Gecontroleerde oppositie: de ‘Gele Hesjes’


Zeer herkenbaar: de kleur verraadt de beweging

In de gecontroleerde pers wordt verslag gedaan over een soort opstand die vanuit Frankrijk en België nu ook in Nederland de kop opsteekt. Een soort Beeldenstorm via Facebook. We lezen:

De Gele Hesjes-beweging. Een groepering onder dezelfde naam wil morgen op het Binnenhof demonstreren voor een verlaging van de accijnzen en de BTW. De groep heeft op Facebook nu zo’n 12.000 leden en spreekt zich ook uit tegen het VN-verdrag van Marrakesh. ‘Opvallend is dat er geen organisatie achter zit’, zegt hoogleraar Sociale verandering en conflict Jacquelien van Stekelenburg van de Vrije Universiteit in Amsterdam.

O, nee?

Wie herinnert zich niet meer de “oranje” revolutie in Oekraïne? De “rozen” revolutie in Georgië? De “jasmijn” revolutie in Tunesië? Of de “Umbrella Movement” in Hongkong? Hoet hoeft niet persé een kleur te zijn, maar opvallend is het wel.  En hoe zat dat ook al weer met de “Gele Beweging” (Bersih 1 t/m 5) in Maleisië. Ondersteund en gefinancierd door bijna 100 zogenaamde “Non Governmental Organizations”. Daar grossiert bijvoorbeeld de notoire Rothschild agent George Soros in.


https://en.wikipedia.org/wiki/Bersih

https://en.wikipedia.org/wiki/Colour_revolution

Stuk voor stuk georganiseerde (gekaapte) volksopstandjes, die ten doel hadden een heersend regime omver te werpen. Of juist overeind te houden.  In Frankrijk moet de door het establishment aan de macht geholpen en uiterst impopulaire Emmanuel (de verlosser…) Macron als overwinnaar uit de strijd komen. Daar zorgen de relschoppende provocateurs wel voor. Het zal totaal uit de hand lopen en de bevolking zal het op zeker moment zat zijn en de kerstboom gaan versieren. Daar is niets menselijks vreemd aan. Probleem weer opgelost.

En dan nu in Nederland?

Deze wilde gele beweging zal binnen de kortste keren worden omgedoopt tot de “Marrakech Express”. Daar krijg je nog wel mensen voor op de been, niet voor kansloze missies als lagere BTW en accijnzen. Er zit wel degelijk een organisatie achter, alles is georganiseerd. De gele hesjes worden hier straks symbool voor de “Marrakech Express”. Een “mars op het Binnenhof” zal er echt niet van komen, want de winter is in aantocht.

Beste mensen, laat u niet verleiden hier aan mee te doen. De enige beweging die massaal op de been moet komen, is de republikeinse. Voor volksvrijheid, zelfbeschikking en welvaart voor allen. De naam van die beweging?

RECHT VOOR ALLEN!

9 gedachtes over “Gecontroleerde oppositie: de ‘Gele Hesjes’

 1. “Herstel de republiek” betoogt hiermee om niet in actie te komen tegen het Marrakech Pact?

  Dat is een vreemde boodschap. Het lijkt juist wenselijk om WEL in opstand te komen tegen het migratiebeleid van de overheid en de VN. Met Marrakech verankerd is de kans op een werkende republiek toch aanzienlijk verminderd?

  Dat er één en ander georganiseerd wordt lijkt duidelijk, maar betekent dat dan maar dat we ons niet moeten verzetten tegen slopend beleid van globalistische organisaties?

  Liked by 2 people

  • Aha, de gele kleur is al verschoten….
   Ging het niet over BTW en accijnzen?
   Plotseling is het gele hesje symbool tegen immigranten geworden, ’t is nog sneller dan ik dacht.
   Ik heb niets tegen demonstreren, maar deze gecontroleerde opstandjes zijn verspilde moeite.
   De enige manier is echt VERZET met maar één doel: het herstellen van de volksmacht. De Republiek is maar een tijdelijk hulpmiddeltje, het gaat om echte vrijheid en het volkomen recht op zelfbeschikking. Iedere bemoeienis van de heersende kliek moet in de kiem worden gesmoord.

   In de Republiek is trouwens iedereen welkom, mits een werkvergunning aanwezig is. Anders rechtsomkeerd, mars! Wegwezen!

   Like

 2. Rond Parijs is reeds een cordon van militairen aangelegd nadat bleek dat de Franse ME de kant van het volk koos.
  Ik vrees dat la France binnenkort in een oorlog terecht komt van de poppenspelers tegen de poppen, hetgeen de bedoeling is.
  Het volk is te achterlijk gemaakt om daar nog doorheen te prikken, zowat iedereen die ik ken is verslaafd aan het infuus wat via de télé dagelijks over hen wordt uitgekotst.
  Tis om te janken, de tranen rollen binnenkort door de Franse straten…..

  Stay Human!

  NG

  Like

  • Als Jan Soldaat ook weigert te schieten, zet Macron het Vreemdelingenlegioen in.
   Dan heb je hetzelfde als destijds op het Plein van de Hemelse Vrede in Peking. De troepen kwamen van heinde en verre, Singkiang Chinezen en Tibetanen, allemaal divisies uit de buitengebieden van China, die nog nooit een student hadden gezien, maar compleet geïdoctrineerd met scherp schoten.

   En ook daar zaten buitenlandse machten achter, zoals het Westen zich al 300 jaar met China bemoeit: vanaf de Opium oorlogen tot en met de parapluutjes van Hongkong.

   Liked by 1 persoon

 3. Echt verzet wordt ook de kop ingedrukt, kijk maar naar het verzet in NL dat aan het einde van de oorlog is ”opgeruimd”. Dit is beide broers van mijn opa overkomen op 2 april 1945, vlak voor de bevrijding van Almelo. Ik heb op deze site al veel gelezen over wie hier verantwoordelijk voor zou zijn, bewijs had ik natuurlijk nog niet. Tot laatst een tante tegen mij zei dat hun lichamen later door tussenkomst of hulp van Bernard zijn teruggevonden. Dat vond ik te toevallig.

  Laatst passeerde op facebook een bericht over een profvoetballer van Heracles, Roelf Dirckinck, die werd op 6 april 1945 voor zijn huis neergeschoten, dader(s) onbekend en spoorloos. Nabestaanden konden niet zeggen of hij ook in het verzet zat.

  Like

 4. Gele hesjes of niet, het politieke systeem in dit land schreeuwt om verandering. Zoals het nu gaat wordt ons dagelijks onrecht aangedaan, dus een mooie gelegenheid om veranderingen af te dwingen. Alleen beveiligingsbedrijf BVD zal hevig tegenstand blijven bieden. En Maxima? Die stond prominent op de tweede rij bij de G20, helaas voor haar half verscholen achter de vrouw van de Chinese president Xi!

  Like

 5. Het EU leger is paraat ! http://www.eurogendfor.org/

  https://img.rt.com/files/2018.12/5c06480efc7e93833c8b4578.mp4?download=1

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.