Nederlandse spionnen ‘buitengewoon professioneel en betrouwbaar’


Het loopt helemaal fout met de door de bevolking afgeschoten, maar toch ingevoerde – dus onwettige – “Sleepwet”.

Zo werkt het in dit “koninkrijk”, even een inlegvelletje erbij en we doen net of er niets aan de hand is. Nederlanders laten zich nu eenmaal graag piepelen, want “we hebben immers niks te verbergen?”

Harm Brouwer bij de staatstelevisie aan het woord: “Ik ben teleurgesteld. We weten dat we buitengewoon professionele diensten hebben, ook buitengewoon betrouwbare diensten”.

Helaas, meneer Brouwer, professioneel en betrouwbaar betekent onder deze minister van binnenlandse zaken Freule Ollongren niets anders dan het “aan de laars lappen van wetten”. En dat gaat niet per ongeluk, maar dat is bewuste strategie. Meneer Brouwer “doet deze baan nu 5 jaar” en moet nu even iets laten zien, want anders zouden we nog denken dat het een erebaantje voor een afgekeurde procureur is.

Harm Brouwer bij zijn afscheid als procureur, de heren Demmink en Opstelten staan schouder aan schouder vierkant achter hem.

Meneer Brouwer wil ook niet dat de wet wordt opgeschort, want “dan is er niets”. Hij is blijkbaar vergeten, dat er voor die wet ook niets was en dat de Nederlanders de wens hebben uitgesproken, dat die wet er ook niet moest komen. En dan is het nu opeens een ramp, als er geen wet is??

Lees deze link om te zien wat er allemaal fout gaat: https://www.bitsoffreedom.nl/2018/12/05/toezichthouder-kraakt-uitvoering-waarborgen-door-geheime-diensten/

De nog steeds onopgeloste moord op Marianne Vaatstra blijft velen bezig houden, maar meneer Brouwer is opgelucht dat het recht zijn loop heeft gevonden. Wat hij onder “recht” verstaat is duidelijk, met gerechtigheid heeft het niets te maken. Het “recht” is in dit geval gehanteerd als instrument om indirecte bewijsvoering tot keihard bewijs om te vormen. We hebben in het verleden een dik dossier aangelegd over de zaak en nog nooit hebben we zoveel tegenstrijdigheden en aperte leugens bij elkaar gezien en gehoord. Er klopt in ieder geval van het verhaal van Jasper Steringa niet veel, het lijkt wel alsof hij continu gedrogeerd is geweest. Met dergelijke “bekentenissen” zou een republikeins volkstribunaal absoluut geen genoegen nemen. DNA kun je overal neerleggen om een zaak “rond te krijgen”. En met een advocaat die voordat je het in de gaten hebt even vlug op de staatstelevisie verkondigt dat hij had bekend, was zijn lot op voorhand al bezegeld.

Afijn, de rechter heeft gesproken en daarmee is de kous af. Dan kan een super PG als meneer Brouwer er verder ook niets meer aan doen. Zeker omdat hij betrokken was bij het “onderzoek”. De raadselachtige uitkomsten van dat onderzoek en de vlotte bekentenis van een “verdachte” neigen naar het gevoel dat “de hogere adel” belangen had in deze versie. Het feit dat hij is beschuldigd wegens het wegsmokkelen van twee asielzoekers naar het buitenland, nemen we voor kennisgeving aan. Het klinkt misschien interessant, maar het is inbteressanter om de veroordeelde Steringa nogmaals aan de tand te voelen. Bijvoorbeeld een op de minuut nauwkeurige reconstructie van alle logistieke bewegingen van die nacht in 1999. 

Dus vandaar dat we enige bedenkingen hebben bij de integriteit van deze man, die “onze” spionnen ook nog eens betitelt als professioneel en betrouwbaar. Sinds wanneer hebben de burgers gevraagd om te worden bespioneerd?

Die hele commissie kan worden ontbonden, de sleepwet kan worden teruggedraaid en de chefs van die “professionele en betrouwbare spionnen” op non-actief worden gesteld. “Onze ” geheime diensten zijn meer dan 100 jaar geleden door de Britten opgetuigd en hebben al die tijd geen enkele bevoegdheid gehad. Om de proef op de som te nemen zouden ze eens de geheimhoudingsverklaring omtrent KLUCHT MH17 op het internet moeten gooien en de documenten met betrekking tot hun betrokkenheid met de Hofstad Groep en de moord op Theo van Gogh (BVD) publiceren. Alle informatie die ze zeggen zelf te hebben vergaard komt uit de koker van hogere geheime diensten (MI6/CIA/Mossad) en majesteits criminele geheime dienst, gelieerd aan de ‘Ndrangheta afdeling Nederland.Laat ze eens infiltreren bij het OM of de hoogste rechterlijke macht, inclusief de Raad van State. Het hele spul kan bij bewezen onbetrouwbaarheid en amateurisme worden opgerold. Geheime diensten zijn er alleen voor om de staat tegen de burger te beschermen, daar is die Sleepwet voor nodig. Als het aan meneer Brouwer c.s. ligt zal de hand aan de ploeg worden geslagen, op zodanige manier dat het net lijkt alsof ze hun leven hebben verbeterd, onze geheimzinnige amateur-spionnen. Pas dan kan hij echt met pensioen.

Met een “regering” waar een wanstaltig erfstuk in zit kun je de eigenschappen “professioneel en betrouwbaar” gerust bij het grof vuil zetten. Er wordt de de omhoog gevallen adel en hun lakeien geen enkel belang, anders dan hun eigen belang gediend.

4 gedachtes over “Nederlandse spionnen ‘buitengewoon professioneel en betrouwbaar’

 1. Uiterst helder verhaal, dit artikeltje!

  Onmiddellijke in vrijheid stelling van Jasper S[teringa], Erwin L[ensink], enzovoort en gelijktijdig onmiddellijke in gevangen neming van Demmink, Brouwer, Vlug (Jan), Teeven, Opstelten, Timmerfrans (Mans) en vele (!) anderen, waaronder de meeste (alle?) politici. Over het kh hebben we het maar niet, want WA, Max, Ma Belle, …. we weten het wel (Bruinsma, Soros, Wilders, enzovoort).

  Like

 2. Pingback: Nederlandse spionnen ‘buitengewoon professioneel en betrouwbaar’ | HERSTEL DE REPUBLIEK | malthablog's Blog

 3. Ja,die Walpurgisnacht 1999 laat zich niet verdrijven uit het geheugen van vele burgers.En ook niet de absurde rechtsgang na de moord op het meisje Vaatstra.Teveel onrechtmatigheden en totaal verkeerde aannames.En verstandige getuigen die door de politie werden geweerd.

  Wat was die Harm Brouwer toch een geluksvogel dat zijn nieuwe baan begon op l mei 1999 en hij opeens nergens mee te maken had.Een moderne Pontius Pilatus o.i.d.

  Like

 4. Zo makkelijk doet minister van binnenlands en zaken erover, werden de mensen er niet opmerkzaam over gemaakt was dit schijnbaar vlg haar ook goed ?
  Staat z ze ervoor het volk?

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.