‘Ndrangheta gekieteld


Nederlandse politie slaat toe en verricht talloze arrestaties, huiszoekingen en inbeslagnames. Ook de FIOD is betrokken bij het oprollen van een groot maffia-netwerk. De actie is gecoördineerd vanuit Italië.

De cocaïne wordt voor een groot deel via ons narco-staatje ingevoerd en doorgesluisd.

De onderwereldorganisatie met de uit het Grieks afgeleide naam : “‘Ndrangheta” (sterke man) is berucht en gaat genadeloos te werk om de handel onder controle te houden. Misschien herinnert u zich nog de uitspraken van de weggeschopte minister/stuntelaar Ivo Opstelten, die grossierde in leugens onder het mom: “Ministers liegen niet”.  Toen de politie met een rapport over de maffia in Nederland kwam, mocht het niet worden gepubliceerd. Ondertussen had Opstelten ook de samenwerking met de Italianen opgezegd. WIE zou hem daarvoor opdracht hebben gegeven? Het zou te duur zijn, maar met een morrend volk had het dreamteam niets, des te meer met consignes van hogerhand. Belanghebbenden in de handel? Het opium-monopolie?

Dreamteam in een deuk

Nu heeft justitie toegeslagen en kan de FIOD aan het werk. Met een jaarlijks omzetje van € 40 miljard (na belasting, haha!) draait de ‘Ndrangheta haar hand nergens voor om. Wie niet wil worden omgekocht wordt doodgeschoten. De winsten moeten ergens in worden geïnvesteerd en u begrijpt: dat is een heel witwascircus. De onderwereld kan niet bestaan zonder banken en bedrijven. 

Hier komt de FIOD om de hoek kijken. Als die in staat zijn het spoor van die miljarden te volgen, dan komen ze ongetwijfeld in een doodlopende straat terecht. Die miljarden vinden hun weg naar de bovenwereld, waar dezelfde eindbazen het voor het zeggen hebben. De echte onderzoeken worden gesaboteerd en als we de FIOD niet zwaar bewapenen, kunnen we nu al voorspellen, dat er helemaal niets van terecht komt. Het zou ons ook niets verbazen, dat wat er zich nu onder onze ogen afspeelt is aangereikt door de opperste raad van ‘Ndrangheta zelf.

Historisch gezien is de onderwereld een afgeleide functie van het kapitalisme, maar dan met onwettige dwangmiddelen. Het afpersingssysteem van staten is afgeleid van die van criminele organisaties. Het geweldsmonopolie is maatgevend. Als u niet wilt meewerken door uzelf te corrumperen, wordt u “verongelukt”. In de onderwereld word je doodgeschoten en in een vat zoutzuur gedumpt. In de bovenwereld word je failliet geprocedeerd en wordt de burgerdood over je uitgesproken.  De maffia is ontstaan in de periode van de eenwording van Italië, waarbij de paapse staten onder het Vaticaan vandaan werden gehaald. Omdat er geen haatdragender instituut bestaat dan de rooms-katholieke “kerk”, is vanaf dat momen een bloederig spoor door de Italiaanse geschiedenis getrokken. De eindbazen van de zelfbenoemde wereldelite staan aan de wieg van elke organisatie, inclusief banken en inclusief de maffia. Giuseppe Mazzini heeft de “omerta” uitgevonden. De mars van de voorlopers van de “gele hesjes” waren de  “roodhemden” van vrijmetselaar Garibaldi. Het was de eerste “kleurenrevolutie”. De vrijmetselaarseed is door de maffia geïmplementeerd en scherp geslepen, met alle gevolgen van dien. Deze plechtige belofte heeft nogal wat weg van de belofte die een jezuïet moet doen om het eeuwige leven te bereiken. Moord en doodslag als ultieme opoffering om het mensdom tegen zichzelf in bescherming te nemen. Alles is gebaseerd op mentale manipulatie en grof geweld. Tussen een maffia organisatie een staat is geen wezenlijk onderscheid te vinden. Het doel heiligt de middelen en de middelen zijn zeer divers.

Kort en goed: welke waarde kunnen we aan de voornoemde politionele actie toekennen?

