik Hendrik dus.

  Een tijd lang,namelijk tijdens het tweede en derde huwelijk, was Willem van O.dus bigamist. Vandaar dat hij extra de woede opwekte bij Philips 2 van Spanje. Een fatsoenlijk mens deed zoiets namelijk niet.

  Alles bij elkaar, een smoezelig zoodje,van lage komaf. De vrouwen moesten er nog een beetje sjeu aan geven. En dat was het dan. Stadhouder Willem 3 was kinderloos,het geslacht was uitgestorven.

  Bronnen: talloze boeken van bekende en minder bekende historici.

  Liked by 4 people

  • Hoi Attie,

   Een Vlaamsche vriend van mij is verwekt door koning Boudewijn, die daar natuurlijk nooit van heeft willen weten, hij bis dan ook niet de enige nazaat.
   Het schijnt een gewoonte te zijn in die kringen.

   In Tilburg, nl, lopen heel wat bastaarden rond van het zooitje wat je hierboven beschrijft, de oudjes weten er nog over te vertellen daar.
   En laat me dan de bek maar houden over wat het katholieke tuig met de kinderen uitvrat op de talrijke internaten etc., anders zit ik overmorgen nog achter dit toetsenbord.

   NG

   Liked by 1 persoon

 5. Pingback: Willem Alexander met zijn baas op de foto | HERSTEL DE REPUBLIEK | toodlessss

 6. Nooitgedacht, Boudewijn werd na zijn overlijden als een heilige aanbeden; van hem had ik het zelfs niet gedacht. Maar ja,later had hij zeker spijt en trouwde met een vrouw die een bigotte was,een soort non.
  Attie

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.