Alles is NEP met hoofdletters


President John F. Kennedy is in het openbaar door zijn vrouw Jackie met een schot door het hoofd doodgeschoten.

We hebben het filmpje van Abraham Zapruder – inclusief “frame 313”- laten zien waarop dat gewoon is vastgelegd. Zapruder had voorkennis en was daar met goede redenen geposteerd. Er zijn talloze filmpjes in roulatie waarop dat “frame 313” per ongeluk is weggevallen. U weet het: vroeger stond de techniek nog in de kinderschoenen en ging er van alles fout. U denkt maar aan de beelden die op de maan zijn geschoten – veel zijn er per ongeluk zoekgeraakt. Echter alle verhalen die om dat fatale schot heen draaien zijn er voor bedoeld de mens in zijn eigen domheid te laten stikken. Hetgeen wel grotendeels is gelukt, maar toch niet helemaal.  Er kan nu rustig worden vastgesteld dat alle verhalen om dat ene fatale schot heen ordinaire desinformatie is.

Zo moesten we op 11 september 2001 ook geloven dat Arabieren uit het bondgenootschappelijke oliekoninkrijk Saudi Arabië 4 vliegtuigen hebben gekaapt en die in een paar gebouwen hebben gevlogen. Resultaat: meer dan 3000 doden, waaronder veel Amerikanen. Het meest bizarre wat wij dienen aan te nemen is, dat er vliegtuigen door gebouwen worden verzwolgen en als gevolg van die klap een paar uur later netjes in elkaar zakken. Het staal is gesmolten en de papiertjes fladderen door de lucht. De beide “Rockefeller Towers” zijn dan wel door iets geraakt, maar gebouw 7 is blijkbaar van schrik geïmplodeerd, want vliegtuig nummer 3 zou onderweg zijn neergestort – foutje in de regie?

Maar er was nog een Boeing 737 onderweg, naar het Pentagon in Washington. Na zeer veel getouwtrek en jaren procederen, is daar een bewakingsfilmpje van vrijgegeven en wat schetst onze verbazing: geen vliegtuig te zien. Echter, wij dienen onwrikbaar te geloven dat afdoende wordt aangetoond dat de officiële versie de enige juiste is. Nu gaan wij dat filmpje even op dezelfde manier bekijken als het Zapruder filmpje. En dan zien wij dat er een kruisraket het Pentagon binnen vliegt. En niets anders. Zet het filmpje stil op 0:24 sec – daar komt wat in beeld. Een seconde later: grote vuurbal, nog voordat het ding het gebouw heeft bereikt?  

Als u zichzelf nu nog steeds wijs blijft maken dat u daar een kolos van een Boeing 737 in ziet, moet u óf naar de oogarts, óf naar de psychiatrische inrichting óf u wordt politicus. In ieder geval kunt u hier voor uw eigen bestwil definitief wegblijven. Het liefst voordat u ons gaat bedreigen, pesten  en uitschelden voor alles wat wij niet van u mogen zeggen. Punt is natuurlijk wel, dat we ons kunnen afvragen wat er dan van alle andere berichtgeving rond die aanslagen klopt. Wij denken dat we rustig en gewetensvol kunnen aannemen, dat er NIETS van klopt. En dat we dat ook rustig en gewetensvol aan ons nageslacht kunnen en móeten doorgeven. 

Alles is NEP in hoofdletters. Je kunt aan de gang blijven. Wij krijgen geen nieuws opgediend, maar propaganda en reclameboodschappen. Er wordt net zo lang gehamerd op leugens, tot we met de moed der wanhoop de leugens maar voor waar aannemen. Om ervan af te zijn. We moeten dan ontkennen wat we zien en geloven wat we niet zien. Maar u weet toch ook, dat wij, gebrekkig gefabriceerde hybride mens, alles op de kop zien? Onze ogen reflecteren iets, dus op een indirecte manier. Onze ogen zijn geen platte schermpjes, maar hebben ongeveer de bolling van de aarde. Toevallig of niet? Het klopt toch, dat water naar beneden stroomt en niet omhoog? In onze beleving valt en stroomt alles naar beneden – met uitzondering van geld. Op een of andere manier rollen munten altijd omhoog. Of maken wij onszelf dat ook maar weer wijs?

Water, wij bestaan zelf immers uit water. Daar gaan we het de volgende keer maar eens over hebben.

ALLES IS NEP – IN HOOFDLETTERS

15 gedachtes over “Alles is NEP met hoofdletters

 1. “Onze ogen zijn geen platte schermpjes, maar hebben ongeveer de bolling van de aarde. Toevallig of niet? Het klopt toch, dat water naar beneden stroomt en niet omhoog?”

  Like

  • Dus toch niet.
   Maar stel nu even dat die tekening een foto is. Waar sta je dan op toen je de foto nam? Misschien sta je wel op de kop en dan klopt het weer wel met dat water.

   Like

   • Gezien de “bolling” van de aarde zou het water over deze afstand altijd omhoog moeten stromen.
    Zie b.v. het Bedford expirement ( of een aantal andere experimenten ):

    Claim niet te weten wat voor vorm de aarde wel heeft, kan alleen op eigen waarneming en eigen experimenten afgaan, maar het heldert een bo(e)l shit op:

    En we weten inmiddels maar al te goed dat Jezuïeten niet te vertrouwen zijn:

    Like

 2. ” Het klopt toch, dat water naar beneden stroomt en niet omhoog?”

  “As tears go by”
  Op de straten van Parijs……

  Georgainseerd of niet, one day we will win!

  NG

  Like

 3. Denk niet dat JFK vermoord is die dag…….Zie http://mileswmathis.com/barindex2.pdf

  Ook heb ik het sterke vermoeden dat Pim Fortuyn niet vermoord is …..vermoord op het mediapark,,.patsy V vd G………begraven in Driehuis en kort daarop in Italie…….

  Pim Fortuin rekende af met paars. wat waarschijnlijk het plan was…. polariseerde met Islam…..hij was onderdeel van het establisement en heeft veel media aandacht gekregen…….zijn taak zat erop en is uit het script geschreven….net zoals zijn vriend Theo van G

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.