We vrezen dat dit weer een typisch geval van symptoombestrijding is. We zullen er jaren op kunnen teren. Als misdaadsyndicaten als doelwit worden gekozen, dan is de republiek binnen de kortste keren een feit. De opium regie heerst nog steeds en functioneert als nooit tevoren. Als deze misdaadsyndicaten om zeep geholpen moeten worden, moet je ze  het bestaansrecht ontnemen: alle drugs legaliseren. Dan heeft cocaïne de waarde van een pak koffie. Heroïne is dan gratis te verkrijgen, want er is veel te veel van. Door echter drugs te verbieden worden de prijzen hoog gehouden en dat is in het belang van dezelfde misdaadsyndicaten, met volledige medewerking van de staat op uw kosten.

Wij beseffen terdege dat bij het legaliseren van drugs er een economische crtisis zonder weerga zal losbarsten. “Systeembanken” zullen omdonderen, daarmee vallen de multinationals als kaartenhuizen in elkaar en zijn staten binnen een week bankroet. Kwam het maar zover. Maar door het soort schijnbewegingen als “90 arrestaties verricht”, “3 ton cocaïne in beslag genomen” en “1000 XTC-pillen geconfisqueerd” doen politie en justitie waar ze voor zijn ingehuiurd: het beschermen van de gevestigde belangen, inclusief de onderwereld, dus automatisch het “koninklijk huis” met alles er omheen. Van de media hoeft u geen enkele kritische noot te verwachten.

Dit soort nieuws houdt ons weer van de straat en dan weet u direct wie daarmee is gediend. De titel zegt genoeg: ‘Ndrangheta wordt door deze acties gekieteld, sterker nog: ze kietelen zichzelf. Let maar op: dit nieuwtje is er snel af en het is weer “business as usual, even better”.


3 gedachtes over “‘Ndrangheta gekieteld

  1. Zo beweer ik al jaren dat de Douane in de Rotterdamse haven een show voor de bühne weggeeft. Hun “baas” duld immers geen concurrentie. Bovendien voor iedere kg coke die onderschept wordt gaat er misschien wel 100 kg ongemoeid door, wat natuurlijk ook de bedoeling is. Criminele elementen wandelen doodgemoedereerd de haven/douane terreinen op en af. De oplossing hebben de havenbedrijven ook al verzonnen, de loonslaaf die nergens part nog deel aan heeft moet dan maar het laatste restje privacy en zelfbeschikking op zijn lichaam inleveren, zijn biometrische gegevens afgeven om een “vingeraderscan” te laten maken. Om op zijn werk te kunnen komen! zelfs George Orwell had dit niet kunnen verbeteren. De crimineel echter wandelt dan nog steeds doodgemoedereerd in en uit. Nog willen mensen niet inzien wat er mis is in deze maatschappij, dat wij gewoon door maffia geregeerd en onderdrukt worden. Directie / management, ze komen uit het zelfde “oude jongens krentenbrood” circuit waar ook politici vandaan komen. Tuig van de richel, inderdaad gerekruteerd omdat ze chantabel zijn. Tja trek je groene hesje aan en ga fijn vreedzaam demonstreren, vergeet niet een bloemetje voor “oom/tante agent” mee te nemen, die hebben het ook al jaren slecht aldus die TPO malloot van Dijkgraaf. Laat je ook meteen door hem/haar vertellen waar je wel en niet mag “demonstreren” en wanneer het tijd is dat je oppleurt, hij/zij is natuurlijk wel het uitvoerende orgaan van het zelfde “gezag” waar je tegen “demonstreert”. Over groene hesjes gesproken. FNV heeft wroeging dat ze de havenwerkers en de rest van werkend Nederland verneukt hebben, middels dat schofterige mens van Jongerius die daar een topbaan met extra’s aan over gehouden heeft. Ze gaan samen met politiebond NPB op 13 december actie voeren op de Maasvlakte, zodat nagenoeg niemand er last van heeft, om de AOW op 66 jaar te houden. Benieuwd hoeveel simpele zielen daar in zullen trappen om zich nog eens te laten verneuken. Mocht het uit de hand dreigen te raken dan is er gelukkig voldoende politie aanwezig om alle ongeregeldheden de kop in te drukken. Man, man, man, zelfs Einstein had het niet kunnen bevroeden, niet alleen het heelal, ook de beerput is oneindig.

    Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